Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Δυστυχώς δεν ήξερα και πολλά για την ποιότητα τους!

κανεις στον κύκλο μου δεν είχε αντίστοιχη προσπάθεια και ο γιατρός μου εάν και καλός όπως οι περισσότεροι δεν αναλύουν τα πάντα!

σε κάθε προσπάθεια μου έκανε από μια εξέταση για να βρούμε το πρόβλημα !

Πριν την Τρίτη προσπάθεια είχαμε βρει το μικροβιωμα και έκανα αγωγή για 50 ημέρες μετά εκείνος μου είχε πεις να επαναλάβουμε για να δούμε το ποσοστό , το κόστος είναι αρκετά μεγάλο και εγώ προσωπικά την πρώτη φορά είχα και άσχημη εμπειρία με τον πόνο της εξέτασης όποτε επέλεξα την επόμενη έμβρυο μεταφορά δεν πήγε καλά και έπειτα το ξανά ελέγξαμε και ξανά αγωγή άλλες 50 ημέρες και ιδού  το 99%.

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

KATIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MOY ME TO ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ Κ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..Κ Ο ΜΙΧΑΛΙΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΡΩΩΩΩΩΩΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ...ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ....!ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ...!!Κ ΦΥΣΙΚΑ ΥΓΕΙΑΑΑΑΑ Κ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ....Κ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ...!!!:D:D:D:D:D:D

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑ Κ ΩΣ ΜΑΝΟΥΛΑ....!!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ......!!:D:D:D:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατια μου σου εύχομαι μεσα απ την καρδιά μου να έχεις εύκολη γέννα και να βγάλεις έναν παιδαρο σαν τα ψηλά βουνά!!! Γερό και καλοτυχο να ειναι κι ευτυχισμένο στη ζωή του!!! Αντε, απο βδομάδα περιμένουμε λεπτομέρειες!!!! Αντε να παίρνουμε σειρά σιγά-σιγά!!!!!!!! Πάντως πολυ ωραία η ημερομηνία!!! Μ΄ έναν πόνο και να μην σε ταλαιπωρήσει!!!!!! Φιλακια πολλα! Η σκέψη μας θα ειναι μαζι σου!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!!

ΑΥΡΙΟ ΓΕΝΝΑΩΩΩ!!!!

ο μπεμπουλης μου λογικα τετοια ωρα θα κοιμαται στην αγκαλιτσα μου...

εχω εισαγωγη στις 7 το πρωι, εξετασεις, ξυρισμα, κλισμα, κλπ και μετα προκληση... αν ολα ερθουν κατευχην θα γεννησω με φτ! αν οχι... τουλαχιστον θα το χουμε παλεψει και θα κανουμε καισαρικη... ειμαι αισιοδοξη ομως!!! ολα καλα θα μας πανε και ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ!!! με την βοηθεια Της φτασαμε ως εδω, με τη Χαρη Της θα φτασουμε και στο τελος!

Στειλτε μου την ευχη σας και την καλη σας ενεργεια!

Σας ευχαριστω ολες για τους τοσους μηνες παρεας, συμπαραστασης, στηριξης και αληθινης βοηθειας!!! με το καλο απο βδομαδα θα χετε νεα μας... φιλια!!! :tongue::tongue::tongue:

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!

κατια μου με το καλο με ενα πονο ολα καλα να πανε!!!! λογικα η κατια αυτη την ωρα θα ποναει σιγα σιγα!! ολα καλα να πανε φιλακια πολλα!!!!!

εγω χθες πηγα γιατρο η μικρη ειναι 1860 μου ειπε οτι ειναι καλη στα κιλα τις κ μαλλον θα γεννηθει σαν την κορη μου γυρω στα 2800..

ΑΛΛΑ υπαρχει ενα προβλημα στο μωρακι μου, μου ειπε οτι στο νεφρο τις μενουν λιγα ουρα κ θα ξανα παω σε 2 εβδομαδες να το ξανα δουμε μπορει κ να ειναι καθαρα μπορει κ οχι κ μου εξηγησε ο γιατρος οτι μπορει κ να χειροτερεψει κ ελπιζω οχι, μπορει κ να μηνει σταθερο,αν χειροτερεψει πρεπει να με γεννησει γιατι θα εχει προβλημα το μωρο με το νεφρο μπορει κ να το χασει αλλα αυτο μου ειπε ειναι στην πολυ χειροτερη κατασταση.. αν μηνει σταθερο μολις γεννηθει αν δεν καθαρισει θα δηνουμε του μωρου αντιβιωση για να μην παθει ουρολοιμωξη, κ να μηνω ροδο γιατι πανω στις 5-7 ημερες να του κανουμε υπεριχο για να το δουμε.. μπορει να παθαινει συχνα ουρολοιμοξη αν δεν καθαρισει κ σχεδον πανω στο χρονο να χρειασθει εγχειρηση σαν πλαστικη μου ειπε ο γιατρος στο σωληνακι κατι τετοιο εγω εκεινη την ωρα τα εχασα κ δεν πολυ καταλαβαινα για να πω την αληθεια σταναχωριθηκα παρα πολυ...

κ το μωρο θα το φωναζα φωτεινη τωρα θα την φωναζω ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ απο την αγια το εταξα να πανε ολα καλα κ χαλαλι στην αγια το ονομα! αυτα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα κοριτσια μουυυ......εχω ξυπνησει απο πολυ πρωι σημερααααα....ο αμορες εφυγε κ πηγε σπιτι απο εκει με τον μπαμπα κ τον ξαδερφο να τελειωσουν τα ηλεκτρολογικα κ εγω ειμαι ξαπλα σπιτι παλι....!!

ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΚΛΙΣΜΑΤΑ,ΞΥΡΙΣΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ....!!

Ριτσα μου λογικο ειναι να αγχωθεις κ να τρελαθεις με αυτα που σου ειπε ο γιατρος αλλα ειμαι σιγουρη οτι σε 2 εβδομαδες που θα πας θα ειναι μια χαρα το νεφρακι της μπουμπους σου....!!μην αγχωνεσαι κ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ...!!

τα υπολοιπα κοριτσιααα τι κανουμε???ελπιζω καλα!!εμεις το μεσημερι θα παμε να φαμε στην πεθερα..επεστρεψε κ πηρε να ρωτησει τι φαγητο θελω...κ το απογευμα λεει θα ερθουν να δουν το σπιτι....!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!

κατια μου με το καλο με ενα πονο ολα καλα να πανε!!!! λογικα η κατια αυτη την ωρα θα ποναει σιγα σιγα!! ολα καλα να πανε φιλακια πολλα!!!!!

εγω χθες πηγα γιατρο η μικρη ειναι 1860 μου ειπε οτι ειναι καλη στα κιλα τις κ μαλλον θα γεννηθει σαν την κορη μου γυρω στα 2800..

ΑΛΛΑ υπαρχει ενα προβλημα στο μωρακι μου, μου ειπε οτι στο νεφρο τις μενουν λιγα ουρα κ θα ξανα παω σε 2 εβδομαδες να το ξανα δουμε μπορει κ να ειναι καθαρα μπορει κ οχι κ μου εξηγησε ο γιατρος οτι μπορει κ να χειροτερεψει κ ελπιζω οχι, μπορει κ να μηνει σταθερο,αν χειροτερεψει πρεπει να με γεννησει γιατι θα εχει προβλημα το μωρο με το νεφρο μπορει κ να το χασει αλλα αυτο μου ειπε ειναι στην πολυ χειροτερη κατασταση.. αν μηνει σταθερο μολις γεννηθει αν δεν καθαρισει θα δηνουμε του μωρου αντιβιωση για να μην παθει ουρολοιμωξη, κ να μηνω ροδο γιατι πανω στις 5-7 ημερες να του κανουμε υπεριχο για να το δουμε.. μπορει να παθαινει συχνα ουρολοιμοξη αν δεν καθαρισει κ σχεδον πανω στο χρονο να χρειασθει εγχειρηση σαν πλαστικη μου ειπε ο γιατρος στο σωληνακι κατι τετοιο εγω εκεινη την ωρα τα εχασα κ δεν πολυ καταλαβαινα για να πω την αληθεια σταναχωριθηκα παρα πολυ...

κ το μωρο θα το φωναζα φωτεινη τωρα θα την φωναζω ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ απο την αγια το εταξα να πανε ολα καλα κ χαλαλι στην αγια το ονομα! αυτα..

Αχ μωρε ριτσα μου τη στεναχωρια θα τραβηξες μονο εσυ το ξερεις.

μακαρι να πανε ολα καλα μπορει να μην χρειαστει τιποτα κ με την θεραπεια που λες την αντιβιωση να γινουν ολα αλλα ακομα κ εγχειρηση να χρειαστει ας γινει, αρκει το μωρο να γινει καλα ναναι γερο κ ευλογημενο!!!

θα βοηθησει η αγια κ ολα θα πανε καλα!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Καλημέρα!

Ας πάει καλά ο χορός που ανοίγει σήμερα με την Κάτια μας!!!

μαρκελα μου ευχαριστω ησουν κατατοπιστηκοτατη!

ενας γιατρος μου ειπε πως δεν χρειαζεται να ανοιξω καρτελα κ στα δυο νοσοκομεια μονο σε ενα αρκει.χθες πηρα τηλ στο ιποκρατειο κ επειδη πηρα στα επειγοντα (τι χαζη) μου ειπαν επειδη ειχαν δουλεια οτι δεν ανοιγεις πουθενα καρτελα!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΙΑ?

Μηπως σε κανενα γιατρο του ιποκρατειου κ σε μια μαια γνωστη μου????!!!!!

Γιατί δεν πας μια βόλτα από τα εξωτερικά μαιευτικά ιατρεία να σε κατατοπίσουν? Όπως το έκανα εγώ δηλ με το Έλενας κ το Αλεξάνδρας. Θέλω να είμαι έτοιμη για κάθε περίπτωση, παρά το γεγονός ότι για μαιευτικά περιστατικά εφημερεύουν και τα δυο αυτά νοσοκομεία συνέχεια.

Έλα βρε Ρίτσα, ηρέμησε, όλα καλά θα πάνε!!!

Εξάλλου ο γιατρός σου είπε "στην χειρότερη" και ακόμη κ τότε είναι κάτι που αντιμετωπίζεται. Μην αγχώνεσαι από τώρα. Κ¨ανε υπομονή σε πρώτη φάση 2 βδομαδούλες που θα το ξαναδείτε.

Σας αφήνω προς το παρόν... έχω μαγείρεμα - σίδερο - μπουγάδες...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλημερα ομορφες..τι κανετε?

απο το πρωι που σηκωθηκα σκεφτομαι την Κατια..μπορει τωρα να κραταει ηδη αγκαλια τον μικρουλη της!!!!!! :D

Ριτσα μου μην στεναχωριεσαι..οσο μπορεις..ολα καλα θα πανε με την μπεμπα σου σιγουρα!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλημέρα!

Κι εγώ όλο την Κάτια σκέφτομαι! Λέτε να έχει ήδη γεννήσει;;; Θυμάμαι που έλεγε πως λόγω περίδεσης, μόλις βγάλει το ράμμα θα βγει γρήγορα το μωρό γιατί θα έχει ήδη μεγάλη διαστολή! Μπορεί λοιπόν ο Μιχαλιός να κοιτάει ήδη τη μαμά του στα μάτια! :P:tongue:

Ρίτσα μου, μην αγχώνεσαι. Αφού ο γιατρός σου είπε πάρα πολλά "αν" μέχρι το χειρότερο σενάριο που ακόμη κι αυτό αντιμετωπίζεται. Κάτσε να δεις σε 2 εβδομάδες, μπορεί να έχει καθαρίσει και να μην χρειαστεί ούτε καν αντιβίωση! Η μπέμπα σου θα είναι μια χαρά και είναι πια η αμέσως επόμενη στη σειρά για να δει τον κόσμο και να φέρει χαρά στην παρέα μας!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κι απο μένα!!! Η Κατια μάλλον θα γέννησε!!! Μακαρι να μην ταλαιπωρήθηκε πολυ!!! Εγω τώρα ήρθα Σπιτι να ξαπλωσω! Απο το πρωι στο Μαγαζι δούλευα! Έκανα και φαγητο! Μακαρόνια φούρνου! Φιλακια σε όλες τις κοιλιτσες!!!

ODhsp2.png

1754816nza7xkcfd0.gif

κατια μου ευχομαι να γεννησες ηδη και να μην ταλαιπωρηθηκατε!!! πω πω εχω τρελαθει!!! θα τον εχεις αγκαλια και θα κλαις απο συγκινηση!!!!!!!!!!!!

ριτσα μου ευχομαι να πανε ολα καλα με την μικρη μοπουμπου !!!

σαπι να εθω να φαω απο το φαγακι σου???

εγω εφτιαξα καροτοσουπα σημερα αλλα απο το πρωι ολο τρωω

1 ντονατς με σοκολατα 1 τοστ 1 πιατο καροτοσουπα 1 κομματι σπανακοπιτα + 1 τοστ τωρα

UzVGp2.png

1754816nza7xkcfd0.gif

κατια μου ευχομαι να γεννησες ηδη και να μην ταλαιπωρηθηκατε!!! πω πω εχω τρελαθει!!! θα τον εχεις αγκαλια και θα κλαις απο συγκινηση!!!!!!!!!!!!

ριτσα μου ευχομαι να πανε ολα καλα με την μικρη μοπουμπου !!!

σαπι να εθω να φαω απο το φαγακι σου???

εγω εφτιαξα καροτοσουπα σημερα αλλα απο το πρωι ολο τρωω

1 ντονατς με σοκολατα 1 τοστ 1 πιατο καροτοσουπα 1 κομματι σπανακοπιτα + 1 τοστ τωρα

Να ρθεις Didi μου!!!! Εγινε πολυ ωραίο!!!! Κι εγω έφαγα ντονατ με σοκολάτα το πρωι! Κι εγω πειναω... Μάλλον το έχει η μέρα! Εγω σήμερα θα κάτσω ξαπλα γιατι πονάει η μέση μου, η πλάτη μου, οι γόνοι μου.... Και είπα να μην το ρισκαρω... Ακύρωσα τους καφέδες του Σαββάτου αλλά χαλάλι για την μπεμπουλα μου!!!!

ODhsp2.png

KATIAAAAAAAAAA........... ματακια μου, ευχομαι να κραταςηδη στα χερια σου το πιο γλυκο νινι του κοσμου, να ειναι γερο και δυνατο και γεματο με πολλες εκπληξεις ευχαριστες ΠΑΝΤΑ για σενα και τον αντρουλη σου!!!! Αχ! πολυ συγκινηθηκα!!! Να'σαι ευτυχισμενη!!! φιλακια πολλα!!!!!

Υ.Γ. : Με το καλο να παρετε και οι υπολοιπες σειρα σιγα-σιγα!!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...