Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

2711364cw5dvf75t4.gif

kalημερα κοριτσια απο τη συννεφιασμενη ροδο

κριστυ μου μην αγχωνεσαι με τα οικονομικα! ολοι πανω κατω την ιδια κριση περναμε...αν δεν κανω λαθος εισαι δημοσιος υπαλληλος , σας εχουν μειωσει κατα πολυ τον μισθο, κοβουν και δωρα χριστουγεννων και πασχα , το ξερω ολα χαλια, αλλα σκεψου οτι εστω κι αυτον τον μειωμενο μισθο τον παιρνεις καθε μηνα

τι να πουμε εμεις οι ελευθεροι επαγγελματιες που τους κηνυγαμε για να μας πληρωσουν???

λοιπον ακου παραδειγμα : εκανα περσι μαθημα σε μια συγγενη του αντρα μου την κορη της οταν τελειωσε η σχολικη χρονια μου χρωστουσε 3 μηνες περιπου 350 ευρω η δουλεια της ειναι εποχιακη δουλευει καλοκαιρι, οποτε ηλπιζα μεσα στο καλοκαιρι να τα παρω καποια στιγμη τελικα με πληρωσε τον σεπτεμβρη τα 150 και μου χρωσταει αλλα 200 απο τον σεπτεμβρη δν την ενοχλησα, ττης εστειλα μηνυμα αρχες του νοεμβρη οποτ μπορει να με ξεχρεωσει μεσα στο μηνα

ακομη περιμενω να μου απαντησει! χθες την πηρα τηλ και δεν το σηκωσε, αν δεν με παρει την θα την ξαναενοχλησω σε 10 μερες! αστο κηνυγαμε να παρουμε τα λεφτα μας !!

real thing συγχαρητηρια για την μπεμπουλα σας!!ηταν και ο συζυγος μαζι??? την ευχαριστηθηκε την κορακλα του?

kat32 γιατι ο γιατρος σου δεν μπορει να μετρησει την μπεμπουλα με τον υπερηχο?

μαρκελακι θα πας αγγλια λιγο πριν τα χριστουγεννα????παρε με μαζι σου!!!! τι ωραια που ειναι τα χριστουγεννα στο εξωτερικο...

ριτσα μου σημερα εισαι ροδο!!! καλο ταξιδι να εχετε και να μου φιλησεις την μπεμπουλα οταν την δεις στον υπερηχο! περιμενουμε νεα!!!

διδυμακι μου οπως τα λες ουτε δανεια ουτε δοσεις καλυτερα μπαμ και κατω μετρητα να εχουμε και ησυχο το κεφαλι μας γιατι οσο περνανε τα χρονια η κριση δυσκολευει τα πραγματα και μετα εχεις να σκεφτεσαι χρωσταω κι αυτο κι αυτο κι αυτο!

μπισκοτακι πως ειναι ο τραυματιας μας σημερα? σχολειο πηγε? σημερα θα ηταν καλα το ποδ του;) , εχουν γιορτη:D

σημερα ειμαι καλυτερα , ξυπνησα απο την καλη!:Dπαρολο που ο καιρος παλι σκ@τα ειναι!

αλλα πηγα μια βολτα χθες απο τα τζαμπο, χαζεψα λιγο, πηρα και υλικα για να φτιαξω χειροποιητες χριστουγεννιατικες καρτες

κατια ειδα φορμακια για μπεμπηδες με χριστουγεννιατικο θεμα ! εσενα και την ριτσα σκεφτηκα!! που θα τα εχετε τα μωρακια σας μαζι σας τα χριστουγεννα, εμενα ο Αλκης μετα τα θεοφανεια θελω να μου ερθει

κατια 3 μερες ακομη!! καταβολευικε στην κοιλιτσα σου ο μιχαλιως!!

φουσκιτσα μου ολα καλα διαβαζω με τον μπεμπη σου! μια χαρα!!!χαιρομαι παρα πολυ!!!:D:D:D:D

ελενακι , ροδουλα, και σαπι μου εσυ ολα καλα?μην χανεστε βρε κοριτσια!!!

Υ.Γ. δεν θα κατσω αλλο μαζι σας μπηκα να πω μια καλημερα , θα παω βολτουλα στις ξαδερφες μου σημερα το πρωι μετα το μεσημερι θα παω στη μαμα μου που θα μαγειρεψει ο μπαμπας μου μακαρονια με κιμα και μετα θα παμε με τη μαμα μου στο !κεα να παραγγειλουμε σιφονιερα γιατι η νε0σετ κλεινει!

Άσε didi μου, κι εμένα η αδελφή μου και ο άντρας μου είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και τα ξέρω, κι αυτοί κυνηγάνε τους πελάτες τους για να πάρουν τα λεφτά τους! :evil:

Δεν ξέρω γιατί δεν μπορεί να μου μετρήσει τα γραμμάρια της μπέμπας, μου είπε ότι δε γίνεται με το μηχάνημα που έχει... Πάλι στο doppler θα μάθω πόσο γίναμε... Αυτό είναι γύρω στην 32η, σωστά; Εσύ και οι άλλες κοπέλες, η Ρίτσα και η Ελένη που είναι πιο προχωρημένες το έχετε προγραμματίσει; Και εγώ ξέρω ότι θα κάνω και ένα βιοφυσικό προφίλ στην 36η που δεν έχω ιδέα τι είναι!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπισκοτάκι, το ουρικό μπορεί να είναι από διάφορα, ξέρω ότι και οι πολλές ντομάτες στο ανεβάζουν πχ. Μην ανησυχείς!

Μπαρμπούλα και Ελένη, βλέπω το έχετε ρίξει στις δουλειές! Κι εμείς σε ανάλογη κατάσταση είμαστε (με της Ελένης, δημιουργούμε αποθηκευτικό χώρο και αδειάζουμε το δωμάτιο της μικρής από τα δικά μας πράγματα που τα είχαμε απλώσει... :oops:)

Κάτια, χαμός με το Μιχαλιό ε; Μάλλον έχει αρχίσει να στριμώχνεται επιτέλους και σκέφτεται να βγει έξω! Περιμένουμε νέα από το γιατρό!!!!!!!!!

Καλησπέρα.

Ολοκλήρωσα σήμερα την "τουρνέ"...

Είχα πάει Ιασώ και Αλεξάνδρας

Χτες τελικά πήγα Λητώ & Γαία

Σήμερα Έλενας.

Γράφτηκα και στο Έλενας για μαθήματα ανώδυνου, με "έχωσαν" ως υπεράριθμη στις 17/12/2012 μόνο κ μόνο επειδή έχω δίδυμα. Το κανονικό γκρουπ που είχε θέσεις ήταν 15 Ιανουαρίου (όσες θέλετε βιαστείτε!) που πολύ πιθανό να έχω ήδη γεννήσει τότε.

Επίσης έχω ραντεβού σε λίγες μέρες για να βγάλω κάρτα παρακολούθησης και να μου πάρουν ιστορικό στα εξωτερικά μαιευτικά ιατρεία.

Οπότε θα είμαι έτοιμη κ για την εφημερία του Αλεξάνδρας κ για του Έλενας... Βέβαια κι εκεί παίζει το δίδυμα=καισαρική. Κι επίσης στα Δημόσια δεν θα μπορώ να έχω τη μαία μου μαζί. Αλλά πάλι εφημερία = δωρεάν. Μεγάλη υπόθεση στις μέρες μας!!!

Σας αφήνω να ασχοληθώ λίγο με την κορούλα μου.

Ίσως μπω πιο αργά... (πολύ αργά δηλ).

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!!

ΑΥΡΙΟ ΓΕΝΝΑΩΩΩ!!!!

ο μπεμπουλης μου λογικα τετοια ωρα θα κοιμαται στην αγκαλιτσα μου...

εχω εισαγωγη στις 7 το πρωι, εξετασεις, ξυρισμα, κλισμα, κλπ και μετα προκληση... αν ολα ερθουν κατευχην θα γεννησω με φτ! αν οχι... τουλαχιστον θα το χουμε παλεψει και θα κανουμε καισαρικη... ειμαι αισιοδοξη ομως!!! ολα καλα θα μας πανε και ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ!!! με την βοηθεια Της φτασαμε ως εδω, με τη Χαρη Της θα φτασουμε και στο τελος!

Στειλτε μου την ευχη σας και την καλη σας ενεργεια!

Σας ευχαριστω ολες για τους τοσους μηνες παρεας, συμπαραστασης, στηριξης και αληθινης βοηθειας!!! με το καλο απο βδομαδα θα χετε νεα μας... φιλια!!! :tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Μπισκοτάκι, το ουρικό μπορεί να είναι από διάφορα, ξέρω ότι και οι πολλές ντομάτες στο ανεβάζουν πχ. Μην ανησυχείς!

Μπαρμπούλα και Ελένη, βλέπω το έχετε ρίξει στις δουλειές! Κι εμείς σε ανάλογη κατάσταση είμαστε (με της Ελένης, δημιουργούμε αποθηκευτικό χώρο και αδειάζουμε το δωμάτιο της μικρής από τα δικά μας πράγματα που τα είχαμε απλώσει... :oops:)

Κάτια, χαμός με το Μιχαλιό ε; Μάλλον έχει αρχίσει να στριμώχνεται επιτέλους και σκέφτεται να βγει έξω! Περιμένουμε νέα από το γιατρό!!!!!!!!!

Το ξερω βρε Κατ...αλλά αν μου κοψουν και τον ντακο ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΩ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ??!!! θα γινω βουλιμικη στο τελος...δε μπορω να μου απαγορευουν πραγματα!!! Τρελαινομαι! Πηγα και φορτωσα γιαουρτια με φρουτα και ακτιβια να ξεγελαω τη πεινα μου το βραδυ...

Κριστυ χαρα στο κουραγιο σου να τρεχεις στα νοσοκομεια...εγω εχω αφησει το ολο θεμα στον αντρα μου κι αν δε γινει αυτο που θελω εγω...ΚΑΗΚΕ!ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ

Ντιντι...εμενα μου χρωστανε δω 250 ευρω απο το 2005 αχαχχαχχαχχα....κι αυτη (η μαμα) έφυγε Γερμανια και δεν εμεινε κανενας πισω να με ξεχρεωσει!!! καλο? Αυτο με τα ιδιατερα ειναι θεμα...πρεπει να ζητας στην ωρα τους τα λεφτα μη το αφηνεις γιατι οι ανθρωποι ειναι και αναισθητοι (εκτος απο αφραγκοι,..)

Μπαρμπουλα...ο μικρος πηγε σημερα...το αφησε το θεατρικο...αλλά του αρεσε τοσο χτες που δεν ηθελε να σηκωθει το πρωι!!! Στο δρομο μου λεει πάντα "Μαμα? Μ'αγαπάς?" και λιώωωωωνει η μαμααα...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ....ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΜΠΟΡΕΣΕΙΣ!!!

ευχαριστω πολυ, κοριτσακι μου!!! ευχαριστω... τα φιλια μου στο μικρο θεατρινο και την κοιλιτσα σου!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κάτια μου, σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια, με μια εύκολη γέννα και έναν παίδαρο στην αγκαλιά σου σε λίγες ώρες από τώρα!!!!!!!!!!!!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα και πραγματικά ανυπομονώ να μάθω τα νέα σου! Να ξέρεις πως όλες θα σε σκεφτόμαστε αύριο και θα είμαστε μαζί σου με τη σκέψη μας! Εννοείται πως σου στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια και εμείς και τα μωράκια μας!!!!!!

:P:p:p:p:p Το πρώτο μωρό της παρέας έρχεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Το ξερω βρε Κατ...αλλά αν μου κοψουν και τον ντακο ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΩ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ??!!! θα γινω βουλιμικη στο τελος...δε μπορω να μου απαγορευουν πραγματα!!! Τρελαινομαι! Πηγα και φορτωσα γιαουρτια με φρουτα και ακτιβια να ξεγελαω τη πεινα μου το βραδυ...

Κριστυ χαρα στο κουραγιο σου να τρεχεις στα νοσοκομεια...εγω εχω αφησει το ολο θεμα στον αντρα μου κι αν δε γινει αυτο που θελω εγω...ΚΑΗΚΕ!ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ

Ντιντι...εμενα μου χρωστανε δω 250 ευρω απο το 2005 αχαχχαχχαχχα....κι αυτη (η μαμα) έφυγε Γερμανια και δεν εμεινε κανενας πισω να με ξεχρεωσει!!! καλο? Αυτο με τα ιδιατερα ειναι θεμα...πρεπει να ζητας στην ωρα τους τα λεφτα μη το αφηνεις γιατι οι ανθρωποι ειναι και αναισθητοι (εκτος απο αφραγκοι,..)

Μπαρμπουλα...ο μικρος πηγε σημερα...το αφησε το θεατρικο...αλλά του αρεσε τοσο χτες που δεν ηθελε να σηκωθει το πρωι!!! Στο δρομο μου λεει πάντα "Μαμα? Μ'αγαπάς?" και λιώωωωωνει η μαμααα...

Κι εγώ έτσι είμαι, αν μου απαγορεύσουν κάτι μου τη δίνει!!!!!!!!! Μπορεί από μόνη μου να μην το λαχταρούσα, αλλά άμα μου λες ότι δεν κάνει, το σκέφτομαι συνέχεια! Κάνε υπομονή και σκέψου πως το κάνουμε για τα μωράκια μας και πως είμαστε κοντά στο τέλος!

Ήδη η πρώτη γεννάει αύριο και σιγά σιγά παίρνουμε όλες σειρά!

Κατια μου ηρθε η ωρα!!!! :D

Σου ευχομαι μια ευκολη γεννα..να ερθει γερος λαι δυνατος ο Μιχαλιος!!!!

Η Παναγια μαζι σας οπως ηταν σε ολβ την εγκυμοσυνη!!!!

Συμφωνω με την Κατ αυριο ολες θα σε σκεφτομαστε και θα σου στελνουμε ολη μας την θετικη ενεργεια!!!!Φιλια!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

κατια μου ανοιγεις τον χορο στα γεννητουρια

με το καλο αγαπη μου να ερθει το αντρακι σας και να φωτησει την ζωη σας

να σβησει ολες τις παλιες κακιες αναμνησεις!

με εναν πονο και ολα να πανε παρα πολυ καλα!

επεναστατη τον κοβω τον Μιχαλιο 17 /11 το πρωτο μωρακι του καφε μας!

ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!!

ΑΥΡΙΟ ΓΕΝΝΑΩΩΩ!!!!

ο μπεμπουλης μου λογικα τετοια ωρα θα κοιμαται στην αγκαλιτσα μου...

[/size]

Άντε Κάτια! με το καλό!

Όλα να σου πάνε καλά κοπέλα μου.

Αχ...

Εγώ τι να αφήσω στον άντρα μου???

Μαντάρα θα τα κάνει.

Στην εξωσωματική που του είχα αναθέσει να κανονίσει το χρηματικό, το πήρα δάνειο που επειδή τον πείσανε ότι είναι χαμηλότοκο, θα το πληρώνουμε για 2 χρόνια ακόμη...

Να μου πεις είναι μικρή η δόση...οκ...

Αλλά, κάτι αυτό, κάτι η εφορία που (καθότι υψηλόμισθοι είπαμε) κάθε μήνα δίνουμε έναντι γιατί η δόση μας πέφτει τεράστια, συν ένα μικρό υπόλοιπο από το νοσοκομείο της μικρής πέρυσι (πέρυσι είχαμε από 2 χειρουργεία ο καθένας με αποκορύφωμα της μικρής που επιπλέον δεν μάθαμε και ποτέ από τι προήλθε αυτό που έπαθε η ψυχούλα μας).

Το μόνο "λούσο" που έχουμε κρατήσει είναι τα κολύμπια μας.

Ε δεν μπορώ να τον αφήνω να παίρνει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που επηρεάζουν τα οικονομικά μας προς το χειρότερο, δεδομένου ότι ακολουθούν:

1) Αγορά μονού κρεβατιού για τη μεγάλη κόρη (προς το παρόν πήραμε παράταση γιατί βρήκαμε κ δανειστήκαμε μεγάλη κούνια για τα δίδυμα)

2) Αλλαγή του 1 αυτοκινήτου (τώρα έχουμε τα 3ορτα που είχαμε από ελεύθεροι), ώστε να χωράνε στο πίσω κάθισμα 3 παιδικά καθισματάκια και να είναι βεβαίως 5πορτο

3) Βοήθεια? δε θα χρειαστώ βοήθεια? Μακάρι να μην, αλλά δεν το βλέπω. Τουλάχιστον ένα 2ωρο τη μέρα να γίνονται κάποιες βασικές δουλειές, θα το θέλω.

Οπότε... τρεχάτε ποδαράκια μου τώρα που μπορώ και κινούμαι ακόμη γιατί μετά... το χάος!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

φουσκιτσα!!!

Αν γεννησεις σε δημοσιο νοσοκομειο δεν θα παρεις το επιδομα τοκετου...θα το παρει κατευθειαν το νοσοκομειο.Αν δε γεννησεις σε ιδιωτικο και δεν ειναι συμβεβλημενο με τον ΕΟΠΠΥ τοτε θα το παρεις εσυ σε κανα δυο χρονια....

Τωρα πρεπει να ανοιξεις καρτελα και στο ιπποκρατειο και στο παπαγεωργιου αν θελεις να γεννησεις σε δημοσιο.Το παπαγεωργιου εφημερευει μια φορα την εβδομαδα και το ιπποκρατειο 5 φορες την εβδομαδα.Να εχεις υπ οψιν σου οτι πρεπει να εχεις δικο σου ''γνωστο'' αναισθησιολογο και να εχεις κανονισει για να σου κανει επισκληριδιο γιατι αλλιως τους ψαχνεις και μενεις στις ωδινες μεχρι να εχουν χρονο για επισκληριδιο...(αυτο μπορεις να το κανεις οταν θα πας για να ανοιξεις καρτελα και μιλησεις με τον γιατρο εκει).Επισκληριδιο ΔΕΝ κανουν αλλιως εκτος και αν πας για καισαρικη.Να ξερεις οτι γενικα παιζει οτι παιζει και εξω δηλαδη δεν σε περιμενουν και for ever να γεννησεις και σε πανε για καισαρικη αν δεν εχεις δικο σου γιατρο...Εκτος και αν γεννησεις πριν αλλαξει η βαρδια των γιατρων...Στα λεω απλα για να τα ψαξεις και μην ακους τι λενε γενικα κανονισε τα μονη σου γιατι στον πονο σου επανω δεν θα εχεις μυαλο να σκεφτεις...Εαν θελεις αναισθησιολογο για το ιπποκρατειο πες μου να σου στειλω pm αλλα ρωτα και τον γιατρο οταν πας εκει να σε δει ...

Τα ξερω απο πρωτο χερι γιατι η κουμπαρα μου γεννησε εκει και ο αντρας της ειναι Γιατρος στο Παπανικολαου και ο κουμπαρος της ειναι αναισθησιολογος και ηταν στην μαιευτικη του Ιπποκρατειου και μου τα ειπε ετσι χυμα οπως στα λεω..

Τελικα εγω επελεξα Διαβαλκανικο αλλα εκει χειρουργει ο αδερφος του αντρα μου οποτε πληρωσα αλλη τιμη και ολα τα αλλα καλα..

μαρκελα μου ευχαριστω ησουν κατατοπιστηκοτατη!

ενας γιατρος μου ειπε πως δεν χρειαζεται να ανοιξω καρτελα κ στα δυο νοσοκομεια μονο σε ενα αρκει.χθες πηρα τηλ στο ιποκρατειο κ επειδη πηρα στα επειγοντα (τι χαζη) μου ειπαν επειδη ειχαν δουλεια οτι δεν ανοιγεις πουθενα καρτελα!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΙΑ?

Μηπως σε κανενα γιατρο του ιποκρατειου κ σε μια μαια γνωστη μου????!!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...