Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Δυστυχώς δεν ήξερα και πολλά για την ποιότητα τους!

κανεις στον κύκλο μου δεν είχε αντίστοιχη προσπάθεια και ο γιατρός μου εάν και καλός όπως οι περισσότεροι δεν αναλύουν τα πάντα!

σε κάθε προσπάθεια μου έκανε από μια εξέταση για να βρούμε το πρόβλημα !

Πριν την Τρίτη προσπάθεια είχαμε βρει το μικροβιωμα και έκανα αγωγή για 50 ημέρες μετά εκείνος μου είχε πεις να επαναλάβουμε για να δούμε το ποσοστό , το κόστος είναι αρκετά μεγάλο και εγώ προσωπικά την πρώτη φορά είχα και άσχημη εμπειρία με τον πόνο της εξέτασης όποτε επέλεξα την επόμενη έμβρυο μεταφορά δεν πήγε καλά και έπειτα το ξανά ελέγξαμε και ξανά αγωγή άλλες 50 ημέρες και ιδού  το 99%.

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κατια , κοντευω να γεννησω εγω!!βολεμενος ο μικρος !!Σου λεει που να παω τωρα καλα ειμαι εδω εχει και ζεστουλα!!Το οτι νιωθεις μια χαρα ειναι οι ορμονες να ξερεις!!Αλλο ανθρωπο σε κανει η ορμονη της γεννας!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φουσκιτσα!!!

Αν γεννησεις σε δημοσιο νοσοκομειο δεν θα παρεις το επιδομα τοκετου...θα το παρει κατευθειαν το νοσοκομειο.Αν δε γεννησεις σε ιδιωτικο και δεν ειναι συμβεβλημενο με τον ΕΟΠΠΥ τοτε θα το παρεις εσυ σε κανα δυο χρονια....

Τωρα πρεπει να ανοιξεις καρτελα και στο ιπποκρατειο και στο παπαγεωργιου αν θελεις να γεννησεις σε δημοσιο.Το παπαγεωργιου εφημερευει μια φορα την εβδομαδα και το ιπποκρατειο 5 φορες την εβδομαδα.Να εχεις υπ οψιν σου οτι πρεπει να εχεις δικο σου ''γνωστο'' αναισθησιολογο και να εχεις κανονισει για να σου κανει επισκληριδιο γιατι αλλιως τους ψαχνεις και μενεις στις ωδινες μεχρι να εχουν χρονο για επισκληριδιο...(αυτο μπορεις να το κανεις οταν θα πας για να ανοιξεις καρτελα και μιλησεις με τον γιατρο εκει).Επισκληριδιο ΔΕΝ κανουν αλλιως εκτος και αν πας για καισαρικη.Να ξερεις οτι γενικα παιζει οτι παιζει και εξω δηλαδη δεν σε περιμενουν και for ever να γεννησεις και σε πανε για καισαρικη αν δεν εχεις δικο σου γιατρο...Εκτος και αν γεννησεις πριν αλλαξει η βαρδια των γιατρων...Στα λεω απλα για να τα ψαξεις και μην ακους τι λενε γενικα κανονισε τα μονη σου γιατι στον πονο σου επανω δεν θα εχεις μυαλο να σκεφτεις...Εαν θελεις αναισθησιολογο για το ιπποκρατειο πες μου να σου στειλω pm αλλα ρωτα και τον γιατρο οταν πας εκει να σε δει ...

Τα ξερω απο πρωτο χερι γιατι η κουμπαρα μου γεννησε εκει και ο αντρας της ειναι Γιατρος στο Παπανικολαου και ο κουμπαρος της ειναι αναισθησιολογος και ηταν στην μαιευτικη του Ιπποκρατειου και μου τα ειπε ετσι χυμα οπως στα λεω..

Τελικα εγω επελεξα Διαβαλκανικο αλλα εκει χειρουργει ο αδερφος του αντρα μου οποτε πληρωσα αλλη τιμη και ολα τα αλλα καλα..

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Impatient , δικαιουσε επιμηκυνση του επιδοματος ανεργιας να ξερεις λογο ανικανοτητας να εργασθεις.Εαν δεν κανω λαθος ειπες οτι τελειωνει το επιδομα ανεργιαςτον δεκεμβριο ??Εαν λοιπον τελειωνει τον δεκεμβριο και εσυ εισαι 32+ εβδομαδες δικαιουσε επιμηκυνση λογο ανικανοτητας να εργασθεις γιατι εισαι εγκυος...Δες το!Οτι αλλο θες πες μου γιατι τα ξερω ασχολουμε με αυτα καθε μερα στην δουλεια εχουμε πολλες εγκυμονουσες.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Γειά σου Μαρκέλλα; Τι κάνεις; Έχετε κρύο εκεί πάνω ε;

Με αυτά που διάβασα για τα νοσοκομεία με έπιασε η ψυχή μου! Τελείως τριτοκοσμική κατάσταση! Εγώ θα γεννήσω σε δημόσιο αλλά με το δικό μου γιατρό οπότε φαντάζομαι πως δε θα έχω τέτοια προβλήματα. Βέβαια δε θα είναι με το αζημίωτο η εξυπηρέτηση...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Γειά σου Μαρκέλλα; Τι κάνεις; Έχετε κρύο εκεί πάνω ε;

Με αυτά που διάβασα για τα νοσοκομεία με έπιασε η ψυχή μου! Τελείως τριτοκοσμική κατάσταση! Εγώ θα γεννήσω σε δημόσιο αλλά με το δικό μου γιατρό οπότε φαντάζομαι πως δε θα έχω τέτοια προβλήματα. Βέβαια δε θα είναι με το αζημίωτο η εξυπηρέτηση...

kalhmera kat nai nai kruo den les tipota...an kai akoma kala einai ton dekebrio den kserw ti tha kanoume..oso gia ta dimosia nosokomeia ola einai ston na exeis giatro kai na ton plhrwseis extra opws esu diladi.enw den tha eprepe na einai etsi giati tous plhrwnei to nosokomeio...ta fakelakia tha xeiroterepsoun giati to kratos den tous plhrwnei distixos.. Fouskitsa..des kai thn biokliniki ton galino exei polu oikonomikes times kamia sxesh me to genesis.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! Ειμαι πρωινη σημερα γιατι εχω σιδερωμα μετα...

Καλες οι εξετασεις χτες...στα ορια παλι το ουρικο...με ξε@εσε ο γιατρος για τη διατροφη..παλι τα ιδια να μη τρωω αυτα που ετσι κι αλλιως δε τρωω, οταν του εξηγησα οτι τρωω πολυ σπανακι μου ειπε οτι απο αυτο ειναι...

Μου φαινεται θα φαω αερα απο δω και περα!! Ο υπερηχος καλος, η μπεμπα εχει 2 μετρα ποδι (χοχχο) και τη βγαζει 860γρ., αν πανε ολα καλα τελη Γεναρη γενναω!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια, ολα τα μπεμπακια και ολα τα παιδακια!!!

Χειμωνιασε κανονικα... μουντος καιρος σημερα και κρυουλακι!

Εμεις εχτες καναμε ισως το πιο τρελο μας παρτυ!!! Χορευε το αντρακι μου τοσο, που πιστεψα οτι μπορει και να γενναω... Εριχνε, εριχνε, εριχνε και οταν σταματαγε πετρωνε η κοιλια για λιγο (αλλα σε συγκεκριμενα σημεια) και ψιλοποναγα... ενιωθα ποδαρακια στα πλευρα και στο στομαχι, χερακια δεξια κι αριστερα και ενα κεφαλακι να πιεζει κατω... μουδιαζαν και τα ποδια... αλλα τιποτα τελικα! ακομα εδω!!! ο αντρας μου, το καταδιασκεδασε φυσικα! τραβηξε και βιντεο την ολη φαση του χορου! του μιλαγε κι ο μικρος "απαντουσε"... αστε! μας το φυλαγε για το τελος, για να ενθουσιαστει (λιωσει-κατουρηθει πανω του!) ο μπαμπας μας... αφου κατεληξε ο χαζομπαμπας οτι "δεν θα αλλαξει η ζωη μας... θα εχουμε μια καινουρια ζωη πια!!!" χχχχααααχχχαααχχχαααα.... πολυ γλυκια αναμονη!!! 5 εχω γιατρο ξανα... για να δουμε!

απ οτι διαβασα, ολες καλα σε εξετασεις, υπερηχους, κλπ... να μου προσεχετε! σας φιλω...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

2711364cw5dvf75t4.gif

kalημερα κοριτσια απο τη συννεφιασμενη ροδο

κριστυ μου μην αγχωνεσαι με τα οικονομικα! ολοι πανω κατω την ιδια κριση περναμε...αν δεν κανω λαθος εισαι δημοσιος υπαλληλος , σας εχουν μειωσει κατα πολυ τον μισθο, κοβουν και δωρα χριστουγεννων και πασχα , το ξερω ολα χαλια, αλλα σκεψου οτι εστω κι αυτον τον μειωμενο μισθο τον παιρνεις καθε μηνα

τι να πουμε εμεις οι ελευθεροι επαγγελματιες που τους κηνυγαμε για να μας πληρωσουν???

λοιπον ακου παραδειγμα : εκανα περσι μαθημα σε μια συγγενη του αντρα μου την κορη της οταν τελειωσε η σχολικη χρονια μου χρωστουσε 3 μηνες περιπου 350 ευρω η δουλεια της ειναι εποχιακη δουλευει καλοκαιρι, οποτε ηλπιζα μεσα στο καλοκαιρι να τα παρω καποια στιγμη τελικα με πληρωσε τον σεπτεμβρη τα 150 και μου χρωσταει αλλα 200 απο τον σεπτεμβρη δν την ενοχλησα, ττης εστειλα μηνυμα αρχες του νοεμβρη οποτ μπορει να με ξεχρεωσει μεσα στο μηνα

ακομη περιμενω να μου απαντησει! χθες την πηρα τηλ και δεν το σηκωσε, αν δεν με παρει την θα την ξαναενοχλησω σε 10 μερες! αστο κηνυγαμε να παρουμε τα λεφτα μας !!

real thing συγχαρητηρια για την μπεμπουλα σας!!ηταν και ο συζυγος μαζι??? την ευχαριστηθηκε την κορακλα του?

kat32 γιατι ο γιατρος σου δεν μπορει να μετρησει την μπεμπουλα με τον υπερηχο?

μαρκελακι θα πας αγγλια λιγο πριν τα χριστουγεννα????παρε με μαζι σου!!!! τι ωραια που ειναι τα χριστουγεννα στο εξωτερικο...

ριτσα μου σημερα εισαι ροδο!!! καλο ταξιδι να εχετε και να μου φιλησεις την μπεμπουλα οταν την δεις στον υπερηχο! περιμενουμε νεα!!!

διδυμακι μου οπως τα λες ουτε δανεια ουτε δοσεις καλυτερα μπαμ και κατω μετρητα να εχουμε και ησυχο το κεφαλι μας γιατι οσο περνανε τα χρονια η κριση δυσκολευει τα πραγματα και μετα εχεις να σκεφτεσαι χρωσταω κι αυτο κι αυτο κι αυτο!

μπισκοτακι πως ειναι ο τραυματιας μας σημερα? σχολειο πηγε? σημερα θα ηταν καλα το ποδ του;) , εχουν γιορτη:D

σημερα ειμαι καλυτερα , ξυπνησα απο την καλη!:Dπαρολο που ο καιρος παλι σκ@τα ειναι!

αλλα πηγα μια βολτα χθες απο τα τζαμπο, χαζεψα λιγο, πηρα και υλικα για να φτιαξω χειροποιητες χριστουγεννιατικες καρτες

κατια ειδα φορμακια για μπεμπηδες με χριστουγεννιατικο θεμα ! εσενα και την ριτσα σκεφτηκα!! που θα τα εχετε τα μωρακια σας μαζι σας τα χριστουγεννα, εμενα ο Αλκης μετα τα θεοφανεια θελω να μου ερθει

κατια 3 μερες ακομη!! καταβολευικε στην κοιλιτσα σου ο μιχαλιως!!

φουσκιτσα μου ολα καλα διαβαζω με τον μπεμπη σου! μια χαρα!!!χαιρομαι παρα πολυ!!!:D:D:D:D

ελενακι , ροδουλα, και σαπι μου εσυ ολα καλα?μην χανεστε βρε κοριτσια!!!

Υ.Γ. δεν θα κατσω αλλο μαζι σας μπηκα να πω μια καλημερα , θα παω βολτουλα στις ξαδερφες μου σημερα το πρωι μετα το μεσημερι θα παω στη μαμα μου που θα μαγειρεψει ο μπαμπας μου μακαρονια με κιμα και μετα θα παμε με τη μαμα μου στο !κεα να παραγγειλουμε σιφονιερα γιατι η νε0σετ κλεινει!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Κατια μου άντε... 3 μερούλες ακόμη...!!! Τι είπε ο γιατρός;!

Πολυ κρύο έχει εδω στη Βέροια!!! Εμείς με την μπεμπουλα τα ΙΔΙΑ!!! Αναμένουμε τα Χριστούγεννα!!! Εσείς θα στολισετε φέτος;!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

καλημερα σε οοοολλα τα κοριτσακια..σημερα ελιωσα στην ξαπλα...χθες κουραστηκα πολυ κ σημερα εφαγα απαγορευση απο μαμα κ αμορε στο να κανω το οτιδηποτε...ηθελα να μαγειρεψω εγω να ξεκουρασω λιγο την μαμα μου που τρεχει συνεχεια για εμενα στο σπιτι αλλα δεν με αφησαν...!!κ ειμαι ακομα ξαπλα....το ευχαριστηθηκα μεταξυ μας....κ μου ελεγε συνεχεια η μαμα μου...''κατσε τωρα που μπορεις ξαπλα γιατι μετα θα εισαι ολη την ωρα απικο...''αχαχαχα....!

εχω κ ενα ευχαριστο....κλεισαμε αλουμινια κ μπαινουν 10 δεκεμβρη...κλεισαμε σοβατζη κ ξεκιναει απο δευτερα....κ μετα απο δεκα μερες περιπου ξεκιναει ο πλακας...μεχρι εκει μας φτανουν τα λεφτα...!απο εκει κ περα πρωι πρωι προεκυψε κ αλλο ΜΑΛΛΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ...ψαχνοταν ο αμορες με την αδερφη του να πουλησουν ενα οικοπεδο στην Κρητη καιρο τωρα κ ηρθε εξ ουρανου ενας που το θελει κ μαλλον μεχρι Γεναρη θα το εχει αγορασει..οποτε μας ερχονται περιπου 10000 κ ετοιμαζεται το σπιτι με το παραπανω κ περισσευουν..μακαρι να ερθειιιιιιιι να ησυχασουμε λιγακι...!!

Κατιαααα ακομα γερααα εε?ο μιχαλιος χθες σας τρελανε απο την κοιλιτσα...φαντασου απο κοντα....ΤΡΕΛΑΑΑΑΑ!!

Διδυμακι μου καλη βολτα με ξαδερφες...κ καλες αγορες μετα...οσο για τα λεφτα βραστα.....!!!

Μπισκοτακι ο θεατρινος σου πως παει σημερα???πηγε σχολειοοοο??

συνονοματη τελεια τα νεαααα απο την κορουλαααα!!

Ριτσα αναμενουμε νεα το βραδυυυυ.......!!

τα υπολοιπα κοριτσια τα φιλωωωωω..δεν θυμαμαι τι ηθελα να σας πωωωω....χεχεχεχε!!!

Jr39p2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!! τι κάνετε;;; Χαθηκα αυτές τις μέρες, αλλά έχουμε πολλές δουλειές κ τον υπολογιστη τον εχουμε στο παυωμα, οπότε με την κοιλιά που εχω δεν βολεύει!!! Βαλαμε τεντες, φτιάξαμε εξωτερική ντουλάπα για αποθηκευτικό χώρο κ προσπαθουμε να τακτοποιηθούμε για να στρωσουμε μοκετες, γιατί κανει κρύοοοοοο!!!!

Κατια μου μπηκα να δώ αν γεννησες, αλλά το κοπέλι σου βρηκε ζεστασια κ δεν θελει να βγει!!!!!

Σας φιλώ όλες, αν βρω το κουραγιο θα ξαναμπω το σ/κ, αλλίως απο βδομαδα που θα χουμε τακτοποιηθει.

Φιλιάαααααααααααααααα κ να προσεχετε!!!!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Kat btw kai egw sto alexandra gennithika xexexe...esu pws pas?fouskwneis???me tis transaminases kai ta leuka???ta parakoloutheis??

Κι εγώ εκεί γεννήθηκα και έτυχε να συνεχίσω την παράδοση της οικογένειας! :tongue:

Εγώ φουσκώνω, έχουν αρχίσει πια να σηκώνονται στο μετρό και στο λεωφορείο, καιρός ήταν! Είμαι σαν μια μεγάλη μπάλα νομιζω, με σώμα όπως πριν αλλά με μια κοιλάρα μέσα στη μέση!!!!!!!!!!!! :rolleyes:

Με τα λευκά κλπ είπαμε με την αιματολόγο να ξανακάνω εξετάσεις στις 29/11 και να δούμε πως πάμε...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...