Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες...σας γραφω στα γρηγορα μιας κι εχω το παιδι σημερα σπιτι...χτυπησε χτες στο γονατο και το εχει κανει θεμα οτι δε μπορει να περπατησει ο ηθοποιος!!! Μια γρατζουνια ειναι και τον τραβαει μαλλον!! Ρε τι εχω παθει,,,,τωρα κοιμαται και λεω κατσε να δω τα νεα σας...

Μπαρμπουλα δεν ειναι καιροι για δανεια...πλάκα κανεις?!! Αυριο μεθαυριο βαραμε μια πτωχευση και γινεται πανικος! Κι εγω ηθελα βιλες και μονοκατοικιες και μεζονετες κτλ κτλ αλλα δε μπηκα σε διαδικασια δανειου τετοια εποχη και φτιαξαμε ο,τι ειχαμε...αν και να μου πεις και μια ανακαινιση θελει ποσα λεφτα...κι εμεις ο,τι ειχαμε τα βαλαμε στο σπιτι. Και τωρα αν δεν ειχα τη δουλεια μου με δυσκολια θα τα βγαζαμε περα...γιατι και τα ταμεια δε πληρωνουν και ξερετε πώς ειναι ηη κατασταση με τους γιατρούς. Περιμενουμε ολοι τη δοση μπας και μπει κανα φραγκο απ'τα χρωστουμενα!

Τεσπα...οικονομικα...χαλια μαυρα για ολους.

Σημερα πάω για υπέρηχο, θα παρω και τις εξετασεις αιματος που εκανα και τα κολπικα επιχρισματα να τα δει ο γυναικολογος και να συζητησουμε περι ΠΗΤ γιατι ο αντρας μου δε θελει να με βαλει στις 36 εβδ. που θελει αυτος και να το παμε 38.,..να δουμε!!

Κριστυ...στην Αγγλια καλα θα ειναι αν εχεις ασφαλεια..να παρεις και μια doula ονομα και πραμα..να σε βοηθαει! Εδω στην Ελλαδα γενικα την εχουμε "δει" κάπως...σε ο,τι αφορά γάμο, βαπτιση...για να μη πω και κηδεια μακρια απο μας!!! Χτυπάνε παντού και προ και μετά κρίσης! Αλλά νομιζω εμεις τα καναμε ετσι και λεμε ναι σε ολα γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε!! Και βλέπεις τους γελοιους των ιδιωτικων μαιευτηρίων να βγαινουν με τηκαθε βλαμενη διασημη ή ο,τι νομιζει οτι ειναι τελοσπαντων και να λενε "το μωρο ειναι καλα ζυγιζει τοσο και μοιαζει στον ταδε..¨" γιατροι....που για τη διαφημιση της κλινικης τα κανουν ολα. Αχ συγχιστηκα παλι...

Ριτσα κι εγω τους φοβαμαι τους σεισμους...αλλά μετα τα 4 χρονια στη Πατρα διπλα στο ρηγμα (Ριο-Αντιρριο) συνηθισα και το αντιμετωπιζω αλλιως.

Κατια Σαββατο λες ε? Μη σου κανουνε προκληση μωρε ομως...πρωτογεννη και προκληση δε παει..μακρι να σου σπασουν τα νερα νωριτερα!

Με τη θερμανση που λετε...εχτες γελουσαμε με το συζυγο γιατι σε ολη τη γειτονια ακουγεται ενα βουητο απο τα ενεργειακα που εχουν βαλει ολοι...και ολοι ειναι καθε 2ωρο με ενα κουτσουρο στο χερι για να γεμιζουν τα τζακια...θα εξαφανιστουν τα δαση απο δω και περα!! Αλλα να μου το θυμηθειτε...θα ξαναπεσει το πετρελαιο και θα τα κλαιμε τα λεφτουδακια για εναλλακτικους τροπους θερμανσης!!! Μεχρι και παλιες παλετες που ειχαμε εδω διπλα στο δασακι μας τις πηρανε κι αυτες να τις καψουν!!

Βαρεθηκα κι εγω στο σπιτι σαπι μου...πηγα στη δουλεια προχτες για κατι υπογραφες και μου φανηκε σα να λειπω χρονια!!

Α, δε σας ειπα...επλυνα κατι ασπρορουχα και φορμακια σε ουδετερο χρωμα που εχω απο το γιο μου για καλο και για κακο-πες οτι συμβαινει οτιδηποτε ρε παιδι μου- και μυρισε το σπιτι προδερμ!! Σιδερωμα ομως αυριο γιατι με το παιδι στο σπιτι δε προκειται!

Λοιπον σας αφηνω να παω να ξυπνησω το βλασταρι μου γιατι θα ειναι ντουρασελ μετα και θα το κυνηγαω σημερα!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μπισκοτακι...ναι βρε εδω μιλαμε για 5000 ευρο κ αρνουμαι να μπω σε τετοιες διαδικασεις..μαζεψαμε τα διπλα λεφτα σχεδον σε ενα χρονο για να μην εχουμε δοσεις κ θα μπω τωρα σε μπλεξιματα με τις τραπεζες...παπαπα...κ εμεις σπιτι θελαμε να αγορασουμε αλλα αρκεστηκαμε κ στην ανακαινηση κ χωρις να χρωσταμε...αλλα γενικως τα οικονομικα ειναι χαλι μαυρο...βεβαια εκεινος βιαζεται για να μπουμε με το μωρουλι μας στο σπιτι μας κ να μην μενουμε δεξια κ αριστερα...κ το καταλαβαινω αλλα προτιμω να εχω λεφτα οταν θα γεννηθει ο μπεμπουλης παρα να χρωσταω...!!

ο θεατρινος σου λεει οτι ποναει εεε??αχαχαχαχα!!εεε ολοι τα καναμε αυτα λιγο πολυ...αχαχαχαχα!!

αντε μοσχομυρισε το σπιτι εεε??μπραβο μπραβο..!!:D

Jr39p2.png

2852872a9aukpgynz.gif

καλημερα!!! σημερα με πλακωσε η κουβερτα!

δεν ηθελα με τπ να σηκωθω... και με πηρε τηλ 2 φορες ο ντιντος και τη δευτερη σηκωθηκα να το απαντησω και αναγκαστικα ξυπνησα και ειμαι πολυ ξενερωμενη... ισως ειναι και επειδη ο ουρανος ειναι μουντος... αλλα σημερα δεν εχω καμια ορεξη!

UzVGp2.png

Καλημερα σας!!!

ξανα ραντεβου αυριο με το γιατρο μας και βλεπουμε... κατα τα αλλα, ουτε πονους, ουτε τιποτα! ισως νιωθω πιο καλα απο οποιαδηποτε στιγμη της εγκυμοσυνης!!! το αντρακι μου επικοινωνει συνεχεια, σε οτι του πω... και χορευει σχεδον ολη μερα!!! η ζυγαρια ειναι στα +14, οποτε κι αυτο (ειχα πει μεχρι 15 κιλα) το καταφεραμε και μενει η ολοκληρωση του ταξιδιου μας! και η γνωριμια με τον μικρο μου κυριο!!! ααα... και το σπιτι πανετοιμο! καθαρο, μοσχομυριστο, με τα χαλια στρωμενα, το δωματιακι του τακτοποιημενο... δοξα το Θεο!!!

μπαρμπουλα προσοχη με τα δανεια... κι εγω ειμαι ψιλοκατα...

didi το παρασκευοσαββατοκυριακο σας ερχεται βροχη λεει!!! οποτε, χουχουλιαζε στο κρεββατακι σου για να μη χανεις το κεφι σου...

μπισκοτακι, περαστικα στο αγορακι σου! εεε και λιγο θεατρο, για μια μερα στο σπιτι με την μαμα αγκαλιτσα... δεν πειραζει!!!

real thing, μπραβο για την αφρατουλα σας! αν και μια χαρα μου ακουγονται τα γραμμαριακια της!!! να χει το παιδι, μπουτακια, μπρατσακια, μαγουλακια για "φαγωμα"!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

καλημερααααα Κατιαααα.....εδω παλι εεε??αντε αναμενουμε νεα απο τον γιατρο σημερα αλλιως ευχομαι να σπασουν τα νερα κ να μην χρειαστει να μπεις με ραντεβου..ετσι πηγαινε κ η μανα μου..της ειχε πει αν μεχρι 9 σεπτεμβρη δεν εχουν σπασει τα νερα μπαινεις για προκληση κ τελικα ξημερωνοντας 9 εσπασαν τα νερα....!στον αδερφο μου ολα αυτα....!:D:D

οποτε λες αυριο το βραδακι να εχουμε νεαααα???ολα καλα να ειναι κ πλησιαζει η στιγμη που θα παρεις τον Μιχαλιο σου στην αγκαλια σου κ θα του δειξεις ποσο ζεστα ειναι κ εξω στην αγκαλιτσα σου..!:D:D

κ εγω ειμαι πολυ κατα στα δανεια...κ γενικως σε οτι εχει δοσεις ειμα κατα αυτες τις εποχες....γι αυτο προτιμω να τα δωσουμε ολα cash κ ας καθυστερησουμε λιγακι..τουλαχιστον οταν τελειωσει δεν θα χρωσταμε πουθενα...κ θα ξεκινησουμε κανονικα...!!

Jr39p2.png

το επιδομα τοκετου 990Ε το εχουν κοψει απο αρχες του χρονου κ το περνανε ολοι οι ασφακισμενοι του ικα ασχετος εργαζομενοι ή ανεργοι.

αν εχεις τωρα 200 ενσημα στα τελευταια 2 χρονια δικαιουσαι επιδομα λοχειας κ επιδομα δεν θυμαμαι πως το λενε δηλ 2 επιδοματα.

δεν ξερω τι υσχυει αλλα κ εγω πηρα τηλ ρωτησα για να ξερω κ μου ειπαν αυτα που σου ειπα ακριβως.

Ευχαριστω για την απαντηση! Το επιδομα τοκετου δεν το κοψανε, απλα παει κατευθειαν στο νοσοκομειο. Για τα ενσημα μου δεν ξερω, πρεπει να ρωτησω ποσα ειναι...

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Ευχαριστω για την απαντηση! Το επιδομα τοκετου δεν το κοψανε, απλα παει κατευθειαν στο νοσοκομειο. Για τα ενσημα μου δεν ξερω, πρεπει να ρωτησω ποσα ειναι...

Ελα μου!!!!!!!!!!!:shock:

τι θα πει ''παει στο νοσοκομειο?'' μεχρι περσι πηγαινες κ τα επερνες εσυ απο το ικα,στο νοσοκομειο γιατι να πανε?

εμενα ετσι μου ειπανε!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Καλημερα κουκλες απο μενα κ τον γιο μου.......!!!

πως ειστε?εμεις ηρθαμε στην γιαγια μας!

ξερει καμια να μας πει πως γινεται.

θελω να γεννησω σε νοσοκομειο η γιατρος που εχω ξεγεναει στο ενα απτα δυο νοσοκομεια που εχουμε εδω στη θεσ.νικη κ αν εφημερευει φυσικα,τωρα αν εφημερευει το αλλο θα παω εχω μια γνωστη μαια κ ενα γνωστο γιατρο που ισως μιλησουν στους εφημερευοντες για μενα κ ''με προσεξουν'' λιγο αν μπορουν φυσικα γιατι στα νοσοκομεια θα γινεται κ χαμος.

μου ειπε ενας γιατρος οτι αφου μπηκα στον 7ο πρεπει να ανοιξω καρτελα κ να με παρακολουθησουν οι γιατροι στο νοσοκομειο μεχρι να ερθει η ωρα.

μου ειπε οτι σε ενα νοσοκομειο ανηγεις καρτελα κ αν τυχει κ πας στο αλλο εχει καλος δεν πηραζει απλα να εχω μαζι μου τις εξετασεις.

ξερει καμια ετσι ειναι?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Καλησπέρα!

Τι κάνετε; Κάτια, είπαμε 17 Νοέμβρη θα γεννηθεί το παιδί! Επαναστάτης!

Real thing, μπράβο για τη μπέμπα σου! Όλα καλά ε; Μη σε νοιάζει για τα κιλά, κι εμένα με κράζει κάθε φορά αλλά σκέφτομαι πως σιγά σιγά φτάνουμε προς το τέλος οπότε ότι έγινε έγινε. Να χάσω αποκλείεται, απλά προσέχω όσο μπορώ χωρίς να λιμοκτονώ όμως!

Εμένα ο γιατρός δεν μπορεί να μου πει γραμμάρια από τον υπέρηχο στο ιατρείο του και θα μάθω πάλι βάρος στο doppler.... Λογικά η δικιά μου όμως θα είναι πάνω από κιλό! Θα τη δούμε πάλι την άλλη Πέμπτη!

Κρίστυ, άσε με τα οικονομικά πολύ άγχος όλες μας νομίζω! Εμείς δινουμε που δίνουμε όλο λεφτά τώρα τελευταία λόγω μωρού (γιατροί, εξετάσεις, ψώνια), χτες συνειδητοποίησαμε κι ότι έσταζε ο θερμοσίφωνας και αναγκάστηκαμε σήμερα να τον αλλάξουμε! Όλα τα είχαμε, τα έκτακτα έξοδα μας έλειπαν! :evil: Και καταλαβαίνω τι λες για τη γέννα στην Ελλάδα, όπως και το γάμο, όλα τα βλέπουν σαν ευκαιρία για κέρδος! Σου λέει "τι θα κάνει, δε θα γεννήσει, δε θα πληρώσει το γιατρό και τον αναισθησιολόγο???" Δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος πια δεν μπορεί να δίνει τα ποσά που έδινε παλιά... Και παλιά κακώς τα έδινε βέβαια!

Μαρκέλλα μου τι κάνεις; Κανόνισες ταξιδάκι για Αγγλία; Τελικά χρειάζεται να κάνεις εξετάσεις ή όχι; Συνεχίζεις κανονικά τη "γυμναστική" σου;;;; ;);)

σευχαριστω πολυ.να σου πω δε με νοιαζει για τα κιλα γιατι δε μπορω να κανω τιποτα αλλο.εκτος αν αρχισω διαιτα που δεν ειναι σωστο!!τρωω φυσιολογικα.απλα θα προσεχω γιατι οπως μου ειπε επειδη ειναι μεγαλουτσικο το μωρο πρεπει να προσεχουμε.

Καλημερα σας!!!

ξανα ραντεβου αυριο με το γιατρο μας και βλεπουμε... κατα τα αλλα, ουτε πονους, ουτε τιποτα! ισως νιωθω πιο καλα απο οποιαδηποτε στιγμη της εγκυμοσυνης!!! το αντρακι μου επικοινωνει συνεχεια, σε οτι του πω... και χορευει σχεδον ολη μερα!!! η ζυγαρια ειναι στα +14, οποτε κι αυτο (ειχα πει μεχρι 15 κιλα) το καταφεραμε και μενει η ολοκληρωση του ταξιδιου μας! και η γνωριμια με τον μικρο μου κυριο!!! ααα... και το σπιτι πανετοιμο! καθαρο, μοσχομυριστο, με τα χαλια στρωμενα, το δωματιακι του τακτοποιημενο... δοξα το Θεο!!!

μπαρμπουλα προσοχη με τα δανεια... κι εγω ειμαι ψιλοκατα...

didi το παρασκευοσαββατοκυριακο σας ερχεται βροχη λεει!!! οποτε, χουχουλιαζε στο κρεββατακι σου για να μη χανεις το κεφι σου...

μπισκοτακι, περαστικα στο αγορακι σου! εεε και λιγο θεατρο, για μια μερα στο σπιτι με την μαμα αγκαλιτσα... δεν πειραζει!!!

real thing, μπραβο για την αφρατουλα σας! αν και μια χαρα μου ακουγονται τα γραμμαριακια της!!! να χει το παιδι, μπουτακια, μπρατσακια, μαγουλακια για "φαγωμα"!

αυτα ονειρευομαι κατια μου.τα μπρατσακια και τα μπουτακια!!αναποδα μετραω!!!φανταζομαι το σπιτακι σου που θα βουλιαζει απο τη μωρουδιλα και ανυπομονω και για τα δικα μας!!η μπεμπα σε μερες ειναι μια εβδομαδα μεγαλυτερη και αποτι μου ειπε οτι απλα οταν θα ειναι τελειομηνο δε θα ειναι 3200 που ειναι ο μεσος ορος αλλα 3600 και πανω.βεβαια ειπε οτι δε με κοβει να τελειωνω τις εβδομαδες και οτι μαλλον θα γεννησω στις αρχες με μεσα του φλεβαρη.δεν ρωτησα γιατι!

να ρωτησω κατι?απο χθες με πιασαν παλι πονακια ενοχλητικα σαν αυτα της περιοδου που ειχα και παλιοτερα.λετε επειδη με εξετασε και κολπικα για να δει τον τραχηλο?το βρισκω περιττο να παρω τηλεφωνο γιατι ηταν ολα καλα εχθες και ο τραχηλος ψηλα.και ειναι και ησυχη η μπεμπα σε γενικες γραμμες.

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

622839k5ptl85j9p.gif

Eleni...την έκανες εκείνη την κύστη κόκκυγα που λέγαμε?

Οχι..δεν εκανα τπτ ακομα..θελω να περασουν οι γιορτες πρωτα..να τελειωνω με τις εξετασεις μου και μετα θα δω τι θα κανω και με αυτο!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

καλησπερα κοριτσιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!! τι κανετε??? ολες καλα απο τι βλεπω!!! εγω εδω δουλειες τα ιδια κ τα ιδια.. αυριο θα δω επιτελους το μωρο μου!!! νεα για αυριο θα σας τα πω το βραδυ γιατι φτανω 9 παρα...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλησπερα

ριτσα καλο υπερηχο με την μπουμπου σου αυριο

κατια μου , εσυ θα κλεισεις και τον 9ο! αντε με το καλο

impatien σε νιωθω , και εμενα γυρω μου γινετε ενα μπεημπυ μπουμ ανευ προηγουμενου και εχω φρικαρει ,αν και αρχιζω να αγχονομαι για πρακτικα πραγματα, πρεπεινα οργανωθω και να οργανωσω την κατασταση , εχω και την μικρη που δεν θελω να ερθει τουμπα ολη της η καθημερινοτητα!

στις υπολοιπες , τα φιλια μου! σας διαβαζω αλλα δεν εχω και πολυ χρονο! συγνωμη αν ξεχναω καποια

α! κρυστη το οικονομοκο ειναι ενα θεμα! κουραγιο σε ολες......κοντευουμε!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Κορίτσια μου γεια σας κι απο μένα!!! Πολυ χαίρομαι που είστε όλες καλα κι ακόμα περισσότερο τα μωρακια σας!!! Εγω έχω βαρεθεί και δεν ξέρω τι να κάνω... Θέλω να ψωνίσω κι ένα σωρό πράγματα και δεν υπάρχουν λεφτά... Αχ-αχ!

Κατα τα αλλά καλα!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...