Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

sapi μου, κι εμενα η μανουλα μου να ναι καλα!!! ειμαι σιγουρη οτι ο μιχαλιος μου και η μπουμπου σου θα τις ανταμειψουν τις γιαγιαδες τους οσο χιλια ευχαριστω και παραπανω!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατια μου ευχαριστω για την απαντηση, δεν αναφερομαι ομως στο επιδομα τοκετου, αλλα σε τυχον εξτρα χρηματα που μπορει να δικαιουμαι. Η ασφαλιση μου στο ΙΚΑ ληγει τον Φεβρουαριο, και απλα θελω να μαθω αν ως ασφαλισμενη πλην ανεργη δικαιουμαι κατι. Θα παω να ρωτησω παντως για πιο σιγουρα.

εξτρα? δηλαδη π.χ. σαν επιδομα 1ου παιδιου? σαν εργαζομενη μπορει... αλλα ως ανεργη σιγουρα οχι! εδω μαλλον θα καταργηθουν για ολους αυτα... ψαξτο ομως...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εξτρα? δηλαδη π.χ. σαν επιδομα 1ου παιδιου? σαν εργαζομενη μπορει... αλλα ως ανεργη σιγουρα οχι! εδω μαλλον θα καταργηθουν για ολους αυτα... ψαξτο ομως...

καλου κακου θα ρωτησω γιατι ειναι δυσκολες εποχες και ο,τι δικαιουμαι καλο ειναι να το ξερω. Λιγες μερες εμειναν για σενα κοριτσακι ε???? Τον εβγαλες εις περας τον αθλο σου με επιτυχια!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλου κακου θα ρωτησω γιατι ειναι δυσκολες εποχες και ο,τι δικαιουμαι καλο ειναι να το ξερω. Λιγες μερες εμειναν για σενα κοριτσακι ε???? Τον εβγαλες εις περας τον αθλο σου με επιτυχια!

τον βολεψα καλα τον μπεμπουλη μου!!! επειδη δε μας βλεπω απο μονους μας να προχωραμε... μαλλον το σαββατο θα μπω με ωδινες ή καισαρικη αναλογως πως θα παει... εσυ, να μην πιεζεσαι! αλλες εχουμε αναγκη να μιλαμε ολη μερα για μπεμπε και ζουζουνιες... αλλες ειστε πιο ροκ! και καλα κανει καθεμια! οπως νιωθεις!!! να ρωτησεις σιγουρα και ενημερωσε μας, μηπως καποια αλλη κοπελα δικαιουται κατι και δεν το ξερει!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Σήμερα όλη μέρα Σπιτι Μονή μου... Βαρέθηκα.... Το ιδιαιτερο που είχα δεν ήρθε... Βαριεμαι....... Εσείς τι κάνετε;

Κορίτσια η nutricia club κάνει on line σεμινάρια ανωδυνου τοκετού, τοκετού και θηλασμου! Μόνο 200 θέσεις! Μπείτε να δείτε! Και γραφτειτε!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

γεια σου ελενακι!!!!

2 πιατα didi??? κ ελεγα οτι τρωω πολυ?? τελικα εκεινη η πεινα η λαιμαργια μου περασε.. ευτηχως αλλα οσο ειμαι εγκυος ουτε παραπανω μεριδα εφαγα ουτε 2 πιατα!! αλλα καλα να εισαι κ τα κιλα θα σου φυγουν το καλουπι σου ειναι αν εισαι αδυνατη!!!

Κοριτσακια μοθ γεια σας..τι κανετε?δεν σας διαβασα αναλυτικα μπηκα λιγο μονο να δω νεα τις Κατιας και του Μιχαλακη......εγω ειμαι πτωμα....πηγα να βοηθησω τον συζυφο στην δουλεια....ξυπνησαμε στις 3 και γυρισαμε πτιν μια ωρα...τωρα μπανιο και νανι !!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλησπέρα.

Μπήκα μόνο για να δω τα νέα σας.

Εγώ έχω αρχίσει να αγχώνομαι:

-με τα οικονομικά

-με τα εργασιακά (του συζύγου - δεν πάει Μπαχρέιν, η (πρώην πλέον) Ολυμπιακή συρρικνώνεται και σε κάθε βήμα συρρίκνωσης απολύει - ψάχνεται για οπουδήποτε στον κόσμο)

-με το κόστος τοκετού και το γεγονός ότι γιατροί & μαιευτήρια σα να ζούνε σε άλλο κόσμο ζητάνε τον ουρανό με τ΄ άστρα για κάθε τοκετό

-με το γεγονός ότι στην Ελλάδα δεν γεννάς, αλλά σε ¨ξεγεννάνε"...

Κατά τα άλλα οι μικρές στην κοιλίτσα μου καλά, η κοιλιά σα να έχει ...ενσωματωμένη τρόμπα... Πήρε και φόρα η ζυγαριά: +6 παρακαλώ!!!

Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε (ξανά) το ενδεχόμενο (αν δεν έχει γίνει καμιά "έκπληξη" πιο πριν) να πάμε Αγγλία για Χριστούγεννα (στους συγγενείς) και να γεννήσω εκεί...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλησπέρα.

Μπήκα μόνο για να δω τα νέα σας.

Εγώ έχω αρχίσει να αγχώνομαι:

-με τα οικονομικά

-με τα εργασιακά (του συζύγου - δεν πάει Μπαχρέιν, η (πρώην πλέον) Ολυμπιακή συρρικνώνεται και σε κάθε βήμα συρρίκνωσης απολύει - ψάχνεται για οπουδήποτε στον κόσμο)

-με το κόστος τοκετού και το γεγονός ότι γιατροί & μαιευτήρια σα να ζούνε σε άλλο κόσμο ζητάνε τον ουρανό με τ΄ άστρα για κάθε τοκετό

-με το γεγονός ότι στην Ελλάδα δεν γεννάς, αλλά σε ¨ξεγεννάνε"...

Κατά τα άλλα οι μικρές στην κοιλίτσα μου καλά, η κοιλιά σα να έχει ...ενσωματωμένη τρόμπα... Πήρε και φόρα η ζυγαριά: +6 παρακαλώ!!!

Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε (ξανά) το ενδεχόμενο (αν δεν έχει γίνει καμιά "έκπληξη" πιο πριν) να πάμε Αγγλία για Χριστούγεννα (στους συγγενείς) και να γεννήσω εκεί...

Εκτος απο συγγενεις εκει , εχεις national insurance και πληρωνεις εκει τα fees ?? στο λεω γιατι και εγω σκεφτομουν να γεννησω εκει και εμενα 8 χρονια αγγλια και γυρισα το 2009..αλλα δυστυχως δεν γινεται...εκτος και αν εχει καταγωγη η βρετανικο διαβατηριο η αν πληρωνεις το national insurance αλλιως το ΝΗS βαραει ειναι πιο ακριβα απο εδω!

Ασε τα οικονομικα ΔΡΑΜΑ!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

τι κανετε κοριτσια?μπηκα να σας πω τα νεα μου απο το γιατρο.η μπεμπουλα τελεια.ειναι μεταξυ 850-960 γρ.ειναι στρουμπουλο μωρο μας ειπε!!!12 δεκεμβριου παλι.οσο για τα κιλα μου +3 απο τον σεπτεμβριο!!!ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ.κραξιμο again.απειλησα οτι θα αλλαξω γιατρο κι ετσι λιγο σταματησε!!χαχαχαχ.εμαθα και για την αμοιβη και για το νοσοκομειο τιμες.μου φυγε κι απο κει ενα βαρος!παμε παρακατω τωρα.α μου εξετασε και κολπικα για να δει τον τραχηλο.μια χαρα μου ειπε!

didi μου εμεις εχουμε panasonic invertor και ειναι αψογο.φουρνος γινεται!!πετρελαιο πριν γεννηθει το μπεμπακι κι αυτο για ωρα αναγκης!!δεν μπορω και να στρωσω γιατι ειναι επιδαπεδια η θερμανση και δεν εχω καν χαλια!!αυτα..εσεις??κατια εδω γερα ε???

6KuQp2.png

Καλησπέρα!

Τι κάνετε; Κάτια, είπαμε 17 Νοέμβρη θα γεννηθεί το παιδί! Επαναστάτης!

Real thing, μπράβο για τη μπέμπα σου! Όλα καλά ε; Μη σε νοιάζει για τα κιλά, κι εμένα με κράζει κάθε φορά αλλά σκέφτομαι πως σιγά σιγά φτάνουμε προς το τέλος οπότε ότι έγινε έγινε. Να χάσω αποκλείεται, απλά προσέχω όσο μπορώ χωρίς να λιμοκτονώ όμως!

Εμένα ο γιατρός δεν μπορεί να μου πει γραμμάρια από τον υπέρηχο στο ιατρείο του και θα μάθω πάλι βάρος στο doppler.... Λογικά η δικιά μου όμως θα είναι πάνω από κιλό! Θα τη δούμε πάλι την άλλη Πέμπτη!

Κρίστυ, άσε με τα οικονομικά πολύ άγχος όλες μας νομίζω! Εμείς δινουμε που δίνουμε όλο λεφτά τώρα τελευταία λόγω μωρού (γιατροί, εξετάσεις, ψώνια), χτες συνειδητοποίησαμε κι ότι έσταζε ο θερμοσίφωνας και αναγκάστηκαμε σήμερα να τον αλλάξουμε! Όλα τα είχαμε, τα έκτακτα έξοδα μας έλειπαν! :evil: Και καταλαβαίνω τι λες για τη γέννα στην Ελλάδα, όπως και το γάμο, όλα τα βλέπουν σαν ευκαιρία για κέρδος! Σου λέει "τι θα κάνει, δε θα γεννήσει, δε θα πληρώσει το γιατρό και τον αναισθησιολόγο???" Δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος πια δεν μπορεί να δίνει τα ποσά που έδινε παλιά... Και παλιά κακώς τα έδινε βέβαια!

Μαρκέλλα μου τι κάνεις; Κανόνισες ταξιδάκι για Αγγλία; Τελικά χρειάζεται να κάνεις εξετάσεις ή όχι; Συνεχίζεις κανονικά τη "γυμναστική" σου;;;; ;);)

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Λοιπον να που ξαναμπηκα νωριτερα να ρωτησω κατι πρακτικο... Ειμαι ανεργη και παιρνω επιδομα απο τον οαεδ μεχρι και τον Δεκεμβριο. Απο το Ικα δικαιουμαι καποια χρηματα? (γιατι στον οαεδ ρωτησα και μου εριξαν ακυρο). Και αν δικαιουμαι, ποτε πρεπει να παω να ρωτησω? Πριν τη γεννα η μετα? Και μην ανησυχειτε, δεν με επιασαν τα ψυχολογικα μου, ουτε εχουν παρτυ οι ορμονες μου, απλα μου ειναι κουραστικο να ακουω ολη μερα για μωρα, υπερηχους και ψωνια, τα ζω και με το παραπανω στην καθημερινοτητα μου και δεν μπορω να διαχειριστω περισσοτερες πληροφοριες, θα παθω υπερφορτωση!!!!

το επιδομα τοκετου 990Ε το εχουν κοψει απο αρχες του χρονου κ το περνανε ολοι οι ασφακισμενοι του ικα ασχετος εργαζομενοι ή ανεργοι.

αν εχεις τωρα 200 ενσημα στα τελευταια 2 χρονια δικαιουσαι επιδομα λοχειας κ επιδομα δεν θυμαμαι πως το λενε δηλ 2 επιδοματα.

δεν ξερω τι υσχυει αλλα κ εγω πηρα τηλ ρωτησα για να ξερω κ μου ειπαν αυτα που σου ειπα ακριβως.

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Εκτος απο συγγενεις εκει , εχεις national insurance και πληρωνεις εκει τα fees ?? στο λεω γιατι και εγω σκεφτομουν να γεννησω εκει και εμενα 8 χρονια αγγλια και γυρισα το 2009..αλλα δυστυχως δεν γινεται...εκτος και αν εχει καταγωγη η βρετανικο διαβατηριο η αν πληρωνεις το national insurance αλλιως το ΝΗS βαραει ειναι πιο ακριβα απο εδω!

Δεν το έχω διερευνήσει αναλυτικά το θέμα.

Ο σύζυγος είναι Βρετανός υπήκοος με Βρετανικό διαβατήριο, όπως και η κόρη μου και το ίδιο θα είναι και οι επόμενες που ακολουθούν. Επίσης έχει NHS.

Εγώ δυστυχώς δεν μπορούσα να πάρω την υπηκοότητα με το γάμο γιατί ο νόμος έχει αλλάξει κ θα έπρεπε να μείνω επί 3 συνεχόμενα έτη εκεί, εις τας Αγγλίας.

Θα το ψαχουλέψω το θεματάκι όμως, γιατί εδώ μας περνάνε για ΠΟΛΥ κορόιδα. (Αποδεικνύοντας μας ότι είμαστε...).

Τεσπά, ψυχραιμία, δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς.

Καληνυχτίζω σας.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλησπέρα!

Τι κάνετε; Κάτια, είπαμε 17 Νοέμβρη θα γεννηθεί το παιδί! Επαναστάτης!

Real thing, μπράβο για τη μπέμπα σου! Όλα καλά ε; Μη σε νοιάζει για τα κιλά, κι εμένα με κράζει κάθε φορά αλλά σκέφτομαι πως σιγά σιγά φτάνουμε προς το τέλος οπότε ότι έγινε έγινε. Να χάσω αποκλείεται, απλά προσέχω όσο μπορώ χωρίς να λιμοκτονώ όμως!

Εμένα ο γιατρός δεν μπορεί να μου πει γραμμάρια από τον υπέρηχο στο ιατρείο του και θα μάθω πάλι βάρος στο doppler.... Λογικά η δικιά μου όμως θα είναι πάνω από κιλό! Θα τη δούμε πάλι την άλλη Πέμπτη!

Κρίστυ, άσε με τα οικονομικά πολύ άγχος όλες μας νομίζω! Εμείς δινουμε που δίνουμε όλο λεφτά τώρα τελευταία λόγω μωρού (γιατροί, εξετάσεις, ψώνια), χτες συνειδητοποίησαμε κι ότι έσταζε ο θερμοσίφωνας και αναγκάστηκαμε σήμερα να τον αλλάξουμε! Όλα τα είχαμε, τα έκτακτα έξοδα μας έλειπαν! :evil: Και καταλαβαίνω τι λες για τη γέννα στην Ελλάδα, όπως και το γάμο, όλα τα βλέπουν σαν ευκαιρία για κέρδος! Σου λέει "τι θα κάνει, δε θα γεννήσει, δε θα πληρώσει το γιατρό και τον αναισθησιολόγο???" Δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος πια δεν μπορεί να δίνει τα ποσά που έδινε παλιά... Και παλιά κακώς τα έδινε βέβαια!

Μαρκέλλα μου τι κάνεις; Κανόνισες ταξιδάκι για Αγγλία; Τελικά χρειάζεται να κάνεις εξετάσεις ή όχι; Συνεχίζεις κανονικά τη "γυμναστική" σου;;;; ;);)

kalhmeraaaaaa koritsiaaaaa. Kat tha paw agglia thn deuteri ebdomada dekebriouuuuuu

tha kanw tis eksetaseis mou kanonika opws kathe xrono giati exw istoriko alla ola ok.gumnastiki akoma den arxisa apo thn kuriakh pou tha gennisi kai h katia xaxaxaxa.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!

οσο για τα οικονομικα ειναι γενικο το κακο τι θα γινουμε δεν ξερω!! εχει κ χειροτερα βεβαια.. κ για να πω την αληθεια πιστευω πως εμεις εδω ειμαστε πιο καλα ναι μεν εχουν κοπει μισθοι αλλα ο κοσμος εχει κ τρωει κ ο ενας γνωριζει τον αλλο κ στην αναγκη θα δωσει ενα πιατο φαγητο στις πολης ομως γινεται χαμος!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερααααααα....!!τι κανουμε??εγω εδω κλασσικα δουλεια κ πολυυυυ νυστα.......!για τα οικονομικα ας μην το συζητησουμε καν...ο αμορες προσπαθει να με πεισει να παρουμε ενα μικρο δανειο για να ειναι ετοιμο το σπιτι μεχρι να ερθει ο μπεμπης μας....κ εγω του εξηγω πως δεν θελω δοσεις κ τεετοια κ οτι δεν δινουν δανεια....!!κ εκεινος επιμενει...!!

ριτσα πραγματικα πιστευω οτι εσεις στα νησια ειστε πολυ καλυτερα απ οτι η καταντια εδω στην Αθηνα....κ στις μεγαλες πολεις..!βλεπω κ απο την Ικαρια που ειναι η κουμπαρα μου την διαφορα..!!οι σκεψεις για να φυγω μακρια απο την Αθηνα οταν δεν παει αλλο ειναι πολυ εντονες...!!

σημερα το μενου εχει κεφτεδακια κ πατατες τηγανητες...εχω καιροοοοο να φαω τηγανητα κ απο χθες μου το λεει ο αμορες....οποτε λεω να τα φτιαξω σημερα..!αντε κ αυριο κ μεθαυριο εχω ρεπο κ ξανα κυριακη δουλεια...!:D:D

ο πριγκηπακος μας κλωτσαει συνεχεια πλεον κ εγω τον καταευχαριστιεμαι....!!κ καθε βραδυ κ ο αμορες μαζι κολλημενος πανω μου..!απλως κουραστηκα με την δουλεια πολυ κ θελω να σταματησω..!!:(

Κατια ειμαστε εδωωωω????

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...