Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

622839k5ptl85j9p.gif

Καλημέρα και απο εμένα!

Sapi και εγώ σε αυτή την φάση είμαι...καθαριότητες και πάλι καθαριότητες!

Didi μου ευχαριστώ για την ευχή!

Real Thing καλά είμαι και εγώ...εδώ εργασία και χαρά...με έχει πιάσει το πνεύμα των Χριστουγέννων κιόλας και τους έχω τρελάνει όλους στην δουλειά!!!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια μου!

Eleni...την έκανες εκείνη την κύστη κόκκυγα που λέγαμε?

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!

σημερα πηγα στην εκκλησια στο σχολειο του γιου μου εχει ενα εκκλησακι κ γιορταζε σημερα..

χθες το βραδυ εκανε συνεχεια σεισμους, διαβασα στο ιντερνετ οτι εκανε πανω απο 20 σεισμους βεβαια ηταν μικροι αλλα εγω ταραζομουνα κ δεν μπορουσα να κοιμηθω καθολου γιατι σκεφτομουνα οτι μπορει να κανει μεγαλο.. τι θα γινει δεν ξερω! κ ειναι παραξενοι σεισμοι κ λεω μηπως κανουν τιποτα πυρινικες δοκιμες γιατι ουτε κ στην τηλεοραση ειπε τιποτα.. λενε οι κοπελες δεν ειναι σαν σεισμος αλλα ενα βουητο κ ενα πραγμα σαν μπουμ μπουμ..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Barboula, Didi, Markella, Ελενη, Ελενη1987,Μπισκοτακι, Ριτσα και Κατια και τις υπολοιπες σας ευχαριστω για τις ευχες σας, ειμαι καλα, γερη και δυνατη. Αποκλεισαμε και την πιθανοτητα εξωμητριου και χαρηκα πολυ....

Ελειψα μονο 3 μερες και εγινε χαμος εδω μεσα!!! Κατιααααααααααααααααα με το καλο, σε σκεφτομουν πολυ αυτες τις μερες.... ελεγα γεννησε δε γεννησε... τελικα οχι ακομα αλλα εισαι ουτε μισο βημα πριν τη ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ, σε φιλω γλυκα γλυκα!!! Ριτσα η σειρα σου μετα!!! Πω πω απιστευτο μου φαινεται!!! Οι υπολοιπες παρτε αριθμο προτεραιοτητας γιατι δεν σας προλαβαινω.... Οσο για τα δυσαρεστα που διαβασα, ευχομαι ολα ξεπεραστουν πολυ γρηγορα. Α! Και που ειστε....... θελω πολλα πολλα ΧΑΜΟΓΕΛΑ.... φιλια σε ολες!!!! :);)

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

καλησπερα, ριτσα μου! του αγιου φιλιππου σημερα, βοηθεια μας ολων!!!

το δινουν σαν ειδηση πολλα site, π.χ.

http://www.zougla.gr/sismoi/article/entoni-sismiki-drastiriotita-sta-dodekanisa

αλλα λενε οτι ειναι μικροι και απλως το παρακολουθουν...

πως ειναι τα παιδια? εσυ? ο λαιμος, καλυτερα?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Barboula, Didi, Markella, Ελενη, Ελενη1987,Μπισκοτακι, Ριτσα και Κατια και τις υπολοιπες σας ευχαριστω για τις ευχες σας, ειμαι καλα, γερη και δυνατη. Αποκλεισαμε και την πιθανοτητα εξωμητριου και χαρηκα πολυ....

Ελειψα μονο 3 μερες και εγινε χαμος εδω μεσα!!! Κατιααααααααααααααααα με το καλο, σε σκεφτομουν πολυ αυτες τις μερες.... ελεγα γεννησε δε γεννησε... τελικα οχι ακομα αλλα εισαι ουτε μισο βημα πριν τη ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ, σε φιλω γλυκα γλυκα!!! Ριτσα η σειρα σου μετα!!! Πω πω απιστευτο μου φαινεται!!! Οι υπολοιπες παρτε αριθμο προτεραιοτητας γιατι δεν σας προλαβαινω.... Οσο για τα δυσαρεστα που διαβασα, ευχομαι ολα ξεπεραστουν πολυ γρηγορα. Α! Και που ειστε....... θελω πολλα πολλα ΧΑΜΟΓΕΛΑ.... φιλια σε ολες!!!! :);)

να σαι καλα, κοριτσακι μου!!! σε ευχαριστω πολυ!!! να προσεχεις και να σαι ηρεμη! ολα θα ρθουν και θα ναι super αυτη τη φορα! μονο χαμογελα και να χεις πιστη!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

να σαι καλα, κοριτσακι μου!!! σε ευχαριστω πολυ!!! να προσεχεις και να σαι ηρεμη! ολα θα ρθουν και θα ναι super αυτη τη φορα! μονο χαμογελα και να χεις πιστη!

Τα κανω και τα δυο.... Ευτυχως!!!! :D Παντως για σενα χαιρομαι πολυ για σενα :tongue:

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

καλησπερα, ριτσα μου! του αγιου φιλιππου σημερα, βοηθεια μας ολων!!!

το δινουν σαν ειδηση πολλα site, π.χ.

http://www.zougla.gr/sismoi/article/entoni-sismiki-drastiriotita-sta-dodekanisa

αλλα λενε οτι ειναι μικροι και απλως το παρακολουθουν...

πως ειναι τα παιδια? εσυ? ο λαιμος, καλυτερα?

βοηθεια μας κατια μου!!!! σε ολο το κοσμο! κ σε ολες τις γυναικες που θα γεννησουν!!!!!! κ αυτες που θελουν!!!!!

http://www.mykosmos.gr/loc_mk/earthquakes.asp?PageIndex=2&opt=&swhere=&day1=&month1=&year1=&day2=&month2=&year2=

αυτο ειδα εγω κατια κοιτα ποσοι πολλοι!

τα μικρα καλα ειναι βηχου ποτε ποτε τρεχει η μυτη αρεα κ που. εμενα με ποναει ο λαιμος καιει κ τωρα κ το κεφαλι λογο αυπνιας..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Λοιπον να που ξαναμπηκα νωριτερα να ρωτησω κατι πρακτικο... Ειμαι ανεργη και παιρνω επιδομα απο τον οαεδ μεχρι και τον Δεκεμβριο. Απο το Ικα δικαιουμαι καποια χρηματα? (γιατι στον οαεδ ρωτησα και μου εριξαν ακυρο). Και αν δικαιουμαι, ποτε πρεπει να παω να ρωτησω? Πριν τη γεννα η μετα? Και μην ανησυχειτε, δεν με επιασαν τα ψυχολογικα μου, ουτε εχουν παρτυ οι ορμονες μου, απλα μου ειναι κουραστικο να ακουω ολη μερα για μωρα, υπερηχους και ψωνια, τα ζω και με το παραπανω στην καθημερινοτητα μου και δεν μπορω να διαχειριστω περισσοτερες πληροφοριες, θα παθω υπερφορτωση!!!!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

622839k5ptl85j9p.gif

Καλημέρα και απο εμένα!

Sapi και εγώ σε αυτή την φάση είμαι...καθαριότητες και πάλι καθαριότητες!

Didi μου ευχαριστώ για την ευχή!

Real Thing καλά είμαι και εγώ...εδώ εργασία και χαρά...με έχει πιάσει το πνεύμα των Χριστουγέννων κιόλας και τους έχω τρελάνει όλους στην δουλειά!!!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια μου!

Eleni...την έκανες εκείνη την κύστη κόκκυγα που λέγαμε?

Υρις μου πολυ χαίρομαι που βλέπω νέα σου και είσαι καλα!!! Να ΄ναι καλα η μανούλα μου όλες αυτές τις μερες... Ψωφισε η καημενη!!! Κι όλο μου έλεγε για την μπεμπα, για την μπεμπα τα κάνω όλα! Μη μου λες ευχαριστω! Αλλά εγω την ΧΙΛΙΟΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!! Μπορεί να μην έχει την οικονομική άνεση να βοηθήσει όσο θα ήθελε (πάλι κάνει ότι μπορεί) αλλά οοοολλλαααα αυτα που κάνει ειναι παρα πολλα!

Και στα δικά σου κοριτσάκι μου!!! Ακόμα σε σκέφτομαι, μαζι θα γεννουσαμε... Ποτε ξαναπροσπαθειτε με το καλο;;!!!

Νομίζω δε θα υπάρχει καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα!!!!!! Και την Μαρκελα και την Ελένη μας!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Λοιπον να που ξαναμπηκα νωριτερα να ρωτησω κατι πρακτικο... Ειμαι ανεργη και παιρνω επιδομα απο τον οαεδ μεχρι και τον Δεκεμβριο. Απο το Ικα δικαιουμαι καποια χρηματα? (γιατι στον οαεδ ρωτησα και μου εριξαν ακυρο). Και αν δικαιουμαι, ποτε πρεπει να παω να ρωτησω? Πριν τη γεννα η μετα? Και μην ανησυχειτε, δεν με επιασαν τα ψυχολογικα μου, ουτε εχουν παρτυ οι ορμονες μου, απλα μου ειναι κουραστικο να ακουω ολη μερα για μωρα, υπερηχους και ψωνια, τα ζω και με το παραπανω στην καθημερινοτητα μου και δεν μπορω να διαχειριστω περισσοτερες πληροφοριες, θα παθω υπερφορτωση!!!!

Κοριτσάκι δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατι είμαστε στο ΤΕΒΕ. Αλλά και πάλι μου είπαν ότι δεν δίνουν τίποτα πλέον. Γιατι δε ρωτάς καλύτερα στο ΙκΑ ή στον ΕΟΠΥ;

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Κοριτσάκι δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατι είμαστε στο ΤΕΒΕ. Αλλά και πάλι μου είπαν ότι δεν δίνουν τίποτα πλέον. Γιατι δε ρωτάς καλύτερα στο ΙκΑ ή στον ΕΟΠΥ;

ναι, θα παω να ρωτησω μεθαυριο. απλα λεω μηπως ηξερε καμια σας για να εχω μια ιδεα. Ευχαριστω παντως για την ανταποκριση!

γεια σου, impatient! δεν ειμαι σιγουρη, απλα νομιζω οτι εφοσον παιρνεις το επιδομα ανεργιας (δεν εχει περασει δηλαδη ο 1ος χρονος απτην απολυση) δικαιουσαι κανονικης περιθαλψης π.χ. απο το ταμειο σου, εφοσον ειχες συμπληρωμενα πληρης απασχολησης ενσημα για το προηγουμενο ετος... αρα π.χ. αν πας σε ιδιωτικο μαιευτηριο με συμβαση στον εοπυυ, πληρωνεις μονο συμμετοχη! αν πας σε δημοσιο δεν πληρωνεις (η καποια μικρα ποσα αναλογα δωματιο-θεση) και παιρνεις τα επιδοματα γεννας και λοχειας... απλα επειδη λες οτι ληγει το δεκεμβρη... δεν ξερω κατα ποσο σε πιανει... σιγουρα θα πρεπει να ρωτησεις!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

γεια σου, impatient! δεν ειμαι σιγουρη, απλα νομιζω οτι εφοσον παιρνεις το επιδομα ανεργιας (δεν εχει περασει δηλαδη ο 1ος χρονος απτην απολυση) δικαιουσαι κανονικης περιθαλψης π.χ. απο το ταμειο σου, εφοσον ειχες συμπληρωμενα πληρης απασχολησης ενσημα για το προηγουμενο ετος... αρα π.χ. αν πας σε ιδιωτικο μαιευτηριο με συμβαση στον εοπυυ, πληρωνεις μονο συμμετοχη! αν πας σε δημοσιο δεν πληρωνεις (η καποια μικρα ποσα αναλογα δωματιο-θεση) και παιρνεις τα επιδοματα γεννας και λοχειας... απλα επειδη λες οτι ληγει το δεκεμβρη... δεν ξερω κατα ποσο σε πιανει... σιγουρα θα πρεπει να ρωτησεις!

Κατια μου ευχαριστω για την απαντηση, δεν αναφερομαι ομως στο επιδομα τοκετου, αλλα σε τυχον εξτρα χρηματα που μπορει να δικαιουμαι. Η ασφαλιση μου στο ΙΚΑ ληγει τον Φεβρουαριο, και απλα θελω να μαθω αν ως ασφαλισμενη πλην ανεργη δικαιουμαι κατι. Θα παω να ρωτησω παντως για πιο σιγουρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...