Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα.

Όλα καλά?

Σήμερα είχα πάει στο Αλεξάνδρας για μαθήματα ανώδυνου τοκετού και με την ευκαιρία έβγαλα και καρτέλα και μου άνοιξαν φάκελο στα εξωτερικά μαιευτικά ιατρεία. Προετοιμασία αν πρόκειται να γεννήσω μαζί τους στην εφημερία.

Αύριο πρώτα ο Θεός το μεσημέρι θα επισκεφτώ ΛΗΤΩ και ΓΑΙΑ και την Παρασκευή το Έλενας.

Αυτά τα δικά μου.

Κουράζομαι βρε κορίτσια... (κάνοντας τίποτα).

Σας αφήνω πάλι, πάμε για φαγητό,γύρισε κι η μικρή από το σταθμό...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και από μένα!

Τι κάνετε; Βλέπω σήμερα είχαμε πολλές παρουσίες!

Αυτό που λέγατε για τη Ρίτσα ότι διαβάσατε πως έσπασαν τα νερά, το έπαθα κι εγώ! Είναι που έχουμε όλες το μυαλό μας εκεί και γι'αυτό το διαβάσαμε λάθος!

Προς το παρόν, μόνο της Κάτιας τα νερά περιμένουμε και θέλουμε να σπάσουν!

Εγώ πήγα σήμερα οδοντίατρο για καθαρισμό και ήταν σαν λουτρό αίματος! :shock::?:shock: Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα και με το απλό βούρτσισμα ματώνουν τα ούλα μου από τότε που έμεινα έγκυος! Τι να κάνουμε, μου έχει ρουφήξει όλο το ασβέστιο η μικρούλα μου! :rolleyes:

Κρίστυ, εγώ στο Αλεξάνδρα θα γεννήσω αλλά δεν έχω πάει ακόμη για ανώδυνο. Πως ήταν το μάθημα; Τι διαδικασία έπρεπε να κάνεις για να πας;

Όσο για τη δουλειά, βλέπω πως οι απόψεις σας διίστανται. Οπότε απλά θα δω πόσο αντέχω χωρίς να υπερβάλλω και ίσως σταματήσω γύρω στην Πρωτοχρονιά... Θα δούμε!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Περιττό να σας πω ότι κι εγώ τα "νεύρα" "νερά" τα διάβασα!!!

ΡΙΤΣΑ.... τι μας έκανες.....!!!!!

Εγώ πήγα σήμερα οδοντίατρο για καθαρισμό και ήταν σαν λουτρό αίματος! :shock::?:shock: Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα και με το απλό βούρτσισμα ματώνουν τα ούλα μου από τότε που έμεινα έγκυος! Τι να κάνουμε, μου έχει ρουφήξει όλο το ασβέστιο η μικρούλα μου! :rolleyes:

Κρίστυ, εγώ στο Αλεξάνδρα θα γεννήσω αλλά δεν έχω πάει ακόμη για ανώδυνο. Πως ήταν το μάθημα; Τι διαδικασία έπρεπε να κάνεις για να πας;

Όσο για τη δουλειά, βλέπω πως οι απόψεις σας διίστανται. Οπότε απλά θα δω πόσο αντέχω χωρίς να υπερβάλλω και ίσως σταματήσω γύρω στην Πρωτοχρονιά... Θα δούμε!

Εννοείται κι εμένα ματώνουν συνέχεια. Όποτε πλένω δόντια ...(χμ, το έχω περιορίσει βέβαια το σπορ σε 1 φορά τη μέρα γιατί με αναγουλιάζουν ΟΛΕΣ οι οδοντόπαστες), η οδοντόβουρτσα βγαίνει κατακόκκινη!!!

Επίσης όποτε φυσάω τη μύτη μου, το χαρτομάντηλο γεμίζει αντίστοιχες... κοκκινάδες...

Τι να κάνουμε... της εγκυμοσύνης αυτά.

Στο Αλεξάνδρας τηλεφωνείς στο 213 216 2475, λες σε ποια εβδομάδα είσαι και σε προγραμματίζουν αντίστοιχα σε γκρουπάκι. Τα μαθήματα είναι 7 στο σύνολο.Εγώ συμπτωματικά πήρα τηλ χτες κι επειδή έχω δίδυμα (που σημαίνει πρακτικά ότι μπορεί να γεννήσω περίπου 1 μήνα νωρίτερα) μου είπε να πάω κατευθείαν στο γκρουπ που ξεκινούσε σήμερα...

Προτείνω kat να τηλεφωνήσεις το συντομότερο, για να σε προγραμματίσουν, να μην τόχεις κι έννοια...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλησπέρα...τα αγορια μου πανε στη γιαγια και ειπα να σας διαβασω!!! Καλε τι παθατε με τη Ριτσα??!!Αχαχχαχαχχαχα!!!Λετε να το ελεγε ετσι απλα!!??

Ντιντι μου οσον αφορα στα ερ κοντισιον, κι εμενα ο αντρας μου δε το θελει καθολου και συχνα του πηγαινουν μωρακια με ξερο λαιμο λογω ξηροτητας του αερα...ασε που θελουν συνεχεια συντηρηση τα φιλτρα και καθαρισμα. Το καλυτερο ειναι αυτα τα δοχεια με νερο που κρεμας στα καλοριφερ για να εχει υγρασια το δωματιο...τα αλλα ολα ειναι περιττα...ασε που στο παιδικο δε πρεπει να ειναι πανω απο 18-19 βαθμοι αλλιως σκαει το μωρο!! Ενας υπνοσακος ειναι αρκετος. Εμεις αναψαμε το ενεργειακο και τωρα εχω 21 στο σαλονι και 19-20 στα δωματια μεελαχιστα ξυλα αλλα οταν ερθει η μπεμπα τη νυχτα θα το εχουμε σταθερα τους 19 το καλοριφερ. Δυστυχως δε το γλυτωνουμε το πετρελαιο...ευτυχως γεμισαμε περισυ πριν ακριβυνει...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Ντιντι μου οσον αφορα στα ερ κοντισιον, κι εμενα ο αντρας μου δε το θελει καθολου και συχνα του πηγαινουν μωρακια με ξερο λαιμο λογω ξηροτητας του αερα...ασε που θελουν συνεχεια συντηρηση τα φιλτρα και καθαρισμα. Το καλυτερο ειναι αυτα τα δοχεια με νερο που κρεμας στα καλοριφερ για να εχει υγρασια το δωματιο...τα αλλα ολα ειναι περιττα...ασε που στο παιδικο δε πρεπει να ειναι πανω απο 18-19 βαθμοι αλλιως σκαει το μωρο!! Ενας υπνοσακος ειναι αρκετος. Εμεις αναψαμε το ενεργειακο και τωρα εχω 21 στο σαλονι και 19-20 στα δωματια μεελαχιστα ξυλα αλλα οταν ερθει η μπεμπα τη νυχτα θα το εχουμε σταθερα τους 19 το καλοριφερ. Δυστυχως δε το γλυτωνουμε το πετρελαιο...ευτυχως γεμισαμε περισυ πριν ακριβυνει...

Σχετικά με τη θέρμανση/ψύξη στο δωμάτιο του μωρού εμείς εφαρμόσαμε (και εξακολουθούμε) τα εξής:

1) (ξεκινάω από ψύξη γιατί η δικιά μου είχε γεννηθεί καλοκαίρι) ανεμιστήρας οροφής. Στον καύσωνα ρυθμισμένος πάντα στην πιο χαμηλή σκάλα όλη νύχτα.

2) ηλεκτρικό καλοριφέρ - εμείς πήραμε το delonghi- με θερμοστάτη. Το ρυθμίζουμε σε μια μέτρια - χαμηλή ρύθμιση ανάλογα, ώστε το θερμόμετρο του τοίχου να δείχνει σταθερά θερμοκρασία περίπου 20-21 το πολύ βαθμούς. Στις "φέτες" κρεμάμε κεραμικό δοχείο με νερό στο οποίο ενίοτε προσθέτουμε μερικές σταγόνες έλαιο ευκάλυπτου. Της φοράμε πολύ λεπτά βαμβακερά πιτζαμάκια και παπλωματάκι σχετικά ελαφρύ.

Το aircondition για κάποιο λόγο δεν το ¨ηθελα εξαρχής...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Περιττό να σας πω ότι κι εγώ τα "νεύρα" "νερά" τα διάβασα!!!

ΡΙΤΣΑ.... τι μας έκανες.....!!!!!

Εννοείται κι εμένα ματώνουν συνέχεια. Όποτε πλένω δόντια ...(χμ, το έχω περιορίσει βέβαια το σπορ σε 1 φορά τη μέρα γιατί με αναγουλιάζουν ΟΛΕΣ οι οδοντόπαστες), η οδοντόβουρτσα βγαίνει κατακόκκινη!!!

Επίσης όποτε φυσάω τη μύτη μου, το χαρτομάντηλο γεμίζει αντίστοιχες... κοκκινάδες...

Τι να κάνουμε... της εγκυμοσύνης αυτά.

Στο Αλεξάνδρας τηλεφωνείς στο 213 216 2475, λες σε ποια εβδομάδα είσαι και σε προγραμματίζουν αντίστοιχα σε γκρουπάκι. Τα μαθήματα είναι 7 στο σύνολο.Εγώ συμπτωματικά πήρα τηλ χτες κι επειδή έχω δίδυμα (που σημαίνει πρακτικά ότι μπορεί να γεννήσω περίπου 1 μήνα νωρίτερα) μου είπε να πάω κατευθείαν στο γκρουπ που ξεκινούσε σήμερα...

Προτείνω kat να τηλεφωνήσεις το συντομότερο, για να σε προγραμματίσουν, να μην τόχεις κι έννοια...

Ναι, και με τη μύτη έχω θέμα από την αρχή! Ως προς τα μαθήματα, ξέρεις αν έχουν και απογευματινές ώρες; Επίσης, πλήρωσες κάτι για αυτό; Και τι διάρκεια έχουν, 1 ώρα;

Για το κλιματιστικό συμφωνώ πως ξεραίνει τον αέρα και είναι λίγο επίφοβο για μικρόβια λόγω των φίλτρων... Κι εγώ με καλοριφέρ θα είμαι (έχουμε βάλει κι εμείς πετρέλαιο από πέρσι αλλά το πολύ να μας κρατήσει κανένα δίμηνο στην πολυκατοικία...) και θα δω μήπως βάλω κι εγώ ένα δοχείο που λέτε. Άρα οι υγραντήρες είναι περιττοί ε;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Ως προς τα μαθήματα, ξέρεις αν έχουν και απογευματινές ώρες; Επίσης, πλήρωσες κάτι για αυτό; Και τι διάρκεια έχουν, 1 ώρα;

Για το κλιματιστικό συμφωνώ πως ξεραίνει τον αέρα και είναι λίγο επίφοβο για μικρόβια λόγω των φίλτρων... Κι εγώ με καλοριφέρ θα είμαι (έχουμε βάλει κι εμείς πετρέλαιο από πέρσι αλλά το πολύ να μας κρατήσει κανένα δίμηνο στην πολυκατοικία...) και θα δω μήπως βάλω κι εγώ ένα δοχείο που λέτε. Άρα οι υγραντήρες είναι περιττοί ε;

1. Δεν γνωρίζω για απογευματινά. Πλήρωσα 5 ευρώ επίσκεψη στο νοσοκομείο. Δεν κατάλαβα αν ισχύει για όλα τα μαθήματα ή αν θα δίνω 5 κάθε φορά. Διάρκεια 3 ώρες (9 με 12). Διάλειμμα στη μέση

2. Νομίζω πως ναι, είναι περιττοί. Εμείς γενικά σε όλα τα καλοριφέρ κρεμάμε κεραμικά με νερό και βάζω κι εγώ ευκάλυπτο στου δωματίου μας. Κι ευτυχώς από πέρυσι έχουμε φυσικό αέριο. Φοβερή κατάσταση και με μισό κόστος.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

γεια σας φιλες μου?

τι κανετε τα μωρακια μας τι κανουν?

εγω εχω να μπω..............κ μου λειπετε θελω να μαθω νεα σας αλλα ολο τον καιρο το ιντερνετ μας ειναι λιγο *******,μετα ψωνια κ δεν μπηκα καθολου.

μου λειψατε.

εγω ειμαι πολυ καλα!!!

ο γιος μας μεγαλωνει κ καθε μερα μερα χουμε να λεμε πολλα κ διαφορα μαζι καθως ετοιμαζομαι για τα τελευταια πραγματακια!!!

με χτυπαει συνεχεια κ γυρναει συνεχεια,κουνιεται ολη μερα!!!

αρχισα να αγχονομαι για τις ετοιμασιες της γεννας,ξερετε νοσοκομειο κλπ!!!

θα τα ξαναπουμε ελπιζω τωρα που χειμωνιαζει κ δεν θα πολυ βγενω!!!

σας σκεφτομαι πολυ!!!:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

καλημερα φιλεςςςς μου...!!

καλα ριτσα φρικαρα....διαβαζα γρηγορα κ αντι για νευρα διαβασα οτι εσπασαν τα νερα......κ λεω μωρε μπραβο ψυχραιμια στο 3ο παιδι...σπανε τα νερα κ μπαινει να μας ενημερωσει..αχαχαχαχαχαχα!!!

Κατ μου δεν εχω μπει στο φεης καθολου για να σου πω αν μου εχεις στειλει...το μεσημερι απο το σπιτι θα σε επιβεβαιωσω εκτος αν καταφερω κ μπω στα κλεφτα απο την δουλεια...!

Κατια πραγματικα χθες γελασα με την ψυχη μου με το προσκλητηριο κ το διαβαζα στην μανα μου κ ξεκαρδιστηκε....με εναν μαγικο τροπο ο αμορες ηρθε απο την μπαλα με ενα λουλουδακι κ με πηρε κ πηγαμε βολτα στην θαλασσα..κ καθησαμε καμια ωρα κ μιλουσαμε 2 μας...κ που κ που συμμετειχε κ ο πριγκηπακος με τις κλωτσιες του....εκει ονειρευτηκαμε κ μετα γυρισαμε σπιτι κ πεσαμε για υπνο αγκαλια κ εγω ΗΡΕΜΗ...!!

:D:D

μια μερα ηταν περασε...!!τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε??/

Κατ μου κ εγω συμφωνω οτι για να λενε στις 32 εβδομαδες κατι ξερουν..εγω μετραω αντιστροφα κ λεω μακαρι να σταματουσα νωριτερα για να εκανα κ τις δουλειες που θελω με την μαμα μου αλλιως προβλεπω να τα τελειωνει μονη της..κ γενικως κουραστηκα στην δουλεια να καθομαι κ να ακουω τον καθενα...θελω να ηρεμησω λιγακι κ νομιζω οτι δεν θα βρω χρονο να βαρεθουμε με τοσες δουλειες που εχουμε να κανουμε!!!

κι εγω για τη ριτσα νερα διαβασα σας πληροφορω!!μπαρμπουλα μου πολυ ομορφη εικονα με τον αντρουλη σου!!

2715539nk6vl0xbwe.gif

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!

αχ ριτσα μου ειπες εμενα χθες το βραδυ εσπασαν τα νευρα μου και εγω διαβασα τα νερα μου! και λεω και τι κανει τωρα στη συμη??τι σου κανει ενα υψηλον!!!ριτσα μου μην απελπιζεσαι.. υπομονη σε λιγες μερες θα ερθεις ροδο ,θα δεις την κορουλα σου και θα μιλησεις και με τον γιατρο για οτι σε ανησυχει!

κατ μου καλοριζικα ολα!!!! να δω εγω ποτε θα φτιαξω το σπιτι!!!!

εχω και το μαθητη πανελληνιων και δεν μπορω να παρω αδεια 4 μηνες!!!:( καλα το σκεφτηκες να παρεις αδεια τον τελευταιο μηνα και να χαρεις περισσοτερο το κοριτσακι σου!!!!

μαρκελα μου ποτε πας διακοπουλες??

κατια μου λοα μια χαρα!! πολυ χαιρομαι ο φιλος σας ο Αλκης στελνει τα φιλια του στον μιχαλιο και του λεει ελα μην φοβασαι και εξω να βγεις θα ειναι ζεστα! θα εισαι συνεχεια στην αγκαλια της μαμας σου που σε αγαπαει σαν τρελη!!! θελω να σου στειλω ενα βιντεακι σχετικο δες το ολο, θα στο στειλω στα εισερχομενα και αν θες το κοινοποιεις

ξεχασες ομως να μου πεις ή μου ξεφυγε και δεν το ειδα , ρωτησες τον παιδιατρο αν χρειαζεσαι ιονιστη, υγραντηρα ή αφυγραντηρα? εχεις παρει?

μπισκοτακι η κοπελα που ηπιε την γλυκοζη χωρις προβλημα ειναι δικια μου !!!! χααχαχαχαχαχααχαχχχχα μα τι προβλημα κι αυτο...τοσο γλυκεια και δεν την αντεχετε? που να ειχε γευση πατσά!!!:tongue::tongue:

διδυμακι μου σε επιασαν τα ψυχολογικα σου οπως εμενα πριν λιγες εβδομαδες.... κλαψε να ξεσπασεις! και μην αγχωνεσαι !!! ολα θα γινουν!! τι σημαντικοτερο ειναι ο ανηψιος μου!!!!

μπαρμπουλα Νο2 εχεις παρειτσα τον αντρα σου ακομη ε?

διαβασα και τον πανικο της ιμπατιεντ! μα τι επαθε αυτο το κοριτσι ξαφνικα?

ναι,ευτυχς ντιντακι μου εκατσε πολυ αυτη τη φορα και τον χορταινω.αλλα ξερω γιατι το κανει!θελει να αργησει να ξαναρθει και το κανει για να μην γκρινιαζω!:(:(:(
εγω νιωθω λες κ περναω εφηβεια με τις μεταπτωσεις αυτες ομως....αχαχαχαχα!!τα τελευταια χρονια τα ψυχολογικα μου ηταν συνεχεια στα πανω τους εκτος αν υπηρχε σοβαρος λογος...τωρα χωρις να υπαρχει λογος να με πιανουν τα κατω μου ενω η ζωη μου παει κ εξελισσεται οπως ονειρευομουν ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ..!!αχαχααχαχα..σημερα ειμαι μια χαρα παντως...!!!:D

δεν ειναι μονο αυτο.τον ειδες και στεναχωρημενο το ναντρουλη σου και επηρεαστηκες!!

Καλημέρα γοργονίτσες μου!

Τί κάνετε? Εγώ καλά είμαι! Εργασία και χαρά και αναμονή για τις γιορτές...πολύ χαρά έχω για αυτές τις γιορτές....δεν χάρηκα το καλοκαίρι και νομίζω ότι τα Χριστούγεννα θα πάρω ρεβάνς...θα το κάψω! Εχουμε και 15 μέρες κλειστό το γραφείο...σουπερ...ούτε στο νηπιαγωγείο να είμαστε!

Μπήκα νομίζοντας ότι θα έβλεπα τα γεννητούρια της Κάτιας μας....όμως το μωράκι καλά έχει βολευτεί στην κοιλιά και δεν κουνιέται...άντε λίγες μέρες έμειναν!

Markela τί να πω για την ανευθυνότητα του μικροβιολογικού....εγώ θα τους τράβαγα μια καταγγελία αλλά τέλοσπαντων!

kat82 Καλωρίζικες οι αγορές σου με τα καλό να υποδεχτούν το μωράκι σου!!!

mpiskotaki καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου!

Σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια πολλά πολλά φιλάκια στις φουσκωμένες κοιλίτσες σας!

ιρις τι κανεις???σε σκεφτομουν!!
πανεμορφο κοριτσακι γεια σου!!!

ο Αλκης ολο πειναει!

κοριτσια ........ τωρα χορτενω με 2 πιατα....:oops::oops::oops::oops: ενα δεν μου φτανει.....

εμενα μου κοπηκε η ορεξη.αλλα θα δουμε αυριο στο γιατρο!!!!ε ρε κραξιμο που θα πεσει!!!
Ε ρωτα και μενα!Την εκατσες την βαρκα!!ασε ασε!Στην αρχη καλες και μετα σου βγαζουν την πιστη!!Εγω τα εχωσα τσακωθηκα και εξω απο το σπιτι μου τωρα!
ρε ταυροι που μαζευτηκατε!!!εγω παιδια με ταυρους καμια σχεση!!!!ουτε τους μπορω ουτε με μπορουνε!!!μπερδευουμε τα κερατα μαλλον ως γνησια κριαρινα εγω!!!τους μυριζομαι απο χιλιομετρα!!!με αντρες ειδικα!!!απαπαπαπαπαπα!!δεν ταιριαζετε σου λεω που λεμε!!!καπως ετσι!!!χαχαχααχαχ

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!!!

Χειμωνιασε κι εδω, λοιπον... κανονισα "τελευταια" γενικη καθαριοτητα σημερα και στρωσιμο χαλιων, πριν ερθει το αστερακι μου!!! αφου δεν ειχαμε εκπληξεις μεχρι τωρα, ας ετοιμασουμε κι αυτο, γιατι μας βλεπω να πηγαινουμε με ραντεβου το σαββατο!

φουσκιτσα σε χασαμε! αφου ομως εισαι καλα και το μελαχροινακι σου μεγαλωνει ομορφα... συγχωρεμενη!!!

εμας πηραν αποφαση στην πολυκατοικια οτι δεν θα αναψουν τον λεβητα καθολου!!! δεν μπορουν λεει να πληρωνουν πετρελαιο, γιατι αλλος εχει σομπα, αλλος σωμα, αλλος aircondition, κλπ... οποτε κι εμεις aircondition αναγκαστικα! παντως οποιον ρωτησα για τη ζεστη δεν διαφωνει με το aircondition... συνηθως εχουν θεμα με την ψυξη. μου ειπαν να βαζω ενα προγραμμα (το "παιδικο") που εχει σταθερη θερμοκρασια, κυκλικη ροη αερα και διατηρηση υγρασιας... το μοντελο δεν ξερω τι ειναι ακριβως, αλλα δεν νομιζω οτι το κανει μονο το συγκεκριμενο! μου ειπαν οτι σ'αυτη τη λειτουργια το εχουν ρυθμισμενα και τα μαιευτηρια!!! καναμε βεβαια καθαρισμο και αντικατασταση φιλτρων τωρα και αν τυχων εχουμε θεμα θα παρουμε και υγραντηρα... αν και το μπολακι με αιθεριο ευκαλυπτου το κανω κι εγω ουτως η αλλως! βλεποντας και κανοντας που λενε...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

1760310ahukmfe2ve.gif

καλημερα!!!!

κατια μου πηρες το βιντεακι που σου εστειλά???

οσο και για εμας κοριτσια η πολυκατοικια μονο τους σωληνες εχει για καλοριφερ , τα καλοριφερ δεν τα εχουν βαλει! και δεν νομιζω να τα βαλει και ποτε!

την πρωτη χρονια που μπηκαμε στο σπιτι ημασταν με ενα σωμα λαδιου (ντελονγκι οπως ειπες κριστυ) και μας ηρθε η δεη κουκος αηδονης! και να φανταστειτε οτι τις περισσοτερες ωρες λειπαμε , αντε να αναβε μερικες μερες το πρωι και μετα το βραδυ μετα τις 9-10 μεχρι να κοιμηθουμε

οποτε πηραμε αιρκοντισιον ινβερτερ α+ κλασης που καιει λιγο ρευμα κα το εχουμε στο σαλονι στα υπνοδωματια δεν ειχαμε βαλει και τωρα που ερχεται ο μπεμπης πρεπει να βαλουμε γι'αυτο κι εγω ρωταω... κατια δεν θυμασαι ουτε τη μαρκα? δεν την γραφει πανω? (τογιοτομι, γουτζιτσου, μιτσουμπιτσι, σαμσουνγκ, LG, τοσιμπα???μηπως το εγραψα και το θυμηθηκες???? αυτα που εχω κοιταξει στο ιντερνετ δεν ανεφεραν στα χαρακτηριστικα για παιδικο προγραμμα γι'αυτο σε ρωταω....)

real thing μην στεναχωριεσαι που θα φυγει, απολαυσε τις μερες που ειναι εδω μαζι σου!!!

αμαρρυλιδα μας ελειψες!φιλια στον πριγκιπα σου!

οσο για τα δοντια κοριτσια και εμενα καθε μερα ματωνουν και μαλιστα σταζει το αιμα νερο!!! αλλα φανταομαι ειναι λογω χαμηλου αιματοκριτη λογω εγκυμοσυνης!

υρις μαρκελα και ελενακι ευχομαι αυτα τα χριστουγεννα να σας φερει το δωρακι σας ο Αγιος Βασιλης!

ειμαστε πολλες εδω που σας στελνουμε μπεμπεδοσκονη!!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

1760310ahukmfe2ve.gif

καλημερα!!!!

κατια μου πηρες το βιντεακι που σου εστειλά???

οσο και για εμας κοριτσια η πολυκατοικια μονο τους σωληνες εχει για καλοριφερ , τα καλοριφερ δεν τα εχουν βαλει! και δεν νομιζω να τα βαλει και ποτε!

την πρωτη χρονια που μπηκαμε στο σπιτι ημασταν με ενα σωμα λαδιου (ντελονγκι οπως ειπες κριστυ) και μας ηρθε η δεη κουκος αηδονης! και να φανταστειτε οτι τις περισσοτερες ωρες λειπαμε , αντε να αναβε μερικες μερες το πρωι και μετα το βραδυ μετα τις 9-10 μεχρι να κοιμηθουμε

οποτε πηραμε αιρκοντισιον ινβερτερ α+ κλασης που καιει λιγο ρευμα κα το εχουμε στο σαλονι στα υπνοδωματια δεν ειχαμε βαλει και τωρα που ερχεται ο μπεμπης πρεπει να βαλουμε γι'αυτο κι εγω ρωταω... κατια δεν θυμασαι ουτε τη μαρκα? δεν την γραφει πανω? (τογιοτομι, γουτζιτσου, μιτσουμπιτσι, σαμσουνγκ, LG, τοσιμπα???μηπως το εγραψα και το θυμηθηκες???? αυτα που εχω κοιταξει στο ιντερνετ δεν ανεφεραν στα χαρακτηριστικα για παιδικο προγραμμα γι'αυτο σε ρωταω....)

real thing μην στεναχωριεσαι που θα φυγει, απολαυσε τις μερες που ειναι εδω μαζι σου!!!

αμαρρυλιδα μας ελειψες!φιλια στον πριγκιπα σου!

οσο για τα δοντια κοριτσια και εμενα καθε μερα ματωνουν και μαλιστα σταζει το αιμα νερο!!! αλλα φανταομαι ειναι λογω χαμηλου αιματοκριτη λογω εγκυμοσυνης!

υρις μαρκελα και ελενακι ευχομαι αυτα τα χριστουγεννα να σας φερει το δωρακι σας ο Αγιος Βασιλης!

ειμαστε πολλες εδω που σας στελνουμε μπεμπεδοσκονη!!!!!!!!!!!!

ναι, κοριτσακι μου, απλα δεν το εχω δει, γιατι χτες κολλαγε το ιντερνετ παλι... thanks, παντως, θα το τσεκαρω σημερα!

το aircondition ειναι μαρκα gree (τα πουλαει ενας πελατης του αντρα μου και μας τα δωσε χονδρικη), αλλα μοντελο δεν ξερω... απλα οπως ειπες ειναι inventor και ενεργειακη κλαση α/α... το ενα 12αρι και το αλλο 18αρι... κι εμας δεν γραφει προγραμμα "παιδικο", αλλα το προτεινει για χρηση σε παιδικο δωματιο...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα κοριτσια μουυυ...!τι γινεστε???βλεπω το αναλυσαμε τελειως με τα ζωδια εε??για τις πεθερες νομιζω δεν φταινε τα ζωδια αλλα το οτι γινονται ΠΕΘΕΡΕΣ....αχαχαχαχα!!

κ γιατι παντα οι πεθερες γυναικων ειναι πιο Light απο των αντρων??η εμας μας φαινεται ετσι??εμενα ας πουμε η πεθερα μου ειναι Ζυγος κ ενω με τους ζυγους εχω αψογες σχεσεις με την πεθερα...δεν...τσουλαει..!!:D

Κατια μου βλεπω εδω γερααα εε?ο Μιχαλιος τι εγινε???την εχει καταβρει εεε???:P τα υπολοιπα κοριτσια μου βλεπω μια χαρα εεε???

εμεις για θερμανση οπως σας ειπα θα εχουμε ξυλοσομπα που θα συνδεεται με καλοριφερ οποτε μια χαρα....για καλοκαιρι ανεμιστηρα στο παιδικο..ετσι κ αλλιως η μαμα λεει οτι ειναι δροσερο το σπιτι....κ θα δουμε....!!

κατα τα αλλα εγω επειδη με κερασε χθες η μαμα σουβλακι εμενα κ τον αμορε κ μαλλον μου εκατσε βαρυ κ εβλεπα εφιαλτες το βραδυ..κ ξυπνουσα κλαμμενη κ ηρεμησα μονο οταν με πηρε χαμπαρι ο αμορες κ με πηρε αγκαλιτσα...

οσο για τους ταυρους σε υαλοπωλειο φανταστειτε πως ειναι οταν τσακωνονται 2 ταυροι....!!αχαχαχα!!ευτυχως μεχρι τωρα εναν καβγα γερο εχουμε με τον αμορε αλλα το καλο ειναι οτι ηρεμουμε γρηγορα κ ολα ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...!!βεβαια τα υπολοιπα καβγαδακια μας ειναι με το γαντι....

δλδ ας πουμε παντα οταν αρπαζομαστε ειμαστε του στυλ...''ναι βρε αγαπη μου αλλα....''''ναι βρε ψυχη μου ομως...''αχαχααχ...πολυ πλακα...!!

λοιπον εσεις τι αλλα?????

Jr39p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Χαίρομαι που είστε όλοι καλα, κι εσείς και τα μωρακια σας!!!

Κατια μου δε το πιστεύω... 4 μερες εμειναν!!!! Αντε κοριτσάκι μου να χαρείτε το παιδάκι σου!!!! Σε πολυ λίγο θα το έχεις αγκαλιτσα!!!!! Και τα Χριστούγεννα φωτογραφία στο χριστουγεννιάτικο δέντρο όλη η οικογένεια!!! Εμείς θα είμαστε με τις κοιλιές....

Βλέπω πιάσαμε το πονεμενο θέμα της θερμανσης..... Εμείς έχουμε ατομική πετρελαίου αλλά που λεφτά για να βάλουμε. Μέχρι να γεννηθεί η μπεμπα είμαστε Χαλαρα, μόνο το βράδυ βάζουμε την υπερυθρη θέρμανση, αλλά μετα θα έχω την υπερυθρη όλη μέρα και στο υπόλοιπο Σπιτι πετρέλαιο με Μετρο... Εχουμε και aircodition αλλά με όσους γιατρούς έχω μιλήσει μου είπαν όχι aircodition, τζάκι και αεροθερμα. Προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα. Οσο για τις υπερυθρες τις χρησιμοποιούν και στις θερμοκιτιδες. Τώρα για τη ΔΕΗ θα σας πω όταν έρθει. Για υγραντηρα σκέφτομαι κι εγω. Θα το συζητησω με τον παιδίατρο αυτο.

Εγω είχα περιπέτεια το βράδυ. Κατι σαν κόψιμο αλλά με έντονο πόνο, οπότε σήμερα παλουκωθηκα Σπιτι μου και ξαπλα!

Τελειώνουμε και με τις δουλειές του σπιτιού....!!! Λάμπει!!! Πεντακάθαρο!!! Θα στρωσω μόλις τελειώσουμε τελείως!!! Εμειναν τα ντουλάπια της κουζίνας!!!

Αυτα προς το παρόν!!! Φιλακια στις κοιλιτσες...!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...