Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Εμένα αυτό με στέλνει για τακούνια...είναι δυνατόν να μου τα χώνει και σε ένα λεπτό να με καλοπιάνει....κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων.....over!

αυτο το κανουν ασχετως ζωδιου μαλλον... κι εμενα απτη μια λεει ή μουτρωνει και μετα ερχεται με το "μωρακι μου! σ'αγαπαω... sorry!"...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο το κανουν ασχετως ζωδιου μαλλον... κι εμενα απτη μια λεει ή μουτρωνει και μετα ερχεται με το "μωρακι μου! σ'αγαπαω... sorry!"...

και ασχετως φυλου και γω το κανω αυτο και ειδικα τον τελευταιο καιρο :oops:

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

εμεις δικαιολογουμαστε... να ζουζουνισουμε και λιγο!!! ενταξει ο αδερφος σου? φτασανε? σε ποια πολη? ειναι η κουμπαρα μου βερολινο! εχουν κρυουλακι λεει...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εμεις δικαιολογουμαστε... να ζουζουνισουμε και λιγο!!! ενταξει ο αδερφος σου? φτασανε? σε ποια πολη? ειναι η κουμπαρα μου βερολινο! εχουν κρυουλακι λεει...

δεν εφυγαν ακομα....αυριο το πρωι πετανε

δεν θυμαμαι πως το ειπε το μερος..θυμαμαι μονο οτι ειναι κοντα στην Νυρεμβεργη κοντα στα συνορα με την Τσεχια λεει

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Εσύ μπορεί να έχεις τα ορμονικά σου και έχεις διακυμάνσεις στην ψυχολογία σου αυτοί τί έχουν? Περιμένουν περίοδο?

Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές...θα τις υλοποιήσω τον Δεκέμβριο που είναι γενικότερος μήνας εορτασμών και πανηγυριών και δεν θα καρφωθώ!!! :oops: :oops: Γιατι αν αρχίσω να του δίνω κάσιους στο στόμα θα νομίζει ότι κάτι κάνω όσο λείπει! :oops: :oops:

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

Εσύ μπορεί να έχεις τα ορμονικά σου και έχεις διακυμάνσεις στην ψυχολογία σου αυτοί τί έχουν? Περιμένουν περίοδο?

Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές...θα τις υλοποιήσω τον Δεκέμβριο που είναι γενικότερος μήνας εορτασμών και πανηγυριών και δεν θα καρφωθώ!!! :oops: :oops: Γιατι αν αρχίσω να του δίνω κάσιους στο στόμα θα νομίζει ότι κάτι κάνω όσο λείπει! :oops: :oops:

χαχαχαχαχα σωστο κι αυτο.....εχουν κι αυτοι τα αγχοι τους ομως μωρε :P

οσο για κασιους,αμυγδαλα και πολτους θα τα δοκιμασω και γω.....θα κανω μια επιδρομη στο υπογειο μου φαινεται!! :D

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

και μιας και ειναι χειμωνας, πλακωστε τους και στα καρυδια, αμυγδαλα (λευκα χωρις φλουδα, αψητα και αναλατα), κασιους και μακαντεμια! θα ζητησουν και ποτακι, σαν τον δικο μου, αλλα πειτε τους οχι! πλουσια ολα σε αμινοξεα, για ποιοτητα και ποσοτητα σπερματος!

Κατια , τι ειναι τα μακαντεμια καλε δεν τα ξερω!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

εμεις, αρχισαμε δεκεμβρη περυσι την προσπαθεια (γιατι νοεμβρη τελειωσαμε με τις εξετασεις μας) και μεχρι το φλεβαρη, που τον πιασαμε το γιο, τον ταιζα φουλ ξηρους καρπους! του βαζα σε σαλατες, φαγητα (κοτοπουλο π.χ. με κρουστα αμυγδαλου), γλυκα (ολα τα κεικ ειχαν καρυδια), αλλα και ωμα! τα κασιους τσιμπανε στην τιμη... αλλα εμενα τα τρωει σαν τρελος! οποτε δεν καρφωνομουν... να φροντισετε να περασετε καλα!!! θα ειναι τα τελευταια χριστουγεννα-πρωτοχρονια που θαστε τα δυο σας! στα επομενα θαστε 3 η και 4...γιατι οχι!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εμεις, αρχισαμε δεκεμβρη περυσι την προσπαθεια (γιατι νοεμβρη τελειωσαμε με τις εξετασεις μας) και μεχρι το φλεβαρη, που τον πιασαμε το γιο, τον ταιζα φουλ ξηρους καρπους! του βαζα σε σαλατες, φαγητα (κοτοπουλο π.χ. με κρουστα αμυγδαλου), γλυκα (ολα τα κεικ ειχαν καρυδια), αλλα και ωμα! τα κασιους τσιμπανε στην τιμη... αλλα εμενα τα τρωει σαν τρελος! οποτε δεν καρφωνομουν... να φροντισετε να περασετε καλα!!! θα ειναι τα τελευταια χριστουγεννα-πρωτοχρονια που θαστε τα δυο σας! στα επομενα θαστε 3 η και 4...γιατι οχι!!!

Είναι αλλεργικός στα καρύδια!Θα πάω για μαλλί και θα βγω κουρεμένη!

1428003ca8xh5sd65.gif

pregnancy-ticker___.png

Κατια , τι ειναι τα μακαντεμια καλε δεν τα ξερω!

μοιαζουν οπτικα με φουντουκια, αλλα ειναι πιο νοστιμα και πιο μεγαλα! εχει και στα lidl, αλλα και σε μαγαζια ξηρων καρπων...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Είναι αλλεργικός στα καρύδια!Θα πάω για μαλλί και θα βγω κουρεμένη!

1428003ca8xh5sd65.gif

εεε οχι... παω πασο!!! πωπω κι εγω τρελαινομαι για καρυδια! εσυ δοκιμασε τα αυγα... αααα και το ροδι κανει πολυ καλο!!! απλα εμενα δεν μ αρεσει....

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εεε οχι... παω πασο!!! πωπω κι εγω τρελαινομαι για καρυδια! εσυ δοκιμασε τα αυγα... αααα και το ροδι κανει πολυ καλο!!! απλα εμενα δεν μ αρεσει....

Ε ρε θα τον τρελάνω τον καψερό στα gourmet δεν θα ξέρει από που του ήρθε! :D :D :D

Τρελαίνομαι για ρόδι!

pregnancy-ticker___.png

Κοριτσακια σας αφηνω..τα λεμε μετα!!φιλια!!

Γεια σου Ελενάκι και καλό απόγευμα!

Πάω και εγώ να τελειώσω κάτι δουλίτσες στο γραφείο...να φύγω στην ώρα μου!

Φιλάκια πολλά!!!

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...