Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω εχω μαλλω κοριτσι και ειμαι το 13

( εκτος αν στην β- επιπεδου φυτρωσει τιποτις)

Θα εδινα τα παντα να ειχα στα χερια μου το πρωτο μου μωρακι και δεν με ενοιαζε καθολου το οτι ηταν κοριτσακι... θα ταν η ψυχη μου, οπως θα ειναι ο γιος που περιμενω! να ναι καλα τα αστερακια μας και δεν εχει σημασια... αλλωστε ειτε για αγορι, ειτε για κοριτσι τα μπε-μπε ειναι απλα υπεροχα! σερφαρω εδω και καιρο, δεν εχω ψωνισει ακομα, αλλα λιωνω γι αυτα που βλεπω!!!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω εχω μαλλω κοριτσι και ειμαι το 13

( εκτος αν στην β- επιπεδου φυτρωσει τιποτις)

εγω την δευτερα ελπιζω να μάθω!!!!!! αλλα νομιζω οτι εχω κοριτσακι!!!!! το εχω ξαναγραψει, στην αυχενικη μας εδειξε τον ποπουδακο με ανοιχτα ποδια κ δεν προεξείχε τίποτα, πλάκα ηταν......χαχαχα!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Θα εδινα τα παντα να ειχα στα χερια μου το πρωτο μου μωρακι και δεν με ενοιαζε καθολου το οτι ηταν κοριτσακι... θα ταν η ψυχη μου, οπως θα ειναι ο γιος που περιμενω! να ναι καλα τα αστερακια μας και δεν εχει σημασια... αλλωστε ειτε για αγορι, ειτε για κοριτσι τα μπε-μπε ειναι απλα υπεροχα! σερφαρω εδω και καιρο, δεν εχω ψωνισει ακομα, αλλα λιωνω γι αυτα που βλεπω!!!;)

εγω σκεφτομαι αυτα απο εξωτερικό κάπου τελος οκτωβρίου με νοέμβριο να τα παραγγείλω. τα υπόλοιπα θα τα παρω το δεκεμβριο, μην μας κανει καμια εκπληξη κ σκασει μυτη μεσα στις γιορτες κ τρεχουμε!!!!!!

Διαφημίσεις

εγω την δευτερα ελπιζω να μάθω!!!!!! αλλα νομιζω οτι εχω κοριτσακι!!!!! το εχω ξαναγραψει, στην αυχενικη μας εδειξε τον ποπουδακο με ανοιχτα ποδια κ δεν προεξείχε τίποτα, πλάκα ηταν......χαχαχα!!!!!

με το καλο, να δειτε οτι μεγαλωσε και ειναι ολα οκ! ...ε και αν δειτε και το φυλο, ακομα καλυτερα!:tongue: για να του μιλας σιγα σιγα και με το καταλληλο τροπο!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κ εμείς δεν έχουμε νονό :( !!! αλλά έχει πει η αδερφή μου. θα δουμε μεχρι τότε γιατί δεν το έχουμε πει κ σε πολλούς οτι είμαι εγκυος. οταν το μαθουν μπορεί να ενδιαφερθούν περισσότετοι ....χαχαχα!!!! ολοι θα θελουν να βαπτίσουν μ αυτή τη κρίση.... τι λέω Θεέ μου!!!!!

axaxaxaxax κι εμενα η αδερφη μου ειπε οταν εμαθε οτι ειναι αγορακι "α τοτε μπορω να το βαφτισω"

δεν ξερω ομως αν θα το βαφτισει.. εχει ηδη 2 βαπτιστικους και οι γονεις μου με την κριση εχουν παθει παρακρουση!!!!ο μπαμπας μου βγηκε σε συνταξη τον οκτωβρη κι ακομη δεν εχει παρει καμια συνταξη, μετα απο 1 χρονο με 18 μηνες του ειπαν και το εφαπαξ δεν ξερουμε καν αν θα το παρει, οποτε οταν ακουσε να λεει ο κουμπαρος, να το βαπτισει η αδερφη μου ο μπαμπας μου ή η μαμα μου πεταξε κατι του στυλ ε δεν ειναι ωραιο να βαφτιζουν τα αδερφια

εγω τσαντιστηκα με αυτην την αποψη αλλα δεν αντεδρασα γιατι οι γονεις μου "αρπαζονται " ευκολα και δεν ειχα ορεξη για εντασεις εκεινη την ωρα

ειναι πολυ ωραια να βαφτιζουν τα αδερφια , γιατι ειναι οι μονοι νονοι που ειναι πραγματικα κοντα στο βαπτιστικο τους!!!

και εμενα οι σχεσεις μου πλεον με τον βαπτισικο μου, νιωθω οτι ειναι τυπικες(χριστουγεννα, πασχα, γενεθλια ,γιορτη)

UzVGp2.png

εγω σκεφτομαι αυτα απο εξωτερικό κάπου τελος οκτωβρίου με νοέμβριο να τα παραγγείλω. τα υπόλοιπα θα τα παρω το δεκεμβριο, μην μας κανει καμια εκπληξη κ σκασει μυτη μεσα στις γιορτες κ τρεχουμε!!!!!!

εγω θα παρω κουνια, καροτσι-καθισμα αυτοκινητου και κατι λιγα απο ρουχαλακια, σεντονακια, κλπ... και τα υπολοιπα μετα τη γεννα! λογω ξαπλας, δηλαδη, γιατι αλλιως θα τα χα ηδη ολα ετοιμα!!! ...ισως ειναι και καλυτερα ετσι, γιατι κι εμας ειναι το πρωτο και στις 2 οικογενειες, αλλα και στην παρεα και θα χουμε (φανταζομαι) και τα δωρα! οποτε μετα βλεπουμε τι μας λειπει...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εννοητε πως θελουμε να ειναινγερα και ολα τα αλλα ειναι πολυ δευτερα!

το 1ο που εχασα δεν ξερω τι ηταν το 2ο ηταν αγορακι αλλα τη σημασια εχει;;;; ο πονος ηταν ιδιος!

ποπουδακι χαχαχα! εμας δεν καθοταν σε ενα σημειο , σβουριζε σβουριζε! καποια στιγμη μας λεει : το βλεπω για κοριτσι αλλα ειναι και λιγο νωρις!

ας ειναι γερο ! η κορη μου θελει κοριτσι αλλα της λεμε οτι οτι και να ειναι , θα ειναι αδερφακι της και θα το αγαπαμε, δεν εχει σημασια κοριτσι ή αγορι!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

με το καλο, να δειτε οτι μεγαλωσε και ειναι ολα οκ! ...ε και αν δειτε και το φυλο, ακομα καλυτερα!:tongue: για να του μιλας σιγα σιγα και με το καταλληλο τροπο!!!

συμφωνώ!

ό,τι κι αν είναι το μωράκι σου, είναι πιο ωραίο όταν το ξέρεις...είναι σα να το γνωρίζεις καλύτερα ;)

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

εγω εχω νονα

και ονομα!

και εκκλησια εχω βρει και μπομπονιερες μην σας πω εχω κατι σχεδια στο μυαλο μου!

ξερω οτι ειναι νωρις αλλα μου αρεσει να κανω ονειρα και σχεδεια

Η νονα βεβαια λεει να μην λεμε τιποτα τωρα, γιατι και στα 2 προηγουμενα που εχασα θα ηταν η ιδια νονα και τωρα λεει ασε να γεννηθει και θα του κανω μια βαφτιση που θα τριβεις τα ματια σου αλλα προς το παρων τσιμουδια!

κοριτσακι ηδη εχω βρει το θεμα της βαφτησης!!!και τα προσκλητηρια εχω σκεφτει πως θα τα κανω και για τις μπομπονιερες κατι εχω βαλει στο μυαλο μου , μεχρι και το γλυκακι εχω σκεφτει!!!!!μονο τη λιστα με τους καλεσμενους δεν εχω φτιαξει!

τα ονειρα κι εγω τα φοβαμαι ... αλλα ειμαι τοοοοοοοοοσο χαρουμενη που δεν μπορω να κρατηθω!!!!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

ειναι πολυ ωραια να βαφτιζουν τα αδερφια , γιατι ειναι οι μονοι νονοι που ειναι πραγματικα κοντα στο βαπτιστικο τους!!!

και εμενα οι σχεσεις μου πλεον με τον βαπτισικο μου, νιωθω οτι ειναι τυπικες(χριστουγεννα, πασχα, γενεθλια ,γιορτη)

εγω έχω βαπτισει 1 αγορακι, οπου είναι γιος 1ου ξαδερφου της μαμάς μου. εχουμε πολύ καλες σχεσεις παρολου που ειναι 1 ωρα μακρια δεν τα κεμε μονο στις γιορτες αλλα κ αλλες ασχετες μερες παμε. τωρα βεβαια που ειμαι εγκυος ειπα στην κουμπαρα μου οτι δεν μπορω να πάω κ εννοειται οτι το καταλαβαίνει γιατι ειχε κ αυτή μια παρόμοια εμπειρια στο 1ο της. ειναι 1 χρονο μεγαλυτερη απο μενα η κουμπαρα μου κ ειμαστε σαν φιλες. μιλαμε συνεχεια στο τηλ. Νιώθω πως οταν βαπτιζει συγγενεις το αγαπάει διπλά το μωράκι. Εγω έγω παραδειγμα κ τον αδερφό μου, που τον εχει βαπτισει 2ος ξαδεφός μας κ εχουν φανταστική σχεση κ οχι τυπικη, ακομα κ τωρα που εκλεισε τα 20 ο αδερφος μου ο νονος του του παίρνει λαμπαδα συν τα υπολοιπα δωρα κάθε φορα που ερχεται σπιτι.

axaxaxaxax κι εμενα η αδερφη μου ειπε οταν εμαθε οτι ειναι αγορακι "α τοτε μπορω να το βαφτισω"

δεν ξερω ομως αν θα το βαφτισει.. εχει ηδη 2 βαπτιστικους και οι γονεις μου με την κριση εχουν παθει παρακρουση!!!!ο μπαμπας μου βγηκε σε συνταξη τον οκτωβρη κι ακομη δεν εχει παρει καμια συνταξη, μετα απο 1 χρονο με 18 μηνες του ειπαν και το εφαπαξ δεν ξερουμε καν αν θα το παρει, οποτε οταν ακουσε να λεει ο κουμπαρος, να το βαπτισει η αδερφη μου ο μπαμπας μου ή η μαμα μου πεταξε κατι του στυλ ε δεν ειναι ωραιο να βαφτιζουν τα αδερφια

εγω τσαντιστηκα με αυτην την αποψη αλλα δεν αντεδρασα γιατι οι γονεις μου "αρπαζονται " ευκολα και δεν ειχα ορεξη για εντασεις εκεινη την ωρα

και εγω εχω βαπτισει το ανηψακι μου απο την κουνιαδα μου , το βλεπω συχνα αλλα επιεδη ειναι διδυμα δεν τον ξεχωριζω απο τον αλλο μου τον ανηψιο! αυτος ομως με λεει νονα οταν θελει καμια χαρη, μπορει να ειναι 3 ετων αλλα ειναι ενας γαλυφης!

παντος τα ανηψια μου δεν τα ξεχωριζω , δεν εχω αδυναμια σε καποιο πιο πολυ, τωρα που θα κανω και το 2ο μωρο δεν ξερω αν θα ξεχωριζω τα παιδια μου, ας πουμε η πεθερα μου εχει αδυναμια στον αντρα μου απο τα παιδια της και αυτο φαινετε , και ειναι και ασχημο

εγω θα παρω κουνια, καροτσι-καθισμα αυτοκινητου και κατι λιγα απο ρουχαλακια, σεντονακια, κλπ... και τα υπολοιπα μετα τη γεννα! λογω ξαπλας, δηλαδη, γιατι αλλιως θα τα χα ηδη ολα ετοιμα!!! ...ισως ειναι και καλυτερα ετσι, γιατι κι εμας ειναι το πρωτο και στις 2 οικογενειες, αλλα και στην παρεα και θα χουμε (φανταζομαι) και τα δωρα! οποτε μετα βλεπουμε τι μας λειπει...

και οταν σε ρωτανε μην ντρεπεσαι , να τους λες τι θες,

εμενα η αδερφη μου μου ειχε παρει αποστηρωση και τα αδερφια του αντρα μου βαλανε μαζι και μου πηραν το καθησματακι του αυτοκινητου!( και μαλιστα με ρωτησαν και μου πηραν αυτο που ηθελα! )

γενικα, θα παρει και δωρα πολλα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Καλημέρα και χρονια πολλα σε όσες γιορταζαν......υγεια παντα!

Καλα τι διαβαζω στις προηγούμενες σελίδες...από σεξ μέχρι πεθερές μέχρι ψωνια πιάσατε!! Δε παλευεστε!!

Κουραστηκα κι εγω αυτες τις μερες...δεν εχω τη γυναικα που καθαριζει και αποφασισα να κανω εγω δουλειες αυτη τη φορα...με επιασε λιγο η μεση μου..αλλά τη Δευτερα περιμενω αφιξη της μαμας και αναλαμβανει καθηκον!!

Κοριτσια το φεροφολικ τι ωρα το παιρνετε? Το πρωι νηστικές? Εμενα μου ειπε για μια βδομαδα απο ενα χαπι και μετα 2 φορες τη μερα! Και επισης συνεχιζω και το φυλλικο...και αναρωτιεμαι αφου εχει μεσα φυλλικο ο σιδηρος γιατι να παιρνω και φυλλικο εξτρα??

καλωσορισατε οι καινουριες...τι Γεναρη τι Φλεβαρη...ολες μια παρεα ειμαστε, αλλωστε ποτε δε ξερεις πότε θα αποφασίσουν να βγουν τα μωρακια μας!

μπισκοτακι δεν σε προλαβα...

γυρισατε απο διακοπες?

πως ηταν? πηρες καθολου χρωματακι?

οσο για τις δουλεις χαλαρα μην κουραζεις το μπεμπεκι, αλλωστε ερχετε η μανουλα σου, ασε τα βαρια για εκεινη!

το σιδηρο που παιρνω ειναι το φυσιοφολ κι εμενα εχει φολικο και ο γιατρος μου το εκοψε το φιλλισιν , δεν το παιρνω πρωι , το παιρνω μεσημερι-βραδυ γιατι πρεπει να παιρνω του θυροειδη πρωι βραδυ και το χαπι του θυροειδη πρεπει να εχουν αποσταση 4-5 ωρες (παρολο που μου ειπε ο ενδοκρινολογος οτι το συγκεκριμενο χαπι δεν επηρεαζει το σιδηρο) παιρνω το σιδηρο γυρω στις 8 το βραδυ και του θυροειδη μεσανυχτα!!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...