Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Γεια σου κοριτσι!!τι κανεις?

δεν ξερω για πεθερα αλλα ο αντρας ταυρος ειναι ολα τα λεφτα

Α δεν εχω παραπονο!!ειναι λιγο νευρικος αμα τον πιασει λεει λεει λεει με νευριαζει γιατι εγω διδυμος καταλαβαινεις.Ε οταν του περασει και εγω ειμαι μεσα στα νευρα ερχετε σαν να μην εχει γινει τιποτα '' μωρακι μου θελεις καφεδακι ?''' χαχαχαχαχαα τα πρωτα χρονια τρελενομουν τωρα το συνηθισα!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είμαστε και φαινόμαστε και τα μωράκια μας θα έχουν πολύ trendy και in μαμάδες πρώτα ο Θεός! Αμέ αμέ!!!

Επίσης, θα έχουμε και λιγότερες σκοτούρες γιατί με τόσες μανούλες εδώ θα τα βρούμε όλα έτοιμα!!!

χαχαχαχαχαχα ετσι ακριβως θα ειμαστε...οπως ολα τα κοριτσακια εδω μεσα!!

και συμφωνω εχουμε να μαθουμε πολλα απο τις ηδη μανουλες!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Περαστικά σου!

ευχαριστω!!! κι ειναι και ταυρος με ταυρο! καθαροαιμη η ατιμη... κι εγω σαν ζυγος, οπως λενε, δεν το μπορω το αδικο!!! και με ωροσκοπο λεοντα ουτε και να το καταπιω μπορω!!! ατιμα αστρα... ;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Δεν ξέρω-δεν απαντώ...δεν μπορώ να εκφραστώ γιατί αν τύχει και το διαβάσει ο σύζυγος θα μας κόψει τις επαφές και τον έχουμε ανάγκη!!!!

Περαστικά σου και εσένα markela μου!

Τί να κάνουμε? Οπως μας έλαχε θα πορευτούμε!

Είσαι καλά?

χαχαχααχα ετσι ετσι!!Ολα μια χαρα κοριτσι μου εσυ πως εισαι ? ποτε αρχιζουν οι διπλοβαρδιες με τις καυτες νυχτες????

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Α δεν εχω παραπονο!!ειναι λιγο νευρικος αμα τον πιασει λεει λεει λεει με νευριαζει γιατι εγω διδυμος καταλαβαινεις.Ε οταν του περασει και εγω ειμαι μεσα στα νευρα ερχετε σαν να μην εχει γινει τιποτα '' μωρακι μου θελεις καφεδακι ?''' χαχαχαχαχαα τα πρωτα χρονια τρελενομουν τωρα το συνηθισα!!!

στο νευρικος συμφωνω αλλα ισως εμενα δεν μου φαινεται τοσο γιατι ειμαι εγω πιο χαμηλων τονων και ερχομαστε στα ισια μας!!χαχαχαχα :D και επισης οι ταυροι ειναι οι πιο ευκολοι νομιζω αν βρεις το κουμπι τους.......σε αντιθεση με μας τα κυκλοθυμικα καρκινακια :P

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

χαχαχααχα ετσι ετσι!!Ολα μια χαρα κοριτσι μου εσυ πως εισαι ? ποτε αρχιζουν οι διπλοβαρδιες με τις καυτες νυχτες????

Προσπαθώ να τον μαζέψω Μαρκελάκι μου αλλά πούντος? Πάλι Κρήτη μου γυρνάει! Και επειδή άργησε να κάνει και κάτι εξετάσεις σου λέω αυτό που είπε και ο γιατρός: Εγώ πήρα το πράσινο φως για μωράκι....τώρα με τον άντρα μου θέλω, με άλλον που έχει κάνει και τις υπόλοιπες εξέτασεις...ό,τι θέλω! :tongue: :tongue: :tongue:

Αυτός ο κύκλος πάει χαμένος μάλλον αν και έκανα την προσπάθειά μου αλλά είχε κάτι αλλαγές κάτι περίεργα, ο γιατρός περιμένει να αδιαθετήσω νωρίτερα κτλ...οπότε από τον άλλον μήνα θα τον μαντρώσω και θα τον πλακώσω στους βασιλικούς πολτούς και είδωμεν!

pregnancy-ticker___.png

ευχαριστω!!! κι ειναι και ταυρος με ταυρο! καθαροαιμη η ατιμη... κι εγω σαν ζυγος, οπως λενε, δεν το μπορω το αδικο!!! και με ωροσκοπο λεοντα ουτε και να το καταπιω μπορω!!! ατιμα αστρα... ;)

Είσαι περικυκλωμένη ... κουράγιο!!!

Το μωράκι σου τί θα είναι?

pregnancy-ticker___.png

Εμένα αυτό με στέλνει για τακούνια...είναι δυνατόν να μου τα χώνει και σε ένα λεπτό να με καλοπιάνει....κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων.....over!

pregnancy-ticker___.png

ιδιαιτερα θα σας κανουμε!!! οχι, που δεν θα τα περασετε κι εσεις μαζι μας??? αλλα, οκ, θα μαστε καλες δασκαλες, γιατι με φουσκωμενες κοιλιτσες και γλυκες κλωτσιες δεν θα μπορειτε να συγκεντρωθειτε και πολυ!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Προσπαθώ να τον μαζέψω Μαρκελάκι μου αλλά πούντος? Πάλι Κρήτη μου γυρνάει! Και επειδή άργησε να κάνει και κάτι εξετάσεις σου λέω αυτό που είπε και ο γιατρός: Εγώ πήρα το πράσινο φως για μωράκι....τώρα με τον άντρα μου θέλω, με άλλον που έχει κάνει και τις υπόλοιπες εξέτασεις...ό,τι θέλω! :tongue: :tongue: :tongue:

Αυτός ο κύκλος πάει χαμένος μάλλον αν και έκανα την προσπάθειά μου αλλά είχε κάτι αλλαγές κάτι περίεργα, ο γιατρός περιμένει να αδιαθετήσω νωρίτερα κτλ...οπότε από τον άλλον μήνα θα τον μαντρώσω και θα τον πλακώσω στους βασιλικούς πολτούς και είδωμεν!

Καλα μην το λες ποτε δεν ξερεις!!!Μπορει και να μην πηγε χαμενος ο κυκλος.

Αντε με το καλο σε ολες μας.Τα χριστουγεννα θα ειναι καυτα για ολες και σενα και μενα και το Λενακι βλεπω!!!

Και αυγα να τρωνε βοηθανε στην κινητικοτητα του σπερματος χαχαχαχαχαχαχα

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Είσαι περικυκλωμένη ... κουράγιο!!!

Το μωράκι σου τί θα είναι?

εγω ζυγος-λεων, ο αντρας μου παρθενος-ιχθεις και το μωρακι μας σιγουρα σκορπιος, αλλα για ωροσκοπο θα δουμε!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω ζυγος-λεων, ο αντρας μου παρθενος-ιχθεις και το μωρακι μας σιγουρα σκορπιος, αλλα για ωροσκοπο θα δουμε!

ερωτιλος θα ειναι ο Μιχαλιος....ετοιμασου για παρελαση κοριτσιων γιατι θα ειναι και ενας κουκλος!! ;)

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλα μην το λες ποτε δεν ξερεις!!!Μπορει και να μην πηγε χαμενος ο κυκλος.

Αντε με το καλο σε ολες μας.Τα χριστουγεννα θα ειναι καυτα για ολες και σενα και μενα και το Λενακι βλεπω!!!

Και αυγα να τρωνε βοηθανε στην κινητικοτητα του σπερματος χαχαχαχαχαχαχα

και μιας και ειναι χειμωνας, πλακωστε τους και στα καρυδια, αμυγδαλα (λευκα χωρις φλουδα, αψητα και αναλατα), κασιους και μακαντεμια! θα ζητησουν και ποτακι, σαν τον δικο μου, αλλα πειτε τους οχι! πλουσια ολα σε αμινοξεα, για ποιοτητα και ποσοτητα σπερματος!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ερωτιλος θα ειναι ο Μιχαλιος....ετοιμασου για παρελαση κοριτσιων γιατι θα ειναι και ενας κουκλος!! ;)

αααααχχχχχ.... ηδη κλαιω!!! ευτυχως τον εχω λογοδωσει στη μπουμπου της ριτσας και καθησυχαζομαι οτι θα ναι και κουκλα και καλο κοριτσι η νυφουλα μου!!! ;););):tongue::tongue::tongue::D:D:D

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αααααχχχχχ.... ηδη κλαιω!!! ευτυχως τον εχω λογοδωσει στη μπουμπου της ριτσας και καθησυχαζομαι οτι θα ναι και κουκλα και καλο κοριτσι η νυφουλα μου!!! ;););):tongue::tongue::tongue::D:D:D

ετσι....θεα η νυφουλα!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...