Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερα σας κοριτσακια και μπεμπακια!!!

Ριτσα πραγματικα μας λαχταρησες..ολες νερα διαβασαμε..ειχα μεινει κοκαλο με το κινητο στο χερι μολις το ειδα!!

Κατια λιγο ακομα..σε λιγο θα μυριζεις τον Μιχαλιο!!

Μπισκοτακι καλα αποτελεσματα!!

Κατ καλοριζικα τα πραγματα με το καλο να τα λερωσει η μικρη!!

Μπαρπουλα χαλαρα κι ολα θα γινουν..εχετε ο ενας τον αλλο και αυτο μετραει!!

Didi τι κανει ο Αλκης?

Αν ξεχασα καμμια συγνωμη..ευχομαι να ειστε ολες καλα!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αααα τελικα οοολες της πατησαμε ετσι??αχαχαχα!

καλημερα Ελενακι...!!ολα καλα εσυ?

ναι σημερα ειμαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ...!!μια κρισουλα ηταν....αχαχαχα!!;)

Μια χαρα και γω..εδω πινω καφεδαλι ακομα!!

Χαιρομαι που περασε..απο δω και περα μονο χαμογελα ομως!! :D

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

να κ ενα site που βρηκα κατα τυχη εδω στην δουλεια για τα ζωδια κ το ποσο καλες μανουλες λενε τα ζωδια οτι θα γινουμε.,,,

http://asteriskos.wordpress.com/2011/01/28/%CF%84%CE%B1-%CE%AC%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AE-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BB/

Ζυγός: παλεύεις κάθε μέρα να είσαι δίκαιη και ισορροπημένη έτσι ώστε να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον για το μωρό σου! Αν και κάποιες φορές το παλεύεις πολύ σκληρά για να διατηρήσεις την ησυχία μέσα στο σπίτι , μαθαίνεις το παιδί σου να εξετάζει πάντα και τις δύο πλευρές μια ιστορίας.

για εμενα μιλαει!!!!!

UzVGp2.png

επισης

http://www.oroskopos.gr/NewsDetail.aspx?id=6924

κ επισης για το τι δουλεια θα κανουν τα μωρακια μαςςςς..!!

http://www.aformes.gr/2012/04/t_07.html

αχαχαχαχαχα!!

Υδροχόος

Έχετε φέρει στον κόσμο ένα μωρό με μυαλό ξυράφι, από τα πιο έξυπνα και κοινωνικά παιδιά. Θα δείτε πως από το πρώτο κιόλας έτος της γέννησης του, θα επιδείξει αναπτυγμένη αντίληψη και ανατρεπτικό χαρακτήρα. Πολύ κοινωνικό ως παιδάκι, θα προσαρμόζεται εύκολα σε όποιο χώρο κι αν βρεθεί. Αν υπάρχει κάτι στη συμπεριφορά του που θα σας προβληματίσει, είναι πως θα έχει πολλές απαιτήσεις από εσάς και θα διεκδικεί αυτό που θέλει με επίμονο τρόπο. Επαγγελματικά, μην ξαφνιαστείτε αν το δείτε να γίνεται πολιτικός ή διπλωμάτης, αφού από νωρίς θα δείξει το ενδιαφέρον του για τα κοινά

αυτο με τρομαζει.... δεν θελω ενα παιδι που να τσιριζει γιατι θελει κατι (που δεν πρεπει) και να τον ακουει η γειτονια

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας κοριτσακια και μπεμπακια!!!

Ριτσα πραγματικα μας λαχταρησες..ολες νερα διαβασαμε..ειχα μεινει κοκαλο με το κινητο στο χερι μολις το ειδα!!

Κατια λιγο ακομα..σε λιγο θα μυριζεις τον Μιχαλιο!!

Μπισκοτακι καλα αποτελεσματα!!

Κατ καλοριζικα τα πραγματα με το καλο να τα λερωσει η μικρη!!

Μπαρπουλα χαλαρα κι ολα θα γινουν..εχετε ο ενας τον αλλο και αυτο μετραει!!

Didi τι κανει ο Αλκης?

Αν ξεχασα καμμια συγνωμη..ευχομαι να ειστε ολες καλα!!

πανεμορφο κοριτσακι γεια σου!!!

ο Αλκης ολο πειναει!

κοριτσια ........ τωρα χορτενω με 2 πιατα....:oops::oops::oops::oops: ενα δεν μου φτανει.....

UzVGp2.png

axaxaxax....εμενα το βαφτηστηρι μου παντως που ειναι υδροχοος ειναι απο τα πιο ησυχα μωρακια προς το παρον..μεγαλωνοντας δεν ξερωωωωω...!!οσο για εμενα σαν μαμα...

(σαν να φωτογραφιζει την μαμα μου....ταυρινα κ εκεινη κ εγω..κ απο μικρουλα της ελεγα οτι θα ηθελα να της μοιασω...κ να εχω την δυναμη της..)

Ταύρος: είσαι το ζώδιο της σταθερότητας και αυτό δε θα μπορούσε να σημαίνει κάτι καλύτερο για το παιδί σου! Του προσφέρεις τη σταθερότητα που χρειάζεται αν και το πείσμα σου μπορεί κάποιες φορές να δημιουργήσει μεταξύ σας έντονη κόντρα. Πάντα βέβαια βρίσκεις τη λύση και προσφέρεις στο σπλάχνο σου την όαση ηρεμίας που τόσο χρειάζεται!

Jr39p2.png

axaxaxax....εμενα το βαφτηστηρι μου παντως που ειναι υδροχοος ειναι απο τα πιο ησυχα μωρακια προς το παρον..μεγαλωνοντας δεν ξερωωωωω...!!οσο για εμενα σαν μαμα...

(σαν να φωτογραφιζει την μαμα μου....ταυρινα κ εκεινη κ εγω..κ απο μικρουλα της ελεγα οτι θα ηθελα να της μοιασω...κ να εχω την δυναμη της..)

Ταύρος: είσαι το ζώδιο της σταθερότητας και αυτό δε θα μπορούσε να σημαίνει κάτι καλύτερο για το παιδί σου! Του προσφέρεις τη σταθερότητα που χρειάζεται αν και το πείσμα σου μπορεί κάποιες φορές να δημιουργήσει μεταξύ σας έντονη κόντρα. Πάντα βέβαια βρίσκεις τη λύση και προσφέρεις στο σπλάχνο σου την όαση ηρεμίας που τόσο χρειάζεται!

Ταυρακι....ο αντρας μου ειναι ταυρος και το θεωρω ενα απο τα καλυτερα ζωδια!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

πανεμορφο κοριτσακι γεια σου!!!

ο Αλκης ολο πειναει!

κοριτσια ........ τωρα χορτενω με 2 πιατα....:oops::oops::oops::oops: ενα δεν μου φτανει.....

Πειναλας ο Αλκης χαχαχα γερος μα ειναι και να τρωει!!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

γεια σου ελενακι!!!!

2 πιατα didi??? κ ελεγα οτι τρωω πολυ?? τελικα εκεινη η πεινα η λαιμαργια μου περασε.. ευτηχως αλλα οσο ειμαι εγκυος ουτε παραπανω μεριδα εφαγα ουτε 2 πιατα!! αλλα καλα να εισαι κ τα κιλα θα σου φυγουν το καλουπι σου ειναι αν εισαι αδυνατη!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

ελενηηηη κ εμενα ο αμορες ειναι ταυρος....ταυρος με ταυρος κ οι 2...κ εκεινος εχει κ ωροσκοπο ταυρο.....ολα μαζιιι..!!αχαχα...!γενικως τριγυρω μου υπαρχουν πολλοι ταυροι....!!κ καποτε ειχα διαβασει οτι ταυρος με ταυρος κανουν την πιο σταθερη οικογενεια....!!:D

διδυμακι μου κ εμενα μου ειχε ανοιξει η ορεξη τελευταια κ προσπαθω να το καταπολεμησω κ τα καταφερνω οσο μπορωωω...!!αλλα παρατηρησα οτι απο την μερα που ελαττωσα τα γλυκακια τα πολλα δεν εχω παρει γραμμαριο.....:D

Jr39p2.png

Υδροχόος

Έχετε φέρει στον κόσμο ένα μωρό με μυαλό ξυράφι, από τα πιο έξυπνα και κοινωνικά παιδιά. Θα δείτε πως από το πρώτο κιόλας έτος της γέννησης του, θα επιδείξει αναπτυγμένη αντίληψη και ανατρεπτικό χαρακτήρα. Πολύ κοινωνικό ως παιδάκι, θα προσαρμόζεται εύκολα σε όποιο χώρο κι αν βρεθεί. Αν υπάρχει κάτι στη συμπεριφορά του που θα σας προβληματίσει, είναι πως θα έχει πολλές απαιτήσεις από εσάς και θα διεκδικεί αυτό που θέλει με επίμονο τρόπο. Επαγγελματικά, μην ξαφνιαστείτε αν το δείτε να γίνεται πολιτικός ή διπλωμάτης, αφού από νωρίς θα δείξει το ενδιαφέρον του για τα κοινά

αυτο με τρομαζει.... δεν θελω ενα παιδι που να τσιριζει γιατι θελει κατι (που δεν πρεπει) και να τον ακουει η γειτονια

Didi μη φοβου!

Ο Υδροχόος δεν τσιρίζει ποτέ....εκθέτει λογικά επιχειρημάτα και απλά δεν σου αφήνει άλλη επιλογή από το να συμφωνήσεις μαζί του!

pregnancy-ticker___.png

ελενηηηη κ εμενα ο αμορες ειναι ταυρος....ταυρος με ταυρος κ οι 2...κ εκεινος εχει κ ωροσκοπο ταυρο.....ολα μαζιιι..!!αχαχα...!γενικως τριγυρω μου υπαρχουν πολλοι ταυροι....!!κ καποτε ειχα διαβασει οτι ταυρος με ταυρος κανουν την πιο σταθερη οικογενεια....!!:D

διδυμακι μου κ εμενα μου ειχε ανοιξει η ορεξη τελευταια κ προσπαθω να το καταπολεμησω κ τα καταφερνω οσο μπορωωω...!!αλλα παρατηρησα οτι απο την μερα που ελαττωσα τα γλυκακια τα πολλα δεν εχω παρει γραμμαριο.....:D

Και ο δικός μου άντρας Ταύρος είναι....σε όλα του!

Αν τον δείτε να τα παίρνει είναι σαν μαινόμενος ταύρος εν υαλοπωλείο!

pregnancy-ticker___.png

Και ο δικός μου άντρας Ταύρος είναι....σε όλα του!

Αν τον δείτε να τα παίρνει είναι σαν μαινόμενος ταύρος εν υαλοπωλείο!

χαχαχαχαχαχα και μενα καπως ετσι οταν θυμωνει....αλλα εκει βγαινει το καρκινακι απο μεσα μου και ηρεμω τα πνευματα!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...