Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

κατια ενα εχω να πω την αλλη τριτη με τεταρτη θα εχεις να μας πεις πολλα γιατι θα εισαι σπιτι σιγουρα!!!!!!!!!!! κ με ποιον αγκαλια?????????????????????? με το μιχαλακι μας!!!!!!!!!!!:D:D

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλημέρα γοργονίτσες μου!

Τί κάνετε? Εγώ καλά είμαι! Εργασία και χαρά και αναμονή για τις γιορτές...πολύ χαρά έχω για αυτές τις γιορτές....δεν χάρηκα το καλοκαίρι και νομίζω ότι τα Χριστούγεννα θα πάρω ρεβάνς...θα το κάψω! Εχουμε και 15 μέρες κλειστό το γραφείο...σουπερ...ούτε στο νηπιαγωγείο να είμαστε!

Μπήκα νομίζοντας ότι θα έβλεπα τα γεννητούρια της Κάτιας μας....όμως το μωράκι καλά έχει βολευτεί στην κοιλιά και δεν κουνιέται...άντε λίγες μέρες έμειναν!

Markela τί να πω για την ανευθυνότητα του μικροβιολογικού....εγώ θα τους τράβαγα μια καταγγελία αλλά τέλοσπαντων!

kat82 Καλωρίζικες οι αγορές σου με τα καλό να υποδεχτούν το μωράκι σου!!!

mpiskotaki καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου!

Σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια πολλά πολλά φιλάκια στις φουσκωμένες κοιλίτσες σας!

pregnancy-ticker___.png

Καλημερα, διδυμες!!! Καλημερα, ριτσα μου! Καλημερα και σε ολες τις υπολοιπες!!! ...και τα ψυχουλινακια φυσικα!

Περιτο να πω οτι κι εγω ΝΕΡΑ διαβασα... και επαθα λιγο φρικη!!! ασε που το ξαναδιαβασα και στην τριτη φορα ειδα το "Υ" που κανει τη διαφορα!!! αααχχχχ βρε ριτσα!!! γαργαρα με χυμο λεμονι στο λαιμο και θα σου περασει... για τα παιδια τι να πω? κι εγω δεν θα χω υπνο, αν ειναι αρρωστος...

didακι, εμας εχει ενα προγραμμα που το λεει και καλα παιδικο και μου ειπαν να το βαζω εκει. ο παιδιατρος μου ειπε να μην φοβαμαι, οτι αν χρειαστει υγραντηρα η κατι αλλο θα το δουμε...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....μωραααα??κατσε κατσε να βγει το πρωτο...!!κ μετα τα υπολοιπα σιγα σιγα..η κορουλα σου θελει κ αλλο κ αλλο κ αλλο εεε??Αχαχαχαχα!!εγω λεω να πας να της παρει καμια 5αρια κουκλες μωρα να χαλαρωσει λιγακι...αχαχαχαχαχαα!!γιατι αλλιως σε βλεπω να κανεις κ αλλα κ αλλα......!

Κατια θα συμφωνησω με την ΡΙτσα....την αλλη εβδομαδα θα μας λες

''κοριτσια μου σας αφηνω γιατι ο γιοκας μου νιαουριζει...'''κ θα ζηλευουμε εμεις εδωωωω...αχαχαχαχα!!!!!:D:D

Jr39p2.png

καλημερα Υρις μου.....αντε θα το καψεις τα Χριστουγεννα...κ 15 μερες καθισιο εεε???οντως ουτε σχολειο...αχαχαχαχα!!

βρεεε εγω ξεχασα να ευχηθω στην Κατ καλα αποτελεσματα για την καμπυλη ζαχαρου...οσο για την γλυκοζη..κ εμενα δεν μ αρεσε καθολου αλλα την κατεβασα χωρις κουβεντα...ετσι κ αλλιως δεν θα την γλιτωνα κ να μιλουσα κ να μην μιλουσα...!!

ο πριγκηπακος μου σημερα δινει ρεστα..μιλαμε πιανω κατι εξογκοματα ολη την ωρα....!!χεχεχεχε!!:D:D:D

με γαργαλαει το σκουλικακι μου...!!

Jr39p2.png

το καραβι την παρασκευη φευγει 7 κ 30 το πρωι κ απο τη ροδο φευγει στις 7 το απογευμα κ ετσι θα κανω τις δουλειες μου ηρεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου ειχες πει να σου θυμησω καποια φορα που θα ερθεις να βρεις το ζαχαροπλαστιο του χατζηφωτιου που εχει τελεια πουρακια σκολατας!!!! κατσε να βρω στο χαρτι που βρισκεται να πας

καναδα 69 ειναι η οδος που ειναι το ιατρειο!!! θα το πας ευθεια απο του παππου το σουπερ μαρκετ οχι προς την θαλασσα αντιθετα!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα γοργονίτσες μου!

Τί κάνετε? Εγώ καλά είμαι! Εργασία και χαρά και αναμονή για τις γιορτές...πολύ χαρά έχω για αυτές τις γιορτές....δεν χάρηκα το καλοκαίρι και νομίζω ότι τα Χριστούγεννα θα πάρω ρεβάνς...θα το κάψω! Εχουμε και 15 μέρες κλειστό το γραφείο...σουπερ...ούτε στο νηπιαγωγείο να είμαστε!

Μπήκα νομίζοντας ότι θα έβλεπα τα γεννητούρια της Κάτιας μας....όμως το μωράκι καλά έχει βολευτεί στην κοιλιά και δεν κουνιέται...άντε λίγες μέρες έμειναν!

Markela τί να πω για την ανευθυνότητα του μικροβιολογικού....εγώ θα τους τράβαγα μια καταγγελία αλλά τέλοσπαντων!

kat82 Καλωρίζικες οι αγορές σου με τα καλό να υποδεχτούν το μωράκι σου!!!

mpiskotaki καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου!

Σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια πολλά πολλά φιλάκια στις φουσκωμένες κοιλίτσες σας!

εμενα δεν μου μιλας κοπελια???:tongue::tongue::tongue::tongue:

UzVGp2.png

Καλημερα, διδυμες!!! Καλημερα, ριτσα μου! Καλημερα και σε ολες τις υπολοιπες!!! ...και τα ψυχουλινακια φυσικα!

Περιτο να πω οτι κι εγω ΝΕΡΑ διαβασα... και επαθα λιγο φρικη!!! ασε που το ξαναδιαβασα και στην τριτη φορα ειδα το "Υ" που κανει τη διαφορα!!! αααχχχχ βρε ριτσα!!! γαργαρα με χυμο λεμονι στο λαιμο και θα σου περασει... για τα παιδια τι να πω? κι εγω δεν θα χω υπνο, αν ειναι αρρωστος...

didακι, εμας εχει ενα προγραμμα που το λεει και καλα παιδικο και μου ειπαν να το βαζω εκει. ο παιδιατρος μου ειπε να μην φοβαμαι, οτι αν χρειαστει υγραντηρα η κατι αλλο θα το δουμε...

κατια πρεπει να μου πεις ποιο ερκοντισον ειναι !!!!

το βιντεο στο εστειλα στο φβ

στειλε μου σε παρακαλω το μοντελο του αιρκοντισιον

αυτο που κοιταγε ο ντιντος δεν αναφερει τπτ για παιδικο....

UzVGp2.png

Κατια κ εγω δεν εχω ξανακουσει για παιδικη ρυθμιση σε κλιματιστικο.....αν μπορεις στειλε μου κ εμενα στο fb τον τυπο γιατι με ενδιαφερει κ εμενα...αν κ εμεις θα εχουμε τα καλοριφερ να ζεσταινουν μεσω της ξυλοσομπας ΑΛΛΑ θα χρειαστει στο παιδικο κλιματιστικο για να εχει την ιδια θερμοκρασια το δωματιο συνεχεια..σωστα?

Jr39p2.png

να κ ενα site που βρηκα κατα τυχη εδω στην δουλεια για τα ζωδια κ το ποσο καλες μανουλες λενε τα ζωδια οτι θα γινουμε.,,,

http://asteriskos.wordpress.com/2011/01/28/%CF%84%CE%B1-%CE%AC%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AE-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BB/

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...