Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα διδυμακιιιι...σιγουρα εισαι το διδυμακι μου...αχαχαχα..!!!ενταξει γραψαμε ακριβως το ιδιο δεν το πιστευω.....!

ΕΚΛΑΨΑ ΞΕΣΠΑΣΑ ...κ μετα ηρθε ο αμορες κ ολη την ωρα χαμογελουσα σαν 15 χρονο με ενα λουλουδακι στο χερι ...κ μεσα στην ευτυχια...τι ψυχολογικες μεταπτωσεις ομως ειναι αυτες??με τρομαζουν...!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

εμενα με τρομαζαν οταν δεν ημουν εγκυος αυτες οι ψυχολογικες μεταπτωσεις

τωρα απλα ξερω οτι ειναι οι ορμονες της εγκυμοσυνης:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω νιωθω λες κ περναω εφηβεια με τις μεταπτωσεις αυτες ομως....αχαχαχαχα!!τα τελευταια χρονια τα ψυχολογικα μου ηταν συνεχεια στα πανω τους εκτος αν υπηρχε σοβαρος λογος...τωρα χωρις να υπαρχει λογος να με πιανουν τα κατω μου ενω η ζωη μου παει κ εξελισσεται οπως ονειρευομουν ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ..!!αχαχααχαχα..σημερα ειμαι μια χαρα παντως...!!!:D

Jr39p2.png

εγω νιωθω λες κ περναω εφηβεια με τις μεταπτωσεις αυτες ομως....αχαχαχαχα!!τα τελευταια χρονια τα ψυχολογικα μου ηταν συνεχεια στα πανω τους εκτος αν υπηρχε σοβαρος λογος...τωρα χωρις να υπαρχει λογος να με πιανουν τα κατω μου ενω η ζωη μου παει κ εξελισσεται οπως ονειρευομουν ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ..!!αχαχααχαχα..σημερα ειμαι μια χαρα παντως...!!!:D

μωρε μεσα μας γινεται τρελο παρτι με τις ορμονες

λογικο ειναι οι μεταπτωσεις...

σαν τους ναρκωμανεις στην υψηλη δοση πετανε και μετα οταν πεφτει , πεφτει κι ο οργανισμος

καπως ετσι τελος παντων

η ιμπατιεντ με ανησυχισε χθες....

νομιζω την επιασαν τα ψυχολογικα της...

UzVGp2.png

χαχααχχααχχαχαχχχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ

χαχαχχχχαχααχαχχχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχχαχαχαχαχ:tongue::tongue::tongue::tongue: κοριτσια για σκεφτητε να σπασουν τα νερα μου κ να πω μισο λεπτο να ενημερωσω τα κοριτσια!!! χαχαχαχαχα αν γινει κατι τετοιο κ ειμαι συμη το μονο σιγουρο ειναι οτι θα τρεμω απο φοβο..:P:p

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

οντως τι επαθε η ιμπαντιεντ?? κ εγω ασχολουμε με ενα μωρο στη κοιλια με αλλο 2 τερατακια κ με τα δικα σας που πολυ μου αρεσει γιατι κ παρεα εχω κ μαθαινω κ ο καιρος περνα μαλλον ειναι χαλια οι ορμονες τις!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

ναι η αληθεια ειναι κ εμενα με ανησυχησε λιγακι.....ως πολυ αλλα ελπιζω να το ξεπερασει γρηγορα...κ να επιστρεψει οποτε θελησει...εμεις εδω θα ειμαστε..!

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι....??εγω απο σουτιεν ενω στην αρχη δεν φορουσα καθολου πλεον φοραω αυτα που διαφημιζει η τηλεοραση σε ολα τα χρωματα....τα ειχε η μαμα μου απο παλια κ μου τα εδωσε κ ενω ειναι πολυ ανετα κ τεραστια τελευταια με ενοχλουν πολυ απο κατω....σαν να με σφιγγει πολυ...εχετε κατι στο μυαλο σας ???γιατι με το που μπαινω σπιτι τρεχω να το βγαλω...!!:|

Jr39p2.png

ναι η αληθεια ειναι κ εμενα με ανησυχησε λιγακι.....ως πολυ αλλα ελπιζω να το ξεπερασει γρηγορα...κ να επιστρεψει οποτε θελησει...εμεις εδω θα ειμαστε..!

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι....??εγω απο σουτιεν ενω στην αρχη δεν φορουσα καθολου πλεον φοραω αυτα που διαφημιζει η τηλεοραση σε ολα τα χρωματα....τα ειχε η μαμα μου απο παλια κ μου τα εδωσε κ ενω ειναι πολυ ανετα κ τεραστια τελευταια με ενοχλουν πολυ απο κατω....σαν να με σφιγγει πολυ...εχετε κατι στο μυαλο σας ???γιατι με το που μπαινω σπιτι τρεχω να το βγαλω...!!:|

εγω στο σπιτι δεν βαζω οταν βγαινω εξω βαζω αυτα που ειχα κ μου κανουν, αν σε ενοχλουν παρε χωρις ενισχυση, η σουτιεν θηλασμου!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

:D:Dαχαχαχαχαχαχα....ριτσα εγω πραγματικα σκεφτηκα ...''κοιτα να δεις μακαρι κ εγω στο 3ο παιδι να εχω τετοια ψυχραιμια..φτου φτου..''αχαχαχαχαχαχαχαχα...!!ναι κ εγω τωρα συνειδητοποιησα οτι οτι ειναι τριτη κ 13 που με ρωτησε μια πελατισσα ποσο εχουμε κ τι μερα κ τι ωρα ειναι....αχαχαχαχαχα!!

η αληθεια ειναι οτι εγω πιστευω οτι αν δεν ειχα ανακαλυψει το καφε θα ειχα φρικαρει.....εδω λεω τα θεματα μου..τα ψυχολογικα μου..κ εν πασει η περιπτωση ξερω οτι εδω σιγουρα θα με καταλαβετε στην φαση που ειμαι καλυτερα απο ολους....!!κ θελω να τελειωσει το σπιτι να αρχισω να φτιαχνω το παιδικο κ να ασχολουμαι ολο με μωρουδιακααααααααα.....κ να μυριζει το σπιτι μωροοοοοοοοοο!!!

ΚΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ...6 εεε???τελειααααααααααααα!!!αντε βρε Μιχαλιοοο Σκορπιεεεεεεε....!!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

η μικρη βλεπει το τικερακι κ λεει το μωρο μας.. ενα κεφαλακι, ενα ποδαρακι κ τετοια.. μετα μου λεει εχεις πολλα?? τις λεω ενα κ μου λεει εγω?? χαχαχα:tongue: τις λεω ενα κ εσυ.. κ μου λεει θα κανεις κ αλλο κ αλλο κ αλλο?? λεω ναιιιιι σιγουρα!:confused::confused:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ριτσα μου αυτα που εχω ειναι σαν αθλητικα...δεν εχουν ουτε ενισχυση ουτε τιποτα..απλα σαν μπουστακια..κ εβαλα κ του θηλασμου...κ νιωθω οτι με πνιγει!!αφηστε που φοβαμαι κ τη πτωση μετα...η κουμπαρα μου που εχει παρα πολυ μικρο στηθος επεσε παρα πολυ κ εχει πελαγωσει...!!:(

Jr39p2.png

:D:Dαχαχαχαχαχαχα....ριτσα εγω πραγματικα σκεφτηκα ...''κοιτα να δεις μακαρι κ εγω στο 3ο παιδι να εχω τετοια ψυχραιμια..φτου φτου..''αχαχαχαχαχαχαχαχα...!!ναι κ εγω τωρα συνειδητοποιησα οτι οτι ειναι τριτη κ 13 που με ρωτησε μια πελατισσα ποσο εχουμε κ τι μερα κ τι ωρα ειναι....αχαχαχαχαχα!!

η αληθεια ειναι οτι εγω πιστευω οτι αν δεν ειχα ανακαλυψει το καφε θα ειχα φρικαρει.....εδω λεω τα θεματα μου..τα ψυχολογικα μου..κ εν πασει η περιπτωση ξερω οτι εδω σιγουρα θα με καταλαβετε στην φαση που ειμαι καλυτερα απο ολους....!!κ θελω να τελειωσει το σπιτι να αρχισω να φτιαχνω το παιδικο κ να ασχολουμαι ολο με μωρουδιακααααααααα.....κ να μυριζει το σπιτι μωροοοοοοοοοο!!!

ΚΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ...6 εεε???τελειααααααααααααα!!!αντε βρε Μιχαλιοοο Σκορπιεεεεεεε....!!!!

μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν στην ωρα τους!!!!!!!! κ θα μυριζει το σπιτι μωρο κ πιος ξερει μπορει κ μωρα!!;)

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ριτσα μου αυτα που εχω ειναι σαν αθλητικα...δεν εχουν ουτε ενισχυση ουτε τιποτα..απλα σαν μπουστακια..κ εβαλα κ του θηλασμου...κ νιωθω οτι με πνιγει!!αφηστε που φοβαμαι κ τη πτωση μετα...η κουμπαρα μου που εχει παρα πολυ μικρο στηθος επεσε παρα πολυ κ εχει πελαγωσει...!!:(

εγω που δεν εχω μικρο ουτε κ τεραστιο αλλα εχω ρε παιδι μου χαχα δεν εχει πεσει εχει λιγες ραγαδες αλλα τα ειχα κ πριν τα παιδια. μην φοβασαι!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...