Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

λες κ καταλαβε ο μικρος μου πριγκηπακος οτι η μαμα του δεν ειναι καλα κ αρχισε να κλωτσαει λυσασμενα σαν να μου λεει μαμα ξεκολλα θα βγω κ θα σε χτυπησωωωωω....!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λες κ καταλαβε ο μικρος μου πριγκηπακος οτι η μαμα του δεν ειναι καλα κ αρχισε να κλωτσαει λυσασμενα σαν να μου λεει μαμα ξεκολλα θα βγω κ θα σε χτυπησωωωωω....!!

cutebabypicisitfridayyet-290x160.jpg "σ'αρεσει δηλαδη να μαστε ετσι? ξεκολλα!!! σ'αγαπαω, μανουλα!"

αυτα λεει το παιδι... κι εχει δικιο! μη το στεναχωρεις το μουτρακι! και το σπιτι να αργησει, δεν εγινε τιποτα... μολις ετοιμαστει, θα μπειτε κι οι τρεις μαζι! αυτος παει πρωτα τωρα!!! ολα τα αλλα θα γινουν γι αυτον!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Μπισκοτάκι, καλά αποτελέσματα και σε σένα! Ναι, όντως κάποιες το κάνουν πολύ μεγάλο θέμα, αφού θα την πιείς που θα την πιείς τη γλυκόζη, κάντο να τελειώνεις! Πιο πολύ ταλαιπωρούνται έτσι και ταλαιπωρούν και τους γύρω τους!

Μπαρμπούλα, μην αγχώνεσαι. Και να μην μπείτε στο σπίτι πριν γεννήσεις, σημασία έχει ότι θα έχεις το μωράκι σου, ότι ο άντρας σου σε αγαπάει και κάνει ότι μπορεί για να είναι έτοιμο όσο νωρίτερα γίνεται και ότι κάποια στιγμή θα πάτε και οι 3 σας στο σπίτι και θα είναι όλα τέλεια!

Κάτια, τελικά επαναστάτης θα μας βγει ο Μιχαλιός; 17 Νοέμβρη;;;; Κόψε το μαγνήσιο και άρχισε τις βόλτες!

Εγώ δε σας είπα τόσες μέρες τα νέα μου! Πήγα και παρήγγειλα την κούνια μας και πήρα και σχεδόν τα πάντα από τα απαραίτητα του μωρού, μέχρι και λαβέτες Κάτια μου! :tongue: Να δω πως θα τα πλύνω όλα αυτά και πότε, λογικά τελευταία στιγμή πρέπει να τα κάνω αυτά γιατί αλλιώς θα θέλουν πάλι πλύσιμο... Αυτά που μένουν ουσιαστικά είναι τα καλλυντικά του μωρού και κάποια δικά μου πράγματα για το μαιευτήριο.

Και σήμερα μας ήρθε και από το ιταλικό σάιτ που μας είχε πει η Ελένη, το παρκοκρέβατο και ο αποστειρωτής - θερμαντήρας!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

δεν μου πε... να τα κοψω μονη μου, μαλλον, εεε??? αυτο θα κανω...;)

eee κανε μια ερωτηση..Εμενα μου τα ειχε κοψει οταν μπηκα στο μηνα μου.Φαντασου εγω επερνα μονο ενα...εσυ αν θυμαμαι 3 τη μερα?

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Μπισκοτακι αντε καλα αποτελεσματα!!

Κατ , τελειααααααα μολις παρεις αδεια εγκυμοσυνης θα εχεις πολυ χρονο για πλυσιμο και σιδερωμα εγω τοτε τα εκανα.

Χρόνο θα έχω, αντοχές δεν ξέρω αν θα έχω.... :shock:

Αλήθεια, λέω να πάρω άδεια γύρω στις 4/1, που θα έχω κλείσει την 35η. Είναι υπερβολή λέτε;

Χρόνο θα έχω, αντοχές δεν ξέρω αν θα έχω.... :shock:

Αλήθεια, λέω να πάρω άδεια γύρω στις 4/1, που θα έχω κλείσει την 35η. Είναι υπερβολή λέτε;

λιγο ναι...νομιζω υπαρχει λογο που δινουν απο τις 32 εβδομαδες...Εγω , που ημουν και ορθοστασια δεν μπορουσα με το ζορι εκατσα μεχρι 32 εβδομαδες...μην το παρακανεις σκεψου το μωρακι σου.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Εγώ το σκέφτομαι αλλιώς και λέω ότι θα έχω μετά περισσότερο χρόνο μαζί της, γι'αυτό το λέω....Επίσης, μου έχουν πει κάποιες γνωστές ότι βαρέθηκαν σπίτι και απλά αυξανόταν η ανυπομονησία τους για να γεννήσουν!

Εγώ δεν έχω ορθοστασία ευτυχώς αλλά και το 8ωρο στην καρέκλα με κάνει να πιάνομαι...! Μάλλον βλέποντας και κάνοντας θα πράξω, το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάποια διαδικασία, απλά αρχίζω και παίρνω την άδεια του έτους και μόλις γεννήσω αρχίζει να μετράει το 4μηνο.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα σημερα το βραδυ εσπασαν τα νευρα μου, με πειρε ο υπνος απο νωρις κ μετα καθομουν στο κρεβατι σαν το βρυκολακα δεν μπορουσα να κοιμηθω μια απο την μια μια απο την αλλη κ δεν εβαζα κ τηλ για να μην ξυπνησω τον αντρα μου εκανα βολτες απο την τουαλετα στο δωματιο των παιδιων για να δω αν ειναι σκεπασμενα γιατι ειναι μπουκωμενα κ βηχουν, κ με πονανε λιγο οι αμυγδαλες μου κ εμενα απο χθες το βραδυ, αν με πιασει βηχας θα παω να μηνω στη ροδο γιατι θα γεννησω απο τον βηχα :tongue::tongue: αυτα ειναι τα ασχημα του χειμωνα οταν εισαι εγκυος δεν περνας τις ζεστες αλλα φοβασαι..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα φιλεςςςς μου...!!

καλα ριτσα φρικαρα....διαβαζα γρηγορα κ αντι για νευρα διαβασα οτι εσπασαν τα νερα......κ λεω μωρε μπραβο ψυχραιμια στο 3ο παιδι...σπανε τα νερα κ μπαινει να μας ενημερωσει..αχαχαχαχαχαχα!!!

Κατ μου δεν εχω μπει στο φεης καθολου για να σου πω αν μου εχεις στειλει...το μεσημερι απο το σπιτι θα σε επιβεβαιωσω εκτος αν καταφερω κ μπω στα κλεφτα απο την δουλεια...!

Κατια πραγματικα χθες γελασα με την ψυχη μου με το προσκλητηριο κ το διαβαζα στην μανα μου κ ξεκαρδιστηκε....με εναν μαγικο τροπο ο αμορες ηρθε απο την μπαλα με ενα λουλουδακι κ με πηρε κ πηγαμε βολτα στην θαλασσα..κ καθησαμε καμια ωρα κ μιλουσαμε 2 μας...κ που κ που συμμετειχε κ ο πριγκηπακος με τις κλωτσιες του....εκει ονειρευτηκαμε κ μετα γυρισαμε σπιτι κ πεσαμε για υπνο αγκαλια κ εγω ΗΡΕΜΗ...!!

:D:D

μια μερα ηταν περασε...!!τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε??/

Κατ μου κ εγω συμφωνω οτι για να λενε στις 32 εβδομαδες κατι ξερουν..εγω μετραω αντιστροφα κ λεω μακαρι να σταματουσα νωριτερα για να εκανα κ τις δουλειες που θελω με την μαμα μου αλλιως προβλεπω να τα τελειωνει μονη της..κ γενικως κουραστηκα στην δουλεια να καθομαι κ να ακουω τον καθενα...θελω να ηρεμησω λιγακι κ νομιζω οτι δεν θα βρω χρονο να βαρεθουμε με τοσες δουλειες που εχουμε να κανουμε!!!

Jr39p2.png

2715539nk6vl0xbwe.gif

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!

αχ ριτσα μου ειπες εμενα χθες το βραδυ εσπασαν τα νευρα μου και εγω διαβασα τα νερα μου! και λεω και τι κανει τωρα στη συμη??τι σου κανει ενα υψηλον!!!ριτσα μου μην απελπιζεσαι.. υπομονη σε λιγες μερες θα ερθεις ροδο ,θα δεις την κορουλα σου και θα μιλησεις και με τον γιατρο για οτι σε ανησυχει!

κατ μου καλοριζικα ολα!!!! να δω εγω ποτε θα φτιαξω το σπιτι!!!!

εχω και το μαθητη πανελληνιων και δεν μπορω να παρω αδεια 4 μηνες!!!:( καλα το σκεφτηκες να παρεις αδεια τον τελευταιο μηνα και να χαρεις περισσοτερο το κοριτσακι σου!!!!

μαρκελα μου ποτε πας διακοπουλες??

κατια μου λοα μια χαρα!! πολυ χαιρομαι ο φιλος σας ο Αλκης στελνει τα φιλια του στον μιχαλιο και του λεει ελα μην φοβασαι και εξω να βγεις θα ειναι ζεστα! θα εισαι συνεχεια στην αγκαλια της μαμας σου που σε αγαπαει σαν τρελη!!! θελω να σου στειλω ενα βιντεακι σχετικο δες το ολο, θα στο στειλω στα εισερχομενα και αν θες το κοινοποιεις

ξεχασες ομως να μου πεις ή μου ξεφυγε και δεν το ειδα , ρωτησες τον παιδιατρο αν χρειαζεσαι ιονιστη, υγραντηρα ή αφυγραντηρα? εχεις παρει?

μπισκοτακι η κοπελα που ηπιε την γλυκοζη χωρις προβλημα ειναι δικια μου !!!! χααχαχαχαχαχααχαχχχχα μα τι προβλημα κι αυτο...τοσο γλυκεια και δεν την αντεχετε? που να ειχε γευση πατσά!!!:tongue::tongue:

διδυμακι μου σε επιασαν τα ψυχολογικα σου οπως εμενα πριν λιγες εβδομαδες.... κλαψε να ξεσπασεις! και μην αγχωνεσαι !!! ολα θα γινουν!! τι σημαντικοτερο ειναι ο ανηψιος μου!!!!

μπαρμπουλα Νο2 εχεις παρειτσα τον αντρα σου ακομη ε?

διαβασα και τον πανικο της ιμπατιεντ! μα τι επαθε αυτο το κοριτσι ξαφνικα?

UzVGp2.png

καλημερα φιλεςςςς μου...!!

καλα ριτσα φρικαρα....διαβαζα γρηγορα κ αντι για νευρα διαβασα οτι εσπασαν τα νερα......κ λεω μωρε μπραβο ψυχραιμια στο 3ο παιδι...σπανε τα νερα κ μπαινει να μας ενημερωσει..αχαχαχαχαχαχα!!!

Κατ μου δεν εχω μπει στο φεης καθολου για να σου πω αν μου εχεις στειλει...το μεσημερι απο το σπιτι θα σε επιβεβαιωσω εκτος αν καταφερω κ μπω στα κλεφτα απο την δουλεια...!

Κατια πραγματικα χθες γελασα με την ψυχη μου με το προσκλητηριο κ το διαβαζα στην μανα μου κ ξεκαρδιστηκε....με εναν μαγικο τροπο ο αμορες ηρθε απο την μπαλα με ενα λουλουδακι κ με πηρε κ πηγαμε βολτα στην θαλασσα..κ καθησαμε καμια ωρα κ μιλουσαμε 2 μας...κ που κ που συμμετειχε κ ο πριγκηπακος με τις κλωτσιες του....εκει ονειρευτηκαμε κ μετα γυρισαμε σπιτι κ πεσαμε για υπνο αγκαλια κ εγω ΗΡΕΜΗ...!!

:D:D

μια μερα ηταν περασε...!!τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε??/

Κατ μου κ εγω συμφωνω οτι για να λενε στις 32 εβδομαδες κατι ξερουν..εγω μετραω αντιστροφα κ λεω μακαρι να σταματουσα νωριτερα για να εκανα κ τις δουλειες που θελω με την μαμα μου αλλιως προβλεπω να τα τελειωνει μονη της..κ γενικως κουραστηκα στην δουλεια να καθομαι κ να ακουω τον καθενα...θελω να ηρεμησω λιγακι κ νομιζω οτι δεν θα βρω χρονο να βαρεθουμε με τοσες δουλειες που εχουμε να κανουμε!!!

ε δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!! το ιδιο διαβασα το ιδιο εγραψα στην ριτσα!

ρε διδυμακι τι θα γινει με την παρτι μας?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

UzVGp2.png

καλημερα διδυμακιιιι...σιγουρα εισαι το διδυμακι μου...αχαχαχα..!!!ενταξει γραψαμε ακριβως το ιδιο δεν το πιστευω.....!

ΕΚΛΑΨΑ ΞΕΣΠΑΣΑ ...κ μετα ηρθε ο αμορες κ ολη την ωρα χαμογελουσα σαν 15 χρονο με ενα λουλουδακι στο χερι ...κ μεσα στην ευτυχια...τι ψυχολογικες μεταπτωσεις ομως ειναι αυτες??με τρομαζουν...!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...