Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

χαχαχαχα...!μπηκα μεσα κ εβλεπα γενναει η Κατια γεννησε η Κατια κ διαβαζα με αγωνια...κ τελικααα τζιφος...το ιντερνετ μας εκανε καψωνια???αχαχαχα..!!την εχει καταβρει ο Μιχαλιος Κατια μου...!!!δν πειραζει οποτε θελει ας βγει κ ας ειναι ΓΕΡΟΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΣ.....!!εγω κοριτσια μου δεν ειμαι στα πολυ καλα μου...τωρα 3 μερες που τρεχει ο αμορες ολη μερα με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου..κ ολη την ωρα ειμαι ετοιμη να βαλω τα κλαματα....!!δεν εχω πολυ διαθεση κ θελω να βρω λιγο τους ρυθμους μου...!!:(:(

δεν ξερω τι εχω παθει.!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω ηδη σε φανταζομουνα στην καρεκλα να σπρωχνεις!!!!χαχαχαχαχαα.φωναζες,πονουσες,χαμος!!:tongue::tongue::tongue:

πιστεψε με, θα μαι απτις λιγες που δεν προκειται να κανουν χαμο!!! ας ερθει εκεινη η ωρα και οσος κι αν ειναι ο πονος, θα τον νιωθω γλυκο!!! μπορει και να γελαω... ετσι το φανταζομαι! ας μη λεω μεγαλη κουβεντα... αλλα θα ναι μαγικη η στιγμη μας!!! κι ολες αυτο θα σκεφτεστε!!! θα ναι υπεροχα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

χαχαχαχα...!μπηκα μεσα κ εβλεπα γενναει η Κατια γεννησε η Κατια κ διαβαζα με αγωνια...κ τελικααα τζιφος...το ιντερνετ μας εκανε καψωνια???αχαχαχα..!!την εχει καταβρει ο Μιχαλιος Κατια μου...!!!δν πειραζει οποτε θελει ας βγει κ ας ειναι ΓΕΡΟΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΣ.....!!εγω κοριτσια μου δεν ειμαι στα πολυ καλα μου...τωρα 3 μερες που τρεχει ο αμορες ολη μερα με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου..κ ολη την ωρα ειμαι ετοιμη να βαλω τα κλαματα....!!δεν εχω πολυ διαθεση κ θελω να βρω λιγο τους ρυθμους μου...!!:(:(

ελα συνονοματο!!!μη σε ακουω ετσι.λογικο ειναι.τοσα πραγματα αλλαζουν στη ζωη σου.απο δω και περα ποτε δε θα εχουμε τους ρυθμους μας.ολα εξαρτωνται απο τα πλασματακια μας.εχεις και το σπιτι που φτιαχνετε!!!λογικο δεν ειναι??ηρεμησε σε παρακαλω.;);)

6KuQp2.png

εβαζε το χερακι του μπροστα στα μουτρακια του και το κουνουσε, ο μικρος μου!!! σαν να επαιζε κρυφτουλι! ο γιατρος πιστευει οτι θα παμε με ραντεβου το σκ, αλλα ειναι πολυ αισιοδοξος οτι θα γεννησω με ωδινες και σχετικα γρηγορα-ευκολα! μου πε οτι μπορει να παρει και κανα 200 γρ ακομα, αλλα κι ετσι ειναι οκ!!![/quote

τελεια τελεια τελεια!!!!!!!!! οταν λες κατεβηκε ο τραχηλος στο 1,3 τι εννοεις? μανα με 2 παιδια ε?? χαχαχαχαχα

καλε που να ξερεις? μανουλα σωστη! οχι με ελαττωματικο τραχηλο!!! χχχαααχχχαααχχχχαααα... εξηγω λοιπον! εσυ σε κολπικη εξεταση θα σου λεγε εχεις διαστολη π.χ. 2 ... εμενα με το ραμμα, τι να μου πει? μετρωντας ομως βλεπει οτι εχει υποχωρησει (λεπτυνει) σε σχεση με το που ηταν οταν εγινε η περιδεση! οποτε βγαζοντας το ραμμα θα εχω διαστολη κοντα στο 6-7... αρα αν η θεση του μιχαλιου καλη, θα θελω και λιγες εξωθησεις και τσουπ!!!;););):D:D:D

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ΕΔΩ ειναι η στιγμη που πρεπει να φας μια κουταλια ΜΕΡΕΝΤΑ!!! υπομονη, αυτα θα τα χεις, οπως ολες μας! απλα, μια βαθια ανασα, λιγα χαδακια στην κοιλια και αφιερωσε στο γιο σου ενα ομορφο παιδικο τραγουδακι!!! ολα αλλαζουν, αμα σκεφτεσαι ομορφα!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

καλε που να ξερεις? μανουλα σωστη! οχι με ελαττωματικο τραχηλο!!! χχχαααχχχαααχχχχαααα... εξηγω λοιπον! εσυ σε κολπικη εξεταση θα σου λεγε εχεις διαστολη π.χ. 2 ... εμενα με το ραμμα, τι να μου πει? μετρωντας ομως βλεπει οτι εχει υποχωρησει (λεπτυνει) σε σχεση με το που ηταν οταν εγινε η περιδεση! οποτε βγαζοντας το ραμμα θα εχω διαστολη κοντα στο 6-7... αρα αν η θεση του μιχαλιου καλη, θα θελω και λιγες εξωθησεις και τσουπ!!!;););):D:D:D

ααα ωραιααααα!!!!!!!!! θα γεννησεις πολυ καλα θα γλιστρησει!!!! τι καλο μωρο <3 <3

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εμενα κοριτσια με εχει πιασει ενα αγχος επειδη νιωθω βαρος απο κατω κ σαν πρησμενο :oops::oops: φοβαμαι μη γεννησω γρηγορα οχι οτι θα με χαλαγε:tongue: αλλα δεν θελω να εχει προβλημα το ιδιο δηλ θερμοκοιτιδα κ τετοια!! βρε κατια εσυ που λογικα το εχεις ψαξει ενα μωρο στις 33-34 εβδομαδες μπορει να γεννηθει χωρις προβλημα κ να το θηλαζω??

η πρωτη μου ερωτηση θα ειναι αυτη στο γιατρο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εφαγα μια σοκοφρετα κατια μου....

συνονοματη ναι μαλλον ειναι το οτι βλεπω οτι το σπιτι δεν θα ειναι ετοιμο την εποχη που υπολογιζαμε...κ με πελαγωνει που δεν θα ειμαστε στο σπιτακι μας με το μωρακι μας οταν πρεπει...κ οπως ονειρευομασταν..κ γενικως εχουν ερθει λιγο πανω κατω τελευταια κ δεν μπορωωωω...!!ουφφφ..!εχω αναγκη απο μια βολτα...!!κ τι να πω στον αμορε με τοσα που περναει κ εκεινος...!!

Κατια μου με ενα πονο λοιπον θα βγει ο Μιχαλιος εε??τσουππππ κ γλιστρημα!!

Jr39p2.png

εμενα κοριτσια με εχει πιασει ενα αγχος επειδη νιωθω βαρος απο κατω κ σαν πρησμενο :oops::oops: φοβαμαι μη γεννησω γρηγορα οχι οτι θα με χαλαγε:tongue: αλλα δεν θελω να εχει προβλημα το ιδιο δηλ θερμοκοιτιδα κ τετοια!! βρε κατια εσυ που λογικα το εχεις ψαξει ενα μωρο στις 33-34 εβδομαδες μπορει να γεννηθει χωρις προβλημα κ να το θηλαζω??

η πρωτη μου ερωτηση θα ειναι αυτη στο γιατρο..

μετα τις 32 τα περισσοτερα μωρακια δεν εχουν προβλημα... αλλα μην αγχωνεσαι, ριτσα μου! θα κλεισεις και τις 36 και μετα!!! δεν θα βιαστει η νυφουλα μου! θα μπει στο μηνα της, τουλαχιστον! οσο για τη θερμοκοιτιδα... ειναι σχετικο! μωρακια 38 εβδ και χρειαζονται για 1-2 μερες, αλλα 34 εβδ και ειναι οκ! και αρκει να το θες και θα θηλασεις! οσο και οπως μπορεις!!! μην τα σκεφτεσαι αυτα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μετα τις 32 τα περισσοτερα μωρακια δεν εχουν προβλημα... αλλα μην αγχωνεσαι, ριτσα μου! θα κλεισεις και τις 36 και μετα!!! δεν θα βιαστει η νυφουλα μου! θα μπει στο μηνα της, τουλαχιστον! οσο για τη θερμοκοιτιδα... ειναι σχετικο! μωρακια 38 εβδ και χρειαζονται για 1-2 μερες, αλλα 34 εβδ και ειναι οκ! και αρκει να το θες και θα θηλασεις! οσο και οπως μπορεις!!! μην τα σκεφτεσαι αυτα!

το να το βαλουν σε θερμοκοιτιδα 1 -2-3 μερες οκ αλλα για πολυ καιρο εννοω ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα!!!

ο γαμπρος θα ειναι στην ωρα του κ η νυφη θα βιαστει να βγει για να μην της φυγει!! χαχαχαχα

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω ποσο θα θηλασω αλλα τουλαχιστον το πρωτογαλα κ λιγο θα ηθελα κ μακαρι να θηλασω πολυ αυτο γιατι τα αλλα δυστηχως ηταν λιγο.. οχι γιατι δεν ειχα γαλα αλλα τελος παντων..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ολα καλα θα ναι!!! και θα περιμενει η μπουμπου τη σειρα της και θα την θηλασεις και ολα θα γινουν!!! δεν θα μου αγχωνεσαι!!! αντε, συμπεθερα!!! τετοια νυφη θελουμε, αλλα τη θελουμε και ηρεμη! ααα.... οκ???

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Γεια σας κοριτσια!!! Ειχα καμπυλη σημερα και λοιπες εξετασεις...κολπικα, γενικες κτλ κτλ...κι ετρεχα ολο το πρωι...

Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι καποιες γυναικες το κανουν πολυ θεμα ρε παιδι μου αμαν...πιες τη τη ρημαδα να παει κατω...4 περιμεναμε μονο η μια την ηπιε μια και κατω χωρις να μιλησει η κοπελα...οι υπολοιπες θελανε σοκολατα (!)..., οχι και θα κανω εμετο, θα ξερασω και τι ειναι αυτο...ελεος ελεγα απο μεσα μου διαφορα....

Εδω ειχαμε κανα νεοι??? Γεννητουρια δε βλεπω αρα ειμαστε ΟΚ? Θα μπω και το πρωι να σας διαβασω!!!

Φιλουκια

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...