Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσακια μου!!!

ευχαριστω για τις ευχες σας, αλλα ακομα δεν γενναμε...

εχει βολευτει φουλ ο πριγκηπακος μου! εχει τελειες ροες, πηγε 3,100 περιπου και μαλλον κουραστηκε να τον φωτογραφιζουμε, γιατι μας εκανε "κουπε-πε" με τα χερακια του μπροστα στο προσωπακι του!!! ο γιατρος μου ειπε να τον αφησουμε μεχρι πεμπτη και μετα να κλεισουμε ραντεβου για σαββατοκυριακο αν ειναι... εχω λεει περιθωριο, τα υγρα μας σουπερ ο πλακουντας grade II, οποτε περιμενουμε...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου!!!

ευχαριστω για τις ευχες σας, αλλα ακομα δεν γενναμε...

εχει βολευτει φουλ ο πριγκηπακος μου! εχει τελειες ροες, πηγε 3,100 περιπου και μαλλον κουραστηκε να τον φωτογραφιζουμε, γιατι μας εκανε "κουπε-πε" με τα χερακια του μπροστα στο προσωπακι του!!! ο γιατρος μου ειπε να τον αφησουμε μεχρι πεμπτη και μετα να κλεισουμε ραντεβου για σαββατοκυριακο αν ειναι... εχω λεει περιθωριο, τα υγρα μας σουπερ ο πλακουντας grade II, οποτε περιμενουμε...

χαχαχαχχαχχχαχχαχχααααχαχχαχαχα!!! τοσο πολυ του αρεσει???? περπατημα κανεις??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

θα εμπαινα νωριτερα, αλλα κατι καναν στη γραμμη και δεν ειχε ιντερνετ.... χχχααχχχααααχχχαααα!!! σας αγχωσα, εεεε??? αντε να προετοιμαζεστε!!!

εγω ηδη σε φανταζομουνα στην καρεκλα να σπρωχνεις!!!!χαχαχαχαχαα.φωναζες,πονουσες,χαμος!!:tongue::tongue::tongue:

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

περπατημα κανω... ο τραχηλος εχει κατεβει (1.3) απτο βαρος, αλλα δεν εχει να κανει στην περιπτωση μας! το θεμα ειναι να χαμε συσπασεις!!! κι εμεις... τιποτα! ειναι ζεστουλα μεσα και χουζουρευει!!!;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εβαζε το χερακι του μπροστα στα μουτρακια του και το κουνουσε, ο μικρος μου!!! σαν να επαιζε κρυφτουλι! ο γιατρος πιστευει οτι θα παμε με ραντεβου το σκ, αλλα ειναι πολυ αισιοδοξος οτι θα γεννησω με ωδινες και σχετικα γρηγορα-ευκολα! μου πε οτι μπορει να παρει και κανα 200 γρ ακομα, αλλα κι ετσι ειναι οκ!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

περπατημα κανω... ο τραχηλος εχει κατεβει (1.3) απτο βαρος, αλλα δεν εχει να κανει στην περιπτωση μας! το θεμα ειναι να χαμε συσπασεις!!! κι εμεις... τιποτα! ειναι ζεστουλα μεσα και χουζουρευει!!!;););)

μην πηνεις μαγνησιο!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εβαζε το χερακι του μπροστα στα μουτρακια του και το κουνουσε, ο μικρος μου!!! σαν να επαιζε κρυφτουλι! ο γιατρος πιστευει οτι θα παμε με ραντεβου το σκ, αλλα ειναι πολυ αισιοδοξος οτι θα γεννησω με ωδινες και σχετικα γρηγορα-ευκολα! μου πε οτι μπορει να παρει και κανα 200 γρ ακομα, αλλα κι ετσι ειναι οκ!!![/quote

τελεια τελεια τελεια!!!!!!!!! οταν λες κατεβηκε ο τραχηλος στο 1,3 τι εννοεις? μανα με 2 παιδια ε?? χαχαχαχαχα

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...