Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλο ταξιδι να εχουν Ελενη μου...!

καλημερα Κατια τρελη ερωτευμενη πεθερα.....με το καλο το ραντεβου αναμενουμε τα τελευταια κ καυτα νεα απο τον Μιχαλιο...αν εχει αραξει..αν βιαζεται...ολα τα περιμενουμε..!!:D:Dεεεε τωρα ειμαι κλαψιαρα....εγκυμονουσα μετα θα ερθω στα ισια μου κ θα ειμαι μονο συντηριτικη..αχαχαχαχ,!!!ας μεγαλωσουν κ ας ειναι οπως θελουν...!!υγεια....!!

Ευχαριστουμε πολυ για το καλο ταξιδι μπαρμπουλα μου!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

καλησπερα ελενακι!!! σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ο κανουριος χρονος να σου χαρισει ενα μωρακι!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που εισαι??? λετε να γεννησει σημερα??? θα γεννησω εγω πρωτη απο την ανησυχια μου!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα ελενακι!!! σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ο κανουριος χρονος να σου χαρισει ενα μωρακι!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που εισαι??? λετε να γεννησει σημερα??? θα γεννησω εγω πρωτη απο την ανησυχια μου!!!

Ritsa , εσυ εισαι μετα ετσι θα αγωνιουμε και για σενα!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

τι κανεις μαρκελλα? πως εισαι????

χαχαχαχαχα ναι μετα ειναι η σειρα μου... που ειναι αραγε?? λες να γεννησει??

κοιτα , το μεσημερι δεν ειχε ραντεβου ???? ε???? εχουν περασει τοσες ωρες !πιστευω οτι μαλλον γενναει!!Η Παναγια να την προσεχει και αυτη και το μωρακι και να εχει μια ευκολη γεννα Παναγια μου!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

κοιτα , το μεσημερι δεν ειχε ραντεβου ???? ε???? εχουν περασει τοσες ωρες !πιστευω οτι μαλλον γενναει!!Η Παναγια να την προσεχει και αυτη και το μωρακι και να εχει μια ευκολη γεννα Παναγια μου!!

ναι ειναι πολλες οι ωρες!!! Αμην Παναγια μου!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Ριτσα , εσυ σε πια εβδομαδα γεννησες τα αλλα δυο ???? Για να ξερω να υπολογιζω χΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

εγω εχω πητ 4-6 ιανουαριου δεν θυμονουνα την τελευταια ημερα περιοδου.. αλλα μου ειπε ο γιατρος στις γιορτες θα γεννησω.. στα αλλα κατεβηκα 10 ημερες σιγουρα δεν θυμαμαι ακριβως.. την παρασκευη θα παω μετα απο ενα μηνα κ μια εβδομαδα για να δω τι θα μου πει..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Κοριτσάκια γεια σας! Κι εγώ νομίζω πως γεννάει η Κάτια!!!!!!!!! Αχ, έχω ανατριχιάσει! Πότε θα μάθουμε τα νεότερα;;;;; :shock::shock:

Να πάνε όλα καλά και το βράδυ να έχει αγκαλιά τον Μιχαλιό της!

Και μετά Ρίτσα πάμε για τα δικά σου!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Κοριτσάκια γεια σας! Κι εγώ νομίζω πως γεννάει η Κάτια!!!!!!!!! Αχ, έχω ανατριχιάσει! Πότε θα μάθουμε τα νεότερα;;;;; :shock::shock:

Να πάνε όλα καλά και το βράδυ να έχει αγκαλιά τον Μιχαλιό της!

Και μετά Ρίτσα πάμε για τα δικά σου!

μακαρι να γεννηση καλα!!!!!!!!!!

αμην κ ποτε κατ!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...