Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ωραια κατια!! για να δουμε θα μας στειλεις να μας πεις ποτε γεννας η θα γεννησεις σημερα αραγε???

didi εγω εχω ραντεβου την παρασκευη πρωι οταν φτασουμε ωρα δεν ξερω γιατι το καραβι ερχεται απο πειραια κ δεν ξερω αν εχει καθηστερηση.. ολες καλα ολα καλα!! η μαρκελλα δεν μας εστειλε σημερα γιατι???

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλο ταξιδι να εχουν Ελενη μου...!

καλημερα Κατια τρελη ερωτευμενη πεθερα.....με το καλο το ραντεβου αναμενουμε τα τελευταια κ καυτα νεα απο τον Μιχαλιο...αν εχει αραξει..αν βιαζεται...ολα τα περιμενουμε..!!:D:Dεεεε τωρα ειμαι κλαψιαρα....εγκυμονουσα μετα θα ερθω στα ισια μου κ θα ειμαι μονο συντηριτικη..αχαχαχαχ,!!!ας μεγαλωσουν κ ας ειναι οπως θελουν...!!υγεια....!!

Jr39p2.png

καλημερα σε ολες!!!

καλημερα και στα μικρα φατσουλινακια μας!!!

σας διαβασα κι εχω γελασει πολυ... didi η "κλαψιαρα-καλη" πεθερα! barboula η "κλαψιαρα-συντηρητικη" πεθερα! και συμπληρωνω κι εμενα : η "ερωτευμενη-τρελη" πεθερα... αααχχχ αγορομανες! προσοχη στους γιους μας!!!

impatient, κοριτσακι μου!!! ποσο χαρηκα που ειστε καλα!!! να μας προσεχεις και να μας ενημερωνεις για την μπουμπουκα σου!

ραντεβου εχω στις 2 εγω κι εχω λιγο αγχος... θα δω το φατσακι μου!!! τελευταια φορα απτον υπερηχο... και θα μαθω και ποτε περιπου ή ακριβως θα τον δω κι απο κοντα!!! ο μικρος μου κυριος!!! θελει να κλεισουμε ραντεβου αραγε??? θα δουμε!!!

real thing σε ξεχασα! με το καλο κοριτσακι, την τεταρτη!!! απολαυσε τον αντρουλη σου! γιατι θα ρθει η μπουμπου και θα τον μοιραζεσαι...

αααα και κριστυ! εσεις εχετε ηδη κανονισει τα του επιθετου με το 1ο παιδι! μια φορα το πας το χαρτι και τελος... μετραει για ολα μετα! ετσι μου ειπαν εμενα!

κατια μου μολις το διαβασα αυτο ανατρχιασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχ αυτην την εβδομαδα θα δεις τον νεο ερωτα της ζωης σου απο κοντα!!! τετ α τετ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε ακομη ανατριχιασμενη ειμαι !!!! αχαχαχαχαχαχ λιγο ηθελα να κλαψω κιολας απο συγκινηση! αλλα συγκρατιεμαι...

UzVGp2.png

ωραια κατια!! για να δουμε θα μας στειλεις να μας πεις ποτε γεννας η θα γεννησεις σημερα αραγε???

didi εγω εχω ραντεβου την παρασκευη πρωι οταν φτασουμε ωρα δεν ξερω γιατι το καραβι ερχεται απο πειραια κ δεν ξερω αν εχει καθηστερηση.. ολες καλα ολα καλα!! η μαρκελλα δεν μας εστειλε σημερα γιατι???

ραντεβου τη δευτερα με εβαλε! δεν θα σε δω....

που θα παει καποια μερα θα συνατηθουμε :D

τον ρωτησα γιατρε απλο υπερηχο θα κανουμε ή ντοπλερ? μου λεει απο εδω και περα θα κανουμε μονο ντοπλερ

εγω νομιζα ο ντοπλερ ηταν ο γ επιπεδου...

δεν υπαρχει γ επιπεδου??

ριτσα ποτε μπαινεις στον μηνα σου?

UzVGp2.png

Καλημερα κοριτσακια...τι κανετε?πως ειστε?

Δεν μπορεσα να σας διαβασω απο το κινητο...η Κατια ειναι εδω?

καλημερα ελενακι!!!!

θσ/νικη βρισκεσαι???

φαε ενα τσουρεκακι για εμενα!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

αστα ντιντι...εμενα ο αμορες μου λεει..''μην τολμησει κ φερει κανενα τετοιο ''κοριτσι''σπιτι κ το δεχτεις...εξω απο το σπιτι ας κανει οτι θελει....εδω μεσα θα μπει μονο σοβαρη κοπελα...οχι το καθε....''αχαχαχαχα!!για τα αγορια λεει δεν φοβαται...θα μοιασει λεει στον μπαμπα κ θα ειναι μια χαρα...!!αχαχαχα!!κ του λεω ''φτυσε τον κορφο σου...μονο αυτο..''ας εχουνε την υγεια τους κ νομιζω οπως κ να ειναι για εμας θα ειναι οι ΘΕΟΙ ΜΑΣ...!

χαζομπαμπας ο αμορες!!! μα πολυ χαζομπαμπας!!! :D:D:D:D

UzVGp2.png

κατια μου μολις το διαβασα αυτο ανατρχιασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχ αυτην την εβδομαδα θα δεις τον νεο ερωτα της ζωης σου απο κοντα!!! τετ α τετ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε ακομη ανατριχιασμενη ειμαι !!!! αχαχαχαχαχαχ λιγο ηθελα να κλαψω κιολας απο συγκινηση! αλλα συγκρατιεμαι...

κι εγω τωρα που το κοκκινησες... καταλαβα τι εγραψα!!! και απο συγκινηση καλα παμε...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

νααααα Κατια η DIDI ειναι κλαψιαρααααα....οχι εγωωωω.....αχαχαχαχαχα!!!

κ ας ειναι το διδυμακι μου....:tongue::tongue::tongue:

σημερα θα γυρισω στης μαμας μου το σπιτι κ πρεπει να παρω η ταξι η λεωφορειο(γιατι τα οικονομικα ειναι χαλια)γιατι ο αμορες θα επιστρεψει παλι απογευμα....κ θα ταλαιπωρηθω μου φαινεται μετα απο καιρο με κινηση κ μεσα μεταφορας.....κ το σκεφτομαι απο τωρα...κ ο μπεμπουλης μου σημερα με εχει ταραξει στις κλωτσιεςςςς κ ολο χαζογελαωωωω...!κατι πιανωωωω!!:P

Jr39p2.png

ραντεβου τη δευτερα με εβαλε! δεν θα σε δω....

που θα παει καποια μερα θα συνατηθουμε :D

τον ρωτησα γιατρε απλο υπερηχο θα κανουμε ή ντοπλερ? μου λεει απο εδω και περα θα κανουμε μονο ντοπλερ

εγω νομιζα ο ντοπλερ ηταν ο γ επιπεδου...

δεν υπαρχει γ επιπεδου??

ριτσα ποτε μπαινεις στον μηνα σου?

αα δεν εισαι τελικα παρασκευη??? εγω μπαινω στο μηνα μου 4 του δεκεμβρη!! πρωτη φορα το ακουω το γ' επιπεδου..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εχω χαθει γιατι πραγματικα δεν την παλευω να ασχολουμαι ολη μερα με μωρα! χαχα! Ηδη ετοιμαζουμε το δωματιο και τα ρουχακια της μπεμπας και εχει παραγινει η ζωη μου ροζ, αν διαβαζω και τα δικα σας θα παθω παρακρουση στο τελος! Συγχωρειστε μου την απουσια, θα επιστρεψω οταν γεννησω μαλλον, δηλ μετα τις 17 Ιανουαριου που εχουμε ραντεβου για την καισαρικη. Φιλια σε ολες!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλημερα ελενακι!!!!

θσ/νικη βρισκεσαι???

φαε ενα τσουρεκακι για εμενα!!

Didi μου δεν ειμαι Θεσ/νικη αλλα ειμαι πολυ κοντα και ευχαριστως να πω την φιλη μου να μου φερει ενα τσουρεκακι..με τη γευση θελεις?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...