Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Μακάρι Ροδουλα!!! Η αλήθεια ειναι ότι χαίρομαι που έχω την πρωτια!!!!! Όσο να πεις ο πρώτος ειναι πάντα πρώτος!!!!! Κι εγω πιστεύω ότι θα περάσουμε super!!! Μόνο να προλάβω να χάσω τα κιλα μου μέχρι το γάμο για να βάλω το νυφικό που ονειρευομαι!!! Θέλω περίπου 20-25 να χάσω... Αφήστε ξέφυγα πριν την εγκυμοσύνη επειδή ειχα κόψει το κάπνισμα κι απο τότε δεν τα Έχασα μόνο ανέβαινε η ζυγαριά... Ευτυχώς μέχρι δώρα δεν έβαλα κανένα κιλό! Θα προσπαθήσω να βάλω όσο λιγότερα γίνεται!

θα χαθουμε τα κιλακια που θα παει!

και εγω δεν πηρα καθολου προς το παρων αλλα ειχα παρει 2 πριν μεινω και τωρα ολοι μου λενε παχυνες παχυνες!

με τσαντιζουν! και οταν παμε σε κανενα τραπεζι μου λενε

τρως ε;;; δεν εχεις αναγουλες;;

ε ναι τρωω οταν βγαινω απο το σπιτι

καλε μετρανε και τις μπουκες μου , λες και το περνω απο το στομα τους!:evil::evil:

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω δεν πηρα καθολου προς το παρων αλλα ειχα παρει 2 πριν μεινω και τωρα ολοι μου λενε παχυνες παχυνες!

καλε μετρανε και τις μπουκες μου , λες και το περνω απο το στομα τους!:evil::evil:

αστους να λένε!!!! όσο αυτοί σου λένε εσυ να τρως μεγαλύτερες μπουκιές, επιδεικτικά.....χαχαχαχα!!!! Ναι ρε να λες τρωω κ καθίστε καλά να μην φαω κ το δικό σας!!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Σα δε ντρέπονται... Εσυ να λες: τρώω και ταίζω και το μωρακι μου!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Καλησπέρα κι απο μενα!

Μαλλον ειναι η μερα της βαρεμαρας... σας διαβαζω απο νωρις και βαριεμαι να γραψω...

στην αθηνα τουλαχιστον, αγοραζουμε γλυκοζη σκονη απτο φαρμακειο και την παμε στο μικροβιολογικο για την καμπυλη...

...κι εμεις εχουμε νονο! τον κουμπαρο που μας παντρεψε και ηδη απτην αρχη μπαινει σπιτι και λεει "ηρθε ο νονος!"... ειμαστε χαζομαμα, χαζομπαμπας και χαζονονος σιγουρα! βαλε και τις χαζογιαγιαδες, χαζοπαππουδες, χαζοθειους, χαζοθεια, κλπ... θα βγει το Μιχαλιω μου (γιατι ξερουμε και το ονομα) και θα μας κανει οτι θελει! :tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

αχ! με ξεσηκωσατε με τα μορουδιακα

και οχι τιποτα αλλο τα εχω ολα και δεν θα ψωνισω!

και μου αρεσουν τα ψωνια!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Έχει φανταστικά πράγματα!!! Ευχαριστούμε!!!!

εδω έχει πολλά λευκά ειδη http://www.homee.gr/el είναι ελληνικό αλλα έχει πολύ καλές τιμές σε μπαντες πετσετες σεντονακια κλπ κλπ

απο το ιταλικο θα παρω σιγουρα καροτσι, ριλαξ, παρκοκρεβατο

Γεια σας κορίτσια!

Είμαι νέα στην παρέα σας!

Περιμένω το δεύτερο παιδάκι μου το Φεβρουάριο. Έχω ΠΗΤ 22/02.

Να ευχηθώ σε όλες να κρατήσουμε να έχουμε καλή εγκυμοσύνη και να κρατήσουμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Γεια σας κορίτσια!

Να ευχηθώ σε όλες να κρατήσουμε να έχουμε καλή εγκυμοσύνη και να κρατήσουμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας!

γεια σου τιτουλα!!!!!!

με το καλο το δευτερο μωράκι σου!!!!

Σα δε ντρέπονται... Εσυ να λες: τρώω και ταίζω και το μωρακι μου!!!
αστους να λένε!!!! όσο αυτοί σου λένε εσυ να τρως μεγαλύτερες μπουκιές, επιδεικτικά.....χαχαχαχα!!!! Ναι ρε να λες τρωω κ καθίστε καλά να μην φαω κ το δικό σας!!!!!!

και ξερετε γιατι τσαντιζομαι;;

ειμαι 52 κιλα , ΟΚ ειμαι και κοντη και εχω μεγαλο κ@λο, αλλα ημαρτων πια! ευτυχως τελιωσαν οι γιορτες και τα πανηγυρια κια θα κανουν κανα μηνα να με δουν!:tongue:

Καλησπέρα κι απο μενα!

Μαλλον ειναι η μερα της βαρεμαρας... σας διαβαζω απο νωρις και βαριεμαι να γραψω...

στην αθηνα τουλαχιστον, αγοραζουμε γλυκοζη σκονη απτο φαρμακειο και την παμε στο μικροβιολογικο για την καμπυλη...

...κι εμεις εχουμε νονο! τον κουμπαρο που μας παντρεψε και ηδη απτην αρχη μπαινει σπιτι και λεει "ηρθε ο νονος!"... ειμαστε χαζομαμα, χαζομπαμπας και χαζονονος σιγουρα! βαλε και τις χαζογιαγιαδες, χαζοπαππουδες, χαζοθειους, χαζοθεια, κλπ... θα βγει το Μιχαλιω μου (γιατι ξερουμε και το ονομα) και θα μας κανει οτι θελει! :tongue::tongue::tongue:

καλημερα

να εισαι σιγουρη , θα πηγαινει με οποιον παει με τα νερα του!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

καλως την και με το καλο!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Με το καλο το μωρακι σου! Απ΄οτι βλέπω έχεις κοριτσάκι, με το καλο λοιπόν ένα αγοράκι τώρα, έτσι κι αλλιώς λένε το 2013 ειναι αγοροχρονια!!! Εγω δεν έμαθα ακόμα τι έχω! Αναμένω!!! Για μένα ειναι το πρώτο!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Γεια σας κορίτσια!

καλως την με το καλο!

θα τα κρα τησουμε και θα τα ζεστανουμε που θα γεννηθουν μεσα στον χειμωνα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

εμεις ειμαστε για Νοεβρη του 2012 (ΠΗΤ 19-11-12), οποτε και εχοντας μιλησει και με αλλες mom to be του 12, να διαψευσω τα προηγουμενα και να πω οτι οι πιο πολλες εχουμε αγορακια!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...