Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσιαααα μου..καλη εβδομαδα..!τι κανουμε??

εγω δουλεια κλασικα...!λιγες εβδομαδες ακομα...!

πως πατε εσεις?εμεις χθες γυρισαμε με τον αμορε σπιτι κατα τις 10 κ πηγε να φερει να στρωσουμε κ σκονταψε στο τραπεζακι κ απο τα νευρα του εριξε μια μπουνια πανω στο τραπεζακι που ειχε τζαμι κ το εσπασε κ εγω τρομαξα κ εβαλα τα κλαματα...εκεινου μαλλον του βγηκε ξεσπασμα απο ολες τις μερες αυτες που τρεχει με τα του θειου του κ εγω δεν ξερω τι επαθα..με ηρεμησε εκεινος...!κ μετα τον αποζημειωσε ο μπεμπουλης μας δινοντας του τρελες κλωτσιες κ τον εκανε να χαμογελασει αφου επαιζαν μαζι..:D:D

κ μου λεει πριν κοιμηθουμε''αγαπη μου εσυ ησουν το μαγκακι μου κ μου εχεις γινει πολυ ευαισθητη...δεν σε ειχα δει να κλαις ποτε κ στην εγκυμοσυνη ολο μου κλαις...εισαι καλα?να ανησυχω..??''

κ του εξηγησα οτι η εγκυμοσυνη με εχει κανει ετσι κ ευελπιστω μετα να ερθω στα ισια μου!!αχαχαχ!!εσεις τι μου κανετε??/ολα καλα...?

ΚΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ???εισαι εδω κ σημερα εεεε???

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2009852l7sb7p6uxg.gif

kaλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

και καλη εβδομαδα με τα πρωτα γεννητουρια της παρεας μας!!!!!!!!!:D

κατια τι ωρα εχεις υπερηχο??????? ανυπομονω να μαθω νεα σας!!

εμεις κανονκα εχουμε υπερηχο την παρασκευη αλλα ο ντιντος θα παει πατμο την πεμπτη και στεναχωριεται που δεν θα δει τον μπεμπη ποσο μεγαλωσε οποτε θα παρω σε λίγο τον γιατρο να το μεταφερω για αυτην ή την επομενη τεταρτη!(ριτσα λες να μου το βαλει πρωι και να σε πετυχω?????????????????)

οσο για το μιλουπα, κιντερτε κτλ τσαγακια και εμενα η ξαδερφη μου που εχει 3 της ειπε ο παιδιατρος να μην δινει τπτ αλλο εκτος απο το στηθος αφου θηλαζε αποκλειστικα στο 3ο

δεν ειναι οι κολικοι ο λογος , αλλα το ικτερο

ριτσα εχεις δικιο γι'αυτο με τον ηλιο γιατι και το πρωτο μωρακι της ξαδερφης μου που επαθε ικτερο το εβαλαν σε θερμοκοιτιδα, και η θερμοκοιτιδα καπως ετσι λειτουργει σαν φωτοσυνθεση στα λουλουδακια μας!!!

χθες τ βραδυ ο μικρος μου τεντωνοταν πολυ στην κοιλια! νομιζα οτι θα μου την σκισει! μετα χοροπηδουσε, χορευε

παρτι ανιμαλ!!! και ο συζυγος αγχωθηκε και μου λεει μηπως να ξεκινησεις να φτιαχνεις τη βαλιτσα σου σιγα σιγα να ειναι ετοιμη:shock:

κατια απορια: το αιρκοντισιον το εβαλες στο υπνοδωματιο του μπεμπη?

ρωτησες παιδιατρο αν χρειαζεσαι ιονιστη υγραντυρα ή αφυγραντηρα??????

UzVGp2.png

καλημερα κοριτσιαααα μου..καλη εβδομαδα..!τι κανουμε??

εγω δουλεια κλασικα...!λιγες εβδομαδες ακομα...!

πως πατε εσεις?εμεις χθες γυρισαμε με τον αμορε σπιτι κατα τις 10 κ πηγε να φερει να στρωσουμε κ σκονταψε στο τραπεζακι κ απο τα νευρα του εριξε μια μπουνια πανω στο τραπεζακι που ειχε τζαμι κ το εσπασε κ εγω τρομαξα κ εβαλα τα κλαματα...εκεινου μαλλον του βγηκε ξεσπασμα απο ολες τις μερες αυτες που τρεχει με τα του θειου του κ εγω δεν ξερω τι επαθα..με ηρεμησε εκεινος...!κ μετα τον αποζημειωσε ο μπεμπουλης μας δινοντας του τρελες κλωτσιες κ τον εκανε να χαμογελασει αφου επαιζαν μαζι..:D:D

κ μου λεει πριν κοιμηθουμε''αγαπη μου εσυ ησουν το μαγκακι μου κ μου εχεις γινει πολυ ευαισθητη...δεν σε ειχα δει να κλαις ποτε κ στην εγκυμοσυνη ολο μου κλαις...εισαι καλα?να ανησυχω..??''

κ του εξηγησα οτι η εγκυμοσυνη με εχει κανει ετσι κ ευελπιστω μετα να ερθω στα ισια μου!!αχαχαχ!!εσεις τι μου κανετε??/ολα καλα...?

ΚΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ???εισαι εδω κ σημερα εεεε???

αχ βρε διδυμακι.....τελος καλο ολα καλα!πλακα ομως εχεις ρε μαγκακι!!!

εγω παλι παντα ημουν κλαψιαρα

ε τωρα εχω γινει μαρθα βουτση! αλλα ποτε μπροστα στον ντιντο

αν με δει να κλαιω θα μου βαλει και τις φωνες απο πανω οτι αγχωνω τον μπεμπη!

UzVGp2.png

καλημερα διδυμακι....!

αληθεια δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου τοση ευαισθησια στο κλαμα...τσακωνομαι κλαιω,στεναχωριεμαι κλαιω,χαιρομαι κλαιω....εεεε δεν ημουν ετσι αληθεια..!!αλλα θα ερθω στα ισια μου που θα παει....

μπραβο να το μεταφερεις για να ερθει κ ντιντος μαζι σου...κ εμεις ηταν να το βαλουμε 26 αλλα λεω στον γιατρο οτι ο αμορες δεν θα μπορει να ερθει 26 γιατι πεφτει δευτερα που παιζει μπαλα οποτε του λεω βαλτε το 27 γιατι δεν θελει να χασει ουτε εναν υπερηχο....!:D:D

οσο για το κιντερτε κ εμενα οσο θηλαζε της ειχε πει οτι το μωρο δεν θα παρει τιποτα αλλο εκτος απο στηθος..μετα της το επετρεψε...!!

το μεγαλο μου αγχος ειναι ο θηλασμος...ευχομαι να καταφερω να θηλασω οσο πιο πολυ γινεται το μωρουλι μου....κ να φτανει το γαλατακι που θα εχω....!μετα ερχονται ολα τα αλλα αγχη...πως θα το κανω μπανιο,πως θα το αλλαζω,πως θα το πιανω....οσο ειναι μωρουλι...!

Jr39p2.png

καλημερα διδυμακι....!

αληθεια δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου τοση ευαισθησια στο κλαμα...τσακωνομαι κλαιω,στεναχωριεμαι κλαιω,χαιρομαι κλαιω....εεεε δεν ημουν ετσι αληθεια..!!αλλα θα ερθω στα ισια μου που θα παει....

μπραβο να το μεταφερεις για να ερθει κ ντιντος μαζι σου...κ εμεις ηταν να το βαλουμε 26 αλλα λεω στον γιατρο οτι ο αμορες δεν θα μπορει να ερθει 26 γιατι πεφτει δευτερα που παιζει μπαλα οποτε του λεω βαλτε το 27 γιατι δεν θελει να χασει ουτε εναν υπερηχο....!:D:D

οσο για το κιντερτε κ εμενα οσο θηλαζε της ειχε πει οτι το μωρο δεν θα παρει τιποτα αλλο εκτος απο στηθος..μετα της το επετρεψε...!!

το μεγαλο μου αγχος ειναι ο θηλασμος...ευχομαι να καταφερω να θηλασω οσο πιο πολυ γινεται το μωρουλι μου....κ να φτανει το γαλατακι που θα εχω....!μετα ερχονται ολα τα αλλα αγχη...πως θα το κανω μπανιο,πως θα το αλλαζω,πως θα το πιανω....οσο ειναι μωρουλι...!

αστα διδυμακι μου να μην σου πω τα αγχη μου γιατι θα τις αγχωσω ολες εδω μεσα!!! μεχρι τι νυφη θα μου φερει εχω σκεφτει :oops:αστα σου λεω καλε!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

αχαχαχαχα...!βλεπω κοριτσακια στον δρομο που ξερεις ειναι καπως ντυμεναααα κ κανω τον σταυρο μου κ λεω απο την μια παλι καλα που δεν εκανα κορη κ απο την αλλη λεω πωωω κ αν μου φερει κανενα τετοιο κοριτσακι.....ππαπαπαπα...!κ μετα βλεπω τα αγορακια στην ηλικια των 13 κ πανω με τα μαλλια τα εξαλα κ τα ξεβρακωτα παντελονια κ λεωωωω ωχχχχ...!κ μετα λεωωω ειναι πολυ νωρις για τετοιες σκεψεις..ας ειναι καλα το παιδακι μας κ οταν μεγαλωσει τοσο τα βλεπουμε...

Jr39p2.png

αχαχαχαχα...!βλεπω κοριτσακια στον δρομο που ξερεις ειναι καπως ντυμεναααα κ κανω τον σταυρο μου κ λεω απο την μια παλι καλα που δεν εκανα κορη κ απο την αλλη λεω πωωω κ αν μου φερει κανενα τετοιο κοριτσακι.....ππαπαπαπα...!κ μετα βλεπω τα αγορακια στην ηλικια των 13 κ πανω με τα μαλλια τα εξαλα κ τα ξεβρακωτα παντελονια κ λεωωωω ωχχχχ...!κ μετα λεωωω ειναι πολυ νωρις για τετοιες σκεψεις..ας ειναι καλα το παιδακι μας κ οταν μεγαλωσει τοσο τα βλεπουμε...

αχαχαχαχαχαχα αυτα τα κοριτσακια εβλεπε κι εμενα ο ντιντος και ηθελε γιο!

αυτα τα κοριτσακι βλεπω και σκεφτομαι τετοια νυφη μην μου φερει!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

τα αγορακια με το μαλλι και τα ξεβρακωτα πντελονια δεν με πειραζουν τα βλεπω και λεω αχ τετοιο μουτρακι θα γινει ο δικος μου?

αυτα τα αγορακια που βλεπω και τρομαζω ειναι που περπατανε στο δρομο σαν χαζα και κανουν κατι ακυρες κινησεις λες και μιλανε μονα τους (εγω τα λεω μουροχαυλα) και λεω παναγια μου μη μου βγει κανενα τετοιο χαζο παιδι!

UzVGp2.png

αστα ντιντι...εμενα ο αμορες μου λεει..''μην τολμησει κ φερει κανενα τετοιο ''κοριτσι''σπιτι κ το δεχτεις...εξω απο το σπιτι ας κανει οτι θελει....εδω μεσα θα μπει μονο σοβαρη κοπελα...οχι το καθε....''αχαχαχαχα!!για τα αγορια λεει δεν φοβαται...θα μοιασει λεει στον μπαμπα κ θα ειναι μια χαρα...!!αχαχαχα!!κ του λεω ''φτυσε τον κορφο σου...μονο αυτο..''ας εχουνε την υγεια τους κ νομιζω οπως κ να ειναι για εμας θα ειναι οι ΘΕΟΙ ΜΑΣ...!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

ελα βρε κατιαααα κ αρχισα να σκεφτομαι.....διαφορα ευχαρισταααα..!!:D:D

αχαχαχα..!

καλημερα Ελενηηηηη...!!εδω ειναι οπως βλεπεις η Κατια μας...!!:Dολα καλα εσυ???

Καλα ειμαι..εχω ερθει στους δικους μου για να χαιρετησω τον αδερφο μου και την νυφη μου που φευγουν γερμανια!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

καλημερα σε ολες!!!

καλημερα και στα μικρα φατσουλινακια μας!!!

σας διαβασα κι εχω γελασει πολυ... didi η "κλαψιαρα-καλη" πεθερα! barboula η "κλαψιαρα-συντηρητικη" πεθερα! και συμπληρωνω κι εμενα : η "ερωτευμενη-τρελη" πεθερα... αααχχχ αγορομανες! προσοχη στους γιους μας!!!

impatient, κοριτσακι μου!!! ποσο χαρηκα που ειστε καλα!!! να μας προσεχεις και να μας ενημερωνεις για την μπουμπουκα σου!

ραντεβου εχω στις 2 εγω κι εχω λιγο αγχος... θα δω το φατσακι μου!!! τελευταια φορα απτον υπερηχο... και θα μαθω και ποτε περιπου ή ακριβως θα τον δω κι απο κοντα!!! ο μικρος μου κυριος!!! θελει να κλεισουμε ραντεβου αραγε??? θα δουμε!!!

real thing σε ξεχασα! με το καλο κοριτσακι, την τεταρτη!!! απολαυσε τον αντρουλη σου! γιατι θα ρθει η μπουμπου και θα τον μοιραζεσαι...

αααα και κριστυ! εσεις εχετε ηδη κανονισει τα του επιθετου με το 1ο παιδι! μια φορα το πας το χαρτι και τελος... μετραει για ολα μετα! ετσι μου ειπαν εμενα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...