Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

αχ το καμαρι μου!!! κ εμενα κλωτσουσε συνεχεια ασταματητα χθες ηταν λιγο κ το πρωι σχεδον καθολου τρελαθηκα λεω ωχ τι συμβαινει?? σημερα ειναι καπως καλυτερα κλωτσαει..

εγω εχω να την δω πανω απο ενα μηνα..

ευτηχως θα εχουμε καραβι 2 φορες την εβδομαδα σιγουρα το διαγορα της blue star, τωρα για το τοπικο καραβι δεν ξερω ισως κ οχι..

πως μπορειτε? τι να πω... συνηθεια ειναι, βεβαια... οχι οτι εμεις περναμε σουπερ! αλλα κι αυτο, βρε παιδι μου... να θες να προγραμματισεις τα παντα βαση καραβιου... καλα θα ναι η μικρουλα! αφου την ακους... εχουν μεγαλωσει και στριφογυρνανε πιο πολυ!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα

Χοντρικα αυτα εχω σαν απαραιτητα του μωρου...

κουνια-κρεββατι

στρωμα κουνιας

καροτσι-καθισμα αυτοκινητου

ρηλαξ

μαξιλαρι ειδικο μπεμπε (αν χρειαστει)παντα κουνιας

υπνοσακος

κουβερτες υπνου - αγκαλιας

ντουλαπα ρουχων μωρου

σετ σεντονια (πανω-κατω-μαξιλαροθηκη)

πανες

λαβετες - πανακια ωμου

σελτεδακια

αλλαξιερα - στρωμα

μπανακι

θερμομετρο μπανιου

σφουγγαρακι

σαμπουαν-αφρολουτρο

κρεμα συγκαματος - πουδρα

γαλακτωμα ή λαδι σωματος

ψαλιδακι-χτενα-βουρτσα

μπουρνουζι μπεμπε-πετσετες

λαστεξ μετα εγκυμοσυνης

ωτοκαθαριστες ασφαλειας

σουτιεν θηλασμου

επιθεματα στηθους

μαντηλακια καθαρισμου στηθους

σερβιετες ΤΕΝΑ ή μεγαλες

παμπερς νεογεννητου

μπιμπερο (μεγαλο-μικρο)

πιπιλα

ψηκτρα καθαρισμου μπιμπερο-θηλων

σαλιαρες

μωρομαντηλα - βαμβακι

φυσιολογικος ορος

αποφρακτηρας μυτης

θερμομετρο μετωπου ή αυτιου

απορρυπαντικο ρουχων + μαλακτικο μπεμπε

γαζες

φορμακια (εσωρουχα + ρουχα)

καλτσακια

γαντακια

σκουφακια

παιχνιδακια (απο 0+)

οινοπνευμα καθαρο

φαρμακα (depon sirop, κλπ) που θα πει παιδιατρος)

τι ειναι οι λαβετες;;;;

ολα χρησημαειναι αλλα για την πουδρα ρωτα παιδιατρο , εμενα την ειχε απαγορευσει γιατι κλεινει τους πορους,απλα αλλαζουμε τις πανες πολυ συχνα!

η ορμονη αυτη ανεβαινει αν εισαι εγκυος , αν εχεις καρκινο ωοθηκων η καρκινο στους ορχεις...ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΥΤΥΧΩ΅Σ δεν ηταν ανεβασμενη λαθος εκαναν στο μικροβιολογικο...Τωρα , γιατι θετικα δεν ξερω...ο αντρας μου λεει μηπως ηταν ελατωματικα γιατι τα πηρα απο ενα φαρμακειο στο καπακι...

αχ μαρκελα μου ευχομαι ολα καλα!

εμενα το ιδιο τεστ μου εδειξε το αντιθετο , αρνιτικο ενω ημουν εγκυος:shock:

ηθικο διδαγμα: ΠΟΤΕ ΤΕΣΤ, ΠΑΝΤΑ ΧΟΡΙΑΚΗ!

τωρα οσο για το μικροβιολογικο , τι να πω;;;;; τα λογια ειναι περιττα!

για το χαμομιλι η γιατρος μου ειχε πει: αν δεν θηλαζεις δινεις , αλλα με μετρο! αν εισαι στον αποκλειστικο θηλασμο ουτε νερο!, στο στηθος ολα τα μωρακια ηρεμουν!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

πως μπορειτε? τι να πω... συνηθεια ειναι, βεβαια... οχι οτι εμεις περναμε σουπερ! αλλα κι αυτο, βρε παιδι μου... να θες να προγραμματισεις τα παντα βαση καραβιου... καλα θα ναι η μικρουλα! αφου την ακους... εχουν μεγαλωσει και στριφογυρνανε πιο πολυ!

ασε μεγαλο αγχος τωρα το χειμωνα!!! τωρα μου ειπε ο αντρας μου οτι τεταρτη δεν θα μπορεσει λογο δουλειας κ μαλλον θα παμε παρασκευη..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα

τι ειναι οι λαβετες;;;;

ολα χρησημαειναι αλλα για την πουδρα ρωτα παιδιατρο , εμενα την ειχε απαγορευσει γιατι κλεινει τους πορους,απλα αλλαζουμε τις πανες πολυ συχνα!

αχ μαρκελα μου ευχομαι ολα καλα!

εμενα το ιδιο τεστ μου εδειξε το αντιθετο , αρνιτικο ενω ημουν εγκυος:shock:

ηθικο διδαγμα: ΠΟΤΕ ΤΕΣΤ, ΠΑΝΤΑ ΧΟΡΙΑΚΗ!

τωρα οσο για το μικροβιολογικο , τι να πω;;;;; τα λογια ειναι περιττα!

για το χαμομιλι η γιατρος μου ειχε πει: αν δεν θηλαζεις δινεις , αλλα με μετρο! αν εισαι στον αποκλειστικο θηλασμο ουτε νερο!, στο στηθος ολα τα μωρακια ηρεμουν!

λαβετες ειναι τα πετσετακια τα μικρα που τα βαζεις στον ωμο η για να σκουπιζεις το μωρο στο στοματακι του.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

ολες οι κρεμες συγκαματος βεβαια, εχουν οξειδιο ψευδαργυρου (oxide de zinc) το οποιο ειναι η πουδρα τελικα... δεν φρασει λοιπον το ιδιο τους πορους? απλα η πουδρα δεν ειναι για προληψη συγκαματος, αλλα σε ηδη συγκαμενο, φλογισμενο, ερεθισμενο δερμα ανακουφιζει πολυ... οι λαβετες ειναι και καλα η ονομασια για τα πανακια ωμου!!! κι εγω εψαχνα να δω τι εννοουν, γι'αυτο το χω βαλει διπλα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ολες οι κρεμες συγκαματος βεβαια, εχουν οξειδιο ψευδαργυρου (oxide de zinc) το οποιο ειναι η πουδρα τελικα... δεν φρασει λοιπον το ιδιο τους πορους? απλα η πουδρα δεν ειναι για προληψη συγκαματος, αλλα σε ηδη συγκαμενο, φλογισμενο, ερεθισμενο δερμα ανακουφιζει πολυ... οι λαβετες ειναι και καλα η ονομασια για τα πανακια ωμου!!! κι εγω εψαχνα να δω τι εννοουν, γι'αυτο το χω βαλει διπλα...

δεν ξερω αν εχουν την ιδια ουσια κρεμα κ πουδρα αλλα δεν μπορω αυτη την σκονη κ η αληθεια ειναι οτι εχει να κανει κ με το δερμα του μωρου τα δικα μου κ πιο πολυ ο γιος μου δεν ειχε συγκαψει ποτε. ειχε ενα αγορακι την ιδια ακρηβως ηλικια με τον γιο μου κ επρεπε μετα απο καθε αλλαγη πανας να τον πλυνει η μαμα του κ αν δεν τον επλενε γινοτανε παρα πολυ χαλια!! εγω δεν τους αβαζα συνεχεια ουτε κρεμα, μηπως λεω δεν ξερω κ η πολυ η κρεμα κανει κακο??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

γεια σαςςςςςςςςςςςς....τι κανουμε???

εγω εδω σπιτι...!ο αμορες στην θεια του...!θα ερθει απογευμα..!!ειδα οτι λεγατε για το κιντερτε...δεν ξερω τι θα μου πει ο παιδιατρος ο δικος μας πρωτα ο θεος αλλα στης κουμπαρας μου της ειπε να δινει κανονικα...!!σας ευχαριστω πολυ για τα συλλυπητηρια σας...!σας χαιρετω τωρα κοριτσια μου..να εισαστε καλα...!φιλακιααα!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Κατ ακόμα ε?

Δευτέρα θα τηλ στο ΛΗΤΩ να κανονίσω ξενάγηση και πιθανόν όταν έρθω να σε πετύχω στις ωδίνες δηλ ε? Άντε καλή υπομονή.

Θρησκευτικό έχουμε κάνει εμείς αλλά δε θυμάμαι να έχουμε πάρει καθόλου χαρτιά πέρα από το πιστοποιητικό γάμου, μόνο ότι πήγαμε και δηλώσαμε το γάμο τότε και είχε χρειαστεί να δηλώσουμε και επίθετο τέκνου, αλλά δεν μας έδωσαν κάτι που να το γράφει αυτό. Μάλλον πρέπει να ρωτησω στο ληξιαρχείο.

Ούτε εγώ θυμάμαι να μας έδωσαν κάτι περί προσδιορισμό επωνύμου.

Όταν γεννήθηκε η μικρή, μια χαρά τη δήλωσε στο ληξιαρχείο ο σύζυξ μόνος του στο επώνυμό του. Μόνο που δεν δέχτηκαν το όνομα τότε γιατί λέει έπρεπε να είμαι κι εγώ παρούσα (μα ήμουν ακόμη στο μαιευτήριο)!!!

Βέβαια μετά που τη βαφτίσαμε, μια χαρά το δέχτηκαν το ονοματάκι, κι ας πήγε πάλι μόνος του ο σύζυξ.

Εντωμεταξύ, επειδή η κόρη μου έχει 2πλή υπηκοότητα, στο Βρετανικό προξενείο μια χαρά το δεχτήκανε το όνομα-δεν γίνεται κι αλλιώς εξάλλου- τα παιδιά όπως σε όλο τον κόσμο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να έχουν όνομα από γεννησιμιού τους. Στο Ελλάντα πάλι "αβάπτιστο" ως 10 μηνών... τι να πει κανείς

το κιντερτε γιατι λες οτι καταργηθηκε? εμεις στο φαρμακειο δινουμε... και πολλοι παιδιατροι το προτεινουν! η αυτο η το ροφημα χαμομηλιου της milupa...

Για τα μωρά που θηλάζουν ισχύει ότι δεν δίνεις τίποτε μέχρι το στάδιο του απογαλακτισμού (την εισαγωγή στερεών τροφών δηλ) παρά μόνο βυζάκι. Αν προκύψει οτιδήποτε, διαμορφώνει τη διατροφή της η μαμά ανάλογα (πχ το κίντερτε το πίνει η μαμά). Αυτή είναι η τελευταία οδηγία. Έτσι κι αλλιώς όμως, το μωρό που θηλάζει, δεν πιάνει μπουκάλι, οπότε που θα το βάλεις το κιντερτε???

Οι πούδρες έχουν "απαγορευτεί" όχι λόγω σύνθεσης, αλλά λόγω... υφής. Επειδή είναι σε μορφή σκόνης, όσο λιγότερο την αναπνέει το μωρό τόσο καλύτερα για πιο καθαρή αναπνοή. Κι εδώ που τα λέμε δηλαδή, αφού η ίδια καταπραϋντική ουσία υπάρχει σε κρέμα, γιατί να "φορτωνόμαστε" σκόνες?

Εμείς είμαστε φαν της sudocream: απίστευτη κρέμα! Θαυματουργή και στους μεγάλους.

ΑΧ... σας αφήνω για την ώρα, όπου νάναι έρχεται η αδερφή μου με τις μικρές της και την πρώτη παρτίδα βρεφικών ρούχων.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλησπερα κι απο μενα! Εχω χαθει λιγο και εχω χασει τα νεα σας, αλλα σας σκεφτομαι ολες!

Κατια κοντευεις κοριτσι μου ε? Με το καλο! Πολυ χρησιμη η λιστα που ανεβασες!

Φιλια σε ολες και να περνατε καλα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Που εισαι βρεεεε impatient...??αφου ειναι ολα καλα οκ δεν σε μαλωνω...!να εισαι παντα καλα..!

εμενα στο πολιτικο με ρωτησαν ποιο θελω να ειναι το ονομα του παιδιου κ ειπαμε του συζυγου κ οταν πηγε ο συζυγος να καταθεσει τα χαρτια για να παρει το πιστοποιητικο γαμου μας εδωσαν 3 φωτοτυπιες που γραφει οτι παντρευτηκαμε κ καπου πανω σ αυτο γραφει οτι τα τεκνα θα παρουν το επωνυμο του συζυγου...!!!!καλο βραδυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!

Jr39p2.png

τι κανετε κοριτσια?δεν ξερω τι να πρωτοπω,για το μαρκελακι μας οτι τουλαχιστον ολα καλα απο το θεμα των εξετασεων αν και ηταν ψυχρολουσια αυτο που περασε..κατια πλησιαζεις κοριτσι μου.αντε να τον παρεις αγκαλιτσα!!μπαρμπουλα μου συλληπητηρια κοριτσακι μου.μονο χαρες απο δω και περα.εγω χαθηκα γιατι ειναι εδω ο καλος μου και τον χαιρομαι πριν ξαναφυγει!!αλλα σας διαβαζω πριν κοιμηθω απο το κινητο μου!!τεταρτη γιατρο παλι οποτε θα σας γραψω τα νεα της μπεμπας μου!!φιλακια στις κοιλιτσες σας!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕς!!

6KuQp2.png

Για τον προσδιορισμό του επωνύμου αγχώθηκα τώρα...

Μάλλον αύριο θα κάνω μερικά τηλέφωνα να το εξακριβώσω, μήπως χρειάζεται να πάρω κανένα αντίγραφο από την αρχιεπισκοπή της ενορίας που έγινε ο γάμος. Κι εμάς ο γάμος έγινε στη Νεάπολη Λασιθίου Κρήτης. Τρέχα γύρευε δηλαδή...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...