Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

μην αγχωνεσαι πολυ με τη βαλιτσα!!! απλα σιγα σιγα αρχισε τις αγορες σου και κατα τον 8ο την τελειωνεις και την κλεινεις να σας περιμενει!!! το μωρο το παιρνεις ή σε καλαθουνα, ή σε πορτ μπεμπε, ή σε καθισμα αυτοκινητου (με ενδειξη 0+) ή σε μαρσιππο. και στη βεροια σιγουρα θα χρειαστεις εσωρουχο κορμακι (μακρυ μανικι), βελουτε φορμακι (η χοντρο γενικα), ζακετα ή φορμα εξοδου (σαν μπουφανακι ολοσωμο) και πανα+κουβερτα αγκαλιας (η πλεκτη ή βελουρ) και επισης καλτσακια χοντρα και γαντακια και σκουφακι!

Θα τα μελετήσω...!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!

Τελικά τα κατάφερα με το ticker μου!!! Εβαλα και 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και πάλι!!!

συγχαρητηρια στις μικρουλες σου!!! πως το καταλαβαινεις ποια ειναι ποια?? παντα βρισκονται στην ιδια μερια? δεν μπορουν να κανουν κολοτουμπες?

ουτε στην αρχη που ηταν μικρουλες και χωρουσαν στην κοιλια σου?

Τις λένε "έμβρυο 1" όποια είναι πιο κοντά στον τράχηλο και "έμβρυο 2" όποια είναι πιο ψηλά. Ε, το έμβρυο 1 έχει τον πλακούντα του εμφυτευμένο σχετικά ψηλά κ στην αριστερή πίσω μεριά της μήτρας (πλάτη μου), ενώ το δεύτερο λίγο πιο ψηλά ακόμη, εμπρός και δεξιά (κοιλιά μου). Οπότε και οι σάκοι τους βρίσκονται σε αντίστοιχη θέση. Γενικά το ποιο έμβρυο βρίσκεται που σε σχέση με το άλλο δεν αλλάζει καθώς τα έμβρυα, μην το ξεχνάμε, είναι "φυτεμένα" μέσα μας. Κουνιούνται μεν, αλλά η σχετική τους θέση δεν αλλάζει .

Δεν εξακολουθώ στο γιατρό που μου έκανε την εξωσωματική.

Με το θετικό αποτέλεσμα πήγα στο γιατρό που με παρακολουθούσε πριν και είναι και κοντά μου και όλα καλά. Το 1ο τρίμηνο που χρειαζόμουν ακόμη ρύθμιση από το κέντρο, πήγαινα εκ παραλλήλου και στους δύο, αναλόγως σε τι φάση ήμουνα.

Ναι, είχα συγχιστεί με την τοποθέτηση 4 βλαστοκυστών που κατέληξαν σε 4δυμα στον 1ο υπέρηχο, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που δεν συνέχισα εκεί.

Στο κάτω κάτω της γραφής, μου είχε πει ότι και όλα να πιάσουν, στην ηλικία που είσαι (41) υπάρχουν πολλές πιθανότητες κάποιο ή κάποια έμβρυα να μην αναπτύσσονται καλά, γι΄ αυτό και η νομοθεσία επιτρέπει μέχρι τόσα σ΄ αυτές τις ηλικίες... Τελικά είχε δίκιο, απλά εμένα η ψυχολογία μου τότε... απλά "δεν περιγράφεται με λόγια". (Άλλο να το ακούς και άλλο να το ζεις)

Τεσπά, θεωρώ ότι άλλο η παρακολούθηση για την εξωσωματική και άλλο η μαιευτική παρακολούθηση. Στην παρακολούθηση θες γιατρό που να μπορείς να ζαλίζεις οποιαδήποτε ώρα και στιγμή. Ο δικός μου εντωμεταξύ μένει στο δίπλα τετράγωνο και μάλλον όταν με πιάσουν οι πόνοι θα με πάει ο ίδιος μαιευτήριο καθώς ο σύζυγος θα έχει και να νοιαστεί τη μικρή μέχρι να καταφτάσει η babysitter γιαγιά (μαμά μου) που δεν οδηγεί και ή θα το κόψει ποδαράτο (μισή ώρα) ή θα περιμένει τον πατέρα μου (μισή ώρα μέχρι να κουνηθεί).

Με το Ιασώ, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει, γιατί απ΄ ότι κατάλαβα είναι αυθαίρετα αυτά που ζητάνε. Εφ΄ όσον είναι συμβεβλημένοι με ΕΟΠΥΥ, θα έπρεπε μα διαθέτουν οικονομικό πακέτο σύμφωνα με αυτά που παρέχει ο ΕΟΠΥΥ, δηλ διαμονή σε τετράκλινο και να μην χρειάζεται να πληρώνουμε έξτρα. Σκοπεύω να το διεκδικήσω, θέλει "ψάξιμο" το θέμα, γιατί αυτοί ψάχνουν αφορμή για "έξτρα χρέωση".

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλησπερα Κοριτσια!!

Σας ευχαριστω ολες παρα μα παρα πολυ πραγματικα περνω δυναμη απο τα λογια σας!!!Γελαω και με αυτα που γραφεται και νιωθω καμια φορα οτι ζω σε αλλο κοσμο...

didi ,ναι ξερω την περιπτωση σου και η παλιο ορμονη ανεβαινει και αν εχεις και καρκινο ωοθηκων...Εγω εχω ιστορικο στην οικογενεια και απο μαμα και απο μπαμπα και απο αδερφο γιαγιας γιαυτο χεστικα πανω μου χθες!!!

ΟΜΩΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ και τα πρωτα αποτελεσματα ειναι ολα καλα!Να ναι καλα ο κουμπαρος μου που δουλευει σε δημοσιο νοσοκομειο !! (ειχα κανει παλι πριν απο ενα χρονο και καθε χρονο κανω λογο ιστορικου) και σημερα ΗΡΘΕ η καταραμενη και για πρωτη φορα στην ζωη μου χαρηκα που ηρθε...Πρωτη φορα στη ζωη μου ειχα κυκλο 30 μερες...μην με πειτε χαζη αλλα χεστηκα πανω μου...

Τωρα , ενα απο τα δυο μικροβιολογικα εκανε λαθος και μαλλον αλλη κοπελα ειναι εγκυος και οχι εγω δυστυχως!Τωρα τα θετικα τεστ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ PRED--OR ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΡΝΩ MOYFA , και ειδικα αν ειστε μετα απο γεννα μην το εμπιστευεσται θα ελεγα.Τα εκανα και 2-3 μερες πριν την καθυστερηση και αλλα αντι αλλων απο οτι φανηκε!!!Γιατι εκανα και ενα digital αλλης μαρκας προχθες βραδυ και βγηκε αρνητικο γιατι ο αντρας μου επεμενε οτι κατι παιζει με το batch απο αυτα τα τεστ και πηγαμε σε αλλο φαρμακειο και πηραμε αλλης εταιρειας.

Δηλαδη , εγω αγγλια θα παω γιατι παω καθε χρονο και κανω εξετασεις δωρεαν λογο του οτι εμενα πολλα χρονια εκει και βλεπω και τον αδερφο μου που μενει εκει αλλα θα παω με ηρεμο το κεφαλακι μου πλεον!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!

polixeni lypama για το μωρακι σου!!Να εισαι γερη και δυνατη και συντομα να φουσκωσεις κοριτσι μου!

barboula ζωη σε σας !Εσυ να εισαι χαλαρη σε παρακαλω!

Κατιαααααααααααααααααααα παμε για 40 εβδομαδες αΝΤΕ ΑΝΤΕ!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

pws ginete na exeis 8etika test.. ypomonh markellaki ola kala 8a pane..

η ορμονη αυτη ανεβαινει αν εισαι εγκυος , αν εχεις καρκινο ωοθηκων η καρκινο στους ορχεις...ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΥΤΥΧΩ΅Σ δεν ηταν ανεβασμενη λαθος εκαναν στο μικροβιολογικο...Τωρα , γιατι θετικα δεν ξερω...ο αντρας μου λεει μηπως ηταν ελατωματικα γιατι τα πηρα απο ενα φαρμακειο στο καπακι...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

η ορμονη αυτη ανεβαινει αν εισαι εγκυος , αν εχεις καρκινο ωοθηκων η καρκινο στους ορχεις...ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΥΤΥΧΩ΅Σ δεν ηταν ανεβασμενη λαθος εκαναν στο μικροβιολογικο...Τωρα , γιατι θετικα δεν ξερω...ο αντρας μου λεει μηπως ηταν ελατωματικα γιατι τα πηρα απο ενα φαρμακειο στο καπακι...

Ευτυχως ολα καλα..αντε και με το ταξιδακι ισως χαλαρωσεις και εχεις αλλα ευχαριστα!!

Οσο γι'αυτα τα τεστ εχω ακουσει γενικα οτι δεν ειναι και πολυ αξιοπιστα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ξανα καλησπερα...σημερα θα κοιμηθουμε στο πατρικο μου γιατι ο αμορες θα σηκωθει αυριο να ξαναπαει στο σπιτι της θειας του για οτι χρειασουν κ δεν θελει να ειμαι μονη μου!!!!Μαρκελα μου αφου ειναι ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ....!Κ θα ερθει κ το μωρουλι...πανω απο ολα υγειααααααααα...!αφου την εχεις ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ...!

καλο βραδυ απο εμενα κοριτσια μου...ειμαι κουρασμενη σημερα πολυ χωρις λογο..!!

Jr39p2.png

οσο για τα τεστ τα συγκεκριμενα εγω σε 2 φαρμακεια που ειχα παει τοτε κ ρωτησα μου ειπαν καλυτερα να τα αποφυγω...κ οταν μιλησα με τον γιατρο με ρωτησε ποια τεστ εκανα....??κ του ειπα την μαρκα κ μου λεει παλι καλα γιατι τα πρε.....ορ δεν τα εμπιστευομαι καθολου...πολλα λαθη..!!

Jr39p2.png

Αχ βρε Μαρκέλα...

Σούκατσε τώρα η "φάση". Τι να πεις. Πάλι καλά που δεν ήταν τίποτα. Ε ότι ήρθε η περίοδος - έστω και με μια μικρή καθυστέρηση- είναι κι αυτό ένα θετικό βήμα. Ένα βήμα κάθε φορά και σιγά σιγά θαρθεί και το μπεμπέ.

Καλά να είσασι κι απ¨ο εδω και πέρα μόνο ευχάριστα σου εύχομαι.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

1545600gdomeagthr.gif

καλημρα σ ολα τα κοριτσια!!

να εχετε μια χαρουμενη κυριακη

ριτσα μου πηγα στο ικeα αλλα απογοητeυτηκα, eιναι μονο κeντρο παραγγελιων και παραλαβων , δηλαδη τπτ απο οτι εχει eκει μονο παραγγελνεια και μετα πας και το παραλαμβανεις

κουνια μωρου δεν εχει και λeω στο παιδι εκει , οκ αλλα εγω δεν μπορω να παραγγειλω κατι για το μωρακι μου αν δεν δω οτι ειναι σταθερο

το να βλεπeις και να παραγγελνεις ενα επιπλο , μια κουζινα, ενα τραπεζι κτλ οκ

αλλα πρεπει να παραγγειλεις ακομη και μικροπραγματακια, οπως κουτια αποθηκευσης, γλαστρουλες κανδρακια κτλ

ε δεν θα παω για να παραγγειλω τωρα ενα χαρτινο κουτι να φυλλαω τις αποδειξεις ,θα παω στο τζαμπο και θα το παρω που λεει ο λογος!

κατια μου τι κανεις??? 8 μερες!!!!ευχομαι να τους επεισες και να σε πανε μια βολτουλα γιατι οταν γεννησεις παλι θα εισαι κλεισμενη 1 μηνα σπιτι!!

διδυμακι μου τα συλληπητηρια μου για το θειο σας...

σαπι μου με το καλο να μπεις κι εσυ στο 3ο τριμηνο!!

στον μπεμπακο μου κι εγω θα του φορεσω 1 εσωτερικο κορμακι, 1 κορμακι βελουτε και 1 φορμα εξοδου (ειναι σαν ολοσωμο μπουφαν και τα μωρα μοιαζουν σαν αστροναυτες !) μαλλον με καλαθουνα θα τον βγαλω, δεν ξερω μπορει και να μην αντεχω και να θελω να τον εχω συνεχεια στην αγκαλια μου και ετσι ο ντιντος να κραταει μια αδεια καλαθουνα και εγω τον Αλκη μου!!! (μπορει να τον κραταω στο μαρσιπο για περισσοτερη ασφαλεια-στην αρχη θα φοβομαστε μην μας πεσει το μωρο )

ελενακι μου εσυ τι κανεις???

κριστυ μικρουλα και διδυμομικρουλες καλημερα σας!!! (πω πω εχεις να απλωνεις στην απλωστρα μια στρατια κιλοτακια!)

μαρκελα μου ευτυχως ολα καλα ! ευχομαι συντομα τα νεα να γινουν καλυτερα και φετος τα χριστουγεννα να εισαι εγκυος!!!!στο ευχομαι με ολη μου την ψυχη και την καρδια!

εσυ κοιτα να περασεις τελεια τωρα στο ταξιδακι σου !!! και καλα ψωνια (αγγλια θα πας δεν θα ψωνισεις???)

UzVGp2.png

Καλημέρα και από μένα!

Μαρκέλλα μου, δεν ξέρεις πόσο χάρηκα κι ας ήρθε η ακατανόμαστη! Όλα καλά λοιπόν, τώρα επικεντρώνεσαι πάλι στη "γυμναστική" σου ;) και θα πας και το ταξιδάκι σου για shopping και για να δεις τον αδερφούλη σου! Και σύντομα θα έχουμε όντως θετικά τεστ, κι αυτό που λες για τη συγκεκριμένη μάρκα το έχω ακούσει κι εγώ...

didi, τι σπάσιμο είναι αυτό με το ικέα;;; Η μισή χαρά είναι να πηγαίνεις να χαζεύεις τα εκθέματα, αλλιώς τι να το κάνεις; :?

Κάτια είσαι εδώ;;;;; Τι θα γίνει με την περίπτωσή σου;! Αλήθεια αυτό με το πιστοποιητικό για το επίθετο τέκνου από που το παίρνεις;

Κρίστυ, τέλεια τα νέα από τις διδυμούλες! Πωπω, εμείς χαιρόμαστε με το ένα και εσύ έχεις να περιμένεις 2! Διπλή χαρά!

Μπαρμπούλα, τα συλληπητήριά μου. Έτσι είναι αυτά δυστυχώς, κάποιοι φέυγουν αλλά και κάποιοι έρχονται...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημερα!!!!!!!!

didi σοβαρα?? τι βλακεια ειναι τωρα αυτο??

μαρκελλα δεν ξερω για τα τεστ εγω παιρνω το κλιαρ μπλου. ολα καλα ηρεμησε κ θα ερθει κ το μωρακι απλα αλλαξανε ολα σου. εγω πριν κανω παιδια εβλεπα περιοδο καθε 2 η 3 μηνες απο τοτε που εκανα το γιο βλεπω καθε μηνα μπορει να αλλαξε ο κυκλος σου κ αντι για 28 να ειναι 30 ημερες ηρεμησε κ ολα καλα θα πανε!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα σας!!!

... ακομα εδω! κι ελπιζω να μην με πιασουν οι πονοι σημερα... ημερα "κλασσικου μαραθωνιου" στην Αθηνα και ολοι οι δρομοι απο το σπιτι μου μεχρι το λητω, ειναι κλειστοι! αν το θελησει ο μιχαλιος, θα μαστε κινηματογραφικου βελενεκους... με περιπολικο συνοδεια! :shock::shock::shock:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...