Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

-Στην είσοδο στο χώρο της δεξίωσης έπαιζε η μουσική από το Top Gun και

είχαμε καπνούς

ε ναι εννοειται τι αλλο θα μπορουσατε να ειχατε εσεις! τελειο αυτο το τραγουδι!

εμεις παλι εισοδο ειχαμε το the time-black eyed peas

δυναμικη εισοδο!

-Στο 5 (με την καλτσοδέτα), έβαλα το πόδι μου πάνω σε μια καρέκλα, σήκωσα το νυφικό ψηλά να φανεί μπούτι κ καλτσοδέτα κ ήρθε ο κουμπάρος και την έβγαλε με τα δόντια, ο οποίος και την πέταξε στους ανύπαντρους άντρες

εγω εκατσα σε μια καρεκλα και μπηκε ο ντιντος κατω απο το νυφικο και την εβγαλε με τα δοντια του -δεν ημουν τοσο τολμιρη να βαλω τον κουμπαρο να την βγαλει

Με τον αιματοκρίτη υπομονή. Η "πτώση" του στην εγκυμοσύνη είναι μέχρι ένα βαθμό "πλασματική" γιατί η ίδια ποσότητα σιδήρου μοιράζεται στον αυξημένο πλέον όγκο αίματος. Εγώ έτσι τα έχω καταλάβει. Εμένα η τελευταία μέτρηση αιματοκρίτη τον έδειξε 28, αλλά παρόλα αυτά ο γιατρός ήταν πολύ ψύχραιμος. Τώρα σε 3 εβδομάδες θα ξαναμετρήσω (2 μήνες μετά από εκείνη τη μέτρηση).

απορια που ηθελα να σε ρωτησω μερες ακομη στον Παν... πηγαινεις?

θυμαμαι οτι τα ειχες παρει μαζι του επειδη σου ειχε βαλει 4

Από την τουρνέ στα μαιευτήρια:

-Πήγα Αρεταίειο - έκοψα κανονικά εισιτήριο για τα εξωτερικά μαιευτικά ιατρεία - κανείς γιατρός δεν δέχτηκε να με δει λόγω του προχωρημένου της κύησης...

-Επίσης στο super οuaou ΙΑΣΩ. Ξεναγήθηκα στους χώρους προετοιμασίας επιτόκων - ωδίνων - τοκετού - ανάνηψης. Όλα πολύ άνετα και φάνηκε ότι είναι αρκετά ευέλικτοι στις επιθυμίες της επιτόκου (αφήνουν να έχεις αγκαλιά το μωρό αντί να το "ζεστάνουν" εκείνοι σε θερμοκοιτίδα μέχρι να σταθεροποιηθεί η θερμοκρασία του κλπ). Επίσης στα δωμάτια ωδίνων & προετοιμασίας υπάρχει ατομική τουαλέτα με ντους και γενικά πολύ καλή η όλη κατάσταση.

Βέβαια μετά πήρα τον τιμοκατάλογο και συγχίστηκα... 875 ευρουλάκια η συμμετοχή για τη μικρότερη διαμονή στο πιο οικονομικά πακέτο (εξτρά από το ποσό που παίρνουν από τον ΕΟΠΥΥ).

Μετά συνειδητοποίησα ότι οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ και ξανασυγχίστηκα...

πας καλα?? το ΙΑΣΩ ειναι απο τα ακριβοτερα!!!!! μια οιστραδιολη εκει κανει διπλασια τιμη απο εξω!

ο εξωσωματικος μου συνεργαζεται με το ΙΑΣΩ και εχω χιλιοπληρωσει εκει τις εξετασεις!!

Επίσης πήγα ραντεβού στο γιατρό μου που με βρήκε άψογη.

Πήραμε και καλές φωτό από τις μικρές. Η "τεμπέλα" τελικά είναι όχι απλά όμορφη, είναι πανέμορφη... και η άλλη καλή φαίνεται, απλά έτσι όπως κουνιέται όλη την ώρα, ακόμη και η καλύτερή της φωτό, είναι λίγο "κουνημένη".

Έχω πάρει πλέον 5 ολόκληρα κιλά!!!

Μου είπε δε, το "ΠΗΤ 13 Φλεβάρη ξέχασέ το". Οποιαδήποτε ημερομηνία από 1η Ιανουαρίου κ μετά είναι πιο πιθανή για μένα...

Αυτά που λέτε τα δικά μου...

συγχαρητηρια στις μικρουλες σου!!! πως το καταλαβαινεις ποια ειναι ποια?? παντα βρισκονται στην ιδια μερια? δεν μπορουν να κανουν κολοτουμπες?

ουτε στην αρχη που ηταν μικρουλες και χωρουσαν στην κοιλια σου?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

https://www.facebook.com/ikeagreece?fref=ts

δες λιγο πιο κατω που λεει για το ικεα ροδου..

αχαχαχαχαχα ριτσα παιρνω τον ντιντο τηλεφωνο:

-πες αλευρι!

-τι εγινε?

-το ικεα σε γυρευει

-τι δουλεια εχει καλε το ικεα?

-ανοιξε στη ροδο

-που το εμαθες?

-το ειδα στη σελιαδα του ικεα στο φβ

-παμε τωρα, ερχομαι

χαχαχαχαχαχαχαχαχα θα παμε !!!!

UzVGp2.png

αχαχαχαχαχα ριτσα παιρνω τον ντιντο τηλεφωνο:

-πες αλευρι!

-τι εγινε?

-το ικεα σε γυρευει

-τι δουλεια εχει καλε το ικεα?

-ανοιξε στη ροδο

-που το εμαθες?

-το ειδα στη σελιαδα του ικεα στο φβ

-παμε τωρα, ερχομαι

χαχαχαχαχαχαχαχαχα θα παμε !!!!

ωραια!!!!!!!! περιμενω να μου πεις τι εχει κ τι τιμες περιπου εχει αν ειναι καλες δηλ.. παω να σιδερωσω.. εμεις μαλλον θα ερθουμε ροδο τεταρτη δεν ξερω ομως αν θα προλαβω κ αν ερθει κ ο αντρας μου μαζι θα δουμε μεχρι τοτε..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κριστυ μου, κριμα να την λες "τεμπελα" την καημενη!!! χχχχααααχχχχααααχχχαααα :P:p:p οι ψυχουλες μου, δειχνουν χαρακτηρα απο τωρα! η μια θα ναι αγοροκοριτσο κι η αλλη (η τεμπελα) θα ναι το ναζιαρικο θυληκο που παιρνει ποζες!!! οσο για το πως τις ξεχωριζετε, φανταζομαι απτο βαρος, εεε? η μικρη ξετρελαθηκε απτις φωτο τους? τα κοριτσακια σου... της μοιαζουν καθολου?

didi και dido, για αρχη πατε χωρις λεφτα, γιατι θα σας αρεσουν τα παντα!!! ααααχχχχχχ.... καλη βολτουλα!

εμενα, ενω ο γιατρος ειπε να κανω οτι θελω... δεν με αφηνουν!!! κανω βολτες στο σπιτι, πλενω τα πιατα, μαγειρευω κατι γρηγορο κι αρχιζουν!!! ειπα δε, αυριο κυριακη, να με πανε μια βολτα για φαγητο εξω.... και πεσαν να με φανε!!! κομμα ολοι...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα κοριτσια μου...σσας διαβασα στα πολυ γρηγορα γιατι κ εγω με δυσαρεστα ειμαι απο το πρωι..ο θειος του αμορε δυστυχως εφυγε σημερα....αλλα τουλαχιστον ξεκουραστηκε....μεσα σε 1εβδομαδα 2 δυσαρεστα τετοια εχω ακουσει...

ΠΟΛΥΞΕΝΗ μου λυπαμαι πολυ κ ευχομαι οποτε ειστε ετοιμοι να ξαναξεκινησετε κ να εχετε γρηγορα κ ευχαριστα αποτελεσματα...

Μαρκελα μου δεν ξερω τι να πω ειλικρινα....ευχομαι ολα αυτα να ειναι ενα μικρο κακο ονειρο κ η επισκεψη στην Αγγλια να καταληξει σε μια αποδραση αναψυχης που επι ευκαιριας εκανες κ κατι εξετασεις που βγηκαν τελειες...!θα περιμενουμε οποτε μπορεσεις νεα σου...!!

Κατια ακομα εδω εεε?τελεια...μονοψηφιο νουμερο...ερωτας μεγαλος ο γιοςςςςς..ειδες τελεικα στο αποδεικνυει απο την κοιλιτσα οτι θα ειναι ερωτευμενος ο Σκορπιος σου..

Διδυμακι καλη βολτα στα ΙΚΕΑ....

κριστυ μου κ οι 2 κουκλες θα ειναιιιιιιιιι!!

σαπι μου μια χαρα ακουγονται τα ποτελεσματα σου...αλλα αναμενουμε κ τι θα πει ο γιατρος..

σας χαιρετω κοριτσια κ συγγνωμη για οποια ξεχασα να γραψω κατι...

Ριτσα...Κατ....Ροδουλα........καλημερεςςς κ σε εσας..!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας πάλι!!! Σήμερα δεν έχει πολύ δουλειά και χαζεύω στο διαδίκτυο.... Πολύ κρύο έβγαλε τουλάχιστον εδώ στη Βέροια!!! Αντε τη Δευτέρα μπαίνω και επισήμως στον 7ο!!!!!! Τρίτο τρίμηνο σου 'ρχομαι........ Θέλω να φιλήσω και να ζουλήξω το νινί μου!!! Τώρα που ετοίμασα και το σπίτι δεν μένει παρά να πάρω τα επιπλάκια και να ρθει η μπεμπούλα στο σπίτι!!!!! Ανυπομονώ κι εγώ κι ο άντρας μου!!!!!!!! Για πείτε, κάνατε βαλίτσα;; Εχθές μου είπαν κάποιες έμπειρες μαμάδες οτι πρέπει τώρα που μπαίνω στον 7ο σιγά-σιγά να την ετοιμάσω.... Τι να βάλω μέσα ιδέα δεν έχω... Εχασα και την λίστα της Κάτιας...

Η γιατρός μου, μου είπε οτι για το μωρό θα πάρω μόνο ρούχα εξόδου. Τώρα για μένα δεν έχω ιδέα. Το μωρό απο την κλινική το παίρνουμε με το πορτ-μπεμπε; Κι αφού θα έχει παγωνιά μέσα στο χειμώνα τι του φοράμε από πάνω;;

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Kalhmera koritsia...h zwh mou olh ena serial telika...den kserw ti ginetai egw ekana pali xoriakh arnitiki phga sthn giatro me tatjhetika test kai tis xoriakis kuhsh den uparxei oute periodos omws twra perimenw mia ebdomada gia na kanw kati eksetaseis.tha sas ta pw analitika apo to spiti otan eimai.apla h giatros mou milise gia kati auksisis sthn xoriakh apo alla aitia kai ta eida ola giati exasa thn mama apo karkino kai o mpampas mou einai sto idio stadio twra....ouffffffffffff tha trelathw to 2012 gia mena einai les kai exei parei ena sfuri kai mou kommatiazei to kefali...

Καλημερα Μαρκελάκι κ στα υπολοιπα κοριτσια!

2 μερες που εχω να μπω ειχα εσενα κ την κατια στο μυαλό μου κ ηθελα τοσοσ πολύ να μάθω νεα σας. δεν μπορω να καταλαβω γιατί γινεται αυτό, μα 4 θετικά τεστ. κανε υπομονή. εμενα το 2011 μπηκε με την αδερφη μου να νοσηλευεται σοβαρα κ στην διαρκεια ολου του ετους ειχαμε πολλές στραβωμάρες. μην σε παίρνει απο κάτω, γιατί τοτε θα ναι χειρότερα τα πραγματα.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

για τη βαλιτσα αυτα...

ληξιαρχικη πραξη γαμου (πρωτοτυπη και εξαμηνου)

πιστοποιητικο επιθετου τεκνου

ΑΦΜ

ταυτοτητες και των 2 γονεων

θεωρημενο βιβλιαριο ΕΟΠΥΥ

ολες τις εξετασεις και υπερηχους εγκυμοσυνης

ρομπα

3 νυχτικα

καλτσες μαμας (+ 1 ζευγαρι χοντρες)

λαστιχακι - κορδελα για τα μαλλια

6 εσωρουχα βαμβακερα

πετσετες (μπανιου, προσωπου, ευαισθητης περιοχης)

παντοφλες + σαγιοναρες για ντουζ

νεσεσερ με προσωπικα ειδη (σαμπουαν-αφρολουτρο-κρεμα-κλπ)

στηθοδεσμο θηλασμου

κρεμα για θηλες

επιθεματα στηθους

σερβιετες ΤΕΝΑ μεγαλες ή allways night

ρουχα εξοδου μαμας και παπουτσια (φορμα + σποορτεξ)

εσωρουχο φορμακι μωρου

φορμακι εξοδου

καλτσακια

γαντακια

σκουφακι

2-3 σεντονακια-πανες

κουβερτουλα

λαβετες

καθισμα αυτοκινητου

παμπερς νεογεννητου

μωρομαντηλα

κρεμα για καθαρισμα

φωτογραφικη μηχανη ή βιντεοκαμερα

κινητο + φορτιστη

καθισματα μιας χρησης για τουαλετα

αντισηπτικο χεριων

χαρτομαντηλα

πλαστικες σακουλες (για απλυτα)

τσιχλες

βουρτσα μαλλιων

μαντηλακια ντεμακιγιαζ

μπισκοτα

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Χοντρικα αυτα εχω σαν απαραιτητα του μωρου...

κουνια-κρεββατι

στρωμα κουνιας

καροτσι-καθισμα αυτοκινητου

ρηλαξ

μαξιλαρι ειδικο μπεμπε (αν χρειαστει)παντα κουνιας

υπνοσακος

κουβερτες υπνου - αγκαλιας

ντουλαπα ρουχων μωρου

σετ σεντονια (πανω-κατω-μαξιλαροθηκη)

πανες

λαβετες - πανακια ωμου

σελτεδακια

αλλαξιερα - στρωμα

μπανακι

θερμομετρο μπανιου

σφουγγαρακι

σαμπουαν-αφρολουτρο

κρεμα συγκαματος - πουδρα

γαλακτωμα ή λαδι σωματος

ψαλιδακι-χτενα-βουρτσα

μπουρνουζι μπεμπε-πετσετες

λαστεξ μετα εγκυμοσυνης

ωτοκαθαριστες ασφαλειας

σουτιεν θηλασμου

επιθεματα στηθους

μαντηλακια καθαρισμου στηθους

σερβιετες ΤΕΝΑ ή μεγαλες

παμπερς νεογεννητου

μπιμπερο (μεγαλο-μικρο)

πιπιλα

ψηκτρα καθαρισμου μπιμπερο-θηλων

σαλιαρες

μωρομαντηλα - βαμβακι

φυσιολογικος ορος

αποφρακτηρας μυτης

θερμομετρο μετωπου ή αυτιου

απορρυπαντικο ρουχων + μαλακτικο μπεμπε

γαζες

φορμακια (εσωρουχα + ρουχα)

καλτσακια

γαντακια

σκουφακια

παιχνιδακια (απο 0+)

οινοπνευμα καθαρο

φαρμακα (depon sirop, κλπ) που θα πει παιδιατρος)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

για τη βαλιτσα αυτα...

ΑΦΜ

ρομπα

3 νυχτικα

6 εσωρουχα βαμβακερα

στηθοδεσμο θηλασμου

κρεμα για θηλες

επιθεματα στηθους

εσωρουχο φορμακι μωρου

φορμακι εξοδου

καλτσακια

γαντακια

σκουφακι

2-3 σεντονακια-πανες

κουβερτουλα

λαβετες

καθισμα αυτοκινητου

παμπερς νεογεννητου

μωρομαντηλα

κρεμα για καθαρισμα

κινητο + φορτιστη

αντισηπτικο χεριων

χαρτομαντηλα

τσιχλες

βουρτσα μαλλιων

μαντηλακια ντεμακιγιαζ

μπισκοτα

Κάτια σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Θα την εκτυπώσω για καλό και για κακό! Εσύ πότε έφτιαξες βαλίτσα;;

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

για τη βαλιτσα αυτα...

ΑΦΜ

ρομπα

3 νυχτικα

6 εσωρουχα βαμβακερα

στηθοδεσμο θηλασμου

κρεμα για θηλες

επιθεματα στηθους

εσωρουχο φορμακι μωρου

φορμακι εξοδου

καλτσακια

γαντακια

σκουφακι

2-3 σεντονακια-πανες

κουβερτουλα

λαβετες

καθισμα αυτοκινητου

παμπερς νεογεννητου

μωρομαντηλα

κρεμα για καθαρισμα

κινητο + φορτιστη

αντισηπτικο χεριων

χαρτομαντηλα

τσιχλες

βουρτσα μαλλιων

μαντηλακια ντεμακιγιαζ

μπισκοτα

Κατια μου, εχεις κοιταξει το θεμα αυτό που ειπαν οτι γεννησεις γαμοι κλπ κλπ θα δηλώνονται με συμβολαιογραφικη πραξη;;;

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Γεια σας!!

Δεν σας ρωταω τι κανετε γιατι διαβασα τα νεα σας!!

Μπραβο στα κοριτσια που εχουν καλα νεα..ευχομαι ετσι να συνεχισετε!!

Κατια μπραβο στον Μιχαλακη και σε σενα..τα καταφερατε τελεια!!Και με μια ευκολη γεννα τωρα..με το καλο!!

Μαρκελα μου λυπαμαι πολυ..ομως να θυμασαι η ζωη σου χρωσταει και θα σου δωσει αργα η γρηγορα..ευχομαι να μην χαθεις αλλα και να χαθεις να γυρισεις με υπεροχα νεα!!

Πολυξενη λυπαμαι για το μωρακι σου..ευχομαι συντομα με φουσκωμενη κοιλιτσα!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Γεια σας πάλι!!! Σήμερα δεν έχει πολύ δουλειά και χαζεύω στο διαδίκτυο.... Πολύ κρύο έβγαλε τουλάχιστον εδώ στη Βέροια!!! Αντε τη Δευτέρα μπαίνω και επισήμως στον 7ο!!!!!! Τρίτο τρίμηνο σου 'ρχομαι........ Θέλω να φιλήσω και να ζουλήξω το νινί μου!!! Τώρα που ετοίμασα και το σπίτι δεν μένει παρά να πάρω τα επιπλάκια και να ρθει η μπεμπούλα στο σπίτι!!!!! Ανυπομονώ κι εγώ κι ο άντρας μου!!!!!!!! Για πείτε, κάνατε βαλίτσα;; Εχθές μου είπαν κάποιες έμπειρες μαμάδες οτι πρέπει τώρα που μπαίνω στον 7ο σιγά-σιγά να την ετοιμάσω.... Τι να βάλω μέσα ιδέα δεν έχω... Εχασα και την λίστα της Κάτιας...

Η γιατρός μου, μου είπε οτι για το μωρό θα πάρω μόνο ρούχα εξόδου. Τώρα για μένα δεν έχω ιδέα. Το μωρό απο την κλινική το παίρνουμε με το πορτ-μπεμπε; Κι αφού θα έχει παγωνιά μέσα στο χειμώνα τι του φοράμε από πάνω;;

μην αγχωνεσαι πολυ με τη βαλιτσα!!! απλα σιγα σιγα αρχισε τις αγορες σου και κατα τον 8ο την τελειωνεις και την κλεινεις να σας περιμενει!!! το μωρο το παιρνεις ή σε καλαθουνα, ή σε πορτ μπεμπε, ή σε καθισμα αυτοκινητου (με ενδειξη 0+) ή σε μαρσιππο. και στη βεροια σιγουρα θα χρειαστεις εσωρουχο κορμακι (μακρυ μανικι), βελουτε φορμακι (η χοντρο γενικα), ζακετα ή φορμα εξοδου (σαν μπουφανακι ολοσωμο) και πανα+κουβερτα αγκαλιας (η πλεκτη ή βελουρ) και επισης καλτσακια χοντρα και γαντακια και σκουφακι!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κατια μου, εχεις κοιταξει το θεμα αυτό που ειπαν οτι γεννησεις γαμοι κλπ κλπ θα δηλώνονται με συμβολαιογραφικη πραξη;;;

για τις γεννησεις δεν ισχυει... ουτε και θα ισχυσει απο οτι ξερω. ειπαν για γαμους, διαζυγια και κηδειες... αλλα απτο 13 και μετα.

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...