Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Μαρκέλλα μου, πραγματικά είναι τόσο μπερδεμένη η κατάσταση όπως μας τη λες... Να κάνεις ό,τι εξετάσεις θεωρείς πως χρειάζεται να κάνεις για να δεις τι γίνεται και να μπορέσεις να ηρεμήσεις.

Είμαι σίγουρη πως θα πάνε όλα καλά, αρκεί να έχεις θετική ψυχολογία. Καταλαβαίνω πως όλο αυτό με τη χαρά της χοριακής και μετά την απογοήτευση από την επίσκεψη στη γιατρό σου σε έχουν καταβάλλει, αλλά σε παρακαλώ προσπάθησε να είσαι αισιόδοξη γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό, η στάση ζωής που έχεις. Φέτος πραγματικά δε σου έχουν πάει καλά τα πράγματα, αλλά έχεις φανεί τόσο δυνατή και είσαι άξια θαυμασμού γι'αυτό. Και μας έχεις βοηθήσει όλες τόσο πολύ εδώ μέσα, ενώ εμείς θα έπρεπε να σε στηρίζουμε.

Να ξέρεις πως σε σκεφτόμαστε όλες και περιμένουμε νέα σου με αγωνία.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρκελα μου να πας να κανεις όλες σου τις εξετάσεις χωρίς άγχος. Μην ανησυχείς θα τίποτα. Με τη στεναχώρια δεν κερδίζεις τίποτα. Χωρίς πανικό όλα θα γίνουν πιο καλα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου γιατι Εφτασες στα δυο άκρα σε λίγες μερες. Σύμφωνα με το παρελθόν σου κιόλας ήταν αναμενωμενο να λυγισεις.. Στασου στο ύψος σου και αντιμετωπισε τα όλα με θάρρος! Αυτο ούτως ή άλλως σε διακρίνει! Θα προσεύχομαι για σένα! Η σκέψη όλων μας θα ειναι κοντα σου! Κρατα γερά! Είμαστε εδω για σένα!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Αχ! Κοριτσια μου ποσο χαιρομαι για σας!!! Σας ευχομαι ολοψυχα ο,τι καλυτερο!!! Εμεις δυστυχως αποβαλαμε χτες, αλλα ενταξει ολα καλα!!! Ευτυχως δεν μου αφησε κουσουρια, οποτε μπορουμε σε 3 βδομαδες να αρχισουμε παλι τις προσπαθειες!! Ειπε ο γιατρος πως ηταν τυχαιο λαθος στην ενωση του dna, οποτε καλυτερα ετσι απο το να ειχαμε κανα σοβαρο προβλημα!!! Αυτα!!! Σας φιλω γλυκα.... Μουατσ!!!!!!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Αχ! Κοριτσια μου ποσο χαιρομαι για σας!!! Σας ευχομαι ολοψυχα ο,τι καλυτερο!!! Εμεις δυστυχως αποβαλαμε χτες, αλλα ενταξει ολα καλα!!! Ευτυχως δεν μου αφησε κουσουρια, οποτε μπορουμε σε 3 βδομαδες να αρχισουμε παλι τις προσπαθειες!! Ειπε ο γιατρος πως ηταν τυχαιο λαθος στην ενωση του dna, οποτε καλυτερα ετσι απο το να ειχαμε κανα σοβαρο προβλημα!!! Αυτα!!! Σας φιλω γλυκα.... Μουατσ!!!!!!!

Πολυξενη μου κι εμένα μου είχε τύχει την πρώτη φορά. Εκεί να μένει το κακό, και γρήγορα πάλι εγκυούλα σου εύχομαι κι αυτή τη φορά τελειομηνη!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

δεν παμε καλα σημερα πολλα ασχημα ακουω, πολυξενη εχει ο θεος κ σε ενα μηνα να μας πεις τα ευχαριστα παλι!!!!!

κατια μου δευτερα με τριτη θα γεννησεις!!!! ελα να χαρουμε λιγο, μονο που θα σε χασουμε για λιγο!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα σας!!!

Δεν διαβασα ωραια πραγματακια... δεν χανω ομως την πιστη μου! Ειμαι σιγουρη, μαρκελα μου, οτι τιποτα ασχημο δεν θα συμβαινει... αν ανατρεξεις σ αυτα που κατα καιρους εχω γραψει, ακουσα κι εγω διαφορα τρελα, υπερβολικα και εντελει εξοργηστικα για ινομυωματα, εγχειρισεις, διανοιξη σαλπιγγων, ορμονοθεραπειες, κλπ... ολα ηταν ΑΚΥΡΑ! κι οχι απλα λυγιζεις... χανεις τον κοσμο, οταν σκεφτεσαι με ολα αυτα σαν βαρος πανω απτο κεφαλι σου!!! δεν θα μεινεις ομως εκει! το επομενο βημα ειναι για οσες αγαπουν τη ζωη και πιστευουν στην αξια της... θα παρεις μια βαθεια ανασα, θα καθαρισεις το μυαλο σου και θα ψαξεις ολα και οσα θεωρεις σημαντικα! αν εμπιστευεσαι περισσοτερο να πας στην αγγλια και να μπεις σε μια διαδικασια εξετασεων εκει... αλλα ειναι λαθος να χανεις τη δυναμη σου! εισαι ανθρωπος γλυκος και καλος, με αδυναμιες, αλλα και με φλογα μεσα σου!!! το αγγελουδι σου, θα ναι ο φυλακας σου που θα κραταει αυτη τη φλογα αναμμενη και θα σου στελνει δυναμη!!! δεν πιστευω οτι θα χαθεις... θα μας εχεις αναγκη, οπως θα χουμε κι εμεις την εννοια να σαι καλα! να προσεχεις το μαρκελλακι μας κι οτι κι αν γινει δεν θα μας σταματησει εδω!!! υποσχεθηκα πως ο μιχαλακης μου θα ναι γουρικος!!! κι ετσι θα ναι!!! σε φιλω...

polixenh μου, λυπαμαι... ετσι οπως σου πε κι ο γιατρος σου! οταν νιωσετε ετοιμοι προσπαθειτε ξανα και ολα ευχομαι να πανε κατευχην αυτη τη φορα!

polinaκι, καλως ηρθες και με το καλο το μωρακι σου! να μας ρωτας οτι θες... αλλωστε αυτο κανουμε η μια με την αλλη κι εχουμε λυσει πολλες αποριες μας εδω μεσα! τα κοριτσακια μας, που ηδη ειναι μανουλες, ειναι πολυ γλυκα και κατατοπιστικα παντα!!!

Sapi μου, μπραβο σας! γλυκο γλυκο υπολοιπο... αλλα χωρις πολλα γλυκακια! με μετρο, κοριτσακι μου! θα στα πει κι ο γιατρος... φιλακια στην κοιλιτσα σου...

kat32, την καλημερα μου στη ζουζουνα σου και φιλια...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

...εκει που φοβομαστε την προωροτητα, κοντευουμε να παμε σε παραταση, εεε??? τι να κανω βρε κοριτσια??? φαινεται δεν ειμαι μονο εγω ερωτευμενη με τον γιοκα μου... πρεπει να ναι κι αυτος μαζι μου!!! θελει την φωλιτσα που του φτιαξα για λιγο ακομα... :P:p:p;););):tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

1560723jdioknu4b7.gif

καλημερα και καλο σαββατοκυριακο δροσερο πλεον σαββατοκυριακο! κρυωνω....

αχαχαχαχα...!!εγω τους Υδροχοους που ξερω κ ασχολουνται κ βλεπουν μπαλα κ σπορ....ο ενας ειναι ο ξαδερφος μου κ οι αλλοι οι κουμπαροι μου 2 αντρες ....!:D:D:D

μωρε θα τον πηγαινω εγω με το ζορι στο γηπεδο....αχαχαχαχαχα!!:D:D

εχει ελπιδες δηλαδη ο ντιντος!

κατια μου σε χιλιοευχαριστω!

Ο μικρος ειναι παιδικο...θα καθομουν υπολογιστη νομιζεις αν τον ειχα εδω??!! Μ ε τιποτα!

Κι μεις καναμε αμερικανιες μωρε ολοι κανουνε,,,αλλα πλεον χανεις το νοημα, οπως λεει και ο αντρας μου σας εχουν κανει το κεφαλι σεξ εντ δε σιτι ..και δεν εχει αδικο..

ΥΓ.το 4 δε το εκανα γιατι////...το ξεχασα...αχαχχαχαχχαχα!!!! και το 6 με τιποτα...μονο ζωντανη μουσικη πρωτα παραδοσιακα και μετα λαϊκά..κι οταν παω σε γαμους που το ζευγαρι εχει κανει και μαθηματα για τανγκο...λέω Χριστέ μου ελεος...

καλα δεν εφτασα μεχρι εκει (ταγκο!) αλλα μπισκοτακι μου , ισως γιατι μενω σε χωριο , δεν τα μπορω ολα αυτα τα παραδοσιακα! ισως ειχε βαρεθει το ματι μου απο τις υπερβολες

παντως ο ντιτζει εβαλε για κανενα 2 ωρο και παραδοσιακα και λαικα αλλα τα εβαλα στο προγραμμα για τους συγγενεις του ντιντου , να μην βαρεθουν...(εγω ουτε να τα χορευω δεν ξερω! ευτυχως το νυφικο ηταν μακρυ και δεν φαινοταν που εσερνα απλα τα ποδια μου!!)

θα κανω τη δευτερα ξανα doppler για να δουμε οτι δεν πιεζεται-στρεσσαρεται πολυ και η θα μπουμε εκτακτως (π.χ. την Τριτη) ή θα τον περιμενουμε μεχρι και το σκ 17-18 νοεμβρη...

αναρχικος ο μιχαλιως!!!

ενας απο τα αδερφια μου που ειναι αιγωκερος ηταν σουπερ σαν μωρο! δεν εκλαιγε... παρα μονο οταν πειναγε! χαμογελαγε, επαιζε ηταν κοινωνικο, αλλα μεγαλωνοντας εχουν εγωισμο και θελουν να ναι πρωτοι, να χουν τον τελευταιο λογο, να κερδιζουν στα παιχνιδια, κλπ... και ειναι πολυ τρυφεροι, αλλα και περηφανοι για να το δειξουν!

καπως ετσι τα ελεγε και στα ζωδια που μου εστειλες! για να δουμε ποτε θα γεννηθει ο Αλκης μου??

καλησπερα κοριτσιαααα!!!!!!!!! τι κανετε?? σημερα αργα το βραδυ εκανε σεισμο αλλο ενα πιο μετα κ ενα δυνατο στις 7 παρα ετρεμα απο φοβο για να φανταστητε δεν εστειλα το γιο μου σχολειο ειναι κ λιγο μπουκωμενη η μυτη του..

χθες απο το μεσημερι μεχρι αργα το βραδυ ειχα ενα πονο απο κατω μαλλον μυικο αλλα δεν μπορουσα να κανω βημα σημερα δεν ποναω.. εσεις ολα καλα τι εγηνε με την μαρκελλα??

ριτσα μου εγω δεν ενιωσα κατι, μαλλον δεν εφτασε μεχρι τη ροδο!καλα ειναι να κουνιεται καπου καπου η γη για να ξεσπαει

κουρελι νιωθω αλλα την παλευω, τι να κανω , εχω και την μικρη...

σερνομαι ολη μερα, και απο βοηθεια λιγα πραματα, σημερα εκανα μαθημα πιανου στην μικρη και μετραγα τις γραμμες του πενταγραμμου 7 ,( ενω ειναι 5) ,

δεν βλαπω καλα , βλεπω μυγακια, και ανβαλω τις εξωτερικες δουλιες συνεχεια , αν δεν παμε και σημερα για ψωνια θα πενουμε τα δοντια μας με σκονη πλυντηριου γιατι οδοντοκρεμα δεν παιζει , τελειωσε

ειμαι χαλια γενικος απλα δεν το πολυ λεω γιατι δεν μου αρεσει να γκρινιαζω , τωρα που θα αρχισει ν αανεβιανει επλιζω σε καλυτερες μερες

παιρνω 2 σιδηρα την ημετα και ενα φιλισιν αλλα δεν μου δινει παραπανω γιατι η φεριτινη και ο σηδηρος ειναι σε φυσιολογικες τιμες και ρωταω εγω τωρα: αφου εγω γεματες αποθηκες σηδηρου γιατι ο οργανισμος μου δεν παιρνει απο εκει;τελος παντων! ειπαμε ολα καλα, γλιτωσαμε την μεταγγιση!:P

ρε κοριτσια εχει καμια φαγουρα στην κοιλια;;

ειναι επειδη ανοιγει το δερμα;;;

η μαια μου ειπε μονο ελαιολαδο και για σκασμενες θηλες, ελαιολαδο και για αντισηπτικο τριμμενο καροτο:shock::shock:

καμια γνωμη;;;

καταρχην κουραγιο!! ευχομαι να αρχισει να ανεβαινει να ανεβεις κι εσυ και οι αντοχες σου!(οσο για το σουπερ μαρκετ κι εμεις χρειαζομαστε... μολις εβαλα την προτελευταια δοση ομο στο πληντυριο, αλλο ενα πλυντηριο να βαλω και μετα δεν θα εχουμε ρουχα να φορεσουμε αν δεν παω σουπερ μαρκετ -αλλα σημερα δεν προλαβαινω :(εχω μαθημα μεχρι τις 8 )

φαγουρα στην κοιλια εχω! φανταζομαι οτι ειναι επειδη τραβιεται το δερμα, καπου ειχα διαβασει και οτι αν εχεις λευκωμα εχεις φαγουρα , αλλα οι εξετασεις μου βγηκαν καθαρες, αρα απλα τεντωνεται το δερμα

για ελαιολαδο και καροτο δεν ξερω αλλα μια καροτοσουπα θα την ετρωγα!

didi τελικα ανοιξε ικεα στη ροδο..

τι ? ποτε? που? θα τρελλαθω!! θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!

καλο ξεπαραδιασμα !

και καλο ξεμαϊδισμα!(μαϊδια= λεφτα)

αργησα να σας βρω αλλα σας τσακωσα...γενναω και εγω το Φεβρουαριου του 2013 ενα αγορακι....αποριες πολλες,οποτε θα σας ζαλισω ολες....

με το καλο κοριτσακι ο μπεμπης σου!!! καλως μας ηρθες!

Πολινακι καλώς μας βρηκες!!!! Με το καλο το μωρακι σου!!! Οτι θέλεις ρωτά μας!!!

Ντιντι, ροδουλα, ριτσα, ελενη, Κατια, κατ, και λοιπές μελλουσες Μανουλες χαίρομαι με τα νέα σας!!! Να μου φιλησετε τα μωρακια σας!!!!

Εγω πήρα την καμπύλη ζαχαρου, 95 όταν πήγα, 168 μετα απο 1ωρα που ήπια τη γλυκοζη και μετα απο ακόμη μια ώρα 86. Θα τα πάω απο Δευτέρα στη γιατρό αλλά ο μικροβιολογος είπε ότι ειναι τέλεια! Ο αιματοκριτης έπεσε απο 33 σε 31. Πειράζει;;

Μαρκελα που είσαι;;;;;;;;;;;;;;;;

Κατια τελευταίο 10ημερο....... Με κανέναν πόνο κοπέλα μου!!! Γερό το μωρακι σου κι εσυ φυσικά!!!

Φιλακια πολλα σε όλες σας!!! Και όνειρα γλυκά..... Πολυ γλυκά τώρα που δεν έχουμε και ζαχαρο!!!!! Καληνύχτα!!!!!!

μια χαρα τα νεα σου σαπι μου! μπραβο! μη φοβασαι για τον αιματοκριτη , μια απο τα ιδια απο 33 πηγε στο 31,5

το σιδηρο σου να μην ξεχνας και η ροδουλα λεει οτι στο 3ο τριμηνο ανεβαινει

Kalhmera koritsia...h zwh mou olh ena serial telika...den kserw ti ginetai egw ekana pali xoriakh arnitiki phga sthn giatro me tatjhetika test kai tis xoriakis kuhsh den uparxei oute periodos omws twra perimenw mia ebdomada gia na kanw kati eksetaseis.tha sas ta pw analitika apo to spiti otan eimai.apla h giatros mou milise gia kati auksisis sthn xoriakh apo alla aitia kai ta eida ola giati exasa thn mama apo karkino kai o mpampas mou einai sto idio stadio twra....ouffffffffffff tha trelathw to 2012 gia mena einai les kai exei parei ena sfuri kai mou kommatiazei to kefali...
Pithanon na eksafanistw gia ligo giati tha anevw agglia na paw ekei na kanw kati eksidikevmenes eksetaseis gia na isixasw.... Euxomai na mhn kataliksw se kana trelokomeio mono giati eilikrina espasa...

μαρκελα μου ευχομαι ολα να ειναι καλα με την υγεια σου!!!

αυτο με τη χοριακη οτι ανεβαινει και για αλλους οχι καλους λογους το ξερω γιατι και ο συζυγος μου κανει εξεταση αιματος χοριακης γιατι γι'αυτον ειναι ενας δεικτης

αλλα θα σου πω την απορια μου... πως γινεται ξαφνικα να επεσε στο 0 η χοριακη?? γι'αυτο νομιζω πρεπει να αποκλεισεις την κακη τροπη και απλα να σκεφτεις οτι μαλλον ησουν εγκυος ...λυπαμαι πολυ... δεν εχω αλλα λογια να σου πω... οτι και να σου πω θα ειναι λιγο...

ευχομαι να ζησεις το ονειρο σου μεσα στο 2013 και απο τοτε να ειναι ολα υπεροχα και ομορφα στη ζωη σας

εισαι πολυ δυνατο κοριτσι, λυπαμαι πολυ για το μωρακι σου, αλλα οπως τα λες ειναι...

ευχομαι συντομα αυτη η ψυχουλα να επιστρεψει στην κοιλια της μανουλας του πιο δυνατο και γερο!

UzVGp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Πέρασα 2 πολύ γεμάτες μέρες και δεν είχα χρόνο να μπω και να δω νέα σας, αλλά την αγωνία σας την είχα και ειδικά για τη Μαρκέλλα και την Κάτια.

Μαρκέλλα κουράγιο κοπέλα μου.

Πιστεύω πως τα χειρότερα τα έχεις ήδη ζήσει κι αυτό είναι απλά μια αγωνία που θα περάσει σε λίγο. Είσαι μαχήτρια και θα τα καταφέρεις!

Κάτια είδες?

40 εβδομάδες θα φτάσεις...

οσο για τις αμερικανιες εγω εκανα αμερικανια τον γαμο μου τελειως!!!!

1. δεν ειχα οργανα ουτε θειες να μου τραγουδανε! ειχα ενα κασετοφωνακι (ροζ παρακαλω) και ειχα βαλει ενα σιντι με μουσικη που παιζουν στα κλαμπ!!! αχαχαχαχαχ καλα ενταξει εβαλα ωραια τραγουδακι δεν ηταν νταμπαντουμπα !

2. φορεσα : Something Old, Something New, Something Borrowed, Something Blue,

3. ειχα τραπεζι στην εισοδο με κουφετα μπεζεδες κερακια και βινλιο ευχων

4. πεταξα ανθοδεσμη(καλα αυτο το κανουν ολες πλεον)

5. πεταξαμε και καλτσοδετα στους αγαμους φιλους μας

6. ειχα ντι τζει (παλι οχι οργανα)και μετα τις 11 επαιζε ντισκο και πιο αργα επαιζε dance music

ΧΑΧΑΧΑ...

Εγώ τα έκανα όλα αυτά κ επιπλέον:

-Πριν το μυστήριο μοιράζαμε τυπωμένο δισέλιδο "πρόγραμμα του γάμου": μια σελίδα με τους συντελεστές και μια σελίδα με τις φάσεις του μυστηρίου και το συμβολισμό τους

-Στην είσοδο στο χώρο της δεξίωσης έπαιζε η μουσική από το Top Gun και είχαμε καπνούς

-Στο 5 (με την καλτσοδέτα), έβαλα το πόδι μου πάνω σε μια καρέκλα, σήκωσα το νυφικό ψηλά να φανεί μπούτι κ καλτσοδέτα κ ήρθε ο κουμπάρος και την έβγαλε με τα δόντια, ο οποίος και την πέταξε στους ανύπαντρους άντρες

-Εκτός από DJ είχαμε και καραόκι

-Μετά το γάμο έστειλα ευχαριστήριες κάρτες σε όλους όσες παρεβρέθησαν ή έστειλαν δώρο με τυπωμένη φωτογραφία μας από το γάμο. Ε, σε όποιο σπίτι γνωστού πάμε, μας έχουν όλοι "στολισμένους".

Στη γέννηση της μεγάλης μας, μόλις πήγα στο δωμάτιο κ πριν μου φέρουν το μωρό, έστειλα μυν σε όλους ότι γέννησα κ όλα καλά και παρακαλώ πολύ τηλεφωνήματα στο..... (με το σταθερό τηλ δίπλα στο κρεβάτι μου για να μην με ζαλίζουν από το κινητό)

ρε κοριτσια εχει καμια φαγουρα στην κοιλια;;

ειναι επειδη ανοιγει το δερμα;;;

η μαια μου ειπε μονο ελαιολαδο και για σκασμενες θηλες, ελαιολαδο και για αντισηπτικο τριμμενο καροτο:shock::shock:

καμια γνωμη;;;

Κι εγώ μια απ΄ τα ίδια.

Είναι επειδή τεντώνει το δέρμα.

Εγώ βάζω άμα βαριέμαι baby oil μετά το ντους και μόλις χαλαρώσω λίγο, μπόλικη κρέμα prevenstria της frezyderm για την πρόληψη των ραγάδων της εγκυμοσύνης.

Με τον αιματοκρίτη υπομονή. Η "πτώση" του στην εγκυμοσύνη είναι μέχρι ένα βαθμό "πλασματική" γιατί η ίδια ποσότητα σιδήρου μοιράζεται στον αυξημένο πλέον όγκο αίματος. Εγώ έτσι τα έχω καταλάβει. Εμένα η τελευταία μέτρηση αιματοκρίτη τον έδειξε 28, αλλά παρόλα αυτά ο γιατρός ήταν πολύ ψύχραιμος. Τώρα σε 3 εβδομάδες θα ξαναμετρήσω (2 μήνες μετά από εκείνη τη μέτρηση).

Από την τουρνέ στα μαιευτήρια:

-Πήγα Αρεταίειο - έκοψα κανονικά εισιτήριο για τα εξωτερικά μαιευτικά ιατρεία - κανείς γιατρός δεν δέχτηκε να με δει λόγω του προχωρημένου της κύησης...

-Επίσης στο super οuaou ΙΑΣΩ. Ξεναγήθηκα στους χώρους προετοιμασίας επιτόκων - ωδίνων - τοκετού - ανάνηψης. Όλα πολύ άνετα και φάνηκε ότι είναι αρκετά ευέλικτοι στις επιθυμίες της επιτόκου (αφήνουν να έχεις αγκαλιά το μωρό αντί να το "ζεστάνουν" εκείνοι σε θερμοκοιτίδα μέχρι να σταθεροποιηθεί η θερμοκρασία του κλπ). Επίσης στα δωμάτια ωδίνων & προετοιμασίας υπάρχει ατομική τουαλέτα με ντους και γενικά πολύ καλή η όλη κατάσταση.

Βέβαια μετά πήρα τον τιμοκατάλογο και συγχίστηκα... 875 ευρουλάκια η συμμετοχή για τη μικρότερη διαμονή στο πιο οικονομικά πακέτο (εξτρά από το ποσό που παίρνουν από τον ΕΟΠΥΥ).

Μετά συνειδητοποίησα ότι οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ και ξανασυγχίστηκα...

Επίσης πήγα ραντεβού στο γιατρό μου που με βρήκε άψογη.

Πήραμε και καλές φωτό από τις μικρές. Η "τεμπέλα" τελικά είναι όχι απλά όμορφη, είναι πανέμορφη... και η άλλη καλή φαίνεται, απλά έτσι όπως κουνιέται όλη την ώρα, ακόμη και η καλύτερή της φωτό, είναι λίγο "κουνημένη".

Έχω πάρει πλέον 5 ολόκληρα κιλά!!!

Μου είπε δε, το "ΠΗΤ 13 Φλεβάρη ξέχασέ το". Οποιαδήποτε ημερομηνία από 1η Ιανουαρίου κ μετά είναι πιο πιθανή για μένα...

Αυτά που λέτε τα δικά μου...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

...εκει που φοβομαστε την προωροτητα, κοντευουμε να παμε σε παραταση, εεε??? τι να κανω βρε κοριτσια??? φαινεται δεν ειμαι μονο εγω ερωτευμενη με τον γιοκα μου... πρεπει να ναι κι αυτος μαζι μου!!! θελει την φωλιτσα που του φτιαξα για λιγο ακομα... :P:p:p;););):tongue::tongue::tongue:

katia εφτασες σε μονοψηφιο αριθμο!!! βρε ερωτα ο μιχαλιος με την κοιλιτσα σου!!!!μ ετο καλο ομορφο κοριτσακι μου!!!!!!λιγες μερες μεινανε να τον παρεις στην αγκαλια σου!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...