Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

οι ωδινες σε επιασαν γρηγορα? ποσες ωρες εκανες στον πρωτο? δεν ξερουν κι αν θεωρουμε πρωτοτοκος ή δευτεροτοκος, γιατι εγω "γεννησα" 20 εβδ, ενω τυπικα απο τις 21-22 εβδ θεωρουν την διαδικασια γεννα κι οχι αποβολη...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οι ωδινες σε επιασαν γρηγορα? ποσες ωρες εκανες στον πρωτο? δεν ξερουν κι αν θεωρουμε πρωτοτοκος ή δευτεροτοκος, γιατι εγω "γεννησα" 20 εβδ, ενω τυπικα απο τις 21-22 εβδ θεωρουν την διαδικασια γεννα κι οχι αποβολη...

στο γιο μου μου εβαλα στις 1 το μεσημερι αλλα σιγα σιγα οι πονοι μεχρι τις 7 κ 20 το απογευμα οι πονοι ηταν σιγα σιγα λιγοι λιγοι.. στην κορη μεσα σε 2-3 ωρες γεννησα!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

στο γιο μου μου εβαλα στις 1 το μεσημερι αλλα σιγα σιγα οι πονοι μεχρι τις 7 κ 20 το απογευμα οι πονοι ηταν σιγα σιγα λιγοι λιγοι.. στην κορη μεσα σε 2-3 ωρες γεννησα!

παντα στο πρωτο, λενε, αργεις πιο πολυ... θα δουμε κι εμεις! ουτως η αλλως δεν θα χω ραντεβου καπου αλλου!!! χχχχαααχχχααααχχχχαααα ;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μακαρι!!! να χει η ζωη μας νοημα και ουσια... θα με μαλωσουν καποιοι και καποιες, αλλα μονο με το αστερακι μας αγκαλια θα φυγει πραγματικα ο πονος της απωλειας μας και θα γινουμε ξανα ευτυχισμενοι! δεν θα ξεχασουμε... αλλα θα χουμε χαρα!!! πραγματικη και μεγαλη! κι αν ξαναζησουμε τετοια χαρα... σιγουρα θα ειμαστε ευλογημενοι!!!

σιγουρα δεν θα ξεχασεις! αλλα το μηχαλακι θα σου δωσει τετοια χαρα που ολα τα προβληματα θα τα ξεχνας!!!! κ φυσικα θα κανετε κ αλλα παιδια!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

παντα στο πρωτο, λενε, αργεις πιο πολυ... θα δουμε κι εμεις! ουτως η αλλως δεν θα χω ραντεβου καπου αλλου!!! χχχχαααχχχααααχχχχαααα ;););)

χαχαχαχαχχαχχαχαχ δεν ξερω γιατι ακουσα κ αλλες που γεννανε πολυ γρηγορα στο πρωτο λογικα θα γεννουσα γρηγορα αλλα τους πονους τους εβαζε σιγα σιγα δεν πονουσα κ τις 7 ωρες ερχοτανε για λιγο ο πονος κ εφευγε κ γεννησα καλυτερα στην κορη λιγες οι ωρες αλλα δυσκολα ειχε κολληση το μωρο κ δεν εβγαινε κ οταν το βγαλανε ηταν πρησμενο κ μαυρομελανο αφου οταν την ειδα λεω θρεμενο μωρο εκανα αλλα τελικα ηταν πολυ αδυνατο.. φοβηθηκε ο γιατρος μη το χασουμε κ εφαγα αρκετα ραμματα κ ερχοντουσαν οι μαιες απο πανω μου κ πιεζαν την κοιλια για να κατεβει αλλα δοξα το θεο μια χαρα ειναι κ ουτε με τρομαζει αυτο ετυχε τι να κανουμε! θα κανεις το σταυρο σου κ ολα καλα θα πανε!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

η μαμα μου εκανε 15 ωρες στον πρωτο... εμενα 20 λεπτα απο την ωρα που πηγε στο μαιευτηριο (ουτε ξυρισμα, ουτε κλισμα προλαβαν), στον τριτο 50 λεπτα και στον μικρο μιση ωρα! μια φιλη γεννησε και πολυ μεγαλο μωρο μεσα σε 2 ωρες και μια αλλη, με 2,500 κιλα μωρο, εκανε 9 ωρες προσπαθειες και τελικα καναν καισαρικη γιατι επεφταν οι παλμοι του μπεμπη... τυχερα ειναι και οπως ερθουν στην καθεμια! μονο το κλαματακι τους να ακουσουμε ολες και θα τα ξεχασουμε ολα, οπως ειπες...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

η μαμα μου εκανε 15 ωρες στον πρωτο... εμενα 20 λεπτα απο την ωρα που πηγε στο μαιευτηριο (ουτε ξυρισμα, ουτε κλισμα προλαβαν), στον τριτο 50 λεπτα και στον μικρο μιση ωρα! μια φιλη γεννησε και πολυ μεγαλο μωρο μεσα σε 2 ωρες και μια αλλη, με 2,500 κιλα μωρο, εκανε 9 ωρες προσπαθειες και τελικα καναν καισαρικη γιατι επεφταν οι παλμοι του μπεμπη... τυχερα ειναι και οπως ερθουν στην καθεμια! μονο το κλαματακι τους να ακουσουμε ολες και θα τα ξεχασουμε ολα, οπως ειπες...

ναι ολα τυχερα ειναι!! εγω για τριτο ουτε που το σκεφτομουνα κ ομως ηταν τυχερο να μηνω εγκυος ευχομαι να γεννησω χωρις προβληματα ουτε στο μωρο ουτε κ σε εμενα για να τα μεγαλωσω!!! ειμαι σιγουρη ολα καλα θα σου πανε!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Πολινακι καλώς μας βρηκες!!!! Με το καλο το μωρακι σου!!! Οτι θέλεις ρωτά μας!!!

Ντιντι, ροδουλα, ριτσα, ελενη, Κατια, κατ, και λοιπές μελλουσες Μανουλες χαίρομαι με τα νέα σας!!! Να μου φιλησετε τα μωρακια σας!!!!

Εγω πήρα την καμπύλη ζαχαρου, 95 όταν πήγα, 168 μετα απο 1ωρα που ήπια τη γλυκοζη και μετα απο ακόμη μια ώρα 86. Θα τα πάω απο Δευτέρα στη γιατρό αλλά ο μικροβιολογος είπε ότι ειναι τέλεια! Ο αιματοκριτης έπεσε απο 33 σε 31. Πειράζει;;

Μαρκελα που είσαι;;;;;;;;;;;;;;;;

Κατια τελευταίο 10ημερο....... Με κανέναν πόνο κοπέλα μου!!! Γερό το μωρακι σου κι εσυ φυσικά!!!

Φιλακια πολλα σε όλες σας!!! Και όνειρα γλυκά..... Πολυ γλυκά τώρα που δεν έχουμε και ζαχαρο!!!!! Καληνύχτα!!!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Πολινακι καλώς μας βρηκες!!!! Με το καλο το μωρακι σου!!! Οτι θέλεις ρωτά μας!!!

Ντιντι, ροδουλα, ριτσα, ελενη, Κατια, κατ, και λοιπές μελλουσες Μανουλες χαίρομαι με τα νέα σας!!! Να μου φιλησετε τα μωρακια σας!!!!

Εγω πήρα την καμπύλη ζαχαρου, 95 όταν πήγα, 168 μετα απο 1ωρα που ήπια τη γλυκοζη και μετα απο ακόμη μια ώρα 86. Θα τα πάω απο Δευτέρα στη γιατρό αλλά ο μικροβιολογος είπε ότι ειναι τέλεια! Ο αιματοκριτης έπεσε απο 33 σε 31. Πειράζει;;

Μαρκελα που είσαι;;;;;;;;;;;;;;;;

Κατια τελευταίο 10ημερο....... Με κανέναν πόνο κοπέλα μου!!! Γερό το μωρακι σου κι εσυ φυσικά!!!

Φιλακια πολλα σε όλες σας!!! Και όνειρα γλυκά..... Πολυ γλυκά τώρα που δεν έχουμε και ζαχαρο!!!!! Καληνύχτα!!!!!!

Και μπαρμπουλα!!! Δε σε ξέχασα!!! Καληνύχτα!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Kalhmera koritsia...h zwh mou olh ena serial telika...den kserw ti ginetai egw ekana pali xoriakh arnitiki phga sthn giatro me tatjhetika test kai tis xoriakis kuhsh den uparxei oute periodos omws twra perimenw mia ebdomada gia na kanw kati eksetaseis.tha sas ta pw analitika apo to spiti otan eimai.apla h giatros mou milise gia kati auksisis sthn xoriakh apo alla aitia kai ta eida ola giati exasa thn mama apo karkino kai o mpampas mou einai sto idio stadio twra....ouffffffffffff tha trelathw to 2012 gia mena einai les kai exei parei ena sfuri kai mou kommatiazei to kefali...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...