Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ο κολλητος του αντρα μου ειναι αιγωκερος! ειναι τελειος και ξεχωριστος ανθρωπος!!!! και εχει και πολυ χιουμορ! και ειναι λογικος

απλα ηθελα να δω σαν μωρο ποια ειναι τα ενδιαφεροντα του και τετοια, γι'αυτο ειπα στην κατια να μου ξαναστειλει τα ζωδια!

τα υδροχοακια για παραδειγμα θυμααμι ειχα διαβασει οτι τους αρεσει να ανακαλυπτουν τον κοσμο, ειναι περιεργα και θελουν να τα ξερουν ολα και να τους δινεις λογικες εξηγησεις

δεν ειναι επισης φαν του αθλητισμου και των σπορ (αν ισχυει αυτο ο μπαμπας του εχει να φαει μεγαλη νιλα που ονειρευεται να πηγαινει με το γιο του στο γηπεδο να βλεπουν τον ολυμπιακο! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)

ενας απο τα αδερφια μου που ειναι αιγωκερος ηταν σουπερ σαν μωρο! δεν εκλαιγε... παρα μονο οταν πειναγε! χαμογελαγε, επαιζε ηταν κοινωνικο, αλλα μεγαλωνοντας εχουν εγωισμο και θελουν να ναι πρωτοι, να χουν τον τελευταιο λογο, να κερδιζουν στα παιχνιδια, κλπ... και ειναι πολυ τρυφεροι, αλλα και περηφανοι για να το δειξουν!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσιαααα!!!!!!!!! τι κανετε?? σημερα αργα το βραδυ εκανε σεισμο αλλο ενα πιο μετα κ ενα δυνατο στις 7 παρα ετρεμα απο φοβο για να φανταστητε δεν εστειλα το γιο μου σχολειο ειναι κ λιγο μπουκωμενη η μυτη του..

χθες απο το μεσημερι μεχρι αργα το βραδυ ειχα ενα πονο απο κατω μαλλον μυικο αλλα δεν μπορουσα να κανω βημα σημερα δεν ποναω.. εσεις ολα καλα τι εγηνε με την μαρκελλα??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ ε ρε ενας αντρακλας βαρυς και ασηκωτος!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα εμενα με ρωταει συνεχεια "ο μπεμπης?" παιρνεις τηλεφωνο ρωταει, ερχεται ρωταει, παμε για υπνο ρωταει , ξυπναμε ρωταει!ολη μερα ρωταει "ο μπεμπης?"

αλλα αυτο που λες με τον καναπε μην νομιζεις κι εμενα μου το κανει! βαρεμενοι ανθρωποι οι αντρες!! την προηγουμενη φορα μου λεει "ο μπεμπης?" του λεω ξυπνιος ειναι ελα να παιξετε, δεν μπορω τωρα παιζω ps :shock:

οσο για το σιδηρο ροδουλα κανε κατι!!!!!!!!!!!! κοριτσακι ειναι πολ χαμηλο!!! δεν νιωθεις ατονιες?

καλημερα κοριτσιααααααα μου...επιτελους Παρασκευη..δουλευα 9.30 σημερα κ κοιμηθηκα μιση ωρα παραπανω κ νιωθω οτι κοιμηθηκα αιωναααα..!!

kittymaria να σου ζησει ο μπεμπουλης σου κ με το καλο να ερθει κ το 2ο...:D:D:D

Ροδουλα οντως ο αιματοκριτης σου εινα πολυ χαμηλος βρεεεε!!δεν νιωθεις ατονια...???ποσο σιδηρο παιρνεις??εγω οταν ειχε πεσει στο 31 ενιωθα ζαλαδες συνεχεια...!!

οσο για τον Ροδουλο ....χεχεχε....!το παιζει σκληρος εεε??να μην χασει τον ελεγχο εε???μωρε κατσε να τον παρει στην αγκαλια του κ θα χασει τα αβγα κ τα πασχαλια...!!!:P:p

Κατια εδω κ σημερα...??ωραιαααααα...!!!αληθεια δε ν σε πιανει αγχος κ αγωνια που λεει κ το διδυμακι μου...???

εμενα παλι ο αμορες ειναι με το χερι του κολλημενο στην κοιλια μου...χτυπαει μεσα στην κοιλιτσα μου κ απανταει ο πριγκηπακος....στους υπολοιπους οχι τοσο οσο σε αμορε κ εμενα....!!!εεε τοσες ωρες στην δουλεια τον χαιδευω κ ακουει την φωνη μου στους πελατες με συνηθισε κ σου λεει αυτη πρεπει να ειναι η Μανουλα.....!!:D

τα υπολοιπα κοριτσιααααααααα???τι κανουν???

κουρελι νιωθω αλλα την παλευω, τι να κανω , εχω και την μικρη...

σερνομαι ολη μερα, και απο βοηθεια λιγα πραματα, σημερα εκανα μαθημα πιανου στην μικρη και μετραγα τις γραμμες του πενταγραμμου 7 ,( ενω ειναι 5) ,

δεν βλαπω καλα , βλεπω μυγακια, και ανβαλω τις εξωτερικες δουλιες συνεχεια , αν δεν παμε και σημερα για ψωνια θα πενουμε τα δοντια μας με σκονη πλυντηριου γιατι οδοντοκρεμα δεν παιζει , τελειωσε

ειμαι χαλια γενικος απλα δεν το πολυ λεω γιατι δεν μου αρεσει να γκρινιαζω , τωρα που θα αρχισει ν αανεβιανει επλιζω σε καλυτερες μερες

παιρνω 2 σιδηρα την ημετα και ενα φιλισιν αλλα δεν μου δινει παραπανω γιατι η φεριτινη και ο σηδηρος ειναι σε φυσιολογικες τιμες και ρωταω εγω τωρα: αφου εγω γεματες αποθηκες σηδηρου γιατι ο οργανισμος μου δεν παιρνει απο εκει;τελος παντων! ειπαμε ολα καλα, γλιτωσαμε την μεταγγιση!:P

θα κανω τη δευτερα ξανα doppler για να δουμε οτι δεν πιεζεται-στρεσσαρεται πολυ και η θα μπουμε εκτακτως (π.χ. την Τριτη) ή θα τον περιμενουμε μεχρι και το σκ 17-18 νοεμβρη...

με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

εδω θα ειμαστε και θα περιμενουμε

ρε κοριτσια εχει καμια φαγουρα στην κοιλια;;

ειναι επειδη ανοιγει το δερμα;;;

η μαια μου ειπε μονο ελαιολαδο και για σκασμενες θηλες, ελαιολαδο και για αντισηπτικο τριμμενο καροτο:shock::shock:

καμια γνωμη;;;

μαρκελα περιμενουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

καλο ξεπαραδιασμα !

χχαχαχαχααχ εμενα ειναι μακρια αλλα ισως να εχει κατι οικονομικο που το χρειαζομαστε.. θα παω βεβαια καποια στιγμη να δω τι εχει κ τις τιμες..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

χχαχαχαχααχ εμενα ειναι μακρια αλλα ισως να εχει κατι οικονομικο που το χρειαζομαστε.. θα παω βεβαια καποια στιγμη να δω τι εχει κ τις τιμες..

εχει ομαρφα πραγματα

και πρακτικα

εγω εχω την μια κουνια απο εκει

και την εχω καταβρει με τα παπλωματα

μονο μην παρεις το πιο ζεστο γιατι θα σκασετε απο τρη ζεστη!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

καλησπερα κοριτσιαααα!!!!!!!!! τι κανετε?? σημερα αργα το βραδυ εκανε σεισμο αλλο ενα πιο μετα κ ενα δυνατο στις 7 παρα ετρεμα απο φοβο για να φανταστητε δεν εστειλα το γιο μου σχολειο ειναι κ λιγο μπουκωμενη η μυτη του..

χθες απο το μεσημερι μεχρι αργα το βραδυ ειχα ενα πονο απο κατω μαλλον μυικο αλλα δεν μπορουσα να κανω βημα σημερα δεν ποναω.. εσεις ολα καλα τι εγηνε με την μαρκελλα??

ωωωχχχχ... σεισμο μεγαλο? το χειροτερο μου... δεν ειχατε θεματα? καλυτερα για τον μικρο! παρασκευη +σκ να συνελθει το παιδακι κι απο δευτερα παει στο σχολειο... οσο για τον πονο στεκεσαι πολυ ορθια, κοριτσακι μου! ξεκουραση θες... αλλα ουτε και μετα τη γεννα δε σε κοβω... οποτε υπομονη και σ'αυτο! κουραγιο, ηρωα!!! η μαρκελλα λογικα μετα τις 5-6 θα μας εχει νεα... και ειμαι σιγουρη, θα ναι καλα νεα!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

new ικεα, ακουω... εεε θα βρεις διαφορα!!! εγω και για βολτα που πηγαινα, ολο και κατι τσιμπαγα... εννοειται οικονομικα, αλλα εχει πλακα και η γυρα, το ψαξιμο, το χαζεμα, το καφε για πρωινο, κλπ... ααα και τα παιδια συνηθως τρελαινονται!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ωωωχχχχ... σεισμο μεγαλο? το χειροτερο μου... δεν ειχατε θεματα? καλυτερα για τον μικρο! παρασκευη +σκ να συνελθει το παιδακι κι απο δευτερα παει στο σχολειο... οσο για τον πονο στεκεσαι πολυ ορθια, κοριτσακι μου! ξεκουραση θες... αλλα ουτε και μετα τη γεννα δε σε κοβω... οποτε υπομονη και σ'αυτο! κουραγιο, ηρωα!!! η μαρκελλα λογικα μετα τις 5-6 θα μας εχει νεα... και ειμαι σιγουρη, θα ναι καλα νεα!;)

μεγαλος αλλα οχι σε τοσο ωστε να κανει ζημιες ευτηχως το νησι ειναι ολο πετρα κ στεκει καλα δεν ειναι αμουδερο. κ εμενα ειναι το χειροτερο μου ο σεισμος τρεμω.. μαλλον απο την ορθοστασια ητανε.. εσυ καλα εισαι???? το μιχαλακι μας????

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

μεγαλος αλλα οχι σε τοσο ωστε να κανει ζημιες ευτηχως το νησι ειναι ολο πετρα κ στεκει καλα δεν ειναι αμουδερο. κ εμενα ειναι το χειροτερο μου ο σεισμος τρεμω.. μαλλον απο την ορθοστασια ητανε.. εσυ καλα εισαι???? το μιχαλακι μας????

ολα καλα εμεις!!! ο μιχαλακης μου κλωτσαει μια χαρα και εγω τον νιωθω ηρεμο... θα δουμε τωρα, αν δεν με πιασουν οι πονοι πιο πριν, τη δευτερα στον υπερηχο και θα κρινει ο γιατρος μας... μου πε την τεταρτη οτι ειναι μακρυ μωρο, εχει την περιδεση απο κατω και το σφιχτο κοιλιακο τοιχωμα απο πανω και ειναι αρκετα στριμωγμενος... γι αυτο θελει να τον τσεκαρουμε κι αν ειναι να εξαντλησουμε ολο το χρονο μας, αλλιως να μπουμε την τριτη-τεταρτη, να βγαλουμε το ραμμα, να βαλουν ωδινες και αν δεν... να παμε για καισαρικη. οποτε περιμενουμε... αλλα δοξα το Θεο δεν εχω αγχωθει, ουτε και στεναχωριεμαι για κατι... ολα καλα!:D

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ολα καλα εμεις!!! ο μιχαλακης μου κλωτσαει μια χαρα και εγω τον νιωθω ηρεμο... θα δουμε τωρα, αν δεν με πιασουν οι πονοι πιο πριν, τη δευτερα στον υπερηχο και θα κρινει ο γιατρος μας... μου πε την τεταρτη οτι ειναι μακρυ μωρο, εχει την περιδεση απο κατω και το σφιχτο κοιλιακο τοιχωμα απο πανω και ειναι αρκετα στριμωγμενος... γι αυτο θελει να τον τσεκαρουμε κι αν ειναι να εξαντλησουμε ολο το χρονο μας, αλλιως να μπουμε την τριτη-τεταρτη, να βγαλουμε το ραμμα, να βαλουν ωδινες και αν δεν... να παμε για καισαρικη. οποτε περιμενουμε... αλλα δοξα το Θεο δεν εχω αγχωθει, ουτε και στεναχωριεμαι για κατι... ολα καλα!:D

το μωρο ειναι γυρισμενο κ αν σου βαλει ωδινες θα γεννησεις εγω δεν ειχα πονους παντα ηταν τεχνιτοι κ μια χαρα δεν θα κανεις καισαρικη αν ερχοταν αναποδα αλλαζει το πραμα.. κ εμενα κλωτσαει συνεχεια μα παρα πολυ αφου λεω καλα τι κανει??? χχαχχαχαχ:tongue::tongue:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

το μωρο ειναι γυρισμενο κ αν σου βαλει ωδινες θα γεννησεις εγω δεν ειχα πονους παντα ηταν τεχνιτοι κ μια χαρα δεν θα κανεις καισαρικη αν ερχοταν αναποδα αλλαζει το πραμα.. κ εμενα κλωτσαει συνεχεια μα παρα πολυ αφου λεω καλα τι κανει??? χχαχχαχαχ:tongue::tongue:

ναι, μωρε, τα καημενα... προσπαθουν να τεντωθουν! ριχνουν δεξια, αριστερα, μαζευονται στη μια πλευρα... τι να κανουν?

ετσι μου πε κι ο γιατρος... εχει κατεβει πολυ καλα (πρεπει να βγει και το ραμμα βεβαια για να σιγουρευτουμε) και εχει ωραια θεση, οποτε την καισαρικη θελει οσο μπορουμε να την αποφυγουμε... μου πε κιολας οτι αφου θελουμε κι αλλα παιδακια, θα ναι πιο ευκολο να ξαναμεινω εγκυος και να κανω περιδεση και να πανε ολα καλα, αν δεν εχω την τομη... αν παλι χρειαστει, δεν με πειραζει... απλα θα το παρουμε αποφαση οτι θα παμε για το 2ο (μετα απο 1,5 - 2 χρονια) και τελος... να μαστε καλα! κι οτι θελει ο Θεος...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ναι, μωρε, τα καημενα... προσπαθουν να τεντωθουν! ριχνουν δεξια, αριστερα, μαζευονται στη μια πλευρα... τι να κανουν?

ετσι μου πε κι ο γιατρος... εχει κατεβει πολυ καλα (πρεπει να βγει και το ραμμα βεβαια για να σιγουρευτουμε) και εχει ωραια θεση, οποτε την καισαρικη θελει οσο μπορουμε να την αποφυγουμε... μου πε κιολας οτι αφου θελουμε κι αλλα παιδακια, θα ναι πιο ευκολο να ξαναμεινω εγκυος και να κανω περιδεση και να πανε ολα καλα, αν δεν εχω την τομη... αν παλι χρειαστει, δεν με πειραζει... απλα θα το παρουμε αποφαση οτι θα παμε για το 2ο (μετα απο 1,5 - 2 χρονια) και τελος... να μαστε καλα! κι οτι θελει ο Θεος...

με το καλο να πανε ολα!!!!!! μπορει να ερθει κ πιο γρηγορα το νεο νινι κ να ειναι ολα μια χαρα!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

με το καλο να πανε ολα!!!!!! μπορει να ερθει κ πιο γρηγορα το νεο νινι κ να ειναι ολα μια χαρα!!!

μακαρι!!! να χει η ζωη μας νοημα και ουσια... θα με μαλωσουν καποιοι και καποιες, αλλα μονο με το αστερακι μας αγκαλια θα φυγει πραγματικα ο πονος της απωλειας μας και θα γινουμε ξανα ευτυχισμενοι! δεν θα ξεχασουμε... αλλα θα χουμε χαρα!!! πραγματικη και μεγαλη! κι αν ξαναζησουμε τετοια χαρα... σιγουρα θα ειμαστε ευλογημενοι!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...