Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κορίτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχές σας..

Λοιπόν τα υδροχοακια τέλεια παιδιά....ο μικρός μου απο 45 ημερών σταμάτησε να ξυπνάει το βράδυ για γάλα...ξυπνουσε το πρωί κατα τις 6.30-7 κ το τελευταίο ταισμα ήταν γύρω στις 11 το βράδυ (θα καταλάβετε τι εννοω για τα ξενυχτια σε λιγους μηνες με το καλο)....τώρα που εχει μεγαλώσει κοιμάται απο τις 9 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί...δεν γκρινιαζει ποτέ παρά μόνο όταν πειναει που ξεσηκώνει τον κόσμο....ακομα κ στο μαιευτήριο όταν γεννήθηκε όταν πεινουσε τον άκουγε όλη η πτέρυγα....

Τώρα που μεγαλώνει κάθεται κ παίζει κ δεν πολυπειραζει τα πράγματα (είμαστε στη φάση του μπουσουληματος)

Γενικά ειναι πολυ καλα παιδιά...λίγο απαιτητικά αλλα σιγα το πράγμα....

Λέω του άνδρα μου, έχουμε καλομαθει με το μικρό κ αν το δεύτερο τώρα βγει ζωηρό θα μας φανεί πολυ παράξενο.....αλλα απο την άλλη δεν πειράζει την υγεία τους να εχουν

Με το καλο, με το καλο σε όλες!!!!

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μου μπηκε μια ιδεα και θελω τη γνωμη σας!!!

σκεφτομαι με τι μηνυματακι στο κινητο να ενημερωνουμε κυριως τους φιλους για το οτι γεννησα... λεω να μην ειναι ενα ξερω "γεννησαμε"... εχει κανει καμια κατι αντιστοιχο? ή αν εχει τυχει να της στειλουν? η το βρισκεται "αμερικανια"?

καλημερα στα κοριτσια...

Πολυ αμερικανια οντως...αν και οι αμερκανοι κανουν χειροτερα...τυπωνουν καρτες με φωτο του μωρου και τις στελνουν σε ΟΛΟΥΣ,,,,αλλα γι αυτο τους λενε αμερικανους γιατι κανουν το τοσο ΤΟΟΟΟΣΣΣΟΟΟΟΟ!!! Οποιος ενδιαφερεται θα παρει τηλεφωνο νομιζω...αντε να πεις και σε ενα ποστ στο φεισμπουκ οτι γεννησες κι ειστε καλα...

Να μου πεις ετσι που μας εχουν κανει τα υιοθετουμε κι μεις σιγα σιγα, τα καπκεικς, τα shower party και τις λοιπες μπουρδιτσες...κι εγω σκεφτομουνα για σαουερ αλλα ποιος λεει στους προσκεκλημενους οτι πρεπει να φερουν κατι για το μωρο...ντροπη δεν ειναι...? Και στην εποχη που ζουμε ο αλλος το σκεφτεται να σου φερει δωρο 2 φορες...οποτε..

Μαρκελα...κρατα μας ενημερες με το θεματακι το χοριακο σου!!!

Κατια κοντευεις ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

ΠΕΙΝΑΩΩΩΩ παω να φαω κανα φρουτακι...κλαψ

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

κατια μου πως εισαι εσυ? δεν νιωθεις καμια διαφορα ? πιο βαρια πιο κουρασμενη πιο αγχωμενη??

νομιζω οταν μπω στο μηνα μου θα ειμαι μεσα στο αγχος!!!και το φοβο!

εσυ φοβασαι?

κοριτσακι μου, εγω ημουν μεχρι τωρα χε*μενη!!! ηθελα να τα καταφερουμε να φτασουμε στις 38 εβδομαδες και να μαστε καλα... δοξα το Θεο τα καταφεραμε και τωρα, απλα το αφηνω στο μπεμπη μου και την Παναγιτσα να μου τα φερουν οπως θελουν μεχρι τελους! δεν φοβαμαι... εχω πιστη οτι ολα θα πανε καλα!!! εσυ, θα φροντισω εγω γι αυτο(!), θα σαι ηρεμη τοτε και απλα θα ανυπομονεις! θα θες την αγκαλια του Αλκη, τα φιλια, τα χαδια του και δεν θα σκεφτεσαι ουτε φοβους, ουτε πονους, ουτε τιποτα!!! το αγχος, φυσικα, ειναι αλλο... υπαρχει, αλλα τοσους μηνες ηταν τοσο που μαλλον εμειναν μονο ιχνη για τωρα... μετα τη γεννα να δω!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα κοριτσιααααααα μου...επιτελους Παρασκευη..δουλευα 9.30 σημερα κ κοιμηθηκα μιση ωρα παραπανω κ νιωθω οτι κοιμηθηκα αιωναααα..!!

kittymaria να σου ζησει ο μπεμπουλης σου κ με το καλο να ερθει κ το 2ο...:D:D:D

Ροδουλα οντως ο αιματοκριτης σου εινα πολυ χαμηλος βρεεεε!!δεν νιωθεις ατονια...???ποσο σιδηρο παιρνεις??εγω οταν ειχε πεσει στο 31 ενιωθα ζαλαδες συνεχεια...!!

οσο για τον Ροδουλο ....χεχεχε....!το παιζει σκληρος εεε??να μην χασει τον ελεγχο εε???μωρε κατσε να τον παρει στην αγκαλια του κ θα χασει τα αβγα κ τα πασχαλια...!!!:P:p

Κατια εδω κ σημερα...??ωραιαααααα...!!!αληθεια δε ν σε πιανει αγχος κ αγωνια που λεει κ το διδυμακι μου...???

εμενα παλι ο αμορες ειναι με το χερι του κολλημενο στην κοιλια μου...χτυπαει μεσα στην κοιλιτσα μου κ απανταει ο πριγκηπακος....στους υπολοιπους οχι τοσο οσο σε αμορε κ εμενα....!!!εεε τοσες ωρες στην δουλεια τον χαιδευω κ ακουει την φωνη μου στους πελατες με συνηθισε κ σου λεει αυτη πρεπει να ειναι η Μανουλα.....!!:D

τα υπολοιπα κοριτσιααααααααα???τι κανουν???

Jr39p2.png

Κορίτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχές σας..

Λοιπόν τα υδροχοακια τέλεια παιδιά....ο μικρός μου απο 45 ημερών σταμάτησε να ξυπνάει το βράδυ για γάλα...ξυπνουσε το πρωί κατα τις 6.30-7 κ το τελευταίο ταισμα ήταν γύρω στις 11 το βράδυ (θα καταλάβετε τι εννοω για τα ξενυχτια σε λιγους μηνες με το καλο)....τώρα που εχει μεγαλώσει κοιμάται απο τις 9 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί...δεν γκρινιαζει ποτέ παρά μόνο όταν πειναει που ξεσηκώνει τον κόσμο....ακομα κ στο μαιευτήριο όταν γεννήθηκε όταν πεινουσε τον άκουγε όλη η πτέρυγα....

Τώρα που μεγαλώνει κάθεται κ παίζει κ δεν πολυπειραζει τα πράγματα (είμαστε στη φάση του μπουσουληματος)

Γενικά ειναι πολυ καλα παιδιά...λίγο απαιτητικά αλλα σιγα το πράγμα....

Λέω του άνδρα μου, έχουμε καλομαθει με το μικρό κ αν το δεύτερο τώρα βγει ζωηρό θα μας φανεί πολυ παράξενο.....αλλα απο την άλλη δεν πειράζει την υγεία τους να εχουν

Με το καλο, με το καλο σε όλες!!!!

αχ μακαρι να ειναι ετσι και ο δικος μου μπεμπης !!!!

προλαβαινω δεν προλαβαινω τον υδροχοο!

μπαινω στον μηνα μου 28 δεκεμβριου με αιγοκερους εμεις θελουμε φυσικα να γεννησουμε μετα τις 37 εβδομαδες! =μετα τα θεοφανια παλι ακομη εξακολουθω να ειμαι στους αιγοκερους! τα υδροχοακια ειναι μετα τις 22 ιανουαριου ε? δηλαδη θα πρεπει να φτασω μεχρι τις 39 εβδομαδες!!!

κατια καποτε μας ειχες στειλει ενα λινκ με τα ζωδια των μικρων και ειχα διαβασει για τα υδροχοακια (τα θυμαμαι ολα!) αλλα τωρα λεω να διαβασω και τα αιγοκερακια γιατι ποτε δεν ξερεις!!!

μηπως θυμασαι το λινκ να μου το ξαναστειλεις???????

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

aaaa Κατια τωρα ειδα την απαντηση σου....!!!δεν θυμαμαι αν σας ειπα χθες τι επαθα..:D

το μεσημερι που ξαπλωσα για λιγο κοριτσια εκλεισα τα ματια μου ασυναισθητα ειδα μπροστα στα ματια μου οτι ειχα γεννησει μολις κ μου εφεραν αγκαλια τον πριγκηπακο μου κ απο πανω μου ηταν ο αμορες κ με φιλουσε κ εγω εκλαιγα κ γελουσα...οχι ονειρο σαν ζωντανο...!!κ εκει ξεκινησε ο μπεμπης τις κλωτσιες σαν να χαιδευοταν στα χερια μου που τα ειχα στην κοιλια μου κ ξαφνικα επιασα ενα κεφαλακιιιιιιιιιιιι!!!:-D:grin::-D

εκλαιγα απο χαρα....!!ηταν τοσο ζωντανο...!

εκει καταλαβα πως ειναι οταν γεννησεις κ ξεχνας οτι εχεις περασει στην γεννα κ στην εγκυμοσυνη...!!φανταστειτε να το νιωσουμε κιολας..νομιζω θα κλαιω συνεχεια απο ΧΑΡΑ...!!:D:D:D

Jr39p2.png

καλημερα στα κοριτσια...

Πολυ αμερικανια οντως...αν και οι αμερκανοι κανουν χειροτερα...τυπωνουν καρτες με φωτο του μωρου και τις στελνουν σε ΟΛΟΥΣ,,,,αλλα γι αυτο τους λενε αμερικανους γιατι κανουν το τοσο ΤΟΟΟΟΣΣΣΟΟΟΟΟ!!! Οποιος ενδιαφερεται θα παρει τηλεφωνο νομιζω...αντε να πεις και σε ενα ποστ στο φεισμπουκ οτι γεννησες κι ειστε καλα...

Να μου πεις ετσι που μας εχουν κανει τα υιοθετουμε κι μεις σιγα σιγα, τα καπκεικς, τα shower party και τις λοιπες μπουρδιτσες...κι εγω σκεφτομουνα για σαουερ αλλα ποιος λεει στους προσκεκλημενους οτι πρεπει να φερουν κατι για το μωρο...ντροπη δεν ειναι...? Και στην εποχη που ζουμε ο αλλος το σκεφτεται να σου φερει δωρο 2 φορες...οποτε..

Μαρκελα...κρατα μας ενημερες με το θεματακι το χοριακο σου!!!

Κατια κοντευεις ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

ΠΕΙΝΑΩΩΩΩ παω να φαω κανα φρουτακι...κλαψ

καλημερα μπισκοτακι!! που ειναι οπ μικρος τωρα που καθεσαι ? παει παιδικο ή καθεται με τη μανουλα του??

οσο για τις αμερικανιες εγω εκανα αμερικανια τον γαμο μου τελειως!!!!

1. δεν ειχα οργανα ουτε θειες να μου τραγουδανε! ειχα ενα κασετοφωνακι (ροζ παρακαλω) και ειχα βαλει ενα σιντι με μουσικη που παιζουν στα κλαμπ!!! αχαχαχαχαχ καλα ενταξει εβαλα ωραια τραγουδακι δεν ηταν νταμπαντουμπα !

2. φορεσα : Something Old, Something New, Something Borrowed, Something Blue,

3. ειχα τραπεζι στην εισοδο με κουφετα μπεζεδες κερακια και βινλιο ευχων

4. πεταξα ανθοδεσμη(καλα αυτο το κανουν ολες πλεον)

5. πεταξαμε και καλτσοδετα στους αγαμους φιλους μας

6. ειχα ντι τζει (παλι οχι οργανα)και μετα τις 11 επαιζε ντισκο και πιο αργα επαιζε dance music

εντιτ!!! ο ντιτζει ειχε φερει και φωτορυθμικα!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

UzVGp2.png

κοριτσακι μου, εγω ημουν μεχρι τωρα χε*μενη!!! ηθελα να τα καταφερουμε να φτασουμε στις 38 εβδομαδες και να μαστε καλα... δοξα το Θεο τα καταφεραμε και τωρα, απλα το αφηνω στο μπεμπη μου και την Παναγιτσα να μου τα φερουν οπως θελουν μεχρι τελους! δεν φοβαμαι... εχω πιστη οτι ολα θα πανε καλα!!! εσυ, θα φροντισω εγω γι αυτο(!), θα σαι ηρεμη τοτε και απλα θα ανυπομονεις! θα θες την αγκαλια του Αλκη, τα φιλια, τα χαδια του και δεν θα σκεφτεσαι ουτε φοβους, ουτε πονους, ουτε τιποτα!!! το αγχος, φυσικα, ειναι αλλο... υπαρχει, αλλα τοσους μηνες ηταν τοσο που μαλλον εμειναν μονο ιχνη για τωρα... μετα τη γεννα να δω!

εχεις δικιο!!! σε ολη τη γεννα ειμαστε μεσα στο αγχος και πιο πολυ στις αρχες μεχρι να ειμαστε σιγουρες οτι εχει δεσει καλα το μπεμπακι! αλλα νομιζω οταν μπω στο μηνα μου η αγωνια μου θα εχει κορυφωθει!!!! βεβαια θα εχω μαζι με την αγωνια και προσμονη και λαχταρα

σιγουρα θα ειναι αναμικτα τα συνεσθηματα!!!

ανυπομωνω παντως να γεννησεις !!!! ο γιατρος σου ειπε θα περιμενει και αυτο το σκ ή μεχρι το επομενο σκ????

UzVGp2.png

θα τα προλαβεις τα υδροχοακια βρε διδυμακι....μην το σκεφτεσαι απο τωρα...αν κ εγω αγαπαω τρελα κ τα αιγορακια....!!δεν ξερω για μωρακια τι λενε αλλα σαν ανθρωποι ειιναι πολυ ξεχωριστοι...τουλαχιστον αυτοι που γνωριζω εγω ειναι ολα τα λεφτα...!!

ξαφνικα κοριτσια μου ηρθε μια σκοτοδεινη κ μια φουντωση...!!ουφφφ..!λες κ εχει 40 βαθμους...!!

Jr39p2.png

aaaa Κατια τωρα ειδα την απαντηση σου....!!!δεν θυμαμαι αν σας ειπα χθες τι επαθα..:D

το μεσημερι που ξαπλωσα για λιγο κοριτσια εκλεισα τα ματια μου ασυναισθητα ειδα μπροστα στα ματια μου οτι ειχα γεννησει μολις κ μου εφεραν αγκαλια τον πριγκηπακο μου κ απο πανω μου ηταν ο αμορες κ με φιλουσε κ εγω εκλαιγα κ γελουσα...οχι ονειρο σαν ζωντανο...!!κ εκει ξεκινησε ο μπεμπης τις κλωτσιες σαν να χαιδευοταν στα χερια μου που τα ειχα στην κοιλια μου κ ξαφνικα επιασα ενα κεφαλακιιιιιιιιιιιι!!!:-D:grin::-D

εκλαιγα απο χαρα....!!ηταν τοσο ζωντανο...!

εκει καταλαβα πως ειναι οταν γεννησεις κ ξεχνας οτι εχεις περασει στην γεννα κ στην εγκυμοσυνη...!!φανταστειτε να το νιωσουμε κιολας..νομιζω θα κλαιω συνεχεια απο ΧΑΡΑ...!!:D:D:D

διδυμακι εχω δει και εγω το ιδιο ονειρο περιπου!!! ειναι απιστευτη η αισθηση της αγαπης που ενιωθα στον υπνο μου! και ξυπνας με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια!!!!

μη σου πω και τωρα που σου γραφω εχω αυτο το χαζο χαμογελο στα χειλη!!!

ολο ονειρευομαι τον μπεμπακο μου!!!! αλλα μια αγωνια για την γεννα την εχω...

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

θα τα προλαβεις τα υδροχοακια βρε διδυμακι....μην το σκεφτεσαι απο τωρα...αν κ εγω αγαπαω τρελα κ τα αιγορακια....!!δεν ξερω για μωρακια τι λενε αλλα σαν ανθρωποι ειιναι πολυ ξεχωριστοι...τουλαχιστον αυτοι που γνωριζω εγω ειναι ολα τα λεφτα...!!

ξαφνικα κοριτσια μου ηρθε μια σκοτοδεινη κ μια φουντωση...!!ουφφφ..!λες κ εχει 40 βαθμους...!!

ο κολλητος του αντρα μου ειναι αιγωκερος! ειναι τελειος και ξεχωριστος ανθρωπος!!!! και εχει και πολυ χιουμορ! και ειναι λογικος

απλα ηθελα να δω σαν μωρο ποια ειναι τα ενδιαφεροντα του και τετοια, γι'αυτο ειπα στην κατια να μου ξαναστειλει τα ζωδια!

τα υδροχοακια για παραδειγμα θυμααμι ειχα διαβασει οτι τους αρεσει να ανακαλυπτουν τον κοσμο, ειναι περιεργα και θελουν να τα ξερουν ολα και να τους δινεις λογικες εξηγησεις

δεν ειναι επισης φαν του αθλητισμου και των σπορ (αν ισχυει αυτο ο μπαμπας του εχει να φαει μεγαλη νιλα που ονειρευεται να πηγαινει με το γιο του στο γηπεδο να βλεπουν τον ολυμπιακο! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)

UzVGp2.png

αχαχαχαχα...!!εγω τους Υδροχοους που ξερω κ ασχολουνται κ βλεπουν μπαλα κ σπορ....ο ενας ειναι ο ξαδερφος μου κ οι αλλοι οι κουμπαροι μου 2 αντρες ....!:D:D:D

μωρε θα τον πηγαινω εγω με το ζορι στο γηπεδο....αχαχαχαχαχα!!:D:D

Jr39p2.png

αχ μακαρι να ειναι ετσι και ο δικος μου μπεμπης !!!!

προλαβαινω δεν προλαβαινω τον υδροχοο!

μπαινω στον μηνα μου 28 δεκεμβριου με αιγοκερους εμεις θελουμε φυσικα να γεννησουμε μετα τις 37 εβδομαδες! =μετα τα θεοφανια παλι ακομη εξακολουθω να ειμαι στους αιγοκερους! τα υδροχοακια ειναι μετα τις 22 ιανουαριου ε? δηλαδη θα πρεπει να φτασω μεχρι τις 39 εβδομαδες!!!

κατια καποτε μας ειχες στειλει ενα λινκ με τα ζωδια των μικρων και ειχα διαβασει για τα υδροχοακια (τα θυμαμαι ολα!) αλλα τωρα λεω να διαβασω και τα αιγοκερακια γιατι ποτε δεν ξερεις!!!

μηπως θυμασαι το λινκ να μου το ξαναστειλεις???????

http://www.heliofoto.gr/gr/paidiki.htm

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα μπισκοτακι!! που ειναι οπ μικρος τωρα που καθεσαι ? παει παιδικο ή καθεται με τη μανουλα του??

οσο για τις αμερικανιες εγω εκανα αμερικανια τον γαμο μου τελειως!!!!

1. δεν ειχα οργανα ουτε θειες να μου τραγουδανε! ειχα ενα κασετοφωνακι (ροζ παρακαλω) και ειχα βαλει ενα σιντι με μουσικη που παιζουν στα κλαμπ!!! αχαχαχαχαχ καλα ενταξει εβαλα ωραια τραγουδακι δεν ηταν νταμπαντουμπα !

2. φορεσα : Something Old, Something New, Something Borrowed, Something Blue,

3. ειχα τραπεζι στην εισοδο με κουφετα μπεζεδες κερακια και βινλιο ευχων

4. πεταξα ανθοδεσμη(καλα αυτο το κανουν ολες πλεον)

5. πεταξαμε και καλτσοδετα στους αγαμους φιλους μας

6. ειχα ντι τζει (παλι οχι οργανα)και μετα τις 11 επαιζε ντισκο και πιο αργα επαιζε dance music

εντιτ!!! ο ντιτζει ειχε φερει και φωτορυθμικα!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ο μικρος ειναι παιδικο...θα καθομουν υπολογιστη νομιζεις αν τον ειχα εδω??!! Μ ε τιποτα!

Κι μεις καναμε αμερικανιες μωρε ολοι κανουνε,,,αλλα πλεον χανεις το νοημα, οπως λεει και ο αντρας μου σας εχουν κανει το κεφαλι σεξ εντ δε σιτι ..και δεν εχει αδικο..

ΥΓ.το 4 δε το εκανα γιατι////...το ξεχασα...αχαχχαχαχχαχα!!!! και το 6 με τιποτα...μονο ζωντανη μουσικη πρωτα παραδοσιακα και μετα λαϊκά..κι οταν παω σε γαμους που το ζευγαρι εχει κανει και μαθηματα για τανγκο...λέω Χριστέ μου ελεος...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

εχεις δικιο!!! σε ολη τη γεννα ειμαστε μεσα στο αγχος και πιο πολυ στις αρχες μεχρι να ειμαστε σιγουρες οτι εχει δεσει καλα το μπεμπακι! αλλα νομιζω οταν μπω στο μηνα μου η αγωνια μου θα εχει κορυφωθει!!!! βεβαια θα εχω μαζι με την αγωνια και προσμονη και λαχταρα

σιγουρα θα ειναι αναμικτα τα συνεσθηματα!!!

ανυπομωνω παντως να γεννησεις !!!! ο γιατρος σου ειπε θα περιμενει και αυτο το σκ ή μεχρι το επομενο σκ????

θα κανω τη δευτερα ξανα doppler για να δουμε οτι δεν πιεζεται-στρεσσαρεται πολυ και η θα μπουμε εκτακτως (π.χ. την Τριτη) ή θα τον περιμενουμε μεχρι και το σκ 17-18 νοεμβρη...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...