Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

μου μπηκε μια ιδεα και θελω τη γνωμη σας!!!

σκεφτομαι με τι μηνυματακι στο κινητο να ενημερωνουμε κυριως τους φιλους για το οτι γεννησα... λεω να μην ειναι ενα ξερω "γεννησαμε"... εχει κανει καμια κατι αντιστοιχο? ή αν εχει τυχει να της στειλουν? η το βρισκεται "αμερικανια"?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

polixeni , Καλως ηρθες με το καλο το μωρακι σου!!!

Κατια , εγω ειχα πει να στειλει ενα sms ο αντρας μου που να λεει ''ζυγιζουμε 3450 , 53 ποντους ,ταλαιπωρησαμε την μαμα λιγακι αλλα ειμαστε και οι δυο μια χαρα! θα χαρω να σας δω και να σας γνωρισω απο κοντα οταν σαραντισω!! ''Μπεμπης -Μαρια'Μαρκελλα-Αλεξης!

Γιατι δεν θελαμε επισκεψεις στο σπιτι πιο νωρις απο τον σαραντισμο

Μπισκοτακι μου , ασε Τουρκικο σηριαλ εγινα!!Εγω παντως νιωθω πιο εγκυος απο ποτε!3 μερες καθυστερηση , 4 θετικα τεστ μια χοριακη 188 , μια χοριακη 5(μαλλον λαθος) η καταραμενη πουθενα και αυριο το πρωι παμε χοριακη παλι μετα απο εντολη ιατρου και στην συνεχεια γιατρο...Θα παω σε αλλο μικροβιολογικο εργαστηριο γιατι μου πατατα εκαναν οι αλλοι και κοντεψα να παθω εκγεφαλικο!!!ΟΠΟΤΕ μολις γυρισω απο την γιατρο το βραδυ θα βαλω και ενα τικερακι μια σελιδα θα πιανει αν ολα ειναι καλα!!:tongue::tongue::tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Barboula, Κατια και Ελενη_Δημητρη σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας, εμενα μου ειπε οτι το 1ο τριμηνο να προσπαθησω να μην παρω κιλα, αλλα αν παρω να μην ξεπερασουν το 1 κιλο τον μηνα. Τωρα ειμαι στον 2ο μηνα (6η βδομαδα) και εχω χασει 1 κιλο, πειραζει; Δεν εχω εμετους ζαλαδες κτλ ακομα!!!!! Α!!!! Με το καλο ολες σας, και με εναν πονο!!!! Σας ευχομαι να γεννηθουν υγιεστατα και πανεμορφα τα ζουζουνια σας!!!

Αν δεν εχεις αναγουλες και ζαλαδες μεχρι της 8-9 εβδομαδες μαλλον την γλιτωνεις!Εγω ειχα αναγουλες και εμετους καθε μερα απο την 7 εβδομαδα μεχρι την 20!!!

Κοριτσαρες γεια σας, προσωπικα ανηκω στις μαμαδες του ιουλιου 2013 αλλα μπηκα εδω για να μαθω πως θα ειναι το ταξιδι μου μεσα απο τις δικες σας εμπειριες. Διαβασα διαφορα θεματακια σας και ειστε αξιολατρευτες..... πολυ μ'αρεσετε!!!

Να ρωτησω κατι;;;;;; Ποσα κιλα εχετε παρει μεχρι τωρα; ποσα πηρατε μεχρι τον 6ο μηνα; τι τρωγατε;

Ρωταω για να ξερω τι με περιμενει..... φιλια σε ολες σας

Εγω ειχα παρει 2 κιλα μεχρι 22 εβδομαδες και απο 22 εβδομαδες μεχρι 32 πηρα 5 κιλα και 32-38εβδομαδες 2 κιλα.Συνολο 9 κιλα εβαλα.Ετρωγα χωρις πολλα λαδια , οχι τηγανιτα , πολλες σαλατες , φρουτα και γιαουρτι καθως και κιτρινο τυρι.Για κανα 3μηνο την ειχα βγαλει με ρυζι μακαρονια και φρουτα γιατι τα αηδιαζα ολα.

καλημερα κοριτσια!!!!!!! ολες καλα η κατια μας ολα καλα κ εμενα ετσι ηταν μου εβαλε πονους στο γιο μου κ γεννησα πολυ καλα!!! το μονο που δεν ηθελα κ ελεγα του γιατρου ηταν να σταματησει να βαζει χερι αυτο με πονουσε πιο πολυ αλλα μπορει να μην χρειαστει σε εσενα γιατι στην κορη δεν εβαλε χερι.. παντως ολα καλα θα πανε!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΜΙΧΑΗΛ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΚΕΡΑΚΙ, ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ Κ ΑΝΑΨΑ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!

ΜΑΡΚΕΛΛΑ δεν ξερω με χοριακες κ τετοια τι παιζει αλλα ενα ειναι σιγουρο 5 τεστ να ειναι λαθος? αποκλειεται!!!!!! ΟΛΕΣ του χρονου θα κρατατε τα μωρακια σας αγκαλια!!!! κ η μαρκελλα κ η ελενη κ η υρις!!!

Σ'ευχαριστω Ριτσα μου να σαι καλα !!!

1287276g7xeuqjkea.gif

καλημερα!!!!

μαρκελα μου δεν γινεται 5 θετικα τεστ και μια θετικη χοριακη να εκανε λαθος!!!!!!!!!!!!!!!

δεν γινεται αυτο που λες με τπτ!

εννοειται οτι το 5 ειναι λαθος!

και οι βιοχημικες που λες δεν φτανουν 180

βιοχημικη λεγεται μια ξυηση που η χοριακη δεν ξεπερναει το 30!!!!!!!!!!

ουτε καν να σκεφτεις οτι το εχασες το μωρακι σου! δεν γινεται απο 180 μεσα σε 2 μερες να κατεβει στο 5!!!!!!!!!!!!

να πας σε αλλο κεντρο!θα δεις οτι εχω απολυτο δικιο!!!!!!!!!και αδικα σκας και στεναχωρεις και το εμβρυακι σου!

κατια μου διαβασα και τα δικα σας νεα ολα υπεροχα!! ο μιχαλιος δεν βιαζεται θελει να μεινει μεσα στη κοιλιτσα της μανουλας του!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΙΩ ΜΑς ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΜΟΥ!(της διδυμης ψυχης μου το μωρακι εννοω!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:)

didi και αν οντως εχει κανει λαθος , αυριο θα παω αλλου να κανω θα ερθεις να την πιασουμε μαζι απο το μαλλι???????γιατι κοντευω να παθω εκγεφαλικο!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ΜΑΡΚΕΛΑ μου σιγουρα ειναι λαθος............!!αυριο περιμενουμε ανεβασμενηηηηηηηηη χοριακη κ ενα νεο τικερακι...μια τετοια διαδικασια περασα κ εγω στην αρχη...ειχα 3 θετικα τεστ 4 μερες καθυστερηση εβγαινα 6 εβδομαδων αλλα δεν βλεπαμε σακο ...κ με εστειλε ο γιατρος για χοριακη...η οποια βγηκε αυξημενη...αλλα ηταν τοσο αυξημενη που ανησυχησε που δεν ειδαμε σακο μηπως ηταν εξωμητριο..κ τελικα με εστειλε στο νοσοκομειο γιατι ημουν εκτος αθηνων κ φανηκε ο ΣΑΚΟΣ.....απο τοτε.....!!

:D:D:D:D:D:D

συνειδητοποιησα ποσο πολυ το ηθελα αυτο το πριγκηπακι...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.............!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ειχαμε παει σπιτι κ σημαδευαμε τα ηλεκτρολογικα που πρεπει να σκαψει ο αμορες για να περασει τα καλωδια ο μπαμπας...τωρα μπηκα στης μαμας μου κ εφαγα κρεατοσουπα κ παω σπιτι με αμορε για υπνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

Jr39p2.png

1540196nhpml2l85s.gif

markelaki moy θa erθω na tiς bgalω mia mia trixa thς blamenhς poy ekane laθoς!!!!

περιμενουμε αυριο την τετραψηφια πλεον χοριακαρα σου!! σιγουρα θα ειναι πανω απο 800!

διδυμακι μου και παλι να χαιρομαστε το γαβρακι μας!!!

κατια μονο 10 μερες ακομη!!!!!!!!!!!!!!!

πολυξενη καλως ηρθες και με το καλο το μωρακι σου!

εγω στην αρχη εχασα ενα κιλο γιατι επαθα υπερθυροειδη τον ρυθμισα ευτυχως γρηγορα! μεχρι την 12 εβδομαδα δεν ειχα βαλει τπτ μετα αααρχισαν να βαζω μεχρι τωρα εχω βαλει γυρω στα 5 (με αυτο που εχασα )

εχω να ζυγιστω απο την κυριακη

ελενακι και ο Αλκης εχει πολλες φορες λοξυγκα !!! εχει πλακα νιωθω κι εγω το τουκ τουκ!!! :D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

polixeni , Καλως ηρθες με το καλο το μωρακι σου!!!

Κατια , εγω ειχα πει να στειλει ενα sms ο αντρας μου που να λεει ''ζυγιζουμε 3450 , 53 ποντους ,ταλαιπωρησαμε την μαμα λιγακι αλλα ειμαστε και οι δυο μια χαρα! θα χαρω να σας δω και να σας γνωρισω απο κοντα οταν σαραντισω!! ''Μπεμπης -Μαρια'Μαρκελλα-Αλεξης!

Γιατι δεν θελαμε επισκεψεις στο σπιτι πιο νωρις απο τον σαραντισμο

Μπισκοτακι μου , ασε Τουρκικο σηριαλ εγινα!!Εγω παντως νιωθω πιο εγκυος απο ποτε!3 μερες καθυστερηση , 4 θετικα τεστ μια χοριακη 188 , μια χοριακη 5(μαλλον λαθος) η καταραμενη πουθενα και αυριο το πρωι παμε χοριακη παλι μετα απο εντολη ιατρου και στην συνεχεια γιατρο...Θα παω σε αλλο μικροβιολογικο εργαστηριο γιατι μου πατατα εκαναν οι αλλοι και κοντεψα να παθω εκγεφαλικο!!!ΟΠΟΤΕ μολις γυρισω απο την γιατρο το βραδυ θα βαλω και ενα τικερακι μια σελιδα θα πιανει αν ολα ειναι καλα!!:tongue::tongue::tongue:

μαρκελα περιμενουμε νεα σου

οσο για το τικερ και 2 σελιδες να πιανει εμας δεν μας χαλαει!

[

ΦΙΛΙΑ σε ολες και ενα θερμο καλωσορισμα, στην Πολυξενη!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Κορίτσια καλημέρα! Εύχομαι σε όλες καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σας...ειμαι κ εγω μανούλα του Φλεβάρη, αλλα του 2012.ο πρίγκιπας μου ειναι 9 μηνων κ εγω περιμένω το δεύτερο μωράκι....

Απολαύστε την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης σας κ αυτή τη μαγική επικοινωνία που υπάρχει με τα κυοφορουμενα μπεμπακια...θυμάμαι εγω πέρυσι χαϊδευα την κοιλιά μου κ αμέσως ο μικρός κλωτσουσε...σα να μου έλεγε...εδω ειμαι νιώθω το χάδι σου!

Καλή συνέχεια λοιπόν κ με το καλο τα μπεμπακια σε όλες σας!

qLIep2.png

y2qkp3.png

Κορίτσια καλημέρα! Εύχομαι σε όλες καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σας...ειμαι κ εγω μανούλα του Φλεβάρη, αλλα του 2012.ο πρίγκιπας μου ειναι 9 μηνων κ εγω περιμένω το δεύτερο μωράκι....

Απολαύστε την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης σας κ αυτή τη μαγική επικοινωνία που υπάρχει με τα κυοφορουμενα μπεμπακια...θυμάμαι εγω πέρυσι χαϊδευα την κοιλιά μου κ αμέσως ο μικρός κλωτσουσε...σα να μου έλεγε...εδω ειμαι νιώθω το χάδι σου!

καλημερα κοριτσακι σε ευχαριστουμε πολυ και εσυ επισης να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη !

και εμενα ο μπεμπακος μου καπως ετσι οταν βαζουμε εγω ή ο συζυγος τα χερια στην κοιλια , παιζει μαζι μας , ο συζυγος του εχει μαθει να παιζουν κυνηγητο

ο μικρος παει περα δωθε την πατουσα και ο συζυγος την κυνηγαει :)

ενω αν βαλουν τα χερια στην κοιλια μου η μαμα μου ή η πεθερα μου ο μικρος σταματα!

ενα περιεργο πραγμα λες και αναγνωριζει και θεωρει οικια τα χερια μας , ενω καταλαβαινει των αλλων και σταματαει

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

με το καλο και εσυ , να προσεχεις, ν ασου ζησει και ο πριγκπας σου

για πες πως ειναι τα υδροχοακια σαν μωρα;;;;

2580781r7in0l5m8b.gif

kaλημερα κοριτσια!!!

μαρκελα μου περιμενουμε τα υπεροχα νεα σου!!!

ροδουλα μου γεια σου! καλα εισαι? εχουμε χαθει τελειως!

εχουμε αλλο ωραριο! χαχαχα

ειμαι λιγο καλυτερα

ανεβξκε ο αιματοκριτης απο 26,5 στο 27 και ειμαι χαρουμενη

επιτελους αρχιζει να ανεβαινει! ωστοσο μοσχαρι και πορτοκαλαδα καθε μερα γιατι ειναι ακομα χαμηλο!

καλημερα κοριτσακι σε ευχαριστουμε πολυ και εσυ επισης να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη !

και εμενα ο μπεμπακος μου καπως ετσι οταν βαζουμε εγω ή ο συζυγος τα χερια στην κοιλια , παιζει μαζι μας , ο συζυγος του εχει μαθει να παιζουν κυνηγητο

ο μικρος παει περα δωθε την πατουσα και ο συζυγος την κυνηγαει :)

ενω αν βαλουν τα χερια στην κοιλια μου η μαμα μου ή η πεθερα μου ο μικρος σταματα!

ενα περιεργο πραγμα λες και αναγνωριζει και θεωρει οικια τα χερια μας , ενω καταλαβαινει των αλλων και σταματαει

προχθες παρακαλουσα τον Ροδουλο να ερθει να βαλει το χερι του στην κοιλια μου που κλωτσαγε ο μπεμπεης και δε ερχοταν:evil:

ελα βρε καλο μου ελα βρε χρυσο μου δεν θα κλωτσαει ολο το βραδυ!

τελικα σηκωθηκε απο το αλλο ακρο του καναπε και ηρθε ( μεγαλη αποσταση τι να πω)

εβαλε το χερι του τιποτα , ησυχια

περιμενε του λεω

τιποτα ο μικρος

μετα απο 5 λεπτα του εκανε ενα τικ και με κοιταει καλα καλα ο ροδουλος κια μου λεει, : αυτος ηταν;;;

ναι του λεω

χαμογελασε και δεν ειπε τιποτα

ρε γμτ σκεφτικα τι σκ@τα δεν εχει τιποτα να πει;;

λες να ηθελε κοριτσι ;;;;οκ δεν ειναι γενικοτερα εκδηλωτικος ανθρωπος αλλα ελεος πες κατι βρε παιδι;;;

χθες λοιπον απλωνα στο γκαραζ και εκεινος ηταν απο εξω αλλα η πορτα ηταν κλειστη και δεν με εβλεπε, μιλουσε στο τηλεφωνο με ενα φιλο για χρονια πολλα , δεν ξερω τι του ειπε ο αλλος , και τι λεγανε, δεν ειχα στησει και αφτι αλλα καποια στιγμη τον ακουω να λεει: αστα φιλε χθες με κλωτσισε και μενα ο γιος μου, ανατριχιασα οκοκληρος, σας ευχομαι γρηγορα να ερθει και σε σας το μωρακι που τοσο θελετε( προσπαθουνε και μας το εχουν πει)

καταλαβατε , σε μενα κανει τον αντρα τον σκληρο κια τελικα ειναι βουτυρο!τσμπα η τσαντιλα μου!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

καλημερα ομορφιες μου!!!

ολα καλα ροδουλα μου? αστους να το παιζουν... ετσι κανουν και μετα λιωνουν με ενα χαμογελο, μια ματια, ενα "μπαμπα"... πως τα πας τωρα που πιανει κρυο??? πονας?

didi μου, ο Αλκης θελει το μπαμπα για τα παιχνιδια και τη μαμα για τα χαδια!!! εμας ο μιχαλης κλωτσαει οποιον βρει... μαμα, μπαμπα, θειους, θειες, παππουδες, γιαγιαδες, νονο... ολους ανεξαιρετως!!! αντιδραστικος? ή κοινωνικος? θα δειξει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kittymaria καλως μας ηρθες! με το καλο το νεο μωρακι και να χαιρεσαι το παιδακι σου!!! κοντα κοντα... μπραβο σου! μακαρι να δωσει ο Θεος να τα καταφερουμε κι εμεις...;)

markela ΓΕΡΑ!!! ολα καλα θα πανε... του Αγιου Νεκταριου Αιγινης σημερα του θαυματουργου!!! να σου δωσει μια βαρβατη χοριακη και να σε προστατεψει για ολο το υπολοιπο!:D:D:D

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ανεβξκε ο αιματοκριτης απο 26,5 στο 27 και ειμαι χαρουμενη

επιτελους αρχιζει να ανεβαινει! ωστοσο μοσχαρι και πορτοκαλαδα καθε μερα γιατι ειναι ακομα χαμηλο!

προχθες παρακαλουσα τον Ροδουλο να ερθει να βαλει το χερι του στην κοιλια μου που κλωτσαγε ο μπεμπεης και δε ερχοταν:evil:

ελα βρε καλο μου ελα βρε χρυσο μου δεν θα κλωτσαει ολο το βραδυ!

τελικα σηκωθηκε απο το αλλο ακρο του καναπε και ηρθε ( μεγαλη αποσταση τι να πω)

εβαλε το χερι του τιποτα , ησυχια

περιμενε του λεω

τιποτα ο μικρος

μετα απο 5 λεπτα του εκανε ενα τικ και με κοιταει καλα καλα ο ροδουλος κια μου λεει, : αυτος ηταν;;;

ναι του λεω

χαμογελασε και δεν ειπε τιποτα

ρε γμτ σκεφτικα τι σκ@τα δεν εχει τιποτα να πει;;

λες να ηθελε κοριτσι ;;;;οκ δεν ειναι γενικοτερα εκδηλωτικος ανθρωπος αλλα ελεος πες κατι βρε παιδι;;;

χθες λοιπον απλωνα στο γκαραζ και εκεινος ηταν απο εξω αλλα η πορτα ηταν κλειστη και δεν με εβλεπε, μιλουσε στο τηλεφωνο με ενα φιλο για χρονια πολλα , δεν ξερω τι του ειπε ο αλλος , και τι λεγανε, δεν ειχα στησει και αφτι αλλα καποια στιγμη τον ακουω να λεει: αστα φιλε χθες με κλωτσισε και μενα ο γιος μου, ανατριχιασα οκοκληρος, σας ευχομαι γρηγορα να ερθει και σε σας το μωρακι που τοσο θελετε( προσπαθουνε και μας το εχουν πει)

καταλαβατε , σε μενα κανει τον αντρα τον σκληρο κια τελικα ειναι βουτυρο!τσμπα η τσαντιλα μου!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ ε ρε ενας αντρακλας βαρυς και ασηκωτος!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα εμενα με ρωταει συνεχεια "ο μπεμπης?" παιρνεις τηλεφωνο ρωταει, ερχεται ρωταει, παμε για υπνο ρωταει , ξυπναμε ρωταει!ολη μερα ρωταει "ο μπεμπης?"

αλλα αυτο που λες με τον καναπε μην νομιζεις κι εμενα μου το κανει! βαρεμενοι ανθρωποι οι αντρες!! την προηγουμενη φορα μου λεει "ο μπεμπης?" του λεω ξυπνιος ειναι ελα να παιξετε, δεν μπορω τωρα παιζω ps :shock:

οσο για το σιδηρο ροδουλα κανε κατι!!!!!!!!!!!! κοριτσακι ειναι πολ χαμηλο!!! δεν νιωθεις ατονιες?

UzVGp2.png

καλημερα ομορφιες μου!!!

ολα καλα ροδουλα μου? αστους να το παιζουν... ετσι κανουν και μετα λιωνουν με ενα χαμογελο, μια ματια, ενα "μπαμπα"... πως τα πας τωρα που πιανει κρυο??? πονας?

didi μου, ο Αλκης θελει το μπαμπα για τα παιχνιδια και τη μαμα για τα χαδια!!! εμας ο μιχαλης κλωτσαει οποιον βρει... μαμα, μπαμπα, θειους, θειες, παππουδες, γιαγιαδες, νονο... ολους ανεξαιρετως!!! αντιδραστικος? ή κοινωνικος? θα δειξει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kittymaria καλως μας ηρθες! με το καλο το νεο μωρακι και να χαιρεσαι το παιδακι σου!!! κοντα κοντα... μπραβο σου! μακαρι να δωσει ο Θεος να τα καταφερουμε κι εμεις...;)

markela ΓΕΡΑ!!! ολα καλα θα πανε... του Αγιου Νεκταριου Αιγινης σημερα του θαυματουργου!!! να σου δωσει μια βαρβατη χοριακη και να σε προστατεψει για ολο το υπολοιπο!:D:D:D

κατια μου πως εισαι εσυ? δεν νιωθεις καμια διαφορα ? πιο βαρια πιο κουρασμενη πιο αγχωμενη??

νομιζω οταν μπω στο μηνα μου θα ειμαι μεσα στο αγχος!!!και το φοβο!

εσυ φοβασαι?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...