Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

κ εγω ακομη δεν βρηκα νονους, οσο για την βαπτιση πρωτα ο θεος θα την κανω οικογενειακα οχι οπως τις αλλες φορες.. ΚΡΙΣΗΗΗ κ μεχρι τοτε πιος ξερει ποσο χειροτερα θα ειναι??

Ritsa δίκιο έχεις αλλα εμάς θα ειναι κι ο γάμος μαζι κι όσο να πεις πρώτο μωρο στο σόι, και στα δυο δηλαδή άρα θα ειναι λίγο πιο ανοιχτά τα πράγματα.

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα ροδουλα!!!!!!

εμενα αργει απο οτι ειδα η καμπυλη ζαχαρου , οκτωβρη πια, οποτε εχουμε μελλον και σε αυτο :D

αλλα να σου πω κι εγω θελω φρεσκια γλυκοζη!!!!! ε τι μπαγιατικα πραγματα????:tongue::tongue::tongue:

χθες ρωτησα την ξαδερφη μου αν εχουν γλυκοζη ολα τα μικροβιολογικα ή αν πρεπει να ειδοποιησω τον μικροβιολογο μου να προμηθευτει και μου ειπε οτι δεν της εδωσαν γλυκοζη αλλα ζαχαρονερο:shock:

αλλοι λεει δινουν γλυκοζη κι αλλοι ζαχαρονερο(τσιγκουνιδες...)

οσο για τη διαθεση εμενα απο τη στιγμη που εμαθα οτι η χοριακη ειναι θετικη συνεχεια βρισκομαι στα συννεφα!!!!:D:D:D αλλα μεχρι την 11-12 εβδομαδα ενιωθα κουρασμενη λες και εκανα γενικη ΟΛΟ το σπιτι!!!! μετα τη 12 λες και πατησες ενα κουμπι και ηρθα "στα καλα μου"(απεκτησα τη χαμενη ενεργεια)

ΖΑΧΑΡΟΝΕΡΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

δεν νομιζω οτι κανει

οσο για την διαθεση οσο εκανα την εξωσωματικη

ημουνα σουπερ! αισιοδοξη και πολυ θετικη!

( ειχα κανει αλλες 2 και ειχαν πετυχει ασχετα με την καταληξη)

απο οταν ειδα το θετικο αρχισε το αγχος! θα διπλασιαστει η χοριακη;; θα ακουσουμε καρδια ;;; τι θα δειξει η αυχενικη;; οσο για τα ονειρα εφιαλτες , τι να σας πω τωρα αρχισα και κοιμαμαι!

οσπου μια μερα ξυπνησα και ειπα: α δεν πεει αλλο ! θα σου στριψει κοπελια! και να αγχοθεις δεν κερδιζεις τιποτα ,τουλαχιστον απολαυσετο!

ετσι αλλαξα! και ειμαι πολυ καλυτερα! απλα σημερα εφυγε ο αντρουλης μου ταξιδι και μου λειπει!:| θα ερθει αυριο βεβαια αλλα ειμαστε αυτοκολητη

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

νομιζω οτι θα εχεις αγορακι:rolleyes:

ειναι αγοροχρονια το 2013!

ααα δεν εχετε κανει γαμο , οποτε θα κανετε γαμοβαφτισια....

ποσους κουμπαρους εχετε? αν ειναι 4 , πανω κατω το 600 θα το δωσουν ο καθενας!

αναλογα βεβαια και τι γαμο-βαπτιση κανεις...

Didi μου λες να κάνω κι εγω αγοράκι ή να κάνω την έκπληξη με ένα κοριτσάκι;;! Αχ! Θέλω να ρθει η 31-8 να πάω στο γιατρο!!! Θα σκάσω!

Δε θα έχουμε 4 κουμπάρους. Αυτοί που μας αρραβωνιασαν και μας παντρεψαν με πολιτικό δεν μπορούν. Θα δούμε ποιοι θα ειναι. Στην τελική λέμε τα αδέρφια μας. Η αδερφή μου έχει τρελαθει απο την αρχη, να το βαφτίσει και να το βαφτίσει!!! Απλά ήθελα κανέναν φίλο μας! Δενεσαι αλλιώς μετα!

Όσο για το φύλο του παιδιού, μια φίλη μου ειναι έγκυος στον 5ο μηνα. Πριν την β επιπέδου της είπε ο γιατρός αγόρι και την παίρνω προχθές για την γιορτή της και μου λέει ότι στην β επιπέδου της είπαν ξεκάθαρα κορίτσι!!! Λες να φάμε καμία τέτοια τρίπλα;;;

ODhsp2.png

δικαιο έχει η νονά. κ έγω μερικές φορές ξεγελιέμαι κ κοιτάζω βαπτιστικά, αλλά αμέσως προσγειώνομαι κ λέω κατσε να γεννηθεί με το καλό κ τότε θα ψαξω

γι 'αυτα. Φαντάσου κ είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη κ με γρήγορη κ φυσιολογική σύλληψη, αλλά κάθε μέρα όλο κ κάτι ακούω κ μαθαίνω για άλλες εγκυμοσύνες που για κάποιο λόγο διακόπτονται ή χάνουν το μωρακι κ φοβάμαι πολύ.

μην φοβασαι! ολα καλα θα πανε !

ασε που νομιζω οτι τα δυσκολα περασανε! ( μετα την 12η εβδ)

στο κοτιτσακι μλου οταν εμειν εγκυος μου εφερε η φιλη μου ενα κορμακι και ημουν μονο 2 μηνων , ολοι μου ελεγαν μην το βαλω στο σπιτι και τετοια ! βλακιες! ολα καλα πηγαν!

εγω εβαλα την μαμα μου να μου πλεξει 3 σχεδεια μποπονιερας να διαλλεξω χαχαχαχα

ξορκιζω τους φοβους μου!

Ritsa δίκιο έχεις αλλα εμάς θα ειναι κι ο γάμος μαζι κι όσο να πεις πρώτο μωρο στο σόι, και στα δυο δηλαδή άρα θα ειναι λίγο πιο ανοιχτά τα πράγματα.

ε ρε γλεντια!~ θα περασετε σουπερ!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Καλημέρα και χρονια πολλα σε όσες γιορταζαν......υγεια παντα!

Καλα τι διαβαζω στις προηγούμενες σελίδες...από σεξ μέχρι πεθερές μέχρι ψωνια πιάσατε!! Δε παλευεστε!!

Κουραστηκα κι εγω αυτες τις μερες...δεν εχω τη γυναικα που καθαριζει και αποφασισα να κανω εγω δουλειες αυτη τη φορα...με επιασε λιγο η μεση μου..αλλά τη Δευτερα περιμενω αφιξη της μαμας και αναλαμβανει καθηκον!!

Κοριτσια το φεροφολικ τι ωρα το παιρνετε? Το πρωι νηστικές? Εμενα μου ειπε για μια βδομαδα απο ενα χαπι και μετα 2 φορες τη μερα! Και επισης συνεχιζω και το φυλλικο...και αναρωτιεμαι αφου εχει μεσα φυλλικο ο σιδηρος γιατι να παιρνω και φυλλικο εξτρα??

καλωσορισατε οι καινουριες...τι Γεναρη τι Φλεβαρη...ολες μια παρεα ειμαστε, αλλωστε ποτε δε ξερεις πότε θα αποφασίσουν να βγουν τα μωρακια μας!

καλημέρα μπισκοτακι

εγω παίρνω το φεοφολ πρωι βράδυ. το φολλικό το έκοψα με το που ξεκίνησα το σιδηρο, δεν χρειαζοταν πλέον, ετσι μου ειπε ο γιατρός

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Και μενα με προβληματιζει αυτο με την νονα οχι για τα εξοδα..γιατι εχουμε βρει νονα που θα ειναι και κουμπαρα στον γαμο μας και αποφασισαμε πως τα εξοδα θα τα κανιυμε εμρις εκτος απο καποια πολυ μικρα...για να μην την επιβαρυνουμε....αυτο που σκεφτομαι ειναι πως υπαρχει περιπτωση να φυγει μακρια και θα βλεπει υο μωρο πολυ σπανια κατι που δεν θελω και δεν ξερω τι να κανω :?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Didi μου λες να κάνω κι εγω αγοράκι ή να κάνω την έκπληξη με ένα κοριτσάκι;;! Αχ! Θέλω να ρθει η 31-8 να πάω στο γιατρο!!! Θα σκάσω!

Δε θα έχουμε 4 κουμπάρους. Αυτοί που μας αρραβωνιασαν και μας παντρεψαν με πολιτικό δεν μπορούν. Θα δούμε ποιοι θα ειναι. Στην τελική λέμε τα αδέρφια μας. Η αδερφή μου έχει τρελαθει απο την αρχη, να το βαφτίσει και να το βαφτίσει!!! Απλά ήθελα κανέναν φίλο μας! Δενεσαι αλλιώς μετα!

Όσο για το φύλο του παιδιού, μια φίλη μου ειναι έγκυος στον 5ο μηνα. Πριν την β επιπέδου της είπε ο γιατρός αγόρι και την παίρνω προχθές για την γιορτή της και μου λέει ότι στην β επιπέδου της είπαν ξεκάθαρα κορίτσι!!! Λες να φάμε καμία τέτοια τρίπλα;;;

χαχαχαχα το εχω ξανα δει το εργο!

μα που την βλεπουν την τσουτσου ;;; ειμαι να σκασω!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

στο κοτιτσακι μλου οταν εμειν εγκυος μου εφερε η φιλη μου ενα κορμακι και ημουν μονο 2 μηνων , ολοι μου ελεγαν μην το βαλω στο σπιτι και τετοια ! βλακιες! ολα καλα πηγαν!

ξορκιζω τους φοβους μου!

Μακάρι Ροδουλα!!! Η αλήθεια ειναι ότι χαίρομαι που έχω την πρωτια!!!!! Όσο να πεις ο πρώτος ειναι πάντα πρώτος!!!!! Κι εγω πιστεύω ότι θα περάσουμε super!!! Μόνο να προλάβω να χάσω τα κιλα μου μέχρι το γάμο για να βάλω το νυφικό που ονειρευομαι!!! Θέλω περίπου 20-25 να χάσω... Αφήστε ξέφυγα πριν την εγκυμοσύνη επειδή ειχα κόψει το κάπνισμα κι απο τότε δεν τα Έχασα μόνο ανέβαινε η ζυγαριά... Ευτυχώς μέχρι δώρα δεν έβαλα κανένα κιλό! Θα προσπαθήσω να βάλω όσο λιγότερα γίνεται!

ODhsp2.png

Διαφημίσεις

και η αποσταση ειναι ενα θεμα!

και τα χρηματα ειναι ενα θεμα!

παντος υπαρχου και οικονομικες γουστοζικες λυσεις για γαμο και βαπτηση!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Και μενα με προβληματιζει αυτο με την νονα οχι για τα εξοδα..γιατι εχουμε βρει νονα που θα ειναι και κουμπαρα στον γαμο μας και αποφασισαμε πως τα εξοδα θα τα κανιυμε εμρις εκτος απο καποια πολυ μικρα...για να μην την επιβαρυνουμε....αυτο που σκεφτομαι ειναι πως υπαρχει περιπτωση να φυγει μακρια και θα βλεπει υο μωρο πολυ σπανια κατι που δεν θελω και δεν ξερω τι να κανω :?

εγω σε περιπτωση που πω σ ενα κοριτσακι που ειναι 12 χρονων κ το βαπτισει μαζι με την μαμα του, θα τους πω μονο το σταυρό να παρουν. Τα υπολοιπα θα τα παρουμε εμεις. δεν ειναι καιρός για έξοδα κ δεν μπορεις να πιέσεις κανένα.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

ξορκιζω τους φοβους μου!

να σας στείλω με πμ;;;; ή θα φανει διαφήμιση αν το γράψω εδω;;;

Δε νομίζω να θεωρηθεί διαφήμιση, site θα γράψεις!

ODhsp2.png

και η αποσταση ειναι ενα θεμα!

και τα χρηματα ειναι ενα θεμα!

παντος υπαρχου και οικονομικες γουστοζικες λυσεις για γαμο και βαπτηση!

Συμφωνώ απόλυτα! Δε θεωρώ ότι το ακριβό ειναι και ωραιο! Κι έχουμε πολυ καιρο να ψάξουμε!!!

ODhsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...