Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημεραααα κ παλιιιι...!

διδυμακι δεν μου εκοψε τα γλυκα ουτε λογω κιλων ουτε λογω ζαχαρου...επειδη ηταν η μια μετρηση κατα 2 μοναδες προληπτικα μου ειπε να τα περιορισω λιγακι..δλδ να μην τρωω καθε μερα γλυκακια..!

Ριτσα μου Χρονια πολλα....εγω δεν μπορω να δω τι εχεις βαλει....αλλα υποθετω το εκκλησακι στην Συμη...οποτε θα ειναι τελειο....κ θα μ αρεσει αφου οοοολα τα εκκλησακια μ αρεσουν πολυ στα νησια...!!:D

ευχαριστουμε για το κερακι...κ εγω σημερα θα παω στο πανηγυρι εκει στην περιοχη μου κ θα προσκυνησω....θα αναψω για ολες σας...!!:D

Κατια οσο για τα μουστοκουλουρα 1 το πολυ 2 θα τρωω ισα ισα για να μου κοβουν την πεινα...οχι δεν θα την κοψω τελειως την μερεντα αλλα οσο μπορω θα την μετριασω....!!εφαγα σημερα κουλουρακια κ δεν με επιασε κ καουρα.....!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσαρες γεια σας, προσωπικα ανηκω στις μαμαδες του ιουλιου 2013 αλλα μπηκα εδω για να μαθω πως θα ειναι το ταξιδι μου μεσα απο τις δικες σας εμπειριες. Διαβασα διαφορα θεματακια σας και ειστε αξιολατρευτες..... πολυ μ'αρεσετε!!!

Να ρωτησω κατι;;;;;; Ποσα κιλα εχετε παρει μεχρι τωρα; ποσα πηρατε μεχρι τον 6ο μηνα; τι τρωγατε;

Ρωταω για να ξερω τι με περιμενει..... φιλια σε ολες σας

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

γεια σου ΠΟλυξενη...με το καλο να ερθει το μωρακι σου κ να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη...!!:D

οσο για τα κιλα..θα ακουσεις πολλα κ διαφορετικα νουμερα εδω μεσα..!!εγω εχω φτασει στα +8 αυτη την στιγμη που μιλαμε κ ο γιατρος μου επιτρεπει μεχρι 14-16...αλλα εγω εχω βαλει σκοπο μεχρι 12(χλωμο βεβαια)....ετσι οπως το παω..:D:D

αλλα σου ξαναλεω τα νουμερα στ κιλα διαφερουν...!!

Jr39p2.png

κοριτσακια μου, μολις γυρισαμε... γιατι και αργησαμε λιγο στο γιατρο και ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ στο πατρικο μου (χαλανδρι) που ειχα να δω απο το μαρτη!!! αρχιζω με την ερωτηση του γιατρου μολις μπηκα στο ιατρειο : "τι θα γινει κοριτσι μου? ποτε θα γεννησεις?" χχχαααχχχααααχχχαααα.... για να μην σας παιδευω... ο μιχαλιος στον υπερηχο ηταν υπεροχος! σχεδον 3 κιλα... κατι λιγοτερο γιατι δεν μπορουσε να τον μετρησει ακριβως, εχει στριμωχτει πολυ! παλμοι 141... κυριος και αραχτος δηλαδη και εχει κατεβει πολυ! το κεφαλακι ειναι, οπως θα ελεγε η didi, κατω απο εκει που ειναι το λαστιχακι του εσωρουχου ή στο ηβικο ορος (τριχωτο) και με καλη θεση για φυσικο τοκετο... οπως λεει και η κατ, εξεταστηκαμε κι απο κατω και ενα εχω να πω... ΠΟΝΑΕΙ κοριτσια μου!!! μου ειπε οτι το ραμμα μου δειχνει σουπερ σταθερο και δεν υπαρχει προβλημα στον τραχηλο... μετα απο ολη την εξεταση, μου λεει: "προτιμαω να παμε με φυσικο τοκετο! αλλα... θα σου βαλω διορια!" να μην τα πολυλογω, πιστευει οτι θα την φαω τη βδομαδα, ισως χρειαστω και την αλλη, απλα θελει να μαστε σιγουροι οτι δεν στρεσσαρεται ο κυριος! ετσι αν δεν εχουμε κατι εκτακτο, δευτερα θα κανουμε αλλο ενα doppler και ή θα μπουμε αμεσα για αφαιρεση ραμματος και ωδινες ή θα περιμενουμε για φτ μεχρι και το αλλο σαββατοκυριακο... μου ειπε δε, οτι τοσο που εχει κατεβει, λογικα, και αν εχει καλη θεση ακομα, και με ωδινες δεν θα χουμε προβλημα, οποτε θα το παλεψουμε! δεν θα παμε ετσι για καισαρικη σιγουρα... τι αλλο? ααα πλεον μου ειπε να ξεχασω ολες τις οδηγιες του!!! να τρωω οτι και οσο θελω... να παω βολτα, να παω για καφε, να περπατησω, να κανω σεξ (δεν παιζει βεβαια αυτο... τι πονος ηταν αυτος?) ...γενικα να κανω οτι θελω... οποτε καταλαβαινετε... η κατια is free!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα σε όλες!!!!

Κατια τι ωραια νεα ειναι αυτα!!!! μπραβο στο μικρο σου πριγκιπα που ειναι κ ενας τέλειος κυριος!!!! του χρονου τετοια μερα θα γινεται χαμός στο σπιτι απο τις προετοιμασιες για την γιορτή του!!!:):):)

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

κοριτσια τι εγινε με την κατια ?????????

Εγω ειμαι να σκασω , τοσα τεστ θετικα , 188 χοριακη(στην αθηνα ) και σημερα κανω και ειναι 5 (στην θεσσαλονικη)!τι σκατα γινεται!!τα χαπια μου και περιοδο μηδεν!ποιος εκανε λαθος ? οπως και να χει η γιατρος μου , μου ειπε την παρασκευη να παω να με δει δεν μπορω εσκασα!

Μαρκέλα μου νομιζω πως καποιο λαθος εχει γινει, δεν γινεται 5 με κανένα Θεό. θα πας στο γιατρό κ θα δει την μικρη κουκιδα, απλά να προσέχεις!

Διαφημίσεις

Βοηθεια σας Ριτσα μου. Να μας φυλαει όλους κ πανω απ ολα τα μωρακια μας!

Κοριτσαρες γεια σας, προσωπικα ανηκω στις μαμαδες του ιουλιου 2013 αλλα μπηκα εδω για να μαθω πως θα ειναι το ταξιδι μου μεσα απο τις δικες σας εμπειριες. Διαβασα διαφορα θεματακια σας και ειστε αξιολατρευτες..... πολυ μ'αρεσετε!!!

Να ρωτησω κατι;;;;;; Ποσα κιλα εχετε παρει μεχρι τωρα; ποσα πηρατε μεχρι τον 6ο μηνα; τι τρωγατε;

Ρωταω για να ξερω τι με περιμενει..... φιλια σε ολες σας

Καλημερα Πολυξένη!

Με το καλό το μωράκι σου!

Τα κιλά ειναι μεγάλο θεμα. Προσωπικά στον 5ο μηνα εγινε ενα μπαμ κ πηρα 3 κιλά. τωρα ειμαι συν 10 που διανύω τον 7ο κ προσεχω πάρα πολυ. δεν τρωω γλυκα κ ψωμί, τρωω πολλές σουπες (κρεατοσουπες-ψαρόσουπες), αλλά τα κιλά μπαίνουν. ο γιατρός μου με ειχε ενημερώσει οτι απο 7ο κ μετα νερό θα πινω κ θα παίρνω κιλά. μην σε αχγώνει, ειναι φυσιολογικό, γιατί κ εγω συνεχεια το χω στο μυαλό μου. πολλά φρούτα για να ξεγελας την πεινα σου, μπανανες, μανταρινια, πορτοκαλια...τωρα υπαρχουν αρκετα.

κοριτσια ειχα μια απορια, που νομιζω πως δεν σας την ειχα πει.

ο μπεμπης μου ειναι με το κεφάλι κάτω, κ αρκετα συχνά ενιωθα εναν συνεχόμενο χτύπο τοκ τοκ τοκ για 3-5 λεπτα εσωτερικά. τι ειναι αυτό, τι ειναι αυτό να απορούσαμε.....μεχρι κ οτι παιζει με τον ομφαλιο λορο σκεφτηκαμε. τελικά σημερα μαθαμε... ο μπεμπης μας εχει λοξιγγα!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

γελάσαμε τόσο πολύ, άκου λόξιγγα!!!!!!:P:p:p:p

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ελενηηηηηη..!

ναι βρεεεε δεν το ηξερες????το ειχα ξαναναφερει.....εγω το ειχα πετυχει βεβαια σε υπερηχο την 1η φορα....κ μου λεει ο γιατρος αααα λοξυγκα εχει το πουλακι μας καποιος το μελεταει....κ μου εχει τυχει αλλες 2 φορες..:D:D

το καταευχαριστιεμαι οταν εχει λοξυγγα...αν κ γενικως φτου φτου δεν εχω παραπονο με κλωτσαει κ μου κανει παρεααααα οοοολη μερα...!!τωρα πιανω κατι στην δεξια πλευρα της κοιλιας μου...κ πρεπει να ειναι κεφαλακι.....αν εχει την ιδια θεση που ειχε κ στον υπερηχο..!!:D:D

σχολαω κ παω για υπνοοοο....εχουμε περισσευμα απο χθες το ρυζακι που βγηκε μουρλια....!κ το απογευμα παμε να δειξουμε στον μπαμπα που θελουμε το καθε φως κτην καθε πριζα για να ξεκινησει απο αυριο...!!:D

Jr39p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ελενηηηηηη..!

ναι βρεεεε δεν το ηξερες????το ειχα ξαναναφερει.....εγω το ειχα πετυχει βεβαια σε υπερηχο την 1η φορα....κ μου λεει ο γιατρος αααα λοξυγκα εχει το πουλακι μας καποιος το μελεταει....κ μου εχει τυχει αλλες 2 φορες..:D:D

το καταευχαριστιεμαι οταν εχει λοξυγγα...αν κ γενικως φτου φτου δεν εχω παραπονο με κλωτσαει κ μου κανει παρεααααα οοοολη μερα...!!τωρα πιανω κατι στην δεξια πλευρα της κοιλιας μου...κ πρεπει να ειναι κεφαλακι.....αν εχει την ιδια θεση που ειχε κ στον υπερηχο..!!:D:D

σχολαω κ παω για υπνοοοο....εχουμε περισσευμα απο χθες το ρυζακι που βγηκε μουρλια....!κ το απογευμα παμε να δειξουμε στον μπαμπα που θελουμε το καθε φως κτην καθε πριζα για να ξεκινησει απο αυριο...!!:D

δεν το θυμόμουν καθόλου οτι το ειχες αναφέρει!!!! τετοια απορια παντως που ειχαμε,δεν μπορεις να φανταστεις!!!!

καλή ξεκουραση!!!!

Διαφημίσεις

Πολυξενη μου, καλως ηρθες και με το καλο το μωρουλινακι σου! να χεις μια καλη εγκυμοσυνη και ολα να ρθουν κατευχην μεχρι να γεμισει η αγκαλια σου με το μπεμπακι σου!!!

εγω αισιως στα τελειωματα ειμαι στα +13,5... στον 9ο(μετα 36 εβδ) πηρα μισο κιλο μονο! στον 8ο (μετα 32 εβδ) εβαλα 3 κιλα και μεχρι τον 7ο ειχα παρει 10 κιλα... μεχρι και τον 6ο ειχα αν θυμαμαι καλα παρει ηδη 7.5-8 κιλα και στο πρωτο τριμηνο σχεδον 3 κιλα...

μην αγχωνεσαι... με τα κιλα... και γενικα δηλαδη! απλα για το καλο και μαμας και μωρου, να αποφευγεις γλυκα και πολλους υδατανθρακες!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Barboula, Κατια και Ελενη_Δημητρη σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας, εμενα μου ειπε οτι το 1ο τριμηνο να προσπαθησω να μην παρω κιλα, αλλα αν παρω να μην ξεπερασουν το 1 κιλο τον μηνα. Τωρα ειμαι στον 2ο μηνα (6η βδομαδα) και εχω χασει 1 κιλο, πειραζει; Δεν εχω εμετους ζαλαδες κτλ ακομα!!!!! Α!!!! Με το καλο ολες σας, και με εναν πονο!!!! Σας ευχομαι να γεννηθουν υγιεστατα και πανεμορφα τα ζουζουνια σας!!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Barboula, Κατια και Ελενη_Δημητρη σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας, εμενα μου ειπε οτι το 1ο τριμηνο να προσπαθησω να μην παρω κιλα, αλλα αν παρω να μην ξεπερασουν το 1 κιλο τον μηνα. Τωρα ειμαι στον 2ο μηνα (6η βδομαδα) και εχω χασει 1 κιλο, πειραζει; Δεν εχω εμετους ζαλαδες κτλ ακομα!!!!! Α!!!! Με το καλο ολες σας, και με εναν πονο!!!! Σας ευχομαι να γεννηθουν υγιεστατα και πανεμορφα τα ζουζουνια σας!!!

αν εχεις εμετους, αηδιες, καουρες και γενικα ενοχλησεις στο στομαχι... ειναι λογικο να χεις χασει! πολλα κοριτσακια το χουν παθει... να προσπαθεις οσο μπορεις να τρως ουσιαστικα πραγματα και να μην αγχωνεσαι γιατι ο,τι και να κανεις εσυ, το μωρο θα παρει αυτα που πρεπει ουτως η αλλως!!! απλα με κατι στερεο (φρυγανια, μπισκοτο, κριτσινι, κλπ) να περιορισεις εμετους και να πινεις πολλα υγρα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κατια μου εμετους δεν εχω ακομα, ουτε ζαλαδες!!! Ο γιατρος λεει πως μπορει να μου εμφανιστουν μετα την 7η βδομαδαμ ή και καθολου!!! Παντως οπως και να'χει μου εδωσες μια ωραια συμβουλη και θα την εφαρμοσω αμα χρειαστει!!! ;) Εσυ πως νιωθεις τωρα; Εχεις δυσπνοια και τετοια; ή περνανε οταν μπαινεις στον μηνα σου;

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Κατια μου εμετους δεν εχω ακομα, ουτε ζαλαδες!!! Ο γιατρος λεει πως μπορει να μου εμφανιστουν μετα την 7η βδομαδαμ ή και καθολου!!! Παντως οπως και να'χει μου εδωσες μια ωραια συμβουλη και θα την εφαρμοσω αμα χρειαστει!!! ;) Εσυ πως νιωθεις τωρα; Εχεις δυσπνοια και τετοια; ή περνανε οταν μπαινεις στον μηνα σου;

sorry, δεν απαντησα αμεσα, αλλα ηρθε η κουνιαδα μου να δει πως ειμαι και μετα ο αντρας μου και ... καταλαβαινεις!

οχι δυσπνοια γενικα δεν ειχα... ουτε εχω... μονο το βραδυ που πλεον ροχαλιζω τοσο (κοιμαμαι με ανοιχτο στομα για να αναπνεω) που ξυπναω και τον εαυτο μου! :oops::oops::oops: εεε... λιγο εμεινε και θα περασει κι αυτο!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...