Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες!!! Χρονια πολλα Μιχαλη και Αγγελικη σημερα!

Ρε Μαρκελα τι θα γινει με τη παρτη σου...μας εχεις αγχωσει!!!

Κατια ολη τη βδομαδα ε?? Δε πειραζει...θα βγει μια χαρα το παιδι με μαλλι μεχρι τη πλατη!!Χαχαχχα!!

Κριστυ καλες τιμουλες η καμπυλη...κι εγω Δευτερα θα παω κι εχω να κανω και κολπικο επιχρισμα...μπλιαχ

Στις 15 πάω για υπερηχο κι εγω...μαλλον ντοπλερ...τα κανονισε ο συζυγος και ξεχασε να ρωτησει τι υπερηχο θα κανουμε !!Τεσπα...

Σημερα καλαμαρακια γεμιστα στο φουρνο για μας και διαιταααααα γιατι +9 δεν ειναι αερας αυτο που τρωω!!!

Παω για καφε φιλουκια!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια μου...τι εγινε σας πλακωσε το παπλωμα???η απογοητευτηκατε απο τα μετρα που μας εσκισαν παλι χωρις να μας ρωτησουν αν τα θελουμε..??

Μαρκελα μου γιατι εβγαλες το τικερακι σου??για ενα λαθος???ελα τωρα...!!!!

εγω κοριτσια ειμαι κομματια...χθες βοηθουσα οπως κ οσο μπορουσα τον ξαδερφο με την γυναικα του σε κατι δουλειες να τελειωνουν με την ανακαινηση εκεινοι κ ενω στην ουσια δεν εκανα τιποτα το βραδυ περπατουσα με το ζορι.....:(:(

εδωωωω που ειστε....??να χαιρεστε οοοοοσους εχετε κ γιορταζουν σημερα......!!!εγωωω εχω παρα πολλους...κ του χρονου θα εχωωωωω ακομη ενααααα...το καλυτερο ανθρωπακι που θα γιορταζει....!!κ η Κατια αλλο εναααααα......!!:D:D:D

χθες οταν ψηφιστηκαν τα μετρα...κ ημασταν πυραυλοι με τον αμορε...γυρισε κ μιλουσε στον μπεμπη κ του ελεγε σε τι κοσμο τον φερνουμε....!!κ του λεω σε οτι κοσμο κ να ερθει με την αγαπη μας θα τον τυλιξουμε κ ολα θα περασουν πιο ομορφα....!!:D:Dαχχχχχ...!!

Jr39p2.png

1287276g7xeuqjkea.gif

καλημερα!!!!

μαρκελα μου δεν γινεται 5 θετικα τεστ και μια θετικη χοριακη να εκανε λαθος!!!!!!!!!!!!!!!

δεν γινεται αυτο που λες με τπτ!

εννοειται οτι το 5 ειναι λαθος!

και οι βιοχημικες που λες δεν φτανουν 180

βιοχημικη λεγεται μια ξυηση που η χοριακη δεν ξεπερναει το 30!!!!!!!!!!

ουτε καν να σκεφτεις οτι το εχασες το μωρακι σου! δεν γινεται απο 180 μεσα σε 2 μερες να κατεβει στο 5!!!!!!!!!!!!

να πας σε αλλο κεντρο!θα δεις οτι εχω απολυτο δικιο!!!!!!!!!και αδικα σκας και στεναχωρεις και το εμβρυακι σου!

κατια μου διαβασα και τα δικα σας νεα ολα υπεροχα!! ο μιχαλιος δεν βιαζεται θελει να μεινει μεσα στη κοιλιτσα της μανουλας του!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΙΩ ΜΑς ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΜΟΥ!(της διδυμης ψυχης μου το μωρακι εννοω!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:)

UzVGp2.png

καλημερα διδυμακιιιιιι....της μετεφερα τις ευχες στο ανηψακι σου...!!αχαχαχα!!ευχαριστει πολυ λεει με μια δυνατη κλωτσια...!!!:D:D:D

κ εσυ να χαιρεσαι οποιος εχεις κ αγαπαςςςς!!!:D

ξεχασα να ρωτησω....εφτιαξε η μαμα μου μουστοκουλουρα κ μου εδωσε να τρωω το πρωι αντι για μερεντα...ειναι νηστισιμα κιολας χωρις αυγα κ τετοια...!!κανει η ειναι το ιδιο πραγμα..?δεν εχει πολυ ζαχαρη...!?!?!

επισης για οποια κοπελα ειναι στον εοπυυ κ θελει να μαθει για τις αδειες οοοολες κ μετα για την εξαμηνη κ αν μπορει να τα παρει ο συζυγος...κλπ κλπ...

http://www.taxisland.gr/adeies-kai-epidomata-egkimosinis

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!! ολες καλα η κατια μας ολα καλα κ εμενα ετσι ηταν μου εβαλε πονους στο γιο μου κ γεννησα πολυ καλα!!! το μονο που δεν ηθελα κ ελεγα του γιατρου ηταν να σταματησει να βαζει χερι αυτο με πονουσε πιο πολυ αλλα μπορει να μην χρειαστει σε εσενα γιατι στην κορη δεν εβαλε χερι.. παντως ολα καλα θα πανε!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΜΙΧΑΗΛ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΚΕΡΑΚΙ, ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ Κ ΑΝΑΨΑ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!

ΜΑΡΚΕΛΛΑ δεν ξερω με χοριακες κ τετοια τι παιζει αλλα ενα ειναι σιγουρο 5 τεστ να ειναι λαθος? αποκλειεται!!!!!! ΟΛΕΣ του χρονου θα κρατατε τα μωρακια σας αγκαλια!!!! κ η μαρκελλα κ η ελενη κ η υρις!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα διδυμακιιιιιι....της μετεφερα τις ευχες στο ανηψακι σου...!!αχαχαχα!!ευχαριστει πολυ λεει με μια δυνατη κλωτσια...!!!:D:D:D

ξεχασα να ρωτησω....εφτιαξε η μαμα μου μουστοκουλουρα κ μου εδωσε να τρωω το πρωι αντι για μερεντα...ειναι νηστισιμα κιολας χωρις αυγα κ τετοια...!!κανει η ειναι το ιδιο πραγμα..?δεν εχει πολυ ζαχαρη...!?!?!

επισης για οποια κοπελα ειναι στον εοπυυ κ θελει να μαθει για τις αδειες οοοολες κ μετα για την εξαμηνη κ αν μπορει να τα παρει ο συζυγος...κλπ κλπ...

μολις την εφαγα και την κλωτσια!!! χαχαχα

μου αρεσουν πολυ τα μουστοκουλουρα! αλλα δεν εχουν αλκοολ ? νομιζα γινονατι με κρασι!!!

απο ζαχαρη πως πανε?

διδυμακι σου βρηκε να εχεις προδιαθεση?

οχι

απλα να προσεχεις για να μην βαλεις πολλα κιλα σου εκοψε την μερεντα ε?

να σου πω σημερα δεν εχει απεργιες ε? θελω να παω να πληρωσω το νερο

UzVGp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!! ολες καλα η κατια μας ολα καλα κ εμενα ετσι ηταν μου εβαλε πονους στο γιο μου κ γεννησα πολυ καλα!!! το μονο που δεν ηθελα κ ελεγα του γιατρου ηταν να σταματησει να βαζει χερι αυτο με πονουσε πιο πολυ αλλα μπορει να μην χρειαστει σε εσενα γιατι στην κορη δεν εβαλε χερι.. παντως ολα καλα θα πανε!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΜΙΧΑΗΛ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΚΕΡΑΚΙ, ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ Κ ΑΝΑΨΑ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!

ΜΑΡΚΕΛΛΑ δεν ξερω με χοριακες κ τετοια τι παιζει αλλα ενα ειναι σιγουρο 5 τεστ να ειναι λαθος? αποκλειεται!!!!!! ΟΛΕΣ του χρονου θα κρατατε τα μωρακια σας αγκαλια!!!! κ η μαρκελλα κ η ελενη κ η υρις!!!

καλημερα ριτσακι

σε ευχαριστουμε για το κερακι !!!

εχει αερα , ηρθε καραβι απο ροδο στον πανορμιτη?????

αχ αυτο με το χερι κοριτσια δεν το ειχα σκεφτει...

αλλο θεμα παλι και τουτο!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! Χρονια μας Πολλα, οσων γιορταζουμε η θα γιορταζουμε απο του χρονου!!! εμεις κανουμε ηδη το παρτυ μας! εχουμε στριμωχτει, οπως ειπε και ο γιατρος, και ριχνουμε απλωτες να ξεπιαστουμε!

κριστυ, μην σε ματιασω, εισαι η σουπερ εγκυουλα!!! με την πιο ομορφη κοιλιτσα, την πιο γλυκια φατσουλα να σε κραταει με περηφανια αγκαλια και το πιο ευτυχισμενο χαμογελο που εχω δει!!! να σας φιλαει η Παναγια και να χετε παντα χαρες και ευτυχια σπιτι σας! τα αποτελεεσματα δεν τα σχολιαζω... τα κοριτσακια σου ειναι υπεροχα για διδυμακια και η καμπυλη σουπερ...

μπισκοτακι, θα σε εκπληξω, αλλα το παιδι μου ειναι ακομα καραφλο!!! :shock::shock::shock: μονο χνουδακι εχουμε λεει... χχχααχχχααααχχχαααα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: αν φτασουμε παντως τη 17 νοεμβρη, κανονικα θα πρεπε να χει μαλλουρα και μολοτοφ στο χερι!!!;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

χρονια πολλα, ριτσα μου! μεγαλη η Χαρη Του! τι υπεροχα που φαινεται στη φωτο??? ειναι στη συμη? πολιουχος? μακαρι να μας φυλαξει ολες και να δωσει ευτυχια στα σπιτικα μας!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μουστοκουλουρα μπορεις να τρως... μουστο εχουν (οχι κρασι) και μαλιστα λιγο σε σχεση με το ποσα τρως... με μετρο βεβαια! εμενα μου χε πει digestive ας πουμε να τρωω ή κουλουρακια βρωμης ή πραγματα γενικα που εχουν λιγη ζαχαρη! και μερεντα τρωγε, αλλα 1 φορα την εβδομαδα και λιγο...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

χρονια πολλα, ριτσα μου! μεγαλη η Χαρη Του! τι υπεροχα που φαινεται στη φωτο??? ειναι στη συμη? πολιουχος? μακαρι να μας φυλαξει ολες και να δωσει ευτυχια στα σπιτικα μας!!!

ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΕΙΝΑΙ!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...