Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

κοριτσακια μου, μολις γυρισαμε... γιατι και αργησαμε λιγο στο γιατρο και ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ στο πατρικο μου (χαλανδρι) που ειχα να δω απο το μαρτη!!! αρχιζω με την ερωτηση του γιατρου μολις μπηκα στο ιατρειο : "τι θα γινει κοριτσι μου? ποτε θα γεννησεις?" χχχαααχχχααααχχχαααα.... για να μην σας παιδευω... ο μιχαλιος στον υπερηχο ηταν υπεροχος! σχεδον 3 κιλα... κατι λιγοτερο γιατι δεν μπορουσε να τον μετρησει ακριβως, εχει στριμωχτει πολυ! παλμοι 141... κυριος και αραχτος δηλαδη και εχει κατεβει πολυ! το κεφαλακι ειναι, οπως θα ελεγε η didi, κατω απο εκει που ειναι το λαστιχακι του εσωρουχου ή στο ηβικο ορος (τριχωτο) και με καλη θεση για φυσικο τοκετο... οπως λεει και η κατ, εξεταστηκαμε κι απο κατω και ενα εχω να πω... ΠΟΝΑΕΙ κοριτσια μου!!! μου ειπε οτι το ραμμα μου δειχνει σουπερ σταθερο και δεν υπαρχει προβλημα στον τραχηλο... μετα απο ολη την εξεταση, μου λεει: "προτιμαω να παμε με φυσικο τοκετο! αλλα... θα σου βαλω διορια!" να μην τα πολυλογω, πιστευει οτι θα την φαω τη βδομαδα, ισως χρειαστω και την αλλη, απλα θελει να μαστε σιγουροι οτι δεν στρεσσαρεται ο κυριος! ετσι αν δεν εχουμε κατι εκτακτο, δευτερα θα κανουμε αλλο ενα doppler και ή θα μπουμε αμεσα για αφαιρεση ραμματος και ωδινες ή θα περιμενουμε για φτ μεχρι και το αλλο σαββατοκυριακο... μου ειπε δε, οτι τοσο που εχει κατεβει, λογικα, και αν εχει καλη θεση ακομα, και με ωδινες δεν θα χουμε προβλημα, οποτε θα το παλεψουμε! δεν θα παμε ετσι για καισαρικη σιγουρα... τι αλλο? ααα πλεον μου ειπε να ξεχασω ολες τις οδηγιες του!!! να τρωω οτι και οσο θελω... να παω βολτα, να παω για καφε, να περπατησω, να κανω σεξ (δεν παιζει βεβαια αυτο... τι πονος ηταν αυτος?) ...γενικα να κανω οτι θελω... οποτε καταλαβαινετε... η κατια is free!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τέλεια!!!!!!!!! 3 κιλά ο Μιχαλιός και αραχτός κιόλας, δε βιάζεται! Άρα μέχρι το άλλο ΣΚ θα γεννήσεις σίγουρα είτε από μόνη σου είτε με τεχνητούς πόνους;

Έχω ακούσει ότι πονάει η εξέταση από κάτω, γιατί όμως;;;; Το "ψάχνει" πολύ το θέμα και γι'αυτό πονάς;!

Άντε, τώρα άρχισε τις βόλτες, τις σοκολάτες και ότι άλλο θες και βγάλε τα απωθημένα 9 μηνών!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι ακουω??? απαισιοδοξια??? ΟΧΙ παρακαλω!!! δεν θελουμε τετοια... το 5 ειναι σιγουρα λαθος, δεν το συζητω!!! ακομα και κατι να μην πηγε καλα (φτου φτου φτου) θελει 5-6 μερες να πεσει τοσο η χοριακη!!! εσυ, κανονικα, προσεχεις, τις ενεσεις σου και πας στη γιατρο για τα περαιτερω... αν θες κανε κι αλλη μια χοριακη για να δεις αν ανεβηκε εστω και το λαθος...

Μα την ετρεξαν 3 φορες γιατι τους εβρισα τοσα νευρα ειχε οταν ακουσα το 5!

Εγω κανω τα παντα κανονικα και ενεσεις και ολα μεχρι την παρασκευη να παω στην γιατρο να δω τι γινεται.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Εγω παιδια , δεν πονεσα στην εξεταση απο κατω!μηπως γιατι εγω εκανα σεξ συνεχεια???δηλαδη οχι καθε μερα αλλα οκ μια στις 15 εκανα σε ολη την εγκυμοσυνη ετσι μια ιδεα για να μην ξεχνιομαστε χΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Κατια , αμα πονεσες εκει...θα την φας την επισκληριδιο :tongue::tongue::tongue::tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Κατ , δεν ξερω.. Εκτος και αν εχω καμια βιοχημικη αλλα δεν θα ειχα περιοδο ? αυτο ειπε και η γιατρος.Οπως και να χει με ακουσε πολυ νευριασμενη και μου ειπε να παω απο εκει την παρασκευη να δουμε τι γινεται και θα κανω εκει τεστ ουρων αν χρειαστει...Με τρελαναν σημερα ασε ειμαι ετοιμη να βαλω τις φωνες!!!

Σίγουρα λάθος θα είναι! Απλά το καταλαβαίνω ότι είναι ψυχοφθόρο τώρα αυτό, να σου κόβουν τη χαρά! Αλλά όπως σου είπε και η Κάτια, εσύ να συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι έγκυος, με τις ενέσεις και την ξεκούρασή σου! Αφού και η γιατρός σου σου είπε ότι λογικά είναι λάθος, μην αγχώνεσαι! Και αν θες κάνε άλλη μια χοριακή σε άλλο μικροβιολογικό.

Τέλεια!!!!!!!!! 3 κιλά ο Μιχαλιός και αραχτός κιόλας, δε βιάζεται! Άρα μέχρι το άλλο ΣΚ θα γεννήσεις σίγουρα είτε από μόνη σου είτε με τεχνητούς πόνους;

Έχω ακούσει ότι πονάει η εξέταση από κάτω, γιατί όμως;;;; Το "ψάχνει" πολύ το θέμα και γι'αυτό πονάς;!

Άντε, τώρα άρχισε τις βόλτες, τις σοκολάτες και ότι άλλο θες και βγάλε τα απωθημένα 9 μηνών!

εε κατ , σου βαζει ολο το χερι μεσα μεχρι να βρει τον τραχηλο , φαντασου οτι μεχρι τον καρπο ειναι μεσα!οσο πιο μαλακος ειναι ο τραχηλος τοσο λιγοτερο ποναει :tongue::tongue::tongue:

Βεβαια , εγω να πω οτι εχω γυναικα γιατρο με λεπτα χερια και ισως παιζει ρολο αυτο.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

ναι ο καημενος!!! και στριμωγμενος και χαλαρος... μοιαζει του μπαμπα! εγω ειμαι νευρο!!! δεν στεκομαι πουθενα...

απο κατω δεν ξερω γιατι ποναει... μαλλον γιατι πατανε τον τραχηλο, να δουν αν ειναι μαλακος... εμενα ειναι και στην "αχρηστια" τοσους μηνες...:oops::oops::oops: ο αντρας μου, βγηκε απτο δωματιο, γιατι μου λεει εκανα μια γκριματσα πονου που δεν του αρεσε... μολις ακουσε και για σεξ λεει... "μετα το σαραντισμο και αφου ειμαστε σιγουροι οτι δεν πονας καθολου και το θες!" ο καημενος μωρε...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Εγω παιδια , δεν πονεσα στην εξεταση απο κατω!μηπως γιατι εγω εκανα σεξ συνεχεια???δηλαδη οχι καθε μερα αλλα οκ μια στις 15 εκανα σε ολη την εγκυμοσυνη ετσι μια ιδεα για να μην ξεχνιομαστε χΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Κατια , αμα πονεσες εκει...θα την φας την επισκληριδιο :tongue::tongue::tongue::tongue:

εεε καλα... οταν λεω πονεσα δεν εννοω οτι εβαλα και τα κλαματα! αλλα καμια σχεση με "ευχαριστηση" η εστω μικρη ενοχληση... οποτε δεν εχει πολλα πολλα για "εκει"!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κορίτσια μου γεια σας!!!! Τα κατάφερα μια χαρά με την καμπύλη ζαχαρου, την ήπια την αηδια.... Αύριο τα αποτελέσματα! Σήμερα ψωφισα στην κούραση αλλά ωραία έγιναν τα δωμάτια!!!! Εσείς τι αλλά νέα;! Ησυχία σήμερα...

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Όλο το χέρι μέσα μέχρι τον καρπό;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock:

Εγώ δεν είμαι σε αποχή τόσο καιρό αλλά και πάλι φαντάζομαι πως θα πονάει... Κι εγώ άντρα γιατρό έχω, μπορεί να έχει σχέση κι αυτό!

Ο άντρας σου είναι πολύ καλός Κάτια μου και σ'αγαπάει πολύ προφανώς! Θα είναι μέσα στον τοκετό, τι έχετε αποφασίσει; Γιατί αν είδε τη γκριμάτσα σου τώρα και δεν του άρεσε, εκείνη την ώρα θα έχει πρόβλημα μάλλον!

Διαφημίσεις

Εγώ δεν είμαι σε αποχή τόσο καιρό αλλά και πάλι φαντάζομαι πως θα πονάει... Κι εγώ άντρα γιατρό έχω, μπορεί να έχει σχέση κι αυτό!

Ο άντρας σου είναι πολύ καλός Κάτια μου και σ'αγαπάει πολύ προφανώς! Θα είναι μέσα στον τοκετό, τι έχετε αποφασίσει; Γιατί αν είδε τη γκριμάτσα σου τώρα και δεν του άρεσε, εκείνη την ώρα θα έχει πρόβλημα μάλλον!

Ναι ειναι λιγο μεσα στην αναισθησια οι γιατροι οταν ειναι συντροφοι!!!ΔΥΣΤΧΩΣ!!!Ασε που σου λενε τα μισα και δεν σου εξηγουν οταν τους ρωτας και αναγκαζεσαι να ανοιγεις τα βιβλια τους.Τουλαχιστον εγω ετσι εκανα!Οσο για το σεξ , εμενα ο αντρας μου, μου εδειχνε τα βιβλια και τη σταση πρεπει να κανουμε αναλογα με το μηνα που ημουν!

Αλλα ολο το 9μηνο προφυλακτικο και με το που μπηκα στο μηνα μου ελευθερα γιατι το σπερμα βοηθαει στο να μαλακωσει ο τραχηλος και να ερθει ο τοκετος!Με ειχε πρηξει , αυτα τα ηξερε τα αλλα μου εκανε τον κινεζο!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ναι ειναι λιγο μεσα στην αναισθησια οι γιατροι οταν ειναι συντροφοι!!!ΔΥΣΤΧΩΣ!!!Ασε που σου λενε τα μισα και δεν σου εξηγουν οταν τους ρωτας και αναγκαζεσαι να ανοιγεις τα βιβλια τους.Τουλαχιστον εγω ετσι εκανα!Οσο για το σεξ , εμενα ο αντρας μου, μου εδειχνε τα βιβλια και τη σταση πρεπει να κανουμε αναλογα με το μηνα που ημουν!

Αλλα ολο το 9μηνο προφυλακτικο και με το που μπηκα στο μηνα μου ελευθερα γιατι το σπερμα βοηθαει στο να μαλακωσει ο τραχηλος και να ερθει ο τοκετος!Με ειχε πρηξει , αυτα τα ηξερε τα αλλα μου εκανε τον κινεζο!

Όχι, εννοώ ότι έχω γυναικολόγο άντρα και όχι γυναίκα και ίσως έχει σχέση το πόσο σε πονάει επειδή η γυναίκα έχει πιο λεπτά χέρια! Ο άντρας μου δεν είναι γιατρός.

Ώστε στο σεξ καθόταν και στο ανέλυε ε, ενώ στα άλλα σε άφηνε με μισόλογα! Άντρες! :tongue:

Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι δε χρειάζεται να φοράμε προφυλακτικό και κάνουμε ελεύθερα από την αρχή! Είναι επικίνδυνο για πρόωρο τοκετό δηλαδή;;;;

Ως προς τις στάσεις, όσο περνάει ο καιρός τόσο περιορίζονται οι επιλογές...:oops:

Κορίτσια μου γεια σας!!!! Τα κατάφερα μια χαρά με την καμπύλη ζαχαρου, την ήπια την αηδια.... Αύριο τα αποτελέσματα! Σήμερα ψωφισα στην κούραση αλλά ωραία έγιναν τα δωμάτια!!!! Εσείς τι αλλά νέα;! Ησυχία σήμερα...

μπραβο κοριτσακι! παει κι αυτο... καλα αποτελεσματα τωρα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Όχι, εννοώ ότι έχω γυναικολόγο άντρα και όχι γυναίκα και ίσως έχει σχέση το πόσο σε πονάει επειδή η γυναίκα έχει πιο λεπτά χέρια! Ο άντρας μου δεν είναι γιατρός.

Ώστε στο σεξ καθόταν και στο ανέλυε ε, ενώ στα άλλα σε άφηνε με μισόλογα! Άντρες! :tongue:

Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι δε χρειάζεται να φοράμε προφυλακτικό και κάνουμε ελεύθερα από την αρχή! Είναι επικίνδυνο για πρόωρο τοκετό δηλαδή;;;;

Ως προς τις στάσεις, όσο περνάει ο καιρός τόσο περιορίζονται οι επιλογές...:oops:

αχη

ναι το σπερμα μαλακωνει τον τραχηλο και προκαλει συσπασεις .Εμεις καλου κακου φορουσαμε και για να μην αρπαξω κανα μικροβιο.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

εξω, εξω!!! και παλι μπορει να λιποθυμησει αν ακουσει τιποτα περιεργο! δεν ειναι λιγοψυχος... αλλα δεν μπορει!!! προσπαθει να κρατηθει και τα χανει, αλλαζει χρωμα... δεν!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...