Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

αχχχχ κατια μου ετσι οπως τα περιγραφεις κλεινω τα ματια κ ονειρευομαι την στιγμη που πρωτα ο θεος θα νιωσω κ εγωωωω αυτην την ομορφη ταχυπαλμια....!!!:D:D:D

αλλα εμεις αργουμε ακομα...ας απολαυσουμε την δικη σου ταχυπαλμια τωρα....!:D:D:D

...περναει ο καιρος!!! οταν πρωτογνωριστηκαμε με τα περισσοτερα κοριτσακια εδω, εγω δεν ημουν καν στις εβδομαδες σας!!! προσευχομουν να φτασω... να προλαβουμε... και να που κοντευω στο τελος τελος τελος! θα ρθει η ωρα, κοριτσακι μου! ...και η ταχυπαλμια μαζι....;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πραγματι θυμαμαι οταν πρωτομπηκα πρεπει να ησουν γυρω στην 23η εβδομαδα.....οταν μπηκα εγω....!!:D:Dκ τωρα?????αχχχ...τι ωραια..αντε γουρλουυυυυυ να μας κανεις την αρχη....κ να ακουλουθησουμε οοολες με υγεια σε εμας κ στα μωρακιααααα μας....!!!!:P:p

Jr39p2.png

ελα βρε ριτσα...γιατι τοσο χαλια..?πω πω....!χαλαρωσε...μαλλον σε πιεζει το μικρουλι σου....!!εμενα κοριτσια με εχει ταραξει...μερες τωρα δεν τον χορταινω...οοολο κλωτσαει κ ολο χαζογελαω...!κ εχει γινει κ παιχνιδιαρης..μολις τους λεω να κοιταξουν την κοιλια μου σταματα...!!αχαχαχαχα!:D:Dαλλα οι πονοι πανω αριστερα που ειναι τα ποδαρακια του οσο καθομαι συνεχιζονται...!

σημερα εφαγα σοκοφρετα υγειας...πειραζει κ αυτη??

ο αμορες μαλλον νομιζει οτι γλυκο ειναι μονο η μερεντα...χθες ελεγα οτι θελω να πιω σοκολατα...κ να φαω παγωτο...κ μου λεει ε πιες τι πειραζει...?κ του λεω σοκολατα..!!!!!!κ μου λεει αααα ξεχασε τοοο..!!αχαχαχα!κ σημερα για να φαω σοκοφρετα χρυσο τον εκανα...!σε 3 μερες παλι...το σκ...!αχαχα!!

μα δεν ειναι οτι με ποναει κατι νιωθω χαλια μεχρι κ λυποθημια.. πηγα μετρησα την πιεση 9 η μεγαλη κ 5 η μικρη κ παλμους 99.. αυτο το συνεχεια κουραζεται ο οργανισμος.. καλε κ νερο να πιω τουκ τουκ η καρδια.. χαλαρωνεις? δεν χαλαρωνεις..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

το καλο ειναι οτι περασανε οι μηνες με μεγαλη παρεα κ ελεγα αχ πως θα περασουν 9 μηνες κ δοξα το θεο με προβληματα αλλα περασανε κ δεν καταλαβαμαι τιποτα.. εδω στη συμη εχει πολλες εγκυες κ καθε 2-3 ημερες θα ακουω κ γεννα σημερα γενναει μια κοπελα!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καταλαβα ριτσα μου..οντως ταλαιπωρια οταν ειναι κ συνεχομενο...!

εδω το βραδυ που ξαπλωνω ανασκελα με πιανει σαν δυσφορια κ δυσπνοια κ με ενοχλει ...φανταζομαι οταν ειναι ολη την ωρα..

κοριτσια πραγματικα μεσα απο εδω νομιζω οτι η εγκυμοσυνη μου περασε πολυ πιο γρηγορα κ ευχαριστα....ηξερα οτι οταν εχω θεμα οτιδηποτε...οι πρωτες που θα με καταλαβουν θα ειστε εσεις...!!!!:D:Dαχχχ με πιανουν κ κατι ευσιγκινησεις τελευταια...δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου!!:confused::confused:

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

το καλο ειναι οτι περασανε οι μηνες με μεγαλη παρεα κ ελεγα αχ πως θα περασουν 9 μηνες κ δοξα το θεο με προβληματα αλλα περασανε κ δεν καταλαβαμαι τιποτα.. εδω στη συμη εχει πολλες εγκυες κ καθε 2-3 ημερες θα ακουω κ γεννα σημερα γενναει μια κοπελα!!

ετσι ειναι ριτσα μου! κι εγω στην αρχη, σκεφτομουν πως θα περναει η μερα... αλλα το καφεδακι μας μου κρατησε την πιο καλη παρεα, με εμαθε πραγματακια, με χαλαρωσε... σας χρωσταω πολλα! σε ολες μια μια ξεχωριστα!!! ευχομαι να μαστε ολες καλα και να συνεχισουμε την παρεουλα, σαν μαμαδες πια ή εγκυουλές στα δευτερα ή ακομα και στα πρωτα (οπως η μαρκελλα, η υρις και το ελενακι μας)...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Ερωτηση:περιμενω περιοδο σε δυο βδομαδες και απο χθες ποναω λες και θα ερθει αυριο..αυτο ειναι λογικο δλδ και ωορηξια να ειναι,ειναι λογικο να την νιωθω τοσο εντονα ?

Ντιντι,εσυ με ρωτησες νομιζω..ναι εχουμε απαγορευτικο μεχρι την αρχη του χρονου που θα ολοκληρηρωσουμε και τις εξετασεις

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Ερωτηση:περιμενω περιοδο σε δυο βδομαδες και απο χθες ποναω λες και θα ερθει αυριο..αυτο ειναι λογικο δλδ και ωορηξια να ειναι,ειναι λογικο να την νιωθω τοσο εντονα ?

Ντιντι,εσυ με ρωτησες νομιζω..ναι εχουμε απαγορευτικο μεχρι την αρχη του χρονου που θα ολοκληρηρωσουμε και τις εξετασεις

κι εγω μετα την απωλεια μας, την ενιωθα παντα την ωορρηξια μου...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κι εγω μετα την απωλεια μας, την ενιωθα παντα την ωορρηξια μου...

Οκ ευχαριστω πολυ....γιατι ειχα φρικαρει λιγο ελεγα ειναι δυνατον να ερθει ξανα τοσο συντομα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

καλημερα Ελενακι....μπαααααα που κρυοοοο?χθες ειχα θυμωσει που εβλεπα χριστουγεννιατικα στολισμενα κ εγω κυκλοφορω με το κοντομανικο....τι θα γινει πιαααα???θα χειμωνιασει ποτε??απο την αλλη δεν θελω γιατι οσο ο καιρος ειναι ετσι δεν χρειαζομαστε θερμανση....κ το σπιτι κυλαει πιο γρηγορα τωρα με τον καιρο ετσι...!αλλα λιγος ΧΕΙΜΩΝΑΣΣΣΣΣ..μου ελειψε..να μου το θυμηθειτε..φετος τον Φλεβαρη θα χιονισει...!το εχω πειιιιι...!!:D:D

Jr39p2.png

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ...

http://www.2search.gr/recipes/view.asp?ID=1795&nav=0

πως σας φαινεται...απλως θα ειναι χωρις μανιταρια γιατι δεν μ αρεσουν...!!:Dκ θα βαλω κ λιγο πορτοκαλαδα....!!:D

μιαμ μιαμ... τα μανιταρια τα βαζει για πρωτεινη! αλλα αν δεν σ αρεσουν η προσθεσε κοτοπουλακι ή ζαμπον ή φατε μαζι με τυρακι... κατι αντιστοιχο εχω φαει σε εστιατοριο και ηταν πολυ ωραιο... καλο μαγειρεμα!

εμεις γεμιστα της μαμας σημερα!!! το αγαπημενο μου!!! και του μπεμπη γιατι ηδη χορευει...;););):tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...