Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

2827065luvp91387w.gif

καλημερα!!

κατιααααααααααααααααααααα γεννησαμε??????????????????νομιζω σημερα θα γεννησεις!!

μαρκελα μου για αλλη μια φορα εχω να σου πω οτι εχω καταχαρει με τα νεα σου! πηγες σημερα για χοριακη??? καλο διπλασιασμο!

και κακομοιρα μου μην τεντωνεσαι στη δουλεια!!! θα ερθω μεχρι εκει να σε πιασω απο το μαλλι και επι της ευκαιριας να φαω κι ενα τερκελη! (εκανα και ομοιοκαταληξια! χαχαχαχαχα)

βρε μαρκελακι σεξ μου προτεινεις?? εγω το αποφευγω οσο μπορω! (τα βραδυα εχω καουρες-> δεν μπορω, τα μεσημερια εχω μαθημα-> δεν μπορω τα πρωινα εχω δουλειες ->δεν μπορω αντε κανενα σκ οκ μπορω καπου θα βρω χρονο να σε ικανοποιησω κι εσενα χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχ)

υρις μου μετα εχεις σειρα εσυ τα χριστουγεννα να μας φερεις τα ευχαριστα και μετα το ελενακι!!!

ελένακι εσεις εχετε το πρασινο φως απο το γιατρο ή σας ειπε να περιμενε λιγο ακομη?

σοφια καλως ηρθες και με το καλο το μπεμπακι σου!!!

αχ βρε κριστυ μου σε λυπαμαι , μακαρι να μπορουσα να πιω εγω τη γλυκοζη για εσενα να μην ταλαιπωρησε ρε κοριτσακι (ειμαι βοδι με τα γλυκα ή μαλλον επρεπε να με πεις γουρουνακι!!! τι να κανω ειμαι γλυκατζου!:tongue:), τελος παντων αντε περασε κι αυτο τωρα μονο ομορφα πραγματα!!!! ψωνια και αναμονη για το διπλο πακετο ευτυχιας!!! σημερα εχεις ντοπλερ?νωρις τον κανεις εσυ! θελω νεα!!!!!!! και να μου πεις και τι διαφορετικο εχει απο τους αλλους υπερηχους! με το καλο να δεις τις μουσουδες σου και καλα αποτελεσματα με τη γλυκοζη(που ειμαι σιγουρη ολα θα ειναι μια χαρα!)οσο για τις μικρες εγω νομιζω χαρηκαν με την γλυκοζη! τους στερεις τα γλυκα!

οσο για την καμπυλη που λες γιατι να την κανεις δεν ειναι μονο τα γλυκα που την ανεβαζεουν το ξερεις αλλωστε ειναι ολοι οι υδατανθρακες(ψωμι, μακαρονια) πρεπει να σε ελεγξουν για προδιαθεση , οχι αν απλα εχεις σαχαρο γιατι αυτο ανιχνευεται και στο αιμα και στα ουρα

ριτσα και για εσενα την πινω την γλυκοζη!!! ειμαι τρελη τι να κανω? αν μου εδειναν παντως και 2ο μπουκαλι θα το επινα κι αυτο ευχαριστα! σε εσας πρεπει να βγαλουν ενα με γευση πιτσας!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

και για εσενα real thing! ακου εκει σαν πορτοκαλαδα με 100 κουταλιες ζαχαρη! και που ειναι το προβλημα ωραια ειναι η ζαχαρη!!!:tongue:

ευτυχως που δεν εχεις γευση κρεατος λεω εγω !!!!για εσενα θα κανουμε ειδικη παραγγελια να εχει γευση : "κοψιδια"

σαπι μου καλες δουλειες!!! και μην αγχωνεσαι με τη γλυκοζη!! αστες να λενε ολα μια χαρα ειναι! το μονο σπαστικο ειναι αν πρεπει να σε τρυπησουν περισσοτερο απο 2 φορες! κι αυτο το γλυτωσα

ευχομαι κι εσυ με 2 τρυπηματα να ξεμπερδεψεις!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2827065luvp91387w.gif

καλημερα!!

κατιααααααααααααααααααααα γεννησαμε??????????????????νομιζω σημερα θα γεννησεις!!

μαρκελα μου για αλλη μια φορα εχω να σου πω οτι εχω καταχαρει με τα νεα σου! πηγες σημερα για χοριακη??? καλο διπλασιασμο!

και κακομοιρα μου μην τεντωνεσαι στη δουλεια!!! θα ερθω μεχρι εκει να σε πιασω απο το μαλλι και επι της ευκαιριας να φαω κι ενα τερκελη! (εκανα και ομοιοκαταληξια! χαχαχαχαχα)

βρε μαρκελακι σεξ μου προτεινεις?? εγω το αποφευγω οσο μπορω! (τα βραδυα εχω καουρες-> δεν μπορω, τα μεσημερια εχω μαθημα-> δεν μπορω τα πρωινα εχω δουλειες ->δεν μπορω αντε κανενα σκ οκ μπορω καπου θα βρω χρονο να σε ικανοποιησω κι εσενα χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχ)

υρις μου μετα εχεις σειρα εσυ τα χριστουγεννα να μας φερεις τα ευχαριστα και μετα το ελενακι!!!

ελένακι εσεις εχετε το πρασινο φως απο το γιατρο ή σας ειπε να περιμενε λιγο ακομη?

σοφια καλως ηρθες και με το καλο το μπεμπακι σου!!!

αχ βρε κριστυ μου σε λυπαμαι , μακαρι να μπορουσα να πιω εγω τη γλυκοζη για εσενα να μην ταλαιπωρησε ρε κοριτσακι (ειμαι βοδι με τα γλυκα ή μαλλον επρεπε να με πεις γουρουνακι!!! τι να κανω ειμαι γλυκατζου!:tongue:), τελος παντων αντε περασε κι αυτο τωρα μονο ομορφα πραγματα!!!! ψωνια και αναμονη για το διπλο πακετο ευτυχιας!!! σημερα εχεις ντοπλερ?νωρις τον κανεις εσυ! θελω νεα!!!!!!! και να μου πεις και τι διαφορετικο εχει απο τους αλλους υπερηχους! με το καλο να δεις τις μουσουδες σου και καλα αποτελεσματα με τη γλυκοζη(που ειμαι σιγουρη ολα θα ειναι μια χαρα!)οσο για τις μικρες εγω νομιζω χαρηκαν με την γλυκοζη! τους στερεις τα γλυκα!

οσο για την καμπυλη που λες γιατι να την κανεις δεν ειναι μονο τα γλυκα που την ανεβαζεουν το ξερεις αλλωστε ειναι ολοι οι υδατανθρακες(ψωμι, μακαρονια) πρεπει να σε ελεγξουν για προδιαθεση , οχι αν απλα εχεις σαχαρο γιατι αυτο ανιχνευεται και στο αιμα και στα ουρα

ριτσα και για εσενα την πινω την γλυκοζη!!! ειμαι τρελη τι να κανω? αν μου εδειναν παντως και 2ο μπουκαλι θα το επινα κι αυτο ευχαριστα! σε εσας πρεπει να βγαλουν ενα με γευση πιτσας!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

και για εσενα real thing! ακου εκει σαν πορτοκαλαδα με 100 κουταλιες ζαχαρη! και που ειναι το προβλημα ωραια ειναι η ζαχαρη!!!:tongue:

ευτυχως που δεν εχεις γευση κρεατος λεω εγω !!!!για εσενα θα κανουμε ειδικη παραγγελια να εχει γευση : "κοψιδια"

σαπι μου καλες δουλειες!!! και μην αγχωνεσαι με τη γλυκοζη!! αστες να λενε ολα μια χαρα ειναι! το μονο σπαστικο ειναι αν πρεπει να σε τρυπησουν περισσοτερο απο 2 φορες! κι αυτο το γλυτωσα

ευχομαι κι εσυ με 2 τρυπηματα να ξεμπερδεψεις!

καλημερα didi!!!!! χαχαχαχαχχααχαχχαχαχαχαχααχ πολυ γλυκαδα μωρε! ααα το ντοπλερ ειναι ενας απλος υπεριχος που βλεπει ο γιατρος τη ροη του αιματος του παιδιου απο εσενα αν θρεφεται καλα κατι τετοιο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα didi!!!!! χαχαχαχαχχααχαχχαχαχαχαχααχ πολυ γλυκαδα μωρε! ααα το ντοπλερ ειναι ενας απλος υπεριχος που βλεπει ο γιατρος τη ροη του αιματος του παιδιου απο εσενα αν θρεφεται καλα κατι τετοιο..

μονο αυτο???

τη ροη του αιματος στην καρδια και στον ομφαλιο?

αυτα τα ειδαμε και στον β επιπεδου

τελιακ σημερα εχει απεργιες απο οτι μου ειπε ο ντιντος οποτε καλυτερα που δεν ξυπνησες νωρις αδικα να τρεχεις και να μην εχει καραβι!

ηθελα να παω να πληρωσω και το νερο και του λεω θα ειναι κλειστη και η δευαπ και μου λεει ναι , και του λεω αυτοι χανουν!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

:Dκαλημερααααααααααααα!!τι κανουμε????εγω δουλειαααααααα...!!

Μαρκελαααα τρελανε μας κ κανε διδυμακιααααααα.....γερο-α να ειναι κ οτι κ αν ειναι με το καλοοοο..περιμενουμε τα αποτελεσματα της 2ης χοριακης....!!:D:D

Κατια που εισαι..?ξεκινησες το περπατημα κ γεννησαμεεεε???τιιιι γινεται?

καλα αποτελεσματα σημερα για την καμπυλη ζαχαρου Σαπι μου...

κ συνονοματη θα συμφωνησω οτι ειναι σαν πορτοκαλαδα με 100 κουταλιες ζαχαρη....!!μπλιαχχχ...!

διδυμακι κ εγω ειμαι γλυκατζου αλλα οχι κ ετσι...κ με τρυπησαν 4 φορες κιολας...:(:(

οσο για το σεξ..μετααααα την νειλα που παθαμε με το αμορε την τελευταια φορα το εχουμε ξεχασει λιγακι...(κλωτσαγε ο μπεμπης ασταματητα πριν ξεκινησουμε καλα καλα κ μπλοκαρε ο αμορες)κ οποτε φτιαχνεται κλιμα για σεξ κατι γινεται κ δεν γινεται...!:D:D

χθες πηγαμε σε μαγαζια για φωτιστικα......στο ενα μας εδωσαν προσφορα για τα σποτακια κ τα φωτα που θελουμε σαλονι κουζινα 850 ευρο κ εμεις τα πηραμε με 350..σποτακια,κυρφους φωτισμους κ για κουζινα ....χωρις διακοπτες κ πριζες ομως...πολυ πιο ομορφα...για κρεβατοκαμαρες δεν πηραμε...να ειναι καλα ο μπαμπακας μου....που μας ετρεξε απο εδω κ απο εκει σε γνωστους κ πηραμε προσφορες κ διαλλεξαμε την καλυτερη...!!

εδω τα υπολοιπα κοριτσακιαααα τι κανουμεεεεε???

Jr39p2.png

μεχρι να σας διαβασω... εδω ειμαι!!!

δεν γεννησαμε ακομα... αλλα μαλλον πλησιαζουμε! εχω λιγες ενοχλησεις χαμηλα και ο μιχαλιος μου δινει πολλες & γερες... αναμνηστικες μαλλον, για να τις θυμαμαι!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ΑΥΡΙΟ ΓΕΝΝΑΣ.....να με θυμηθεις....!:D:D

μονο στην ιδεα με πιανει δεος κ συγκινηση.....στην σκεψη οτι γεννας εσυ...φαντασου πως θα κανω οταν ερθει η σειρα μου...αχαχαχα!!

αντε βρε Κατια μου με το καλο κ κοιτα να απολαυσεις τις τελευταιες κλωτσιεςςςςςςςςς.....κ ολη την διαδικασια που οπως την φανταζομαι κ μου την περιγραφουν ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ....!!:D:D

Jr39p2.png

ναι γιατο μου ειπε ο γιατρος να μην ερθω λογο των απεργειων.. κατια μετρα ωρες πια!!!

εγω σημερα χαλια απο χθες βασικα το στομαχι μου κ πονος κ να μην μπορω να φαω λογο ταχυκαρδιας νιωθω παραξενα δεν μπορω να το εξηγησω μαλλον πιεζει το μωρο το στομαχι μου δεν ξερω.. κ σημερα παλι χαλιααααααα μεχρι που εκανα εμετο.. απελπησια με πιανει...:(:(:(

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

εγω θα συμφωνισω με τη didi παντως... και ευχαριστως θα ξανακανα για ολες σας την καμπυλη! εεε... ουτε μια σοκολατα δεν μ αφηνουν να φαω... ενα ποτηρι γλυκοζης θα ταν βαλσαμο!!! χχχαααχχχααααχχχαααα....

το doppler δειχνει ροη απο μαμα σε μωρο και αντιστροφα, απο ομφαλιο, πλακουντα (δινει και τη γηρανση του), δειχνει ροη αιματος στον εγκεφαλο του μωρου, στα νεφρα, την καρδια του, τη ροη στις μητρικες αρτηριες, κλπ.... ουσιαστικα γινεται για να βεβαιωθουμε οτι η μαμα τρεφει ακομα σωστα το μωρο, οτι δεν εχει αρχισει να γερναει ο πλακουντας, οτι η αναπτυξη του μωρου ειναι φυσιολογικη και οτι δεν στρεσσαρεται (για οποιονδηποτε λογο)... ααα επισης ελεγχεται και το αμνιακο... αυτα νομιζω...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ΑΥΡΙΟ ΓΕΝΝΑΣ.....να με θυμηθεις....!:D:D

μονο στην ιδεα με πιανει δεος κ συγκινηση.....στην σκεψη οτι γεννας εσυ...φαντασου πως θα κανω οταν ερθει η σειρα μου...αχαχαχα!!

αντε βρε Κατια μου με το καλο κ κοιτα να απολαυσεις τις τελευταιες κλωτσιεςςςςςςςςς.....κ ολη την διαδικασια που οπως την φανταζομαι κ μου την περιγραφουν ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ....!!:D:D

αααχχχχ.... λετε? οποτε θελει το αγορι μου!!! δεν φοβαμαι, ουτε εχω αγχος... μονο σκεφτομαι οτι θα τον δω, θα τον αγκαλιασω, θα τον μυρισω, θα τον θηλασω, θα χαιδεψω το κεφαλακι του... και με πιανει ταχυπαλμια!!! αλλα... η ωραια ταχυπαλμια!!!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μολις πηρα το γιατρο τηλ κ μου λεει ειναι φυσιολογικο ειναι της εγκυμοσηνης μεγαλωνη η μητρα. κ του ειπα οτι με κουραζει κ μου λεει οταν παω την αλλη εβδομαδα να παω σε καρδιολογο...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ελα βρε ριτσα...γιατι τοσο χαλια..?πω πω....!χαλαρωσε...μαλλον σε πιεζει το μικρουλι σου....!!εμενα κοριτσια με εχει ταραξει...μερες τωρα δεν τον χορταινω...οοολο κλωτσαει κ ολο χαζογελαω...!κ εχει γινει κ παιχνιδιαρης..μολις τους λεω να κοιταξουν την κοιλια μου σταματα...!!αχαχαχαχα!:D:Dαλλα οι πονοι πανω αριστερα που ειναι τα ποδαρακια του οσο καθομαι συνεχιζονται...!

σημερα εφαγα σοκοφρετα υγειας...πειραζει κ αυτη??

ο αμορες μαλλον νομιζει οτι γλυκο ειναι μονο η μερεντα...χθες ελεγα οτι θελω να πιω σοκολατα...κ να φαω παγωτο...κ μου λεει ε πιες τι πειραζει...?κ του λεω σοκολατα..!!!!!!κ μου λεει αααα ξεχασε τοοο..!!αχαχαχα!κ σημερα για να φαω σοκοφρετα χρυσο τον εκανα...!σε 3 μερες παλι...το σκ...!αχαχα!!

Jr39p2.png

αχχχχ κατια μου ετσι οπως τα περιγραφεις κλεινω τα ματια κ ονειρευομαι την στιγμη που πρωτα ο θεος θα νιωσω κ εγωωωω αυτην την ομορφη ταχυπαλμια....!!!:D:D:D

αλλα εμεις αργουμε ακομα...ας απολαυσουμε την δικη σου ταχυπαλμια τωρα....!:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...