Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κι από μένα...

Έκανα την καμπύλη ζαχάρου κι επιβίωσα... κλαίγοντας!!!

Ναι κορίτσια μιλάμε για πολύ κλάμα...

Ήταν κι ο άντρας μου μαζί κι έλεγε: πω πω ... 3 φορές θα σε τρυπήσουν???

Βρε δεν πα να με τρυπήσουν κι 100...την αηδία δε θέλω να πιω!

Απορώ πως κατάφερα και δεν έκανα εμετό τελικά...

Τρέμουλο με είχε πιάσει την πρώτη ώρα.

Και τη δεύτερη υπνηλία.

Μας είχαν σε ένα εξεταστήριο μόνους μας και πάνω που ξάπλωνα μπας και με πάρει ο ύπνος, τσουπ οι ξινίλες και η έξτρα αηδία...

Το στομάχι μου ακόμη είναι άνω κάτω.

Νομίζω ότι έχω φάει ζάχαρη για ένα μήνα...

ΑΧ, ας βγουν καλά τα αποτελέσματα τουλάχιστον...

Η γλυκόζη μας ενοχλεί γιατί ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ!!!

Εν ολίγοις, σε σένα βρέθηκε να τύχει γιατρός που κάνει έκπτωση στη γλυκόζη???

Εσύ παιδί μου απ΄ ότι κατάλαβα στο θέμα των γλυκών είσαι... (συγνώμη που θα το πω κιόλας) "βόδι": Δεν καταλαβαίνεις Χριστό!!!

Και σίγουρα το παθαίνουν πολλές αυτό με τη γλυκόζη.

Η κοπελιά του μικροβιολογικού μου είπε:

Αχ καλέ κρατηθείτε τουλάχιστον την πρώτη ώρα να μην κάνετε εμετό και δεν θα χρειαστεί να ξανάρθετε, τις προάλλες μια κυρία χρειάστηκε να έρθει 3 φορές για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία...

(Τις άλλες δύο έκανε εμετό αμέσως)

Τώρα όσο για τα μαθήματα, νομίζω το ιδανικό θα ήταν να έρχονται οι μαθητές στο σπίτι σου αρχικά. Η ψυχολογία της λεχώνας τον πρώτο καιρό είναι απίστευτη: Θα είσαι "κολλημένη" με το μωρό σε τέτοιο βαθμό που δεν θα μπορείς να λειτουργήσεις μακρυά του!

...Υποψία για δίδυμα είναι αυτό το νούμερο...

Προετοιμάσου.

ααααααααχχχχχχχχ ουτε κ εμενα μου αρεσε την επηνα κ με επηνε.. κ εκεινη την ωρα σκεφτομουνα την didi πως της αρεσει αυτη η αηδια ευτηχως ηταν των 50γρ.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

δυστυχως... ετσι που ναι η κατασταση εδω... απορησε η μαρκελα που ρθε αθηνα, πως τα βγαζουμε περα με την ταλαιπωρια των απεργιων, πορειων, κλπ... αλλα βαλε στην ταλαιπωρια και την ανεργια και την απληρωσια και το αγχος... και φτιαχνεις την αθηνα!!! πικρα... μονο να μαστε καλα για να αντεχουμε!

ασε και εγω φαληρο μεγαλωσα και απορω πως ζητε στο χαος!!χαλια η καταστηαση!

ναι δεν μπορω..εχω ακομα δυο περιοδους και μετα με τον καινουργιο χρονο εξετασεις και αν ολα ειναι καλα..ε μαλλον εκει στα μεσα ιανουαριου θα παρουμε το πρασινο φως..ομως παιζει και μια επεμβαση που ισως κανω που θα μας παει πισω λιγακι!!εσυ πως εισαι?ολα καλα?

Με το καλο γιατι δεν μπορω μονη μου να κρατησω το καφε!!!

Ελενακι μου νομίζω ακόμα δεν μπορείς εσύ? Και εμάς μας είχαν σε καραντίνα...μας έσκισαν και σε εξέτασεις (και εμείς επιμέναμε δηλαδη σε αυτό) αλλά δεν βρέθηκε κάτι και έτσι πήραμε το πράσινο φως επιτέλους!

Katia μου σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και elenaki μου εύχομαι σύντομα να περάσουμε και οι δυό μας στην πλευρά των εγκύων και πάλι!

Αντε αντε να παρεις και εσυ σειρα οπως ειπα και στο λενακι να μην με αφησετε μονη μου!Ο επιμενων νικα και θετικη σκεψη ολα καλα θα πανε!!

Cristy και μενα ο αντρας μου λέει αυστηρά όχι στις επισκεψεις για να αποφυγουμε το νοσοκομειο...

Μαρκελα τελεια νεα...ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩς Ε???? Σε θελουμε ξεκουραστη!!!

Κοριτσακια καλο μεσημερι!!!

Οκ μην ανησηχεις ετσι και αλλιως τον ακαθηστο εχω εγω...Θα προσπαθησω ομως:tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι ετσι λεγονται τα πετρωματα

και ο ντιντος πριν μερικες μερες με ρωτουσε γιατι τα νιωθω και του ειπα οτι ειναι προετοιμασια της μητρας για τον τοκετο και λεγονται ετσι

πονους στους προσαγωγους δεν νιωθω...

καμια φορα μονο με πιανει ... η μεση μου να το πω? λιγο πιο χαμηλα ειναι ενα πιασιμο και παω κουτσενοντας μεχρι να ισιωσω!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αντε οσο καθομαι δεν προκειται να κανω καμια δουλεια!

Κανε λιγο σεξ να ξεπιαστεις :tongue:

ετσι ειναι... εκτιμησεις! εμεις πιστευω θα μαστε πλεον 3 κιλα χοντρικα...

ρε μαρκελα, sorry κιολας, αλλα θα ρωτησω! αρχισα απο χτες το απογευμα, καθε φορα που παω τουαλετα και ξαπλωνω μετα να νιωθω λιγα πονακια, οπως οταν περιμενεις περιοδο, αλλα φευγουν μετα απο 2-3 λεπτα... επισης οταν "αεριστω" (συγνωμη κοριτσια!!! :oops: ) εχω λιγα υγρα, ενω γενικα δεν εχω καθολου... οχι λευκα ή κατι επιφοβο, απλα διαφανα, αοσμα και λιγα... ισα ισα στο σκουπισμα που λεμε... ειναι οκ, φανταζομαι?

κατια , ΓΕΝΝΑΣ σε λιγακι...να εχεις το νου σου για το τραχηλικο πωμα.Αλλα και εγω 38 εβδομαδες ειχα κατι χαμηλα πονακια ισα ισα και σε δυο μερες αρχισαν τα οργανα...οι πονοι εινια προπαρασκευαστικοι πονοι ετοιμαζεσαι ...Μην περιμενεις τα νερα ξερεις εσυ και απο την μαμα σου...εγω λεω αυριο θα μπεις να γεννησεις τωρα αν θα ειναι 7 η 8 του μηνα δεν ξερω παντως να εισαι ετοιμη για την ομορφοτερη μερα της ζωης σου...Η μερα που γινεσαι μανουλα!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γεια σας!!!! Αύριο βαφουμε και όλα ειναι άνω κάτω!!!!

Σοφια συνονοματη καλώς μας ήρθες!!!!! Με το καλο το μωρακι σου!!!! Είμαστε και κοντά-κοντα!!!! Κοριτσάκι κι εγω, αλλά το πρώτο μου ειναι!!!

Μαρκελα τρελανε μας και κανε δίδυμα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yris μου άντε με το καλο και στα δικά σου!!!! Πολυ χαίρομαι που βλέπω νέα σου!!!!

Και στο ελενακι βέβαια!!!!!!

Εγω αύριο πάω για καμπύλη ζαχαρου....... Κι εδω θα βαφουν τα δωμάτια.... Και το αμάξι στο Συνεργειο για αλλαγή παρπριζ... Ολα μαζί!!!!! Δεν πειράζει, όλα μαζί θα τελειώσουν κιόλας!!! Φιλακια σε όλες τις φουσκωτες κοιλιτσες!!!!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Κορίτσια μου γεια σας!!!! Αύριο βαφουμε και όλα ειναι άνω κάτω!!!!

Σοφια συνονοματη καλώς μας ήρθες!!!!! Με το καλο το μωρακι σου!!!! Είμαστε και κοντά-κοντα!!!! Κοριτσάκι κι εγω, αλλά το πρώτο μου ειναι!!!

Μαρκελα τρελανε μας και κανε δίδυμα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yris μου άντε με το καλο και στα δικά σου!!!! Πολυ χαίρομαι που βλέπω νέα σου!!!!

Και στο ελενακι βέβαια!!!!!!

Εγω αύριο πάω για καμπύλη ζαχαρου....... Κι εδω θα βαφουν τα δωμάτια.... Και το αμάξι στο Συνεργειο για αλλαγή παρπριζ... Ολα μαζί!!!!! Δεν πειράζει, όλα μαζί θα τελειώσουν κιόλας!!! Φιλακια σε όλες τις φουσκωτες κοιλιτσες!!!!!!!

με το καλο η καμπυλη και ηρεμα ε!!οχι πολλες δουλειες εσυ αντε!!

Γερο-α ναναι και οσα θελει ας ειναι:tongue::tongue::tongue::tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια?εγω πηγα στην πολη για καμπυλη πρωι πρωι και εμεινα στους δικους μου.τωρα γυρισα!τι νυστα ειναι αυτη.κοιμηθηκα 3 το πρωι και ξυπνησα εφτα!!κι αυτη η γλυκοζη??τι αηδια θεε μου!!και ειχα τον τρελογιατρο εκει,ο οποιος by the way ειναι σκετη αφασια!!μου φτιαχνει τη μερα,να φωναζει,ελα πινε πινε!!!τι πινε πινε!!πινεται αυτο???σαν πορτοκαλαδα με 100 κουταλιες ζαχαρη μου φανηκε!!!δεν πειραζει.ολα για τα μπεμπακια μας.η μπεμπα με το που το ηπια αρχισε να κλωτσαει τοσο πολυ που φαινοταν στην κοιλια μου.γλυκατζου θα μου βγει,το ξερω!!το μεσημερι προσπαθουσα να κοιμηθω λιγο αλλα ελα που δεν τη βολευαμε και με πατουσε στη μερια που ειχα την κοιλι μου σαν να λεει γυρνα μανα ενοχλεις!!επιμονα κιολας.πολυ χαζομαμα με βλεπω απο τωρα!!

μαρκελακι μου εχεις ακριβως τη χοριακη που ειχα εγω οταν την εκανα!!μοναδα παραπανω η παρακατω!!εχει γινει το αγαπημενο μου νουμερο!!χαχαχα..με το καλο κοριτσι μου.μου αρεσε πολυ το τικερακι σου.τωρα ξεκουραστα ε??μην αρχισεις παλι τα τρελα σου!!!

σοφια καλως ηρθες στην παρεα και να χαιρεσαι την κορουλα σου.

yris μου τι κανεις??αντε τωρα περιμενουμε και τα δικα σου.να μας γραφεις πιο συχνα ε??

κατια..................................no comment!!!

φιλια σε ολα τα κοριτσακια!!

6KuQp2.png

Sophia καλωσόρισες στην παρέα μας.

Sapi καλό κουράγιο αύριο με την καμπύλη.

Να σου πω την αλήθεια, όταν την έκανα στην μονή εγκυμοσύνη μου, ήταν πολύ πιο ανεκτή η κατάσταση.

Τώρα η αηδία ήταν ...εις διπλούν...!

Αύριο πρώτα ο Θεός θα πάρω τα αποτελέσματα.

Επίσης αύριο έχω τον υπέρηχο ντόπλερ για τις μικρές

και τη συνάντηση της la leche league για την προώθηση του μητρικού θηλασμού.

Τώρα βρε κοριτσια, μεταξύ μας, αν είσαι 26 εβδομάδων, τα κιλά που έχεις πάρει είναι ελάχιστα, τα μωρά επίσης δεν είναι πιο μεγάλα από το μέσο όρο, το ζάχαρο στο αίμα βγαίνει φυσιολογικό στις εξετάσεις ρουτίνας και η όρεξη για γλυκά είναι... υπό το μηδέν... κι επίσης δεν υπάρχουν άλλα συμπτώματα που να υποψιαζόμαστε διαβήτη κύησης, την καμπύλη ζαχάρου τι τη θέλουμε οεο???

Γιατί δε νομίζω ότι και τόση "γλύκα" μαζεμένη που φάγανε οι μικρές μου σήμερα τους έκανε και καλό.

έκλαιγα την ώρα που έπινα τη ρημαδοαηδία και τους ζήταγα και συγνώμη.

Κι αυτές οι καημενούλες εκεί μέσα χτυπιόταν σαν τα ψάρια. Πανζουρλισμός μες στην κοιλίτσα!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...