Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2
      • Δύναμη! 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

θα τον ντυσω ετσι και θανε το δωρακι του μπαμπα (μανωλης) που θα γιορταζει!!! να μαστε καλα, θα χουμε σαραντησει κιολας... θα ναι ομορφα! και αν μου λες απο γεναρη και μετα, αρχιζετε "γυμναστικη" τοτε του χρονου τετοια εποχη περιπου θα ετοιμαζεστε κι εσεις με το καλο!

το πιο ομορφο δωρο θα παρει ο μπαμπας φετος..αχ θα ειναι πολυ γλυκος αγιο βασιλακος :D

μακαρι κατια μου απο το στομα σου και στου θεου τ'αυτι..μακαρι να πανε ολα καλα..για ολες!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ναι μαλλον μετα τις γιορτες θα παω να τελειωνω και με αυτο!!

αντε λιγο εμεινε και μετα θα βολευετει στην αγκαλιτσα!!

σημερα και δω εχει ζεστη..φανταζομαι εκει πως θα ειναι..απο αυριο χαλαει ομως απ'οτι ακουσα..καλα σημερα ετσι οπως ειναι ο καιρος ειναι λες και περιμενουμε καλοκαιρι..αφου εφαγα ενα μελομακαρονο και γελουσα μονη μου γιατι δεν μου παει καθολου οτι πλησιαζουν χριστουγεννα!!

Ελενακι μου και εγώ έχω κάνει αυτή την επέμβαση και μάλιστα έχει μείνει στην μέση....δηλαδή επειδή έχω δύο πόρους που μπαίνουν μικρόβια....επρεπε να το ανοίξει (χειρουργειο) να αδειάσει η κύστη και να ξαναμπώ να το ράψω και να τους καυτηριάσει....εμείς έχουμε μείνει στο άνοιγμα ... κάθε τόσο γεμίζει και σπάει και τρέχει! Σε νιώθω...πώς σε νιώθω!!!

pregnancy-ticker___.png

Γεια σας κορίτσια!!! Θέλετε μια ακόμη στην παρέα σας; Είμαι παλιά στο parents από το πρώτο μου παιδάκι αλλά όταν είχα ψάξει πριν καιρό δεν υπήρχε ακόμη θέμα για τις μαμάδες του Φεβρουαρίου... Καλώς σας βρήκα και η ώρα η καλή!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Γεια σας κι από μένα...

Έκανα την καμπύλη ζαχάρου κι επιβίωσα... κλαίγοντας!!!

Ναι κορίτσια μιλάμε για πολύ κλάμα...

Ήταν κι ο άντρας μου μαζί κι έλεγε: πω πω ... 3 φορές θα σε τρυπήσουν???

Βρε δεν πα να με τρυπήσουν κι 100...την αηδία δε θέλω να πιω!

Απορώ πως κατάφερα και δεν έκανα εμετό τελικά...

Τρέμουλο με είχε πιάσει την πρώτη ώρα.

Και τη δεύτερη υπνηλία.

Μας είχαν σε ένα εξεταστήριο μόνους μας και πάνω που ξάπλωνα μπας και με πάρει ο ύπνος, τσουπ οι ξινίλες και η έξτρα αηδία...

Το στομάχι μου ακόμη είναι άνω κάτω.

Νομίζω ότι έχω φάει ζάχαρη για ένα μήνα...

ΑΧ, ας βγουν καλά τα αποτελέσματα τουλάχιστον...

κριστυ μου ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα!

1η ερωτηση: γιατι σας ενοχλει τοσο η γλυκοζη??? τα 50 γραμμαρια που ηπια σε 200 μλ σαν πορτοκαλα δεν μου δημιουργησαν τπτ! ειχα παρει και τις βελονες μου και επλεκα μεχρι να περασει αυτη η μια ωρα!

2η ερωτηση: πειτε μου τη γνωμη σας για κατι: (χεσε για την ωρα τους συγγενεις και τις επισκεψεις) οταν γεννησω με το καλο θα κατσω 5 μερες στην κλινικη και μετα θα ερθουμε σπιτι . με τα μαθηματα μου τι θα κανω? οεο?

σκεφτομουν στον ανηψιο και στην ανηψια να τους πω να ερχονται για τον πρωτο μηνα (πριν σαραντhσω) απο 2 φορες την εβδομαδα και για το τριτο παιδακι που εχω μαθημα (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!) να πηγαινω εγω 3 φορες την εβδομαδα

μετα αφου σαραντhσω μαλλον θα πηγαινω εγω στα μαθηματα και ο μπεμπης σε καποια γιαγια εσεις τι λετε???

Η γλυκόζη μας ενοχλεί γιατί ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ!!!

Εν ολίγοις, σε σένα βρέθηκε να τύχει γιατρός που κάνει έκπτωση στη γλυκόζη???

Εσύ παιδί μου απ΄ ότι κατάλαβα στο θέμα των γλυκών είσαι... (συγνώμη που θα το πω κιόλας) "βόδι": Δεν καταλαβαίνεις Χριστό!!!

Και σίγουρα το παθαίνουν πολλές αυτό με τη γλυκόζη.

Η κοπελιά του μικροβιολογικού μου είπε:

Αχ καλέ κρατηθείτε τουλάχιστον την πρώτη ώρα να μην κάνετε εμετό και δεν θα χρειαστεί να ξανάρθετε, τις προάλλες μια κυρία χρειάστηκε να έρθει 3 φορές για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία...

(Τις άλλες δύο έκανε εμετό αμέσως)

Τώρα όσο για τα μαθήματα, νομίζω το ιδανικό θα ήταν να έρχονται οι μαθητές στο σπίτι σου αρχικά. Η ψυχολογία της λεχώνας τον πρώτο καιρό είναι απίστευτη: Θα είσαι "κολλημένη" με το μωρό σε τέτοιο βαθμό που δεν θα μπορείς να λειτουργήσεις μακρυά του!

καλημερα Κοριτσια ,

188 μοναδες χοριακουλα 2 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο τι ειναι ??? χο χο χο

...Υποψία για δίδυμα είναι αυτό το νούμερο...

Προετοιμάσου.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Ελενακι μου και εγώ έχω κάνει αυτή την επέμβαση και μάλιστα έχει μείνει στην μέση....δηλαδή επειδή έχω δύο πόρους που μπαίνουν μικρόβια....επρεπε να το ανοίξει (χειρουργειο) να αδειάσει η κύστη και να ξαναμπώ να το ράψω και να τους καυτηριάσει....εμείς έχουμε μείνει στο άνοιγμα ... κάθε τόσο γεμίζει και σπάει και τρέχει! Σε νιώθω...πώς σε νιώθω!!!

ειναι σπαστικο πολυ..πονας κιολας?

εμενα αυτη τη στιγμη δεν εχει σπυρακι..ουτε τρεχει..συριγγιο εχει κανει και ο γιατρος μου ειπε οτι εχει υγρο μεσα..εγω δεν εχω κανει χειρουργειο μονο την πρωτη φορα που βγηκε πριν 10 χρονια το ανοιξαν με τοπικη ναρκωση και τελος και μετα οσες φορες με ενοχλησε μου εδιναν απλα αντιβιωση!!ποσο καιρο σου πηρε η αναρρωση μετα το χειρουργειο?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Γεια σας κορίτσια!!! Θέλετε μια ακόμη στην παρέα σας; Είμαι παλιά στο parents από το πρώτο μου παιδάκι αλλά όταν είχα ψάξει πριν καιρό δεν υπήρχε ακόμη θέμα για τις μαμάδες του Φεβρουαρίου... Καλώς σας βρήκα και η ώρα η καλή!!!

Γεια σου Σοφια..με το καλο το μωρακι σου!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Γεια σας κι από μένα...

Και τη δεύτερη υπνηλία.

Μας είχαν σε ένα εξεταστήριο μόνους μας και πάνω που ξάπλωνα μπας και με πάρει ο ύπνος, τσουπ οι ξινίλες και η έξτρα αηδία...

Εσύ παιδί μου απ΄ ότι κατάλαβα στο θέμα των γλυκών είσαι... (συγνώμη που θα το πω κιόλας) "βόδι": Δεν καταλαβαίνεις Χριστό!!!

Αχ καλέ κρατηθείτε τουλάχιστον την πρώτη ώρα να μην κάνετε εμετό και δεν θα χρειαστεί να ξανάρθετε, τις προάλλες μια κυρία χρειάστηκε να έρθει 3 φορές για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία...

Τώρα όσο για τα μαθήματα, νομίζω το ιδανικό θα ήταν να έρχονται οι μαθητές στο σπίτι σου αρχικά. Η ψυχολογία της λεχώνας τον πρώτο καιρό είναι απίστευτη: Θα είσαι "κολλημένη" με το μωρό σε τέτοιο βαθμό που δεν θα μπορείς να λειτουργήσεις μακρυά του!

...Υποψία για δίδυμα είναι αυτό το νούμερο...

Προετοιμάσου.

καλα αποτελεσματα, κοριτσι!!!

τουλαχιστον την εκανες και παει κι αυτο... ;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα...

Και τη δεύτερη υπνηλία.

καλα αποτελεσματα Κριστυ!!

δεν πειραζει αξιζει η ταλαιπωρια για τις κοριτσαρες σου!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

kat32: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Sophia! : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 16/02/2013) ΜΗΤΕΡΑ

Ροδουλα77: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

nantia: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 19/2/13) Διαβαλκανικό θεσσαλονίκη

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

markela35: ............. (ΠΗΤ .......) ............

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ειναι σπαστικο πολυ..πονας κιολας?

εμενα αυτη τη στιγμη δεν εχει σπυρακι..ουτε τρεχει..συριγγιο εχει κανει και ο γιατρος μου ειπε οτι εχει υγρο μεσα..εγω δεν εχω κανει χειρουργειο μονο την πρωτη φορα που βγηκε πριν 10 χρονια το ανοιξαν με τοπικη ναρκωση και τελος και μετα οσες φορες με ενοχλησε μου εδιναν απλα αντιβιωση!!ποσο καιρο σου πηρε η αναρρωση μετα το χειρουργειο?

Ελενακι μου ίσως είναι άλλη περίπτωση αλλά εγώ πιο πολύ ενοχλήθηκα με τις γάζες που τραβούσαν το δέρμα κτλ παρά με την επέμβαση και την επούλωση. Οι αλλαγές και οι γάζες όσο έτρεχε ήταν το ζόρι...δεν πόνεσα, δεν κατάλαβα τίποτα. Την άλλη μέρα ήρθα γραφείο εννοείται...και την ίδια βασικά θα μπορούσα αλλά οκ...δεν χρειαζόταν!Μια ώρα το πολύ υπόθεση είναι.

Θα σου έλεγα να το κάνεις (εγώ που δεν το ολοκλήρωσα ακόμα) γιατί είδα ότι στην εγκυμοσύνη γέμιζε και έσπαγε πιο συχνά...ίσως από το καθισιό και την ξάπλα? Δεν ξέρω γιατί αλλά το παρατήρησα...μόλις έφυγε το αγγελάκι μου ηρέμησα από αυτό....σπάει μία φορά τον μήνα και αν!!!

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...