Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κι εγω έχω δουλιτσες και βαριεμαι... Έχω να πάω και super market αλλα θα περιμένω τον άντρα μου! Το σίδερο δε το αντέχω καθόλου...

α, σουπερ μαρκετ έχω πολύ καίρό να πάω. Αντρούλης κ μαμά το έχουν αναλάβει, εγώ γράφω σε χαρτάκι τι θελω κ μου τα φέρνουν. Το σιδερο, προσπαθώ να βαζω συχνά πλυντήριο κ να σιδερώνω αμέσως για να μην είναι πολλά. το είχα σύστημα απο πριν αυτό.;)

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε κρατησε πολυ το κρυωμα....

τη δευτερα και την τριτη ειχα τρελο φταρνισμα , συναχι και βουλωμενη μυτη και σκεφτομουν εσενα

το επαθα απο τα αιρκοντισιον...ειχα παει στα μαγαζια μια μπεμποτσαρκα και μετα σουπερ μαρκετ και σε ολα τα μαγαζια ηταν φουλ τα κλιματιστικα

αφου το ενιωθα οτι κρυωνα

τελεια με τη γιαγια :D εμας εχει κι αλλα πολλα δυσεγγονα η γιαγια του αντρα μου

η γιαγια η δικη μου ειναι το πρωτο της και μου φερνει εμαθα ολοκληρη βαλιστα με μωρουδιακα απο αυστραλια

εχουν φτασει ελλαδα αλλα μενουν τωρα στον πειραια

ανυπομονω να ερθουν ροδο για να ανοιξω τη βαλιτσα :cool::cool::cool::cool:

ο κουμπαρος δεν ξερω ποτε θα φυγει αλλα σημερα πηγε για καφε με εναν αλλο φιλο του και ετσι ειμαι μονη μου:D

δεν θα το βαφτησει αυτος , του ειπα κοιτα επειδη ξερω οτι υπαρχει και η κριση , δεν σε ρωταω , αν θες μου το προτεινεις εσυ. και μου απαντησε οτι ο νονος πρεπει να ειναι κοντα στο βαπτιστικο του, οποτε καλυτερα να το βαφτησει καποιος που μενει ροδο

εχουμε μελλον , κατσε να γεννησω πρωτα ο Θεος και βλεπουμε για νονο-νονα...

Κι εγω θέλω να μάθω το φύλο για να βγαίνω μπεμπεδοτσαρκα και να ξέρω τι κοιτάζω!!! Τι λέτε να έχω;;; Έτσι απο ενστικτο!

Πάντως εγω για το νονο αγχονομαι γιατι ειναι κι ο γάμος μαζι και όσο να πεις ειναι έξοδα, πρέπει να το ξέρει νωρίς!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

καλημερα τι κανετε;;;

λοιπον για την καμπυλη ζαχαρου ρωτησα την ξαδερφη μου που δουλευει σε μικροβιολογικη και μου ειπε:

1ον την ποσοτητα γλυκοζης και τα τρυπηματα ειναι αναλογος τι θα ζητησει ο γιατρος

2ον στο δικο τους μικροβιολογικο κλεινεις ραντευου και παιρνουν την γλυκοζη αμεσα και δεν την εχουν στο ψυγειο πολυ καιρο

3ον δεν σε αφηνουν να φυγεις ενδιαμεσα στις ληψεις γιατι μπορει να παθεις υπογλυκεμικο σοκ ( αυτο δεν το καταλαβα καλα) και να ζαλιστεις κτλ

και 4ον δεν βαζουν πεταλουδα γιατι η βλεβα μπορει να κλεισει και να μην μπορεσουν να ξαναπαρουν αιμα απο εκει, ωστοσο σε αλλα μικροβιολογικα βαζουν και ενυδατωνουν την φλεβα με φυσιολογικο ορο!

αυτα τα ιατρικα μερα της ημερας

κατα τα αλλα διαθεση ανσασερ

ρε κοριτσια σας συμβαινει και εσας;;; την μια ειμαι σουπερ την αλλη σερνομαι!

ειναι απο την εγκυμοσυνη;;;;

καλημερα ροδουλα!!!!!!

εμενα αργει απο οτι ειδα η καμπυλη ζαχαρου , οκτωβρη πια, οποτε εχουμε μελλον και σε αυτο :D

αλλα να σου πω κι εγω θελω φρεσκια γλυκοζη!!!!! ε τι μπαγιατικα πραγματα????:tongue::tongue::tongue:

χθες ρωτησα την ξαδερφη μου αν εχουν γλυκοζη ολα τα μικροβιολογικα ή αν πρεπει να ειδοποιησω τον μικροβιολογο μου να προμηθευτει και μου ειπε οτι δεν της εδωσαν γλυκοζη αλλα ζαχαρονερο:shock:

αλλοι λεει δινουν γλυκοζη κι αλλοι ζαχαρονερο(τσιγκουνιδες...)

οσο για τη διαθεση εμενα απο τη στιγμη που εμαθα οτι η χοριακη ειναι θετικη συνεχεια βρισκομαι στα συννεφα!!!!:D:D:D αλλα μεχρι την 11-12 εβδομαδα ενιωθα κουρασμενη λες και εκανα γενικη ΟΛΟ το σπιτι!!!! μετα τη 12 λες και πατησες ενα κουμπι και ηρθα "στα καλα μου"(απεκτησα τη χαμενη ενεργεια)

UzVGp2.png

σε κρατησε πολυ το κρυωμα....

τη δευτερα και την τριτη ειχα τρελο φταρνισμα , συναχι και βουλωμενη μυτη και σκεφτομουν εσενα

το επαθα απο τα αιρκοντισιον...ειχα παει στα μαγαζια μια μπεμποτσαρκα και μετα σουπερ μαρκετ και σε ολα τα μαγαζια ηταν φουλ τα κλιματιστικα

αφου το ενιωθα οτι κρυωνα

τελεια με τη γιαγια :D εμας εχει κι αλλα πολλα δυσεγγονα η γιαγια του αντρα μου

η γιαγια η δικη μου ειναι το πρωτο της και μου φερνει εμαθα ολοκληρη βαλιστα με μωρουδιακα απο αυστραλια

εχουν φτασει ελλαδα αλλα μενουν τωρα στον πειραια

ανυπομονω να ερθουν ροδο για να ανοιξω τη βαλιτσα :cool::cool::cool::cool:

ο κουμπαρος δεν ξερω ποτε θα φυγει αλλα σημερα πηγε για καφε με εναν αλλο φιλο του και ετσι ειμαι μονη μου:D

δεν θα το βαφτησει αυτος , του ειπα κοιτα επειδη ξερω οτι υπαρχει και η κριση , δεν σε ρωταω , αν θες μου το προτεινεις εσυ. και μου απαντησε οτι ο νονος πρεπει να ειναι κοντα στο βαπτιστικο του, οποτε καλυτερα να το βαφτησει καποιος που μενει ροδο

εχουμε μελλον , κατσε να γεννησω πρωτα ο Θεος και βλεπουμε για νονο-νονα...

κ εμείς δεν έχουμε νονό :( !!! αλλά έχει πει η αδερφή μου. θα δουμε μεχρι τότε γιατί δεν το έχουμε πει κ σε πολλούς οτι είμαι εγκυος. οταν το μαθουν μπορεί να ενδιαφερθούν περισσότετοι ....χαχαχα!!!! ολοι θα θελουν να βαπτίσουν μ αυτή τη κρίση.... τι λέω Θεέ μου!!!!!

εγω εχω γυναικα απο παντα :tongue:

το σιδερο το κανω μονη μου καθιστη!αλλα σημερα δεν θελω ουτε να αναπνεω!

δεν μπορουν να ερθουν για τον γαμο- βαπτηση;;;

εκτος αν θελετε τους κουμπαρους σας κοντα ,να εχουν επαφη με το παιδι και τετοια!

οσο για την γιαγια ειναι πραγματικη συγκινητικο! η δικια μου παει για το 5ο:P:p:p:p:p

Θέλουν να μας παντρεψουν και να βαφτίσουν το μωρο αλλα οικονομικοί λόγοι δε τους το επιτρέπουν. Ελπίζω να ρθουν έστω για το γάμο-βάπτιση γιατι είμαστε καλοί φιλοι!

ODhsp2.png

Διαφημίσεις

εγω εχω νονα

και ονομα!

και εκκλησια εχω βρει και μπομπονιερες μην σας πω εχω κατι σχεδια στο μυαλο μου!

ξερω οτι ειναι νωρις αλλα μου αρεσει να κανω ονειρα και σχεδεια

Η νονα βεβαια λεει να μην λεμε τιποτα τωρα, γιατι και στα 2 προηγουμενα που εχασα θα ηταν η ιδια νονα και τωρα λεει ασε να γεννηθει και θα του κανω μια βαφτιση που θα τριβεις τα ματια σου αλλα προς το παρων τσιμουδια!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Καλημερα κοριτσια..τι κανετε?ολα καλα?
καλημερα κοριτσιαααααα!!!!!!!!11 κ εγω εχω δουλειες κ δεν εχω διαθεση καθολου.. με εχει πιασει μια τεμπελια μια βαρεμαδα ελπιζω νασ μην συνεχιστει...

καλημερα!!!!!!

UzVGp2.png

Κι εγω θέλω να μάθω το φύλο για να βγαίνω μπεμπεδοτσαρκα και να ξέρω τι κοιτάζω!!! Τι λέτε να έχω;;; Έτσι απο ενστικτο!

Πάντως εγω για το νονο αγχονομαι γιατι ειναι κι ο γάμος μαζι και όσο να πεις ειναι έξοδα, πρέπει να το ξέρει νωρίς!

χθες πηγα μια βολτα για να πάρουμε μια ιδέα απο τιμες για κούνια κ καροτσάκι για αρχή κ πάθαμε 1 σοκ. σε 1 site απο ιταλια πολυκαροτσάκι κάνει 299ε, κ εδώ το ίδιο 429ε........ΕΛΕΟΣ!!! Εμεις θα πάμε να βγάλουμε προπληρωμένη καρτα κ θα παραγγείλουμε απο εξωτερικό. Μόνο την κουνια θα πάρουμε απο ελλάδα, γιατί πληρωνουμε με το κιλό την μεταφορά κ δεν συμφέρει.

Καλημέρα και χρονια πολλα σε όσες γιορταζαν......υγεια παντα!

Καλα τι διαβαζω στις προηγούμενες σελίδες...από σεξ μέχρι πεθερές μέχρι ψωνια πιάσατε!! Δε παλευεστε!!

Κουραστηκα κι εγω αυτες τις μερες...δεν εχω τη γυναικα που καθαριζει και αποφασισα να κανω εγω δουλειες αυτη τη φορα...με επιασε λιγο η μεση μου..αλλά τη Δευτερα περιμενω αφιξη της μαμας και αναλαμβανει καθηκον!!

Κοριτσια το φεροφολικ τι ωρα το παιρνετε? Το πρωι νηστικές? Εμενα μου ειπε για μια βδομαδα απο ενα χαπι και μετα 2 φορες τη μερα! Και επισης συνεχιζω και το φυλλικο...και αναρωτιεμαι αφου εχει μεσα φυλλικο ο σιδηρος γιατι να παιρνω και φυλλικο εξτρα??

καλωσορισατε οι καινουριες...τι Γεναρη τι Φλεβαρη...ολες μια παρεα ειμαστε, αλλωστε ποτε δε ξερεις πότε θα αποφασίσουν να βγουν τα μωρακια μας!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

εχω απο την προηγούμενη εβδομάδα που κανω δουλειές. Στον άντρα μου μερα παρα μερα του λεω κ πλένει τα πιάτα, γιατί με πιάνει η μεση μου, αλλα γενικά με βοηθάει πολύ. Καποιες μερες σκουπίζει κ αυτός.

Τωρα για τις υπόλοιπες δουλείες, αργώ να τις κάνω, δηλ σκουπίζωτο σπίτι σιγα σιγά κ μετα για μιση ωρα κάθομαι ξάπλα. μετα σηκώνομαι κ σφουγγαρίζω, μετά ξανα κάθομαι. Τωρα καθομαι γιατι εφτιαξα το φαγητό πρίν κ ξεκουράζομαι.

Θα τα διαβάσει κανένας κ θα μας λέει τεμπέλες, αλλά για τα μπεμπέ μας τα κάνουμε :P. :shock:

στις 11 εβδομαδες ξεκινησα να κανω τα πιατα! δεν αντεχα αλλο !!!! τα αφηνε να μαζεβονται και τα εβλεπα και με επιανε υστερια (που φαντασου τωρα στην εγκυμοσυνη ειμαι και ηρεμη:o )

οποτε τα πιατα ειναι δικη μου δουλεια!!!! ειμαι λιγο υστερικη με καποιες δουλειες!!! γενικα ΔΕΝ μπορω τις μισες δουλειες! εκανε τα πιατα και γεμιζε ο νεροχυτης νερα , του ελεγα θα φουσκωσει ο παγκος της κουζινας αν τα αφηνεις τα νερα! τπτ αυτος στον κοσμο του, λες και το πλυσιμο των πιατων ειναι μονο τα πιατα, ο νεροχυτης δεν υπαρχει:evil:

αυτο με το κανω κατι μετα ξεκουραζομαι και μετα κανω τα υπολοιπα το εκανα κι εγω μεχρι πριν 10 μερες, τωρα τα κανω ολα σερι! και μετα ξεκουραζομαι,

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

κ εγω ακομη δεν βρηκα νονους, οσο για την βαπτιση πρωτα ο θεος θα την κανω οικογενειακα οχι οπως τις αλλες φορες.. ΚΡΙΣΗΗΗ κ μεχρι τοτε πιος ξερει ποσο χειροτερα θα ειναι??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εγω εχω νονα

και ονομα!

και εκκλησια εχω βρει και μπομπονιερες μην σας πω εχω κατι σχεδια στο μυαλο μου!

ξερω οτι ειναι νωρις αλλα μου αρεσει να κανω ονειρα και σχεδεια

Η νονα βεβαια λεει να μην λεμε τιποτα τωρα, γιατι και στα 2 προηγουμενα που εχασα θα ηταν η ιδια νονα και τωρα λεει ασε να γεννηθει και θα του κανω μια βαφτιση που θα τριβεις τα ματια σου αλλα προς το παρων τσιμουδια!

δικαιο έχει η νονά. κ έγω μερικές φορές ξεγελιέμαι κ κοιτάζω βαπτιστικά, αλλά αμέσως προσγειώνομαι κ λέω κατσε να γεννηθεί με το καλό κ τότε θα ψαξω

γι 'αυτα. Φαντάσου κ είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη κ με γρήγορη κ φυσιολογική σύλληψη, αλλά κάθε μέρα όλο κ κάτι ακούω κ μαθαίνω για άλλες εγκυμοσύνες που για κάποιο λόγο διακόπτονται ή χάνουν το μωρακι κ φοβάμαι πολύ.

Καλημέρα και χρονια πολλα σε όσες γιορταζαν......υγεια παντα!

Καλα τι διαβαζω στις προηγούμενες σελίδες...από σεξ μέχρι πεθερές μέχρι ψωνια πιάσατε!! Δε παλευεστε!!

Κουραστηκα κι εγω αυτες τις μερες...δεν εχω τη γυναικα που καθαριζει και αποφασισα να κανω εγω δουλειες αυτη τη φορα...με επιασε λιγο η μεση μου..αλλά τη Δευτερα περιμενω αφιξη της μαμας και αναλαμβανει καθηκον!!

Κοριτσια το φεροφολικ τι ωρα το παιρνετε? Το πρωι νηστικές? Εμενα μου ειπε για μια βδομαδα απο ενα χαπι και μετα 2 φορες τη μερα! Και επισης συνεχιζω και το φυλλικο...και αναρωτιεμαι αφου εχει μεσα φυλλικο ο σιδηρος γιατι να παιρνω και φυλλικο εξτρα??

καλωσορισατε οι καινουριες...τι Γεναρη τι Φλεβαρη...ολες μια παρεα ειμαστε, αλλωστε ποτε δε ξερεις πότε θα αποφασίσουν να βγουν τα μωρακια μας!

Καλημέρα mpiskotaki! Τι να κανουμε;! Το ένα θέμα φέρνει το αλλο! Κι εγω με τις δουλειές δεν την παλεύω καθόλου!!! Κάνω αλλα με το ζόρι...

Eleni στείλε και σε μας αυτο το ιταλικό site να πάρουμε καμία ιδεα!!!

ODhsp2.png

εγω εχω γυναικα απο παντα :tongue:

το σιδερο το κανω μονη μου καθιστη!αλλα σημερα δεν θελω ουτε να αναπνεω!

σιγουρα θα φωναξω γυναικα λιγο πριν ερθει ο μπεμπεκος μου

2-3 φορες το χρονο φωναζα γυναικα για να κανω πιο γρηγορα την γενικη του σπιτιου (χριστουγεννα -πασχα)

βεβαια τωρα θα χρειαζομουν μια αλλα ... ειμαι ανεργη και τα πληρωνει ολα ο αντρας μου οποτε τον λυπαμαι να πληρωνει και γυναικα μια φορα την εβδομαδα

προτιμαει να τα κανει αλλωστε οποτε αφου τα κανει τα βαρια βαρια οκ:)

UzVGp2.png

νομιζω οτι θα εχεις αγορακι:rolleyes:

ειναι αγοροχρονια το 2013!

ααα δεν εχετε κανει γαμο , οποτε θα κανετε γαμοβαφτισια....

ποσους κουμπαρους εχετε? αν ειναι 4 , πανω κατω το 600 θα το δωσουν ο καθενας!

αναλογα βεβαια και τι γαμο-βαπτιση κανεις...

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...