Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

κατια μου εγω δεν ειχα πονους. αλλα αυτα τα πονακια σαν περιοδου ειναι οτι πρεπει να ετοιμαζεσαι!!!!!!!!:P:p:p:p:p

οσο για τα υγρα κ εγω βγαζω συχνα καθαρα υγρα που στην αρχη η κ τωρα ειναι πιο διαφορετικα απο οτι συνηθως αλλα τα καθαρα σαν μιξα συγνωμη κιολας δεν ξερω γιατι..

κ εγω εχω υγρα, απο την αρχη της εγκυμοσυνης. μου ειχε πει ο γιατρός οτι ειναι αναμενόμενο, αλλά οταν δω οτι αυξάνονται ή εχουν καποια μυρωδιά να τον ενημερωσω για να κανουμε καλλιεργεια κολπικου, μηπως κ υπαρχει μυκητας. βεβαια, τοτε που μ επιαναν κολικοι στο νεφρό, απο το φοβο μου για ολα, ζητησα κ εκανα καλλιεργεια, αλλα ηταν αρνητική. για μενα μην φοβασαι, ισως να ναι σημαδια του μιχαλιού!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: ερχεται!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ολα τελεια θα πανε Μαρκελαααα ...σου εφερε γουρι τελικα η Κατια μας κ ο μιχαλιος οπως το ελεγες...!!ολα να πανε τελεια...!!κ εμεις εδω θα ειμαστε να τα λεμεεεεεεεεεεεε......για το καλοκαιρινο μωρακιιιι..!:D;)

διδυμακι κ εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι υπαρχει αποκλιση + -10% οποτε μου λεει μπορει να σου λεω 1100 κ να ειναι 1000 η κ 1200...κ το μετρησε κ 2η φορα...βασικα ολες τις μετρησεις μου τις κανει απο 2-3 φορες...!κ ετσι τον χαζευω πολυυυυ...!!!καθομαι μια ωρα εκει μεσα κ χαζευω....

εγω τωρα ξαναραντεβου στις 27......ανυπομονω ηδηηηηη....!!!!!

απλο υπερηχο δεν κανατε?στις 27 θα κανετε τον ντοπλερ ? σας ειπε?

δεν ειμαι σιγουρη το επομενο ραντεβου μοας μηπως ειναι ο ντοπλερ... θα ειμαι 29 εβδομαδων τοτε

ριτσα ποσο κοστιζει ο ντοπλερ στον γιατρο μας?

Αεπιπεδου=50 ευρω

Β επιπεδου =80 ευρω

Γ επιπεδου=??? ευρω?

UzVGp2.png

ωχ... ειμαι μικροκαμωμενη:?:?:?:?

ομως και η μαμα μου ηταν μικροκαμωμενη (45 κιλα ) και με γεννησε λεει ευκολα 3150 εμενα

εχω ελπιδες???η λεκανη μου δεν εχει ανοιξει νομιζω.. δεν ξερω κιολας σιγουρα

αλλα προχθες πηγα στον καθρεπτη και με ενα καθρεπτακι απο την κασετινα με τις σκιες με ειδα πως ειμαι απο πισω αν φαινεται , αν εχω ανοιξει κτλ

και νομιζω ειμαι οπως ημουν και οταν ξαφνικα γυρναω τσουπ βλεπουν την κοιλια!

εγω ειχα ανοιχτη λεκανη απο πριν, αλλά τωρα παραγινε το κακό. γι αυτό στην αρχη μου ελεγαν ολοι οτι θα ειναι κοριτσι, γιατι τους παραπλανουσε η ανοιχτη λεκανη. κ επειδη το ειχα θεμα απο πριν, οτι κιλα παίρνω πανε όλα στην περιφέρεια :evil::evil::evil::evil: εχω φτιαξει εναν κ...ο τεραστιο!!!!!:evil::evil::evil::evil:

2191092yph0dinlux.gif

Συγχαρητήρια Μαρκελα μου! Πολύ χάρηκα με τα νέα σου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε λίγους μήνες να έχεις μια γεμάτη αγκαλιά!

Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

ιριδακι, τι κανεις, καλο μου? σε χασαμε! ελπιζω να μην το χεις ριξει κι εσυ στην τρελη δουλεια... φιλακια πολλα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

κ εγω εχω υγρα, απο την αρχη της εγκυμοσυνης. μου ειχε πει ο γιατρός οτι ειναι αναμενόμενο, αλλά οταν δω οτι αυξάνονται ή εχουν καποια μυρωδιά να τον ενημερωσω για να κανουμε καλλιεργεια κολπικου, μηπως κ υπαρχει μυκητας. βεβαια, τοτε που μ επιαναν κολικοι στο νεφρό, απο το φοβο μου για ολα, ζητησα κ εκανα καλλιεργεια, αλλα ηταν αρνητική. για μενα μην φοβασαι, ισως να ναι σημαδια του μιχαλιού!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: ερχεται!!!!!

δεν αγχωνομαι γιατι εκανα και γενικη και καλλιεργεια ουτως η αλλως... απλα αναρωτιεμαι αν ειναι σημαδια οτι πλησιαζουμε! αφου μου λεει η ριτσα να ετοιμαζομαι... εσω ετοιμη ανα πασα στιγμη!!!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

δεν αγχωνομαι γιατι εκανα και γενικη και καλλιεργεια ουτως η αλλως... απλα αναρωτιεμαι αν ειναι σημαδια οτι πλησιαζουμε! αφου μου λεει η ριτσα να ετοιμαζομαι... εσω ετοιμη ανα πασα στιγμη!!!:tongue::tongue::tongue:

εγω εχω συσπασεις αλλα δεν εχω πονους.. οι πονοι περιοδου ομως ειναι η αρχη της γεννας!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ιριδακι, τι κανεις, καλο μου? σε χασαμε! ελπιζω να μην το χεις ριξει κι εσυ στην τρελη δουλεια... φιλακια πολλα!!!

Κάτια μου εγώ διαβάζω και χαίρομαι με τις χαρές σας αλλά δεν ξέρω πια τί να γράψω!

Εγώ πήρα πριν λίγες μέρες το πράσινο φως και εύχομαι το δώρο του άντρα μου στην γιορτή του (Χριστουγεννα) να είναι ένα θετικό τεστ αλλά ευτυχώς δεν έχω αγχωθεί και δεν μετράω εντελώς μέρες, ώρες κτλ!!!

Αν έρθει με το καλό θα σας ενημερώσω!

Από όσα διαβάζω εδώ...εσύ σύντομα θα κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου. Εύχομαι ό,τι καλύτερο και με έναν πόνο πραγματικά!!!!

pregnancy-ticker___.png

διδυμακι οοοοχι στις 27 παλι υπερηχο στον γιατρο μου θα εχω....στις 32 θα κανω doppler Που ειναι αρχες Δεκεμβρη...!!!

υριςςςςς που χαθηκες βρεεεε ψυχη??/το εριξες κ εσυ στην γυμναστικηηηη??αντε αντε μετα την Μαρκελα κ εσυ..κ το ελενακι μας...!!

παντως διδυμακι δεν νομιζω να φαινεται η λεκανη που ανοιγει απο εκει....!!εμενα μου ειπε παντως οι πονοι στους προσαγωγους ειναι που ανοιγει η λεκανη...κ για την κοιλιτσα που πετρωνει μου ειπε οτι αν δεν συνδιαζεται με πονο στην μεση ειναι braxton hicks...

ρε κοριτσια χθες με κοιταξε κ γυναικολογικα..μονο για να δει τον τραχηλο μου μια στιγμη...δευτερολεπτα...κ το θεωρησα φυσιολογικο αλλα η κουμπαρα μου λεει οτι δεν την ειχε κοιταξει εκεινη...!βεβαια οταν με κοιταξε μου ειπε ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ..:confused::confused:

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Κάτια μου εγώ διαβάζω και χαίρομαι με τις χαρές σας αλλά δεν ξέρω πια τί να γράψω!

Εγώ πήρα πριν λίγες μέρες το πράσινο φως και εύχομαι το δώρο του άντρα μου στην γιορτή του (Χριστουγεννα) να είναι ένα θετικό τεστ αλλά ευτυχώς δεν έχω αγχωθεί και δεν μετράω εντελώς μέρες, ώρες κτλ!!!

Αν έρθει με το καλό θα σας ενημερώσω!

Από όσα διαβάζω εδώ...εσύ σύντομα θα κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου. Εύχομαι ό,τι καλύτερο και με έναν πόνο πραγματικά!!!!

μπραβο, κοριτσακι μου!!! σε σκεφτομουν αρκετες μερες και λεω θα μπει μονο για να μας πει ευχαριστα!!! να μπαινεις και να λες μια καλημερα που και που... κι οταν με το καλο... μας λες και το ευχαριστο... μαζι με το καλα χριστουγεννα!!!;););) φιλια...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω ειχα ανοιχτη λεκανη απο πριν, αλλά τωρα παραγινε το κακό. γι αυτό στην αρχη μου ελεγαν ολοι οτι θα ειναι κοριτσι, γιατι τους παραπλανουσε η ανοιχτη λεκανη. κ επειδη το ειχα θεμα απο πριν, οτι κιλα παίρνω πανε όλα στην περιφέρεια :evil::evil::evil::evil: εχω φτιαξει εναν κ...ο τεραστιο!!!!!:evil::evil::evil::evil:

αχαχαχαχαχαχχαχα παντα ημουν ακωλη! περιμενε κι ο συζυγος μπας και κανω κανενα κ8λο να πιανει και απογοιητευτηκε χαχαχαχαχαχαχα

δεν πειραζει εσενα εχει να χαιρεται ο δημητρης!!!

didi νομιζω δεν εχει να κανει με την λεκανη οπως φενεται εξωτερικα κ παλι δεν ξερω.. αλλα ντοπλερ 50 κ αυτο νομιζω το μονο 80η ηταν β επιπεδου..
κ τωρα που θα πηγαινω δεν θα μου παιρνει χρηματα απο οτι θυμαμαι κ στα αλλα παιδια οχι μονο εμενα κ εσενα..

α ναι μια χαρα τοτε!!!!

απλα σε ρωτησα για να ξερω και ποσα να κραταμε!

σε ευχαριστω ριτσα μου! καθε φορα εσενα ρωταω οτι θελω! αχαχαχαχαχαχα

παω να κανω καμια δουλιτσα ευτυχως μαγειρεμα δεν εχω θα φαω σπανακοπιτα και μολις τωρα μιλουσα στο τηλ με τον ντιντο! μου ειπε θα μου φερει σουβλακι να φαω :D

ευτυχως γλυκα δεν με αφηνει να φαω , αλλα τουλαχιστον αλλες μα..κιουλες με αφηνει να φαω :D:D:D:D:D:D:D

UzVGp2.png

διδυμακι οοοοχι στις 27 παλι υπερηχο στον γιατρο μου θα εχω....στις 32 θα κανω doppler Που ειναι αρχες Δεκεμβρη...!!!

υριςςςςς που χαθηκες βρεεεε ψυχη??/το εριξες κ εσυ στην γυμναστικηηηη??αντε αντε μετα την Μαρκελα κ εσυ..κ το ελενακι μας...!!

παντως διδυμακι δεν νομιζω να φαινεται η λεκανη που ανοιγει απο εκει....!!εμενα μου ειπε παντως οι πονοι στους προσαγωγους ειναι που ανοιγει η λεκανη...κ για την κοιλιτσα που πετρωνει μου ειπε οτι αν δεν συνδιαζεται με πονο στην μεση ειναι braxton hicks...

ρε κοριτσια χθες με κοιταξε κ γυναικολογικα..μονο για να δει τον τραχηλο μου μια στιγμη...δευτερολεπτα...κ το θεωρησα φυσιολογικο αλλα η κουμπαρα μου λεει οτι δεν την ειχε κοιταξει εκεινη...!βεβαια οταν με κοιταξε μου ειπε ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ..:confused::confused:

ναι ετσι λεγονται τα πετρωματα

και ο ντιντος πριν μερικες μερες με ρωτουσε γιατι τα νιωθω και του ειπα οτι ειναι προετοιμασια της μητρας για τον τοκετο και λεγονται ετσι

πονους στους προσαγωγους δεν νιωθω...

καμια φορα μονο με πιανει ... η μεση μου να το πω? λιγο πιο χαμηλα ειναι ενα πιασιμο και παω κουτσενοντας μεχρι να ισιωσω!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αντε οσο καθομαι δεν προκειται να κανω καμια δουλεια!

UzVGp2.png

Το 1ο εμβόλιο γίνεται εκεί στις 40 μέρες...

Όταν λοιπόν με το καλό γίνει, ρωτάτε την/τον παιδίατρο.

Αλλά οι παιδίατροι συνιστούν 3μηνη αποχή από επισκέψεις, το ξέρω από την αδερφή μου που γέννησε χειμώνα.

Το καλοκαίρι είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, καθώς βγαίνεις στα μπαλκόνια, τους κήπους, τις αυλές και δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος.

Αλλά τώρα... φου φου φου μακρυά.

Cristy και μενα ο αντρας μου λέει αυστηρά όχι στις επισκεψεις για να αποφυγουμε το νοσοκομειο...

καλημερα Κοριτσια ,

188 μοναδες χοριακουλα 2 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο τι ειναι ??? χο χο χο

Κατια αυριο γεννας να ξερεις προετοιμασου :tongue:

Μαρκελα τελεια νεα...ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩς Ε???? Σε θελουμε ξεκουραστη!!!

Κοριτσακια καλο μεσημερι!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

αχαχαχαχαχαχχαχα παντα ημουν ακωλη! περιμενε κι ο συζυγος μπας και κανω κανενα κ8λο να πιανει και απογοιητευτηκε χαχαχαχαχαχαχα

δεν πειραζει εσενα εχει να χαιρεται ο δημητρης!!!

εμενα του αρεσει το πλουσιο μπουστο, κατι που δεν ειχα. στην αρχη της εγκυμοσυνης λεει "εδω ειμαστε", γιατι αρχιζα να γινομαι αγελάδα.....χαχαχχαχα.:shock::shock::shock::shock:

να ομως που τωρα με τον κοιλαρο που εχω μου λεει οτι φαινονται ξανα σαν λεμονακια μπροστα στην κοιλια.

πιστευω μετα τον θηλασμο, κατι να μεινει κ να ειμαι στο νουμερο 2 :tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...