Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

οσο περναει ο καιρος ο υπερηχος εχει μια αποκλιση 100-200 γραμμαρια τουλαχιστον... που σημαινει οτι το 900 γρ του Αλκη ειναι απο 700 εως 1100 γρ και το 1 κιλο του Μιχαλη απο 800 εως 1200 γρ... αρα μην αγχωνεσαι didi μου! μια χαρα ταιζεται ο Αλκης!!! ασχετα με το τι τρωμε εμεις, αυτα παιρνουν αυτο που ειναι να παρουν! ;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα διδυμακι....!!κ εμενα ο αμορες δεν ακουσε το περιορισε λιγακι τα χαζα γλυκα...ακουσε ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τρωω γλυκα ετσι οπως με κοιταζει...αχαχαχ!!του λεωωωω ακου να σου πω....ξερω οτι πρεπει να το περιορισω κ για τον γιοκα μας θα το κανω...αλλα δεν θα τα κοψω τελειως να το ξερεις...θα τρωω πιο σπανια....καλυτερα γιατι τα ειχα τσακισεει η αληθεια ειναι..!!:D:D:D

εντωμεταξυ ξεχασα να σας πω...ο μπεμπης μας εχει παρει μια περιεργη θεση....ειναι κατω δεξια το κεφαλι του κ γι αυτο ειναι φουσκωμενο απο εκει συνεχεια..κ τα ποδαρακια του τα εχει σφηνωσει πανω αριστερα...κ μου ειπε ο γιατρος οτι ισως γι αυτο ποναω πανω αριστερα πολλες φορες...κ ειδικα οταν καθομαι!!!!!

Ροδουλα αν ξαναξεκινησω την μερεντα θα με φαει ολοκληρη ο αμορες...αχαχαχαχα!!

κι εμενα στον περασμενο υπερηχο το λιγα γλυκα το ακουσε καθολου γλυκα και ειχα θεμα χοντρο! δεν μπορουσα να φαω τπτ!! ε επειδη κι εγω αγχωνομουν με την γλυκοζη και το ζαχαρο δεν μιλαγα! ετρωγα 1 φορα την εβδομαδα

αλλα τωρα που ειδα οτι ολα ειναι μια χαρα και ο γιατρος ειπε μεχρι 3 γλυκα την εβδομαδα , το 1 φετουλα με μερεντα για εμενα δεν μετραει για γλυκο!

το υγρο κεικ σοκολατας ομως που εφαγα χθες μετραει :) οποτε αλλα 2 γλυκα μεχρι την κυριακη!αχαχαχαχαχαχαααχ

UzVGp2.png

ο Αλκης μου μεγαλωνει και κλωτσαει σχεδον ασταματητα πλεον

μερικες φορες φοβαμαι ετσι οπως κουνιεται οτι θα μπλεχτει στον ομφαλιο λωρο !

τωρα νιωθω τις κλωτσιες και στα πλαγια της κοιλια μου , εκει που ειναι τα σωσιβια λιγο πιο πανω

σε 10 μερες εχουμε ραντεβου αραγε ποσα κιλα να εχει παει το αντρακι μου???? πριν 1 εβδομαδα ηταν 900 γραμμαρια

κοριτσια ολες ειστε 1 κιλο κι εμεις 900 γραμμαρια, μηπως πρεπει να τον ταιζω παραπανω???

κ εμενα κουνιεται ασταματητα κ μερικες φορες νιωθω οτι σε καποιες στασης μου ενοχλητεμη κυρια.. χχαχαχαχαχα κ εγω αναρωτιεμαι ποσο να εχει παει τωρα!!

κατια στις 33 εβδομαδες ποσο ηταν το μηχαλακι??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

οσο περναει ο καιρος ο υπερηχος εχει μια αποκλιση 100-200 γραμμαρια τουλαχιστον... που σημαινει οτι το 900 γρ του Αλκη ειναι απο 700 εως 1100 γρ και το 1 κιλο του Μιχαλη απο 800 εως 1200 γρ... αρα μην αγχωνεσαι didi μου! μια χαρα ταιζεται ο Αλκης!!! ασχετα με το τι τρωμε εμεις, αυτα παιρνουν αυτο που ειναι να παρουν! ;)

ευχαριστω κατια μου

απο την αλλη σκεφτομαι ωραια θα ηταν να γεννηθει 3200 για να εχω πιο ευκολη γεννα

και να αποφυγω και την επισκληριδιο!

UzVGp2.png

κ εμενα κουνιεται ασταματητα κ μερικες φορες νιωθω οτι σε καποιες στασης μου ενοχλητεμη κυρια.. χχαχαχαχαχα κ εγω αναρωτιεμαι ποσο να εχει παει τωρα!!

κι ο δικος μου κυριος αν δεν του αρεσει η σταση μου ξεκιναει τις κλωτσιες ! απαιτητικος απο την κοιλια!

αφου χθες οταν επλενα το σπανακι και εφτιαχνα μετα τη γεμιση της σπανακοπιτας μου εδεινε πολυ γερες κλωτσιες γιατι ημουν πολυ ωρα ορθια και δεν του αρεσε του κυριου μας!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω κατια μου

απο την αλλη σκεφτομαι ωραια θα ηταν να γεννηθει 3200 για να εχω πιο ευκολη γεννα

και να αποφυγω και την επισκληριδιο!

κοριτσακι μου , δεν εχει σχεση το βαρος το υ μωρου με την ευκολη γεννα...Ο σωματοτυπος της μαμας , το ποσο εχει ανοιξει η λεκανη σου , η διαστολη σου την ωρα του τοκετου , η θεση που εχει το μωρο, οι αντοχες σου την ωρα του τοκετου και κατα ποσο ακους και κανεις αυτα που σου λεει η μαια και ο γιατρος και αλλα πολλα που εχει την λιγοτερη σημασια το βαρος του μωρου!!:tongue::tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ολα τελεια θα πανε Μαρκελαααα ...σου εφερε γουρι τελικα η Κατια μας κ ο μιχαλιος οπως το ελεγες...!!ολα να πανε τελεια...!!κ εμεις εδω θα ειμαστε να τα λεμεεεεεεεεεεεε......για το καλοκαιρινο μωρακιιιι..!:D;)

διδυμακι κ εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι υπαρχει αποκλιση + -10% οποτε μου λεει μπορει να σου λεω 1100 κ να ειναι 1000 η κ 1200...κ το μετρησε κ 2η φορα...βασικα ολες τις μετρησεις μου τις κανει απο 2-3 φορες...!κ ετσι τον χαζευω πολυυυυ...!!!καθομαι μια ωρα εκει μεσα κ χαζευω....

εγω τωρα ξαναραντεβου στις 27......ανυπομονω ηδηηηηη....!!!!!

Jr39p2.png

στις 34 ημασταν 2.100 περιπου... κι εμενα ελαφρυ μου το βγαζει γιατι εχει μακρυα ποδια λεει, αλλα μικρη περιμετρο κοιλιτσας! παντως και τοτε ειχε και μαγουλακι και προγουλακι στο 3d...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

εμενα μου τον εβγαζε 2950 38 εβδομαδες και γεννησα 38+2 μερες 3450.Στατιστικη ειναι αυτα δεν ειναι ακριβως.

ετσι ειναι... εκτιμησεις! εμεις πιστευω θα μαστε πλεον 3 κιλα χοντρικα...

ρε μαρκελα, sorry κιολας, αλλα θα ρωτησω! αρχισα απο χτες το απογευμα, καθε φορα που παω τουαλετα και ξαπλωνω μετα να νιωθω λιγα πονακια, οπως οταν περιμενεις περιοδο, αλλα φευγουν μετα απο 2-3 λεπτα... επισης οταν "αεριστω" (συγνωμη κοριτσια!!! :oops: ) εχω λιγα υγρα, ενω γενικα δεν εχω καθολου... οχι λευκα ή κατι επιφοβο, απλα διαφανα, αοσμα και λιγα... ισα ισα στο σκουπισμα που λεμε... ειναι οκ, φανταζομαι?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ετσι ειναι... εκτιμησεις! εμεις πιστευω θα μαστε πλεον 3 κιλα χοντρικα...

ρε μαρκελα, sorry κιολας, αλλα θα ρωτησω! αρχισα απο χτες το απογευμα, καθε φορα που παω τουαλετα και ξαπλωνω μετα να νιωθω λιγα πονακια, οπως οταν περιμενεις περιοδο, αλλα φευγουν μετα απο 2-3 λεπτα... επισης οταν "αεριστω" (συγνωμη κοριτσια!!! :oops: ) εχω λιγα υγρα, ενω γενικα δεν εχω καθολου... οχι λευκα ή κατι επιφοβο, απλα διαφανα, αοσμα και λιγα... ισα ισα στο σκουπισμα που λεμε... ειναι οκ, φανταζομαι?

κατια μου εγω δεν ειχα πονους. αλλα αυτα τα πονακια σαν περιοδου ειναι οτι πρεπει να ετοιμαζεσαι!!!!!!!!:P:p:p:p:p

οσο για τα υγρα κ εγω βγαζω συχνα καθαρα υγρα που στην αρχη η κ τωρα ειναι πιο διαφορετικα απο οτι συνηθως αλλα τα καθαρα σαν μιξα συγνωμη κιολας δεν ξερω γιατι..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εμενα μου τον εβγαζε 2950 38 εβδομαδες και γεννησα 38+2 μερες 3450.Στατιστικη ειναι αυτα δεν ειναι ακριβως.

ακριβως στατιστικη ειναι. εμενα την προηγουμενη εβδομαδα, με βαση τις μετρησεις του κεφαλιου του μπεμπη εβγαινε 1400 κιλα, για 28 εβδομαδων κ μου λεει ο γιατρος ειναι καπου 1 κιλό, γιατι ο μκικρος μας εχει μεγαλο κεφαλι (μοιαζει στον μπαμπα), αρα στο περιπου παντα μιλάμε κ αυτό γίνεται για να παρακολουθουν οι γιατροι την αναπτυξη του μωρου.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

κοριτσακι μου , δεν εχει σχεση το βαρος το υ μωρου με την ευκολη γεννα...Ο σωματοτυπος της μαμας , το ποσο εχει ανοιξει η λεκανη σου , η διαστολη σου την ωρα του τοκετου , η θεση που εχει το μωρο, οι αντοχες σου την ωρα του τοκετου και κατα ποσο ακους και κανεις αυτα που σου λεει η μαια και ο γιατρος και αλλα πολλα που εχει την λιγοτερη σημασια το βαρος του μωρου!!:tongue::tongue:

ωχ... ειμαι μικροκαμωμενη:?:?:?:?

ομως και η μαμα μου ηταν μικροκαμωμενη (45 κιλα ) και με γεννησε λεει ευκολα 3150 εμενα

εχω ελπιδες???η λεκανη μου δεν εχει ανοιξει νομιζω.. δεν ξερω κιολας σιγουρα

αλλα προχθες πηγα στον καθρεπτη και με ενα καθρεπτακι απο την κασετινα με τις σκιες με ειδα πως ειμαι απο πισω αν φαινεται , αν εχω ανοιξει κτλ

και νομιζω ειμαι οπως ημουν και οταν ξαφνικα γυρναω τσουπ βλεπουν την κοιλια!

UzVGp2.png

καλημερα Κοριτσια ,

188 μοναδες χοριακουλα 2 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο τι ειναι ??? χο χο χο

Κατια αυριο γεννας να ξερεις προετοιμασου :tongue:

2191092yph0dinlux.gif

Συγχαρητήρια Μαρκελα μου! Πολύ χάρηκα με τα νέα σου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε λίγους μήνες να έχεις μια γεμάτη αγκαλιά!

Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...