Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

987728ovr6cyu4uj.gif

καλημερα κοριτσακια μου , τι μου κανετε? εγω χθες το βραδυ μπηκα να σας μιλησω και εκατσε ο γατος μου πανω στον νοτμπουκ και μετα μου εκανε επανεκινηση το νοτμπουκ και τα παρατησα (διοτι μεχρι να φορτωσει ξημερωσε!)

λοιπον χθες το βραδυ εκανα σπανακοπιτα , και λουκανοπιτα και ενα ρολακι με την υπολοιπη σφολιατα ζαχαρη και κανελα (απο αυτο εφαγα 1 πολυ μικρο κομματακι ισα ισα να δω πως βγηκε) και ΟΛΗ νυχτα δεν κοιμηθηκα! ειχα απιστευτες καουρες . το θεμα ηταν οτι καουρες ειχα απο το απογευμα , ε μετα απο ολα αυτα που εφαγα οι καουρες ηταν της ταξεως : καμινι στο στομαχι!

Καλά, στο άμαζον βρήκα το medela calma που μας έλεγε η Μαρκέλλα με 14 ευρώ ενώ εδώ το παίρνεις με 22. Και βρήκα και ένα θήλαστρο της ίδιας εταιρείας που εδώ έχει 64 ευρώ και στο άμαζον έχει 45! Μας κοροϊδεύουν κανονικά. Εγώ δεν ξαναπαίρνω τίποτα από Ελλάδα αν δεν συγκρίνω τιμές!

Ποια είναι η γνώμη σας για το θήλαστρο; Χρειάζεται λογικά ε;

θελω να το παρω κι εγω αυτο το μπιμπερο...

οσο για το θηλαστρο θα μου δωσει η ξαδερφη μου απο αυτο δεν χρειαζεται να αγορασω

ο μονος λογος που θελω αυτο το μπιμπερο ειναι επειδη λεει το μωρo δεν συνηθιζει στο μπιμπερο και ετσι δεχεται και το στηθος

με τα μαθηματα που εχω αναγκαστικα Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Σαββατο εχω 4,5 ωρες περιπου την ημερα βαλε και την μεταφορα πηγενε ελα 1 ωρα =5,5 ωρες, αυτες τις 5,5 ωρες αναγκαστικα ο μπεμπης θα πιει απο το μπιμπερο, το θεμα ειναι να μην συνιθισει στο μπιμπερο!

Καλημέρα!!!

Κοιμήθηκα πολύ άσχημα χτες (ξύπναγα από γεύση εμετού στο στόμα-έκανα μια μικρή ποσότητα αλλά το στομάχι δεν άδειαζε και μετά ξανά μανά τα ίδια). Λίγο παραπάνω τόλμησα να φάω η φουκαριάρα κι αρχίσαν οι "στομαχοδιαμαρτυρίες". Πως θα βάλω εγώ κιλά μου λέτε???

Εγώ βέβαια θα φροντίσω να κάνω σαφές ότι οι επισκέψεις είναι απολύτως ανεπιθύμητες.

Παιδιά, Γενάρης - Φλεβάρης είναι οι χειρότεροι μήνες για ιώσεις, μικρόβια κλπ. (Είναι η εποχή που σου λένε οι παιδίατροι - νεογνολόγοι ότι αν έχεις και πιο μεγάλο/α παιδιά μήπως να σκεφτείς να μην τα στέλνεις σχολείο εκείνο το διάστημα)

Θα δηλώσω ότι δεχόμαστε επισκέψεις μετά το Μάρτη!

Επίσης κάτι που πρέπει να έχετε υπόψιν σας:

Πυρετός σε βρεφάκι ηλικίας μικρότερης των 3 μηνών, σημαίνει νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους μεν, αλλά νοσοκομείο...

κριστυ μου ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα!

1η ερωτηση: γιατι σας ενοχλει τοσο η γλυκοζη??? τα 50 γραμμαρια που ηπια σε 200 μλ σαν πορτοκαλα δεν μου δημιουργησαν τπτ! ειχα παρει και τις βελονες μου και επλεκα μεχρι να περασει αυτη η μια ωρα!

2η ερωτηση: πειτε μου τη γνωμη σας για κατι: (χεσε για την ωρα τους συγγενεις και τις επισκεψεις) οταν γεννησω με το καλο θα κατσω 5 μερες στην κλινικη και μετα θα ερθουμε σπιτι . με τα μαθηματα μου τι θα κανω? οεο?

σκεφτομουν στον ανηψιο και στην ανηψια να τους πω να ερχονται για τον πρωτο μηνα (πριν σαραντhσω) απο 2 φορες την εβδομαδα και για το τριτο παιδακι που εχω μαθημα (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!) να πηγαινω εγω 3 φορες την εβδομαδα

μετα αφου σαραντhσω μαλλον θα πηγαινω εγω στα μαθηματα και ο μπεμπης σε καποια γιαγια εσεις τι λετε???

τι κανουν τα κοριτσια μου?

didi μου λειπει ο καλος μου ναι.αλλα συνηθισμενα τα βουνα απτα χιονια.ηδη λειπει 10 μερες.πικρα η μοναξια!!!χθες το βραδυ με πηρε κι εκλαιγα.εσυ αγχωνεσαι κουκλιτσα μου??

!

κοριτσακι μου γλυκο μην μου αγχωνεσαι...στεναχωρεις και την μπεμπε σου! σε καταλαβαινω οτι θα ηθελες και τον ζυσυγο διπλα σου ολο αυτον τον καιρο αλλα τι να κανεις μωρε....

αλησπερα κ απο εμεναααααααααααα....!!τωρα γυρισαμε απο τον γιατρο κ εμεις....μια ωρα μας ειχε μεσα....για την καμπυλη μου ειπε απλως να μην τρωω καθε μερα μερεντα....να τρωω λιγο πιο προσεχτικα τα γλυκακια....οχι τιποτα αλλο...!

ο μπεμπουλης ειναι μια χαρα.....εχει φτασει τα 1120 γραμμαρια...κ μας το εδειξε 3d αλλα δυστυχως δεν μπορεσε να την εκτυπωσει γιατι χαλασε το μηχανημα αλλα το αποθηκευσε νομιζω για την επομενη φορα.....λοιπον οι μαγουληθρες του ειναι φουσκωτες φουσκωτες για τσιμπημα οπως κ του μπαμπακα του..κ τα χειλακια ειναι της μαμας....τρελαθηκα με την φωτο....ολα πανε τελεια οπως ειπε ο γιατρος....αυριο θα παρω τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου για μαθηματα ανωδυνου τοκετου που ξεκινανε στο Αττικο νοσοκομειο σε λιγες εβδομαδες....!επομενο ραντεβου στις 27 του μηνα...μου εγραψε το χαρτι που πρεπει να δειξω στο ικα για την αδεια μου μαζι με την β επιπεδου κ μου ειπε σε 5 εβδομαδες....μετραω αντισγτροφα κ εγω...συζητησαμε κ για την αμοιβη του...ολα καλα..!!

!

διδυμακι μου ολα τελεια!!!! μαγουλιθρας ο μικρος ολυμπιακακιας ε???

σου εκοψε τις πολλες μερεντες ε? εμενα ειναι αυστηρος , ενω το ζαχαρο μου επεσε 10 μοναδες (97-> 87) και η καμπυλη εδειξε μια χαρα μου ειπε μεχρι 3γλυκα την εβδομαδα και εχω τον ντιντο που μου μετραει τα γλυκα μου:evil: την κυριακη εφαγα ενα πολυ μικρο ψωμακι πολυσπορο(μια φετα απο μπακετα ηταν-τοσο μικρο) με μερεντα και θεωρει οτι εφαγα το 1ο γλυκο της εβδομαδας!!! μα μια κουταλια μερεντα ειναι γλυκο????γι'αυτο κι εγω χθες εφαγα κρυφα υγρο κεικ σοκολατας στην κουνιαδα μου!!

Υ.Γ. πολυ ωραιος ο καναπες εγκρινω!(τον γκρι θα επαιρνα που μπορει να συνδυαστει με ο,τι χρωμα θες)

καλημερα κοριτσιαααααααα!!!!!!!!!!!!!

τελικα δεν θα παω αυριο στο γιατρο μου λεει μη πιεζεσαι γιατι του ειπα οτι δεν ξερω αν εχει απεργεια για το καραβι αυριο γιατι σημερα φευγει απο πειραια κ περναει αυριο πρωι απο συμη κ δεν ξερω τι μπορει να παιζετε κ στη ροδο με τα ταξι κ μου λεει ελα την αλλη αβδομαδα.. αυτη την εβδομαδα θα βγαλουν προγραμμα τα καραβια για την επομενη..

ριτσα στις 16 εχω ραντεβου!!! αλλα μαλλον δεν θα σε δω ουτε τοτε γιατι εχουμε 6:30 το απογευμα το ραντεβου ενω εσυ οτι μερα και να πας θα πας πρωι...:|

καλημερα σας!

ατακτοι ημασταν ολο το βραδυ!!! και κατα τις 5 το πρωι... ξενυχτης θα μου βγει σαν τον μπαμπα του! και στις 7 αρχισα ενα ροχαλητο... οπως και να γυρναγα..... "σαν νταλικα που ανεβαινει ανηφορα" μου πε ο αντρας μου!!! αφου ξυπναγα και τον εαυτο μου!!!

...εμεις εχουμε αυριο γιατρο... εκτος απροοπτου! χχαααχχχαααχχχαααα.....

χαχαχαχαχαχαχαχαχα κατια μου σε φανταζομαι να ροχαλιζεις χαχαχαχαχαχαχα δεν μπορω να φανταστω αυτο το μουτρακι να ροχαλιζει... χααχαχαχαχαχαχα

περιμενουμε τωρα τα νεα σου για αυριο!!!! αχ ποσα κιλα να ειναι τωρα ο μιχαλιος???

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρκελαααααααααααααα........αυριο θα ειναι κ αλλο τσιμπημενηηηηηηηη......ολα καλα να πανεεεεεε...κ ΘΑ ΠΑΝΕΕΕΕΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ...!!

Εγω λεω Κατια στην γιορτη του Μιχαλιου θα γεννησεις....2 μερεςςςς..!!:D:D

βρε την αφησα την μερεντα εφαγα κουλουρακι αλλα με θερισαν οι καουρες κ εχω πιει 2 μπουκαλια νερο τωρα κ ολο θελω τουαλετα....αχαχχαχαχααχ!!

εμενα οταν του ελεγα για τα μαγουλακια οτι πηρε τα δικα του...μου λεει αντε ας πουμε οτι πηρε κ τα δικα σου χειλακια...του λεωωωωω ΑΑΑΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ...!!αχαχαχα!!κ μου λεει οοοοοοχι οχι θελουμε να παρει τα χειλακια σου...κ τα πηρε...!!αχαχαχαχα!!!οτι να ναι....χαζεψαμε απο τωρααααααα...απο χθες εγινα κ εγω κουκουβαγια νομιζω...!!:tongue::P

Jr39p2.png

ναι μπαρμπουλα εκανε το σαλοσπιρ τι δουλεια του ευτηχως!!

κατια κ φρυγανια με βουτυρακι κ μελακι να φαω τα ιδια παθαινω δεν θελει να τρωω πρωι γιατι τα ιδια να φαω αλλη ωρα απογευμα π.χ ειναι ενταξει.. λοιπον θα γεννησεις παρασκευη με σαββατο!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

markela

θα γινεις μανουλα!

με το καλο

να προσεχεις και ολα θα πανε καλα!

τι ομαρφα νεα!

μπραβο!

καλε βαλτε το πινακακι

η μαρκλελα μα ςειναι εγκυουλα και προσεχως μανουλα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

987728ovr6cyu4uj.gif

καλημερα κοριτσακια μου , τι μου κανετε? εγω χθες το βραδυ μπηκα να σας μιλησω και εκατσε ο γατος μου πανω στον νοτμπουκ και μετα μου εκανε επανεκινηση το νοτμπουκ και τα παρατησα (διοτι μεχρι να φορτωσει ξημερωσε!)

λοιπον χθες το βραδυ εκανα σπανακοπιτα , και λουκανοπιτα και ενα ρολακι με την υπολοιπη σφολιατα ζαχαρη και κανελα (απο αυτο εφαγα 1 πολυ μικρο κομματακι ισα ισα να δω πως βγηκε) και ΟΛΗ νυχτα δεν κοιμηθηκα! ειχα απιστευτες καουρες . το θεμα ηταν οτι καουρες ειχα απο το απογευμα , ε μετα απο ολα αυτα που εφαγα οι καουρες ηταν της ταξεως : καμινι στο στομαχι!

θελω να το παρω κι εγω αυτο το μπιμπερο...

οσο για το θηλαστρο θα μου δωσει η ξαδερφη μου απο αυτο δεν χρειαζεται να αγορασω

ο μονος λογος που θελω αυτο το μπιμπερο ειναι επειδη λεει το μωρo δεν συνηθιζει στο μπιμπερο και ετσι δεχεται και το στηθος

με τα μαθηματα που εχω αναγκαστικα Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Σαββατο εχω 4,5 ωρες περιπου την ημερα βαλε και την μεταφορα πηγενε ελα 1 ωρα =5,5 ωρες, αυτες τις 5,5 ωρες αναγκαστικα ο μπεμπης θα πιει απο το μπιμπερο, το θεμα ειναι να μην συνιθισει στο μπιμπερο!

κριστυ μου ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα!

1η ερωτηση: γιατι σας ενοχλει τοσο η γλυκοζη??? τα 50 γραμμαρια που ηπια σε 200 μλ σαν πορτοκαλα δεν μου δημιουργησαν τπτ! ειχα παρει και τις βελονες μου και επλεκα μεχρι να περασει αυτη η μια ωρα!

2η ερωτηση: πειτε μου τη γνωμη σας για κατι: (χεσε για την ωρα τους συγγενεις και τις επισκεψεις) οταν γεννησω με το καλο θα κατσω 5 μερες στην κλινικη και μετα θα ερθουμε σπιτι . με τα μαθηματα μου τι θα κανω? οεο?

σκεφτομουν στον ανηψιο και στην ανηψια να τους πω να ερχονται για τον πρωτο μηνα (πριν σαραντhσω) απο 2 φορες την εβδομαδα και για το τριτο παιδακι που εχω μαθημα (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!) να πηγαινω εγω 3 φορες την εβδομαδα

μετα αφου σαραντhσω μαλλον θα πηγαινω εγω στα μαθηματα και ο μπεμπης σε καποια γιαγια εσεις τι λετε???

κοριτσακι μου γλυκο μην μου αγχωνεσαι...στεναχωρεις και την μπεμπε σου! σε καταλαβαινω οτι θα ηθελες και τον ζυσυγο διπλα σου ολο αυτον τον καιρο αλλα τι να κανεις μωρε....

διδυμακι μου ολα τελεια!!!! μαγουλιθρας ο μικρος ολυμπιακακιας ε???

σου εκοψε τις πολλες μερεντες ε? εμενα ειναι αυστηρος , ενω το ζαχαρο μου επεσε 10 μοναδες (97-> 87) και η καμπυλη εδειξε μια χαρα μου ειπε μεχρι 3γλυκα την εβδομαδα και εχω τον ντιντο που μου μετραει τα γλυκα μου:evil: την κυριακη εφαγα ενα πολυ μικρο ψωμακι πολυσπορο(μια φετα απο μπακετα ηταν-τοσο μικρο) με μερεντα και θεωρει οτι εφαγα το 1ο γλυκο της εβδομαδας!!! μα μια κουταλια μερεντα ειναι γλυκο????γι'αυτο κι εγω χθες εφαγα κρυφα υγρο κεικ σοκολατας στην κουνιαδα μου!!

Υ.Γ. πολυ ωραιος ο καναπες εγκρινω!(τον γκρι θα επαιρνα που μπορει να συνδυαστει με ο,τι χρωμα θες)

ριτσα στις 16 εχω ραντεβου!!! αλλα μαλλον δεν θα σε δω ουτε τοτε γιατι εχουμε 6:30 το απογευμα το ραντεβου ενω εσυ οτι μερα και να πας θα πας πρωι...:|

χαχαχαχαχαχαχαχαχα κατια μου σε φανταζομαι να ροχαλιζεις χαχαχαχαχαχαχα δεν μπορω να φανταστω αυτο το μουτρακι να ροχαλιζει... χααχαχαχαχαχαχα

περιμενουμε τωρα τα νεα σου για αυριο!!!! αχ ποσα κιλα να ειναι τωρα ο μιχαλιος???

καλημερα didi τι κανεις?? ο αλκης?????? ναι εγω εχω παντα πρωι!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Μαρκελαααααααααααααα........αυριο θα ειναι κ αλλο τσιμπημενηηηηηηηη......ολα καλα να πανεεεεεε...κ ΘΑ ΠΑΝΕΕΕΕΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ...!!

Εγω λεω Κατια στην γιορτη του Μιχαλιου θα γεννησεις....2 μερεςςςς..!!:D:D

βρε την αφησα την μερεντα εφαγα κουλουρακι αλλα με θερισαν οι καουρες κ εχω πιει 2 μπουκαλια νερο τωρα κ ολο θελω τουαλετα....αχαχχαχαχααχ!!

εμενα οταν του ελεγα για τα μαγουλακια οτι πηρε τα δικα του...μου λεει αντε ας πουμε οτι πηρε κ τα δικα σου χειλακια...του λεωωωωω ΑΑΑΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ...!!αχαχαχα!!κ μου λεει οοοοοοχι οχι θελουμε να παρει τα χειλακια σου...κ τα πηρε...!!αχαχαχαχα!!!οτι να ναι....χαζεψαμε απο τωρααααααα...απο χθες εγινα κ εγω κουκουβαγια νομιζω...!!:tongue::P

δεν σε θελει ξανα ξακινα την μερεντα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

kat32: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Ροδουλα77: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

nantia: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 19/2/13) Διαβαλκανικό θεσσαλονίκη

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

markela35: ............. (ΠΗΤ .......) ............

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μαρκελα

αν ηταν σημερα ν αερθει η περιοδος

θα εχεις πητ 13/8 2013

το καλοκαιρινο μωρακι του αυγουστου ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

αν ειναι κορη , καπαρωνω νυφη,

κοριτσια το ειπα πρωτη

μια λιονταρινα θα κανει καλα ενα υδροχοο

καλε τι αχαρα που πηρα , ουτε στην δικια μου χοριακη δεν εκανα ετσι!

μπραβο μαρκελα

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

καλημερα Κοριτσια ,

188 μοναδες χοριακουλα 2 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο τι ειναι ??? χο χο χο

Κατια αυριο γεννας να ξερεις προετοιμασου :tongue:

νομιζω η χοριακη σου ειναι μια χαρα!!! συγχαρητηρια κοριτσακι μου εισαι εγκυος!!!!!!!!!!!!

ειχες δικιο που ελεγες οτι η κατια θα σου φερει γουρι!!

αχ ποσο χαρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!647898p3x66l7y91.gif

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

κοπελια μας κοροιδευεις? 117 ηταν η δικη μου στις μερες σου!!! εισαι σσσσοοοουυυυπππππεεεερρρρρ!!!!! μονο μην αρχισεις και χτυπας 20ωρα στη δουλεια και το σπιτι παλι! σιγα σιγα τωρα... εχουμε "θεματακι" που θελουμε να γινει "θεμα".... εεε και με το καλο γιος ή κορη!!!

για την ημερομηνια θα αρχισουμε τα στοιχηματα... εσυ λες αυριο (7-11), η Ροδουλα πεμπτη (8-11) η μαμα μου κι ο αντρας μου 10-11... αλλος???:D:D:D

xaxaxaxaxaxax για να δουμε!!Εγω λεω αυριο γιατι κανονικα περιμενω την καταραμενη αυριο γιαυτο το ειπα.Οποτε θελεις ας βγει , τωρε δεν μας νοιαζει!!!

markela

θα γινεις μανουλα!

με το καλο

να προσεχεις και ολα θα πανε καλα!

τι ομαρφα νεα!

μπραβο!

καλε βαλτε το πινακακι

η μαρκλελα μα ςειναι εγκυουλα και προσεχως μανουλα!

χααχαχαχα νασαι καλα βρε Ροδουλα!Δεν το εχω πιστεψει ακομα!ασε ασε...

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

kat32: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Ροδουλα77: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

nantia: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 19/2/13) Διαβαλκανικό θεσσαλονίκη

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

markela35: ............. (ΠΗΤ .......) ............

Μαλλον καρκινακι θα το βγαλω!Οπως ο αδερφος μου!Μωρε γερο να ειναι και να εχω μια καλη εγκυμοσυνη αυτη την φορα και το πιο σημαντικο ''να κρατησω μωρο στην αγκαλια μου!!!''

WvYwp2.png I9Cbp2.png

xaxaxaxaxaxax για να δουμε!!Εγω λεω αυριο γιατι κανονικα περιμενω την καταραμενη αυριο γιαυτο το ειπα.Οποτε θελεις ας βγει , τωρε δεν μας νοιαζει!!!

χααχαχαχα νασαι καλα βρε Ροδουλα!Δεν το εχω πιστεψει ακομα!ασε ασε...

Μαλλον καρκινακι θα το βγαλω!Οπως ο αδερφος μου!Μωρε γερο να ειναι και να εχω μια καλη εγκυμοσυνη αυτη την φορα και το πιο σημαντικο ''να κρατησω μωρο στην αγκαλια μου!!!''

δεν θελω χαζα!!! ολα κατευχην θα πανε!!! ετσι λεω εγω, ετσι λενε ολα τα κοριτσια εδω μεσα, ετσι θα λες κι εσυ!!! ολα θα ναι αλλιως! αυτη η φορα θα ναι μαγικη! πιστη!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα διδυμακι....!!κ εμενα ο αμορες δεν ακουσε το περιορισε λιγακι τα χαζα γλυκα...ακουσε ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τρωω γλυκα ετσι οπως με κοιταζει...αχαχαχ!!του λεωωωω ακου να σου πω....ξερω οτι πρεπει να το περιορισω κ για τον γιοκα μας θα το κανω...αλλα δεν θα τα κοψω τελειως να το ξερεις...θα τρωω πιο σπανια....καλυτερα γιατι τα ειχα τσακισεει η αληθεια ειναι..!!:D:D:D

εντωμεταξυ ξεχασα να σας πω...ο μπεμπης μας εχει παρει μια περιεργη θεση....ειναι κατω δεξια το κεφαλι του κ γι αυτο ειναι φουσκωμενο απο εκει συνεχεια..κ τα ποδαρακια του τα εχει σφηνωσει πανω αριστερα...κ μου ειπε ο γιατρος οτι ισως γι αυτο ποναω πανω αριστερα πολλες φορες...κ ειδικα οταν καθομαι!!!!!

Ροδουλα αν ξαναξεκινησω την μερεντα θα με φαει ολοκληρη ο αμορες...αχαχαχαχα!!

Jr39p2.png

καλημερα didi τι κανεις?? ο αλκης?????? ναι εγω εχω παντα πρωι!!!

ο Αλκης μου μεγαλωνει και κλωτσαει σχεδον ασταματητα πλεον

μερικες φορες φοβαμαι ετσι οπως κουνιεται οτι θα μπλεχτει στον ομφαλιο λωρο !

τωρα νιωθω τις κλωτσιες και στα πλαγια της κοιλια μου , εκει που ειναι τα σωσιβια λιγο πιο πανω

σε 10 μερες εχουμε ραντεβου αραγε ποσα κιλα να εχει παει το αντρακι μου???? πριν 1 εβδομαδα ηταν 900 γραμμαρια

κοριτσια ολες ειστε 1 κιλο κι εμεις 900 γραμμαρια, μηπως πρεπει να τον ταιζω παραπανω???

UzVGp2.png

καλημερα Κοριτσια ,

188 μοναδες χοριακουλα 2 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο τι ειναι ??? χο χο χο

Κατια αυριο γεννας να ξερεις προετοιμασου :tongue:

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!! αντε μαρκελακι, κ εσυ στο κλαμπ μας!!!!! οπως λενε κ τα κοριτσια προσοχη απο δω κ περα.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...