Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσιαααααααα!!!!!!!!!!!!!

τελικα δεν θα παω αυριο στο γιατρο μου λεει μη πιεζεσαι γιατι του ειπα οτι δεν ξερω αν εχει απεργεια για το καραβι αυριο γιατι σημερα φευγει απο πειραια κ περναει αυριο πρωι απο συμη κ δεν ξερω τι μπορει να παιζετε κ στη ροδο με τα ταξι κ μου λεει ελα την αλλη αβδομαδα.. αυτη την εβδομαδα θα βγαλουν προγραμμα τα καραβια για την επομενη..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μου ειπε 1500 συν 150 η αμοιβη του αναισθησιολογου..τιποτα αλλο..!το νοσοκομειο ειναι δωρεαν λογω δημοσιου...!!!οποια κοπελα θελει για μαθηματα ανωδυνου τοκετου ξεκιναει το αττικο!!!

με καισαρικη γεννας?? εγω φυσιολογικα δεν πληρωνω αναισθησιολογο μονο αν κανω επισκληριδιο. κ ο γιατρος μου ειναι 1000ε φ.τ κ 1500ε κ.τ αλλα πληρωνω 600ε κλινικη κ 130ε παιδιατρο. λογο εοππυ χερις εοππυ ειναι 1100 η κλινικη.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

προς το παρον παω για φυσιολογικο τοκετο....δεν πληρωνω παιδιατρο κ το νοσοκομειο επειδη ειναι δημοσια...τα παιρνουν κατευθειαν απο το εοπυυ αμεσως..κ τον αναισθησιολογο τον πληρωνω μονο αν κανω καισαρικη κ εγω ..το διευκρινισα τελικα απο τον γιατρο μου χθες το βραδυ γιατι προβληματιστηκα...!!

εεε αφου ειναι ολα καλα μην ταλαιπωρηθεις αυτην την εβδομαδα με τις απεργιες που γινεται χαμος....το ποδι αληθεια πως ειναι???

Jr39p2.png

καλημερα σας!

ατακτοι ημασταν ολο το βραδυ!!! και κατα τις 5 το πρωι... ξενυχτης θα μου βγει σαν τον μπαμπα του! και στις 7 αρχισα ενα ροχαλητο... οπως και να γυρναγα...:oops::oops::oops:... "σαν νταλικα που ανεβαινει ανηφορα" μου πε ο αντρας μου!!! :shock::shock::shock: αφου ξυπναγα και τον εαυτο μου!!! :oops::oops::oops:

μπαρμπ μου πολυ ωραια τα νεα σας!!! ερωτευτηκες κι εσυ το μιχαλακη σου, ε??? αααχχχ και μαγουλακια εχετε του μπαμπα και χειλακια της μαμας... σουπερ!!! και μια χαρα, αφου σου περιορισε μονο τη μερεντα... πιασατε και το κιλο, ε? τελεια!!! ολα με το καλο...

ριτσα, καλα σου λεει... μην πιεζεσαι! ουτως η αλλως η μπουμπου ειναι καλα, την ακους, οποτε και μια βδομαδουλα υπομονη δεν ειναι τιποτα...

...εμεις εχουμε αυριο γιατρο... εκτος απροοπτου! χχαααχχχαααχχχαααα.....

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

προς το παρον παω για φυσιολογικο τοκετο....δεν πληρωνω παιδιατρο κ το νοσοκομειο επειδη ειναι δημοσια...τα παιρνουν κατευθειαν απο το εοπυυ αμεσως..κ τον αναισθησιολογο τον πληρωνω μονο αν κανω καισαρικη κ εγω ..το διευκρινισα τελικα απο τον γιατρο μου χθες το βραδυ γιατι προβληματιστηκα...!!

εεε αφου ειναι ολα καλα μην ταλαιπωρηθεις αυτην την εβδομαδα με τις απεργιες που γινεται χαμος....το ποδι αληθεια πως ειναι???

ευτηχως το ποδι ειναι πολυ καλα!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα σας!

ατακτοι ημασταν ολο το βραδυ!!! και κατα τις 5 το πρωι... ξενυχτης θα μου βγει σαν τον μπαμπα του! και στις 7 αρχισα ενα ροχαλητο... οπως και να γυρναγα...:oops::oops::oops:... "σαν νταλικα που ανεβαινει ανηφορα" μου πε ο αντρας μου!!! :shock::shock::shock: αφου ξυπναγα και τον εαυτο μου!!! :oops::oops::oops:

μπαρμπ μου πολυ ωραια τα νεα σας!!! ερωτευτηκες κι εσυ το μιχαλακη σου, ε??? αααχχχ και μαγουλακια εχετε του μπαμπα και χειλακια της μαμας... σουπερ!!! και μια χαρα, αφου σου περιορισε μονο τη μερεντα... πιασατε και το κιλο, ε? τελεια!!! ολα με το καλο...

ριτσα, καλα σου λεει... μην πιεζεσαι! ουτως η αλλως η μπουμπου ειναι καλα, την ακους, οποτε και μια βδομαδουλα υπομονη δεν ειναι τιποτα...

κ εγω εχω αρκετα βραδυα να κοιμηθω καλα!! εγω νυσταζω δεν μπορω να κοιμηθω κ εχω τον αντρα μου να ροχαλιζει κ τον σκουντω συνεχεια.. με πιανουν κατι καουρες το βραδυ σημερα με πιασανε στις 4 για ονομα πια κ δεν μπορω κ να πρεπει να πηγαινω κ τουαλετα.. προχθες μεσα σε 1 ωρα πηγα 4 φορες ελεος.. νιωθω οτι μου λειπει υπνος κ ολη την ημερα ειμαι χαλια κ δεν εχω ορεξη για τιποτα η μονη ορεξη που καλα κρατα ειναι τις πεινας. σημερα δεν εφαγ τιποτα κ πειναω γιατι χθες εφαγα ενα παξιμαδι με λιγο τυρι κ ημουν χαλια ζαλαδα ταχυκαρδια πολυ χαλια σε σημειο να μου ερχετε λυποθημια κ σημερα δεν εφαγα ειμαι καλα για την ωρα αλλα ψιλο πειναω.. αχ κατια απο μερα σε μερα γεννας για να μην πω απο ωρα σε ωρα!!!!!!!!!! τι τελεια!!!!! να εχεις μια ευκολη γεννα κ να την ευχαριστηθεις κ να πονεσεις λιγο θα σου ελεγα καθολου αλλα δεν γινεται!!!!!! με τον που το παρεις αγκαλια ολα θα ξεχαστουν!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα σας!

Καλημερααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

τελικα βγαζω το συμπερασμα, οτι τα μωρα μας επικοινωνουν κ αυτά, γιατί δεν εξηγειται αλλιώς τοσο ξενυχτι!!!!

εμενα κλωτσαει συνεχεια κ τωρα εχει μια περιεργη θεση, απο κατω ξεκινα κ κανει σαν ημικυκλιο κ βγαίνει κατω απο το δεξι μου στηθος καπου στα πλευρα. κλωτσαει κ μου κοβει την αναπνοη. δεν βολευομουν σε καμια σταση, εβαλα κ μαξιλαρια κ τοτε πιεζονταν προς τα κατω κ ενιωθα κατι πονακια κ πιεζομουν για τουαλετα.

ο αντρας μου έλεγε οτι οσο μεγαλωνει λογικο ειναι να σε πιεζει, ναι ωραια στα λογια, αλλά ας ενιωθε κ αυτός ετσι κ μετα να μου πει δικαιολογιες για τον ατακτο γιο του....χαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλημερα Κατια μουυυυ!!οχι απλως τον ερωτευτηκα...τρελαθηκα...ολη την ωρα τον φανταζομουν στην αγκαλιτσα μας...ο δε χαζομπαμπας μολις ειδε τα μαγουλακια του βουρκωσε...κ ο γιατρος του ελεγε πως θα του μοιαζει ο γιος κ εκεινος καμαρωνεεεεεε....!!:D:D

εεε θα προλαβεις αυριο τον γιατρο κ μετα η επομενη επισκεψη θα ειναι οταν παρεις αγκαλιτσα τον μιχαλιο σου...!:D:D

Ριτσα εκανε δουλεια λοιπον το σαλοσπιρ ...κ ισιωσε το ποδι...!!:P;)

τις τελευταιες μερες καθε βραδυ με το που ξαπλωνω με πιανουν κατι καουρες τρελες....!!παπα....νομιζω θα γινω δρακος...!αχαχαχα!!

Κατια τωρα που μου περιορισε την μερεντα κ πρεπει να τρωω αλλο πρωινο ξαναρχισαν κ οι πρωινες καουρες....!!!πρεπει να βρω κατι αλλο να μην μου δημιουργει καουρες...

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!

ναι αλλα αργησες και ειπα να τημ γεννησε!

την πεμπτη θα γεννησεις να το δεις! στην γιορτη του!

μαρκελαααααααααααααααααααααααααααααα

περιμενουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

ναι αλλα αργησες και ειπα να τημ γεννησε!

την πεμπτη θα γεννησεις να το δεις! στην γιορτη του!

μαρκελαααααααααααααααααααααααααααααα

περιμενουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

κοριτσαρα μουυυυυυυ!!μολις ξυπνησααααααααααα ημουν πτωμα!! 188 χοριακη 2 μερες πριν την καθυστερηση!Η γιατρος λεει ειναι τσιμπημενη τεταρτη τωρα θα ξανακανω...και αναμονη

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ευχαριστω ριτσα μου!!! ευχομαι να ναι ολα οπως τα λες! κι ο πονος γλυκαινει με ενα τοσοδουλι χαμογελο του!!! εγω τουαλετα καθε 2 ωρες πλεον... να τρως κατι να μαζευει τα υγρα του στομαχου και οχι να σου κανει ταχυκαρδιες... οκ το παξιμαδι, αλλα το τυρι σου ανεβαζει παλμους (αλατι). φρυγανια με λιγο βουτυρο και μελι ή μπισκοτο-κουλουρι με γαλατακι ή κριτσινια ή 1 τοστακι...

τα ιδια κι εσυ μπαρμπ... ασε τη μερεντα και φαε κατι "στερεο"...

οσο για το γιο!!! σας το χα πει οτι μετα και το doppler εγω ερωτευτηκα φουλ και ανυπομονω να τον δω κι ο αντρας μου μονο που δεν το βγαλε στην εφημεριδα οτι το παιδι του ειναι... ΘΕΟΣ! και του μοιαζει... γι αυτο βεβαια ουτε λογος! δικο μου ειναι το μουτρακι του!!!:tongue::tongue::tongue: καλα να ναι κι αμα γεννηθουν εχουμε χρονο να τα μοιρασουμε.... χχχαααχχχαααα

ελενη μου, σηκωνω τα μανικια για το τερμα που λενε!!! υπομονη κι εσυ κι εμενα ο δικος μου τα ιδια λεει... μεχρι που με μαλωνει οτι εγω το χω στριμωξει το παιδι!!! :shock::shock::shock:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα Κοριτσια ,

188 μοναδες χοριακουλα 2 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο τι ειναι ??? χο χο χο

Κατια αυριο γεννας να ξερεις προετοιμασου :tongue:

κοπελια μας κοροιδευεις? 117 ηταν η δικη μου στις μερες σου!!! εισαι σσσσοοοουυυυπππππεεεερρρρρ!!!!! μονο μην αρχισεις και χτυπας 20ωρα στη δουλεια και το σπιτι παλι! σιγα σιγα τωρα... εχουμε "θεματακι" που θελουμε να γινει "θεμα".... εεε και με το καλο γιος ή κορη!!!

για την ημερομηνια θα αρχισουμε τα στοιχηματα... εσυ λες αυριο (7-11), η Ροδουλα πεμπτη (8-11) η μαμα μου κι ο αντρας μου 10-11... αλλος???:D:D:D

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...