Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

τι κανουν τα κοριτσια μου?κατια ακομα γερα ε???ειναι πολυ φιλοξενο μωρε το περιβαλλον και δε θελει να βγει ο μιχαλιος σου.

μπαρμπουλα ωραιος ο καναπες.γενικα ο μαρμαριδης εχει τρομερες προσφορες.εμενα απο πανω και τα χαζευα καθε φορα.

ελενη μου συμφωνω με την κατια για τα κερασματα.τα πιο ωραια ηταν.

didi μου λειπει ο καλος μου ναι.αλλα συνηθισμενα τα βουνα απτα χιονια.ηδη λειπει 10 μερες.πικρα η μοναξια!!!χθες το βραδυ με πηρε κι εκλαιγα.εσυ αγχωνεσαι κουκλιτσα μου??

αντε καλο μας απογευμα!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω θα εχω για το νοσοκομειο, αυτες τις 3-4 μερες που θα μαι εκει κ τα υπολοιπα στο σπιτι μετα που θα σαραντησω. Ηδη εχω ενημερωσει, αλλά υπάρχουν κάποιοι ηλιθιοι, που τι να πω ρε κοριτσια, δεν καταλαβαίνουν καθόλου κ στο τελος βλεπω να τους βρίζουμε.

στην γιορτη του αντρα μου, επαιρναν τηλ να ρωτησουν αν δεχόμαστε επισκέψεις κ οτυς ελεγε ευγενικα, οτι λογο της εγκυμοσυνης φοβομαστε για ιωσεις κ δεν δεχομαστε κοσμο. ε, ενας θειος του αντρα μου κ μια θεια δικη μου, τι κ αν τους το ειπαμε στο τηλ, λενε στον αντρα μου: καλά μωρε θα περασουμε μια βολτα κ τσουπ ο ενας ηρθε την ιδια μερα κ η αλλη την επόμενη!!!! με τον μπεμπη ομως δεν θα χει, ας παρεξηγηθούν!!

Εγώ από τώρα μελετάω το πως θα είναι η επιγραφή που θα κολλήσουμε στην πόρτα:

"NO VISITORS ALLOWED"

Ή φωτογραφία με τη φάτσα μου αγριεμένη κι από κάτω:

"BEWARE OF CRISTY"

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Εγώ από τώρα μελετάω το πως θα είναι η επιγραφή που θα κολλήσουμε στην πόρτα:

"NO VISITORS ALLOWED"

Ή φωτογραφία με τη φάτσα μου αγριεμένη κι από κάτω:

"BEWARE OF CRISTY"

μπραβο, ρε κοριτσια!!! για να μην νιωθω τυψεις... οχι τιποτα αλλο! εχω πει σε ολους οτι μονο στο μαιευτηριο θα δεχθουμε ευχες και οποιος θελει μετα τις γιορτες, που θα χουμε σαραντισει και μεγαλωσει λιγακι! και με κοιτανε λες και ειμαι ουφο... γριπες-ιωσεις-κλπ ολα για το βρεφακι ειναι πολυ πολυ δυσκολα... απορω δεν το σκεφτονται? η το κανουν επειτηδες? :shock::shock::shock:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μπραβο, ρε κοριτσια!!! για να μην νιωθω τυψεις... οχι τιποτα αλλο! εχω πει σε ολους οτι μονο στο μαιευτηριο θα δεχθουμε ευχες και οποιος θελει μετα τις γιορτες, που θα χουμε σαραντισει και μεγαλωσει λιγακι! και με κοιτανε λες και ειμαι ουφο... γριπες-ιωσεις-κλπ ολα για το βρεφακι ειναι πολυ πολυ δυσκολα... απορω δεν το σκεφτονται? η το κανουν επειτηδες? :shock::shock::shock:

εγω πιστευω οτι απο το 1ο εμβολιο κ μετα ισως να ναι καλυτερα οι επισκεψεις κ πάλι με μέτρο. μεχρι κ τον μαιο ιωσεις υπαρχουν, αλλά ο καθενας πρεπει να το σκεφτεται απο μονος του, οταν παει σ ενα βρεφακι επισκεψη, τι επιπτωσεις μπορει να χει για την υγεια του μωρου.

στην αρχη κ εμενα με κοιταζαν σαν ουφο κ ακομα κ η μαμα μου, έλεγε οτι δεν μπορεις να οτυς απαγορευσεις, αλλά απο περυσι που γεννησε τα διδυμα η ξαδερφη μου κ λογο που ηταν μικρα κ υπηρχε μεγαλος φοβος, ειχε πει μετα τις 40 μερες, τοτε ακομα κ η μαμα μου καταλαβε οτι ειχα δικαιο που ειχα αυτη την αποψη.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Φαντάσου εμένα με δίδυμα (=μικρούλια), καταχείμωνο, με παιδί που πάει παιδικό (=μικρόβια) και κούραση κούραση κούραση... Ε όχι!!!

Κανένας να μην έρθει κι ότι θένε ας πούνε!!!

Μπορώ να προσφέρω "εναλλακτική" ζωντανό πρόγραμμα στο skype για όποιον επιθυμεί να "μας καμαρώσει".

Εδώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φάμε έστω και λίγες μέρες ΜΕΝΝ τι μου λες τώρα... σιγά που θα κάτσω να σκάσω για να μην στενοχωρήσω κανένα!

Στην ανάγκη θα νοικιάσω ροτβάϊλερ (αυτά δεν είναι τα σκυλιά - δολοφόνοι???)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

εγω πιστευω οτι απο το 1ο εμβολιο κ μετα ισως να ναι καλυτερα οι επισκεψεις κ πάλι με μέτρο. μεχρι κ τον μαιο ιωσεις υπαρχουν, αλλά ο καθενας πρεπει να το σκεφτεται απο μονος του, οταν παει σ ενα βρεφακι επισκεψη, τι επιπτωσεις μπορει να χει για την υγεια του μωρου.

στην αρχη κ εμενα με κοιταζαν σαν ουφο κ ακομα κ η μαμα μου, έλεγε οτι δεν μπορεις να οτυς απαγορευσεις, αλλά απο περυσι που γεννησε τα διδυμα η ξαδερφη μου κ λογο που ηταν μικρα κ υπηρχε μεγαλος φοβος, ειχε πει μετα τις 40 μερες, τοτε ακομα κ η μαμα μου καταλαβε οτι ειχα δικαιο που ειχα αυτη την αποψη.

Το 1ο εμβόλιο γίνεται εκεί στις 40 μέρες...

Όταν λοιπόν με το καλό γίνει, ρωτάτε την/τον παιδίατρο.

Αλλά οι παιδίατροι συνιστούν 3μηνη αποχή από επισκέψεις, το ξέρω από την αδερφή μου που γέννησε χειμώνα.

Το καλοκαίρι είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, καθώς βγαίνεις στα μπαλκόνια, τους κήπους, τις αυλές και δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος.

Αλλά τώρα... φου φου φου μακρυά.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Φαντάσου εμένα με δίδυμα (=μικρούλια), καταχείμωνο, με παιδί που πάει παιδικό (=μικρόβια) και κούραση κούραση κούραση... Ε όχι!!!

Κανένας να μην έρθει κι ότι θένε ας πούνε!!!

Μπορώ να προσφέρω "εναλλακτική" ζωντανό πρόγραμμα στο skype για όποιον επιθυμεί να "μας καμαρώσει".

Εδώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φάμε έστω και λίγες μέρες ΜΕΝΝ τι μου λες τώρα... σιγά που θα κάτσω να σκάσω για να μην στενοχωρήσω κανένα!

Στην ανάγκη θα νοικιάσω ροτβάϊλερ (αυτά δεν είναι τα σκυλιά - δολοφόνοι???)

pitbull καλυτερα!!! τα ροτβαιλερ τρελαινονται και βγαζουν δολοφονικα ενστικτα ακομα και στα αφεντικα... ενω τα αλλα εκπαιδευονται να επιτιθενται... ασε μας καλε! τιποτα δεν θα κανεις! "δεν δεχομαστε, τελος!" ακου εκει...:evil::evil::evil: οποιος θυμωσει ξυδι...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αλησπερα κ απο εμεναααααααααααα....!!τωρα γυρισαμε απο τον γιατρο κ εμεις....μια ωρα μας ειχε μεσα....για την καμπυλη μου ειπε απλως να μην τρωω καθε μερα μερεντα....να τρωω λιγο πιο προσεχτικα τα γλυκακια....οχι τιποτα αλλο...!

ο μπεμπουλης ειναι μια χαρα.....εχει φτασει τα 1120 γραμμαρια...κ μας το εδειξε 3d αλλα δυστυχως δεν μπορεσε να την εκτυπωσει γιατι χαλασε το μηχανημα αλλα το αποθηκευσε νομιζω για την επομενη φορα.....λοιπον οι μαγουληθρες του ειναι φουσκωτες φουσκωτες για τσιμπημα οπως κ του μπαμπακα του..κ τα χειλακια ειναι της μαμας....τρελαθηκα με την φωτο....ολα πανε τελεια οπως ειπε ο γιατρος....αυριο θα παρω τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου για μαθηματα ανωδυνου τοκετου που ξεκινανε στο Αττικο νοσοκομειο σε λιγες εβδομαδες....!επομενο ραντεβου στις 27 του μηνα...μου εγραψε το χαρτι που πρεπει να δειξω στο ικα για την αδεια μου μαζι με την β επιπεδου κ μου ειπε σε 5 εβδομαδες....μετραω αντισγτροφα κ εγω...συζητησαμε κ για την αμοιβη του...ολα καλα..!!:D:D:D:D

τωρα παω να κανω μπανακι κ να φαω μια σαλατουλαααα γιατι πεινωωωωωωωωωωωω!!!!:D:D:tongue::tongue:

οσο για τους νοσοκομειακους γιατρους εχουν βγαλει ανακοινωση οτι λειτουργουν μεχρι κ την Τεταρτη μονο για εκτακτα....!!τωρα καλυτερα αν θες παρε τηλεφωνο για να μην ταλαιπωρηθεις...!!

Jr39p2.png

αλησπερα κ απο εμεναααααααααααα....!!τωρα γυρισαμε απο τον γιατρο κ εμεις....μια ωρα μας ειχε μεσα....για την καμπυλη μου ειπε απλως να μην τρωω καθε μερα μερεντα....να τρωω λιγο πιο προσεχτικα τα γλυκακια....οχι τιποτα αλλο...!

ο μπεμπουλης ειναι μια χαρα.....εχει φτασει τα 1120 γραμμαρια...κ μας το εδειξε 3d αλλα δυστυχως δεν μπορεσε να την εκτυπωσει γιατι χαλασε το μηχανημα αλλα το αποθηκευσε νομιζω για την επομενη φορα.....λοιπον οι μαγουληθρες του ειναι φουσκωτες φουσκωτες για τσιμπημα οπως κ του μπαμπακα του..κ τα χειλακια ειναι της μαμας....τρελαθηκα με την φωτο....ολα πανε τελεια οπως ειπε ο γιατρος....αυριο θα παρω τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου για μαθηματα ανωδυνου τοκετου που ξεκινανε στο Αττικο νοσοκομειο σε λιγες εβδομαδες....!επομενο ραντεβου στις 27 του μηνα...μου εγραψε το χαρτι που πρεπει να δειξω στο ικα για την αδεια μου μαζι με την β επιπεδου κ μου ειπε σε 5 εβδομαδες....μετραω αντισγτροφα κ εγω...συζητησαμε κ για την αμοιβη του...ολα καλα..!!:D:D:D:D

τωρα παω να κανω μπανακι κ να φαω μια σαλατουλαααα γιατι πεινωωωωωωωωωωωω!!!!:D:D:tongue::tongue:

οσο για τους νοσοκομειακους γιατρους εχουν βγαλει ανακοινωση οτι λειτουργουν μεχρι κ την Τεταρτη μονο για εκτακτα....!!τωρα καλυτερα αν θες παρε τηλεφωνο για να μην ταλαιπωρηθεις...!!

αχου τι ομορφο θα ειναι το μπεμπακι σου!!!εχει και τα χειλακια σου ε???τελεια!!1120 ε??ολοκληρο μωρακι πλεον!!

για πες για την αμοιβη??και οι αλλες κοπελες!!ποσα σου πε??αν θελεις μου λες.απλα να παρω μια ιδεα!!

6KuQp2.png

Μου ειπε 1500 συν 150 η αμοιβη του αναισθησιολογου..τιποτα αλλο..!το νοσοκομειο ειναι δωρεαν λογω δημοσιου...!!!οποια κοπελα θελει για μαθηματα ανωδυνου τοκετου ξεκιναει το αττικο!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

νομιζω αναισθησιολογο πληρωνεις ετσι κ αλλιως....ακομα κ αν σου κανουν ραμματα μετα την γεννα....δεν ξερωωωω!!

τον ρωτησα κ για τους προσαγωγους κ μου ειπε οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο γιατι χαλαρωνουν οι συνδεσμοι για να ανοιξει η λεκανη..κ μου ειπε να συνεχισω τα χαπια κανονικα..απλως να μην πινω 2 σιδηρο το πρωι αλλα ενα πρωι εναβραδυ γιατι τελευταια με επιανε η κοιλια μου με το που επινα 2....ο αιματοκριτης μου παντως στο 35..

Jr39p2.png

35 ε?μια χαρα.πρωι βραδυ ο σιδηρος ναι καλυτερα.επηρεαζει την κοιλια και ειδικα το εντερο.εμενα τελευταια φορα ηταν 30.αντε να δουμε αν το ανεβασαμε.αυριο το πρωι εχω καμπυλη κι εγω!50γρ.μια φορα θα πιω ε και θα φυγω μετα απο μια ωρα??

6KuQp2.png

Όλα οκ με τη συνταγογράφηση της καμπύλης.

75 gr γλυκόζη τελικά. (ΑΧ DIDI)

Ανένδοτος ο ντοκ...

Τεσπά, θα πάω αύριο Βιοϊατρική να την κάνω, παρέα με το σύζυγο που έχει ρεπό, κι ότι γίνει έγινε. Μη λιποθυμήσω από τη "γλύκα" φοβάμαι...

Καλή σας νύχτα κορίτσια.

Να προσέχετε τις κοιλίτσες σας.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

ναι στα 50γρ νομιζω σου παιρνει νηστειας κ αλλη μια μετα απο 1 ωρα...!!

εγω κανονικα επινα 2 σιδηρο το πρωι κ με πειραζε πολυ τελευταια κ μου ειπε να το σπασουμε ενα το πρωι κ ενα το βραδυ...!!!

αντε καλα αποτελεσματα κοριτσιαααααα αυριο στην καμπυλη σας.....κ να εχετε συνοδο μαζι σας για καλο κ για κακο...εμενα μου ηρθε νυστα κ ζαλαδα...

εγω αυριο ισως αργησω να μπω γιατι κατι ακουγεται οτι θα μας κλεισουν την εταιρια οι απολυμενοι κ κατι συνδικατα...!θα δειξειιιιιιιι!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...