Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

:D:DΚαλημερα ελενη....καλα ειμαστε εσυ????πως παει???

Κατ κ εγω ετσι ημουν πριν κανενα διβδομαδο αλλα απο την μερα που πηρα Κρητη κ γυρισα εχει ανοιξει το στομαχι μου κ πειναω συνεχεια..κ ενω λεω οτι δεν θα φαω ας πουμε μου προσφερουν κατι κ το καταπινω...!αχαχαχα...!περιμενω σημερα να με μαλωσει ο γιατρος γιατι αυτον τον μηνα πηρα 3 κιλα...κ αν συνεχισω ετσι την εκατσα....!!οποτε κατι πρεπει να βρω να μασουλαω που να μην παχαινει...αχαχαχα!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kat32 24ωρη απ οτι ξερω... χαλι θα ναι οι δρομοι... υπομονη, αφου δεν μπορουμε και κατι αλλο...

barboula μην αγχωνεσαι και για την ωρα... θα περασει! ξαπλωσε κανα 2ωρακι και θα πας και πιο ηρεμη! θα χει ορεεξη κι ο μιχαλης για φωτογραφιση!!! :tongue::tongue::tongue:

ριτσα μου, εισαι κι αδυνατη, ουτως η αλλως, οποτε δεν πιστευω οτι θα πει τιποτα... και 3η εγκυμοσυνη! ΤΙΠΟΤΑ... να κανει το κοροιδο, παρακαλω ο γιατρος!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατ αυριο οι απεργιες που θα υπαρχουν θα ειναι.....ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ....παρε να εχεις....

ΤΡΙΤΗ 6/11

ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ 48ωρη

ΕΘΕΛ (ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ) 24 ΩΡΗ

ΜΕΤΡΟ - ΤΡΑΜ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ 24ΩΡΗ

ΗΛΠΑΠ (ΤΡΟΛΕΥ)24ΩΡΗ

ΤΑΞΙ (ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 05:00 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 05:00)

Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία

ΟΑΣΘ 24ΩΡΗ

Jr39p2.png

:D:DΚαλημερα ελενη....καλα ειμαστε εσυ????πως παει???

Κατ κ εγω ετσι ημουν πριν κανενα διβδομαδο αλλα απο την μερα που πηρα Κρητη κ γυρισα εχει ανοιξει το στομαχι μου κ πειναω συνεχεια..κ ενω λεω οτι δεν θα φαω ας πουμε μου προσφερουν κατι κ το καταπινω...!αχαχαχα...!περιμενω σημερα να με μαλωσει ο γιατρος γιατι αυτον τον μηνα πηρα 3 κιλα...κ αν συνεχισω ετσι την εκατσα....!!οποτε κατι πρεπει να βρω να μασουλαω που να μην παχαινει...αχαχαχα!!

Καλα και γω..

Δυσκολα εκει στην Αθηνα με τις απεργιες ε?μενει ο αδερφος μου εκει και λεει οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα!!

Εμεις αποφασισαμε να φυγουμε επιτελους καο να μεινουμε μονοι..και ισως ανα ουμε και τον γαμο για λιγο γιατι πολλα τα εξοδα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

καλα κανατε κ αποφασισετε να πατε μονοι σας κ δεν πειραζει για λιγο ο γαμος αν ειναι για τετοιους λογους...κ εμεις λεγαμε του χρονου σεπτεμβρη γαμος-βαφτιση ολα μαζι αλλα αναβληθηκε λογω πενθους στην οικογενεια του αμορε κ ετσι παμε για Μαη του 2014 πρωτα ο Θεος....ομως του χρονου τον Σεπτεμβρη αφου αναβληθηκε ο δικος μας θα παντρευτει ο ξαδερφος...

οσο για την Αθηνα αν κ δεν πλησιαζω ποτε την περιοχη του κεντρου που γινεται ο χαμος πλεον ειναι απελπιστικη η κατασταση κ θελουμε να φυγουμε με την πρωτη ευκαιρια οταν πλεον δεν θα υπαρχουν δουλειες κ τα σχετικα...

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!δεν μπορω αλλο την ζεστηηηηη!!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλα κανατε κ αποφασισετε να πατε μονοι σας κ δεν πειραζει για λιγο ο γαμος αν ειναι για τετοιους λογους...κ εμεις λεγαμε του χρονου σεπτεμβρη γαμος-βαφτιση ολα μαζι αλλα αναβληθηκε λογω πενθους στην οικογενεια του αμορε κ ετσι παμε για Μαη του 2014 πρωτα ο Θεος....ομως του χρονου τον Σεπτεμβρη αφου αναβληθηκε ο δικος μας θα παντρευτει ο ξαδερφος...

οσο για την Αθηνα αν κ δεν πλησιαζω ποτε την περιοχη του κεντρου που γινεται ο χαμος πλεον ειναι απελπιστικη η κατασταση κ θελουμε να φυγουμε με την πρωτη ευκαιρια οταν πλεον δεν θα υπαρχουν δουλειες κ τα σχετικα...

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!δεν μπορω αλλο την ζεστηηηηη!!!!

Άσε, εγώ δουλεύω στο κέντρο! Οπότε, κάθε φορά παίρνουμε και τη δόση μας από δακρυγόνα κλπ :shock: :shock:

Έχει όντως πολλή ζέστη, αλλά λένε πως από Τετάρτη - Πέμπτη θα πέσει επιτέλους!

Ελενάκι, δεν πειράζει που θα καθυστερήσετε το γάμο. Σίγουρα είναι πιο σημαντικό να μείνετε μόνοι σας σαν ζευγάρι, να έχετε το σπίτι σας. Αυτό είναι το πιο ωραίο κομμάτι της σχέσης άλλωστε! :tongue:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

βλεπω εχουμε και ενημερωση για τις απεργιες

ειμαστε πολυ ενημερωμενο καφε!

εγω εχω πολλες δουλειες αλλα μπηκα απο το κινητο να δω τα ευχαριστα τις μαρκελας

και αν γεννησε η κατια!

θα σας ξανα μπω το απογευμα,γιατι απο το κινητο δυσκολευομαι να σας σχολιασω!

τα φιλια μου σε ολες!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Καλά, στο άμαζον βρήκα το medela calma που μας έλεγε η Μαρκέλλα με 14 ευρώ ενώ εδώ το παίρνεις με 22. Και βρήκα και ένα θήλαστρο της ίδιας εταιρείας που εδώ έχει 64 ευρώ και στο άμαζον έχει 45! Μας κοροϊδεύουν κανονικά. Εγώ δεν ξαναπαίρνω τίποτα από Ελλάδα αν δεν συγκρίνω τιμές!

Ποια είναι η γνώμη σας για το θήλαστρο; Χρειάζεται λογικά ε;

kat32 αμεσα δεν τα χρειαζεσαι... απλα μεσω amazon ποτε θα σου ερθουν? αν ειναι να πας και νωρις πισω στη δουλεια, σιγουρα το θηλαστρο θα σε βοηθησει για να κρατησετε το θηλασμο, εστω και για μηνα παραπανω... εχει μεγαλη σημασια! οποτε μπορει να το χρειαστεις... τιποτα ομως δεν ειναι βεβαιο...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλά, στο άμαζον βρήκα το medela calma που μας έλεγε η Μαρκέλλα με 14 ευρώ ενώ εδώ το παίρνεις με 22. Και βρήκα και ένα θήλαστρο της ίδιας εταιρείας που εδώ έχει 64 ευρώ και στο άμαζον έχει 45! Μας κοροϊδεύουν κανονικά. Εγώ δεν ξαναπαίρνω τίποτα από Ελλάδα αν δεν συγκρίνω τιμές!

Ποια είναι η γνώμη σας για το θήλαστρο; Χρειάζεται λογικά ε;

εμενα θηλαστρο μου εδωσε μια φιλη μου της avent, το οποιο το εχει αχρησιμοποιητο. μακαρι να μην το χρειαστω.

για το μπιμπερό, αφου πηγα σε φαρμακεια να ρωτησω αν υπάρχει ή εστω να κάνω παραγγελεία κ δεν το εβρισκαν, πηγα σ ενα πολυκαταστημα κ στο περιπτερο της μαδερκερ το βρηκα 22 ευρω.για αρχη θα εχω μονο αυτό, αν μετα χρειαστει θα παρω κ αλλα.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Νόμιζα πως το θήλαστρο χρειάζεται έτσι κι αλλιώς, για το γάλα που έχεις και πρέπει να βγάλεις για να μην πονάς. Γιατί το μωρό δεν τρώει ότι έχεις και δεν έχεις εκείνη την ώρα!

Μέσω άμαζον για να μην πληρώσεις μεταφορικά, σου έρχονται μέσα σε 2 εβδομάδες το πολύ. Αλλά το κακό είναι ότι άμα το αφήσεις για να δεις αν σου χρειάζεται τελικα, δεν μπορείς να περιμένεις 2 βδομάδες για να σου έρθει!

Εγώ έχω προσέξει πως την τελευταία εβδομάδα χορταίνω πολύ εύκολα, μάλλον είναι επειδή μεγαλώνει η κοιλιά και πιέζονται τα όργανα. Γιατί δυσκολεύομαι να χωνέψω κιόλας μετά! Το καλό είναι ότι μπορεί να μειωθούν λίγο τα κιλά που παίρνω με αυτό τον τρόπο!!!!!:tongue::rolleyes:

αααααααχχχχ αυτα τα κιλα τωρα τρωμε δεν τρωμε αυτα θα μπαινουν..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημέρα!!!

Κοιμήθηκα πολύ άσχημα χτες (ξύπναγα από γεύση εμετού στο στόμα-έκανα μια μικρή ποσότητα αλλά το στομάχι δεν άδειαζε και μετά ξανά μανά τα ίδια). Λίγο παραπάνω τόλμησα να φάω η φουκαριάρα κι αρχίσαν οι "στομαχοδιαμαρτυρίες". Πως θα βάλω εγώ κιλά μου λέτε???

Το θήλαστρο γενικά χρειάζεται, αλλά επειδή μπορεί στην πορεία να διαπιστώσεις ότι δεν το χρειάζεσαι, κουμαντάρεις την κατάσταση και μόνη σου κλπ, προτείνω την ενοικίαση νοσοκομειακού θήλαστρου τον πρώτο καιρό, που είναι και τα πλέον ενδεδειγμένα μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός και μετά παίρνεις δικό σου, που θα ξέρεις περίπου τι σου χρειάζεται...

Εγώ τελικά το χρησιμοποίησα μόνο για ... ανακούφιση όταν η ζουζού αργούσε να ξυπνήσει πχ το πρωί και το στήθος "φόρτωνε" για να μην πάθω καμιά μαστίτιδα.

Μπουκάλι το διαολάκι δεν ήθελε με τπτ... ας ήταν και της μαμάς της το γάλα μέσα.

(Ήμουν στο τσακ να χρησιμοποιώ το έξτρα γάλα για ρυζόγαλα εντωμεταξύ).

Όταν μπουν κατά τον 6ο μήνα τα ρυζάλευρα, μπορείτε να προσθέτετε κ μητρικό γάλα σ΄ αυτά.

Ερώτηση:

Εσείς που παρακολουθείτε τις απεργίες, γνωρίζετε αν το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων απεργεί αύριο? Σκεφτόμουν μήπως κάνω την καμπύλη ζαχάρου αύριο...

Κι όσο για τα κεράσματα:

Τα παπουτσάκια ΤΕΛΕΙΑ!!!

Εγώ βέβαια θα φροντίσω να κάνω σαφές ότι οι επισκέψεις είναι απολύτως ανεπιθύμητες.

Παιδιά, Γενάρης - Φλεβάρης είναι οι χειρότεροι μήνες για ιώσεις, μικρόβια κλπ. (Είναι η εποχή που σου λένε οι παιδίατροι - νεογνολόγοι ότι αν έχεις και πιο μεγάλο/α παιδιά μήπως να σκεφτείς να μην τα στέλνεις σχολείο εκείνο το διάστημα)

Θα δηλώσω ότι δεχόμαστε επισκέψεις μετά το Μάρτη!

Επίσης κάτι που πρέπει να έχετε υπόψιν σας:

Πυρετός σε βρεφάκι ηλικίας μικρότερης των 3 μηνών, σημαίνει νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους μεν, αλλά νοσοκομείο...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλημέρα!!!

Κι όσο για τα κεράσματα:

Τα παπουτσάκια ΤΕΛΕΙΑ!!!

Εγώ βέβαια θα φροντίσω να κάνω σαφές ότι οι επισκέψεις είναι απολύτως ανεπιθύμητες.

Παιδιά, Γενάρης - Φλεβάρης είναι οι χειρότεροι μήνες για ιώσεις, μικρόβια κλπ. (Είναι η εποχή που σου λένε οι παιδίατροι - νεογνολόγοι ότι αν έχεις και πιο μεγάλο/α παιδιά μήπως να σκεφτείς να μην τα στέλνεις σχολείο εκείνο το διάστημα)

Θα δηλώσω ότι δεχόμαστε επισκέψεις μετά το Μάρτη!

Επίσης κάτι που πρέπει να έχετε υπόψιν σας:

Πυρετός σε βρεφάκι ηλικίας μικρότερης των 3 μηνών, σημαίνει νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους μεν, αλλά νοσοκομείο...

εγω θα εχω για το νοσοκομειο, αυτες τις 3-4 μερες που θα μαι εκει κ τα υπολοιπα στο σπιτι μετα που θα σαραντησω. Ηδη εχω ενημερωσει, αλλά υπάρχουν κάποιοι ηλιθιοι, που τι να πω ρε κοριτσια, δεν καταλαβαίνουν καθόλου κ στο τελος βλεπω να τους βρίζουμε.

στην γιορτη του αντρα μου, επαιρναν τηλ να ρωτησουν αν δεχόμαστε επισκέψεις κ οτυς ελεγε ευγενικα, οτι λογο της εγκυμοσυνης φοβομαστε για ιωσεις κ δεν δεχομαστε κοσμο. ε, ενας θειος του αντρα μου κ μια θεια δικη μου, τι κ αν τους το ειπαμε στο τηλ, λενε στον αντρα μου: καλά μωρε θα περασουμε μια βολτα κ τσουπ ο ενας ηρθε την ιδια μερα κ η αλλη την επόμενη!!!! με τον μπεμπη ομως δεν θα χει, ας παρεξηγηθούν!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...