Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ΑΑΑ κοριτσια οτι θελετε να μαθετε για τις απεργιες πειτε μου να σας ενημερωσω..εχουμε πληρη ενημερωση για ολα αυτα...!!

εγω προς το παρον με την τουαλετα το εχω γλιτωσει το βραδυ...σηκωνομαι μονο 1-2 φορες...!

το εχει ξανακανει..κ ειπα στον αμορε οτι αν θελει να το κανει δωρο θα μπουν στο δικο της ονομα..ωστε αν δε το πληρωνει να μην εχουμε θεμα εμας...!κ μαλλον ετσι θα της πουμε αν θελει να γινει...αλλιως...ευχαριστουμε δεν θα παρουμε..!κοριτσια να σας βαλω τον καναπε που πηραμε??τον αδικει η φωτογραφια παρα πολυ..!μονο που εμεις τον πηραμε 690 απο προσφορα...ενω τωρα εχει παει 780...χεχεχε..

http://marmaridis.gr/index1.php?act=viewCat&catId=1

πολύ ωραιος!!!!!!! κ μου αρεσει κ ο κοκκινος κ ο γκρι!!!! καλορίζικος!!!!

θα κανεται κατι ξαπλες με το μπεμπακι σας εκει ......SUPER!!!!!:tongue::tongue::tongue:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω σε φιλη λαμιωτισσα που ειχε γεννησει στο Ιασω, ειχε για κερασμα ωραιοτατους κουραμπιεδες με αμυγδαλο και βουτυρο, φρεσκοτατους γιατι εχει ο γαμπρος της φουρνο, και τους ειχαν φτιαξει ειδικα γι αυτο... τελειοι ηταν! κι οταν τη ρωτησε μια φιλη, γιατι κουραμπιεδες? ειπε οτι στη λαμια το χουν εθιμο σε ολες τις χαρες... ααα και δεν ηταν και χειμωνας... ιουνιο μηνα μιλαμε!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αν εξαιρεσεις οτι στοιχιζουν οι κουραμπιεδες πολυ περισσοτερο απο να παρεις γλυκα απο ζαχαροπλαστειο, ειναι καλή επιλογη γιατί διατηρουνται εκτος ψυγειου. το βουτυρο ειναι ακριβο πολύ, αλλά δεν πειραζει....εγγονός ειναι αυτός!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: οσο για το εθιμο, ειλικρινα, δεν το ξερω, απλα τους λαμιωτες μας κοροιδευουν "κουραμπιεδες", γιατι γι αυτό φημιζόμαστε!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1649382om7d3fn9xm.gif

καλημερα και καλη εβδομαδα!

κριστυ μου εννοειται και δεν νομιζω οτι με μισεις ! για πλακα το ειπα! και μην τρελενεσαι με τα κιλα κατσε να μπεις στο τριτο τριμηνο να δεις πως μπαινουν μετα!!!! με κοπανιστο αερα μπαινει και κιλο!!

διδυμακι μου κι εμεις ξεσηκωσαμε χθες το σπιτι! βασικα εγω ξεκινησα να καθαριζω απο τις 12 και στις 4 παρεδωσα οπλα ο ντιντος σηκωσε τον κ*λο του απο το PS κατα τις 2-3 και εκατσε τον ξαναεκατσε κατα τις 6-7 (εβλεπε και εναν αγωνα -δεν ξερω τι!)οποτε λεω οτι τις "μοιρασαμε"τις δουλειες

κατια μου τι κανει ο μιχαλιος????πως νιωθεις τωρα? τον νιωθεις χαμηλα?η κοιλια μεγαλωσε κι αλλο?

ριτσα μου τι επαθες? σου ανοιξε η ορεξη?εγω νομιζω οτι τρωω οπως ετρωγα... ισως καμια φορα νιωθω οτι θελω να φαω λιγο ακομη αλλα παντα βαζω την μεριδα που ετρωγα ,δεν βαζω παραπανω... μονο αν τρωμε εξω ή στης μαμας μου μπορει σπανια να βαλω δευτερο πιατο και δεν τσιμπαω ενδιαμεσα.. σπανια τσιμπαω ... αλλα τρωω και βλακειουλες..:oops::oops::oops::oops:

πχ χθες για πρωινο εφαγα φουντουνια:oops::oops::oops::oops::oops:

οσο για τη ζεστη οντως εχουμε 5 νοεμβρη και χθες ημουν με το ραντακι!!!! η εγκυμοσυνη φταιει ή η τρυπα του οζωντος???

real thing πως εισαι σημερα απο κεφια σημερα???ο αντρουλης σου λειπει?

εγω χθες τα ξημερωματα κατα τις 4 ξυπνησα για πιπι και πρεπει να με πηρε ο υπνος μετα τις 5 μετραγα προβατακια αλλαζα πλευρο ξαναμετραγα προβατακια , δεν με επαιρνε με τπτ ο υπνος σκεφτομουν , σκεφτομουν ,σκεφτομουν, στο τελος αγχωθηκα που δεν με επαιρνε ο υπνος και σκεφτομουν μην ξυπνησω παλι φρικαρισμενη οπως την προυγουμενη εβδομαδα!! το πρωι που ξυπνησαμε λεω στο ντιντο κοιτα για αιρκοντισιον!!θα με φαει το αγχος μου φαινεται!

δεν βαζω παραπανω φαγητο απο οτι ετρωγα ουτε εχω βαλει μεχρι στιγμης δευτερο πιατο αλλα νιωθω οτι πειναω γρηγορα.. σημερα εφαγα ενα παξυμαδι με τυρι κ δεν ειμαι καλα ειναι πρωινο αυτο τωρα?? θα φαω το μεσημερι μια και καλη..πειναω γρηγορα κ χορταινω κ ευκολα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ΑΑΑ κοριτσια οτι θελετε να μαθετε για τις απεργιες πειτε μου να σας ενημερωσω..εχουμε πληρη ενημερωση για ολα αυτα...!!

εγω προς το παρον με την τουαλετα το εχω γλιτωσει το βραδυ...σηκωνομαι μονο 1-2 φορες...!

το εχει ξανακανει..κ ειπα στον αμορε οτι αν θελει να το κανει δωρο θα μπουν στο δικο της ονομα..ωστε αν δε το πληρωνει να μην εχουμε θεμα εμας...!κ μαλλον ετσι θα της πουμε αν θελει να γινει...αλλιως...ευχαριστουμε δεν θα παρουμε..!κοριτσια να σας βαλω τον καναπε που πηραμε??τον αδικει η φωτογραφια παρα πολυ..!μονο που εμεις τον πηραμε 690 απο προσφορα...ενω τωρα εχει παει 780...χεχεχε..

http://marmaridis.gr/index1.php?act=viewCat&catId=1

καλοριζικος!!! με το καλο να ετοιμαστουν ολα και να κανετε το σπιτακι σας κουκλιστικο!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Koritsia kalhmeraaaaaaaaaaaaa ekana xoriakh kai perimenw apotelesmata.exw 4 thetika test nomizw den ginete na exoun kanei toso lathos.tha sas pw to apogeuma pou tha eimai salonika.ta leoforeia sthn athina exoun apergies?kserei kamia???katia ola kala???

Δεν νομιζω τοσο λαθος!!!! Περιμενουμε νεα, μην μας ξεχασει κοριτσάκι!!!!!

καλημερα Μαρκελακιιιιιι αναμενουμε τα νεα σου αν κ αποκλειεται να ειναι λαθος...!!προσεχτικα εεε??

οχι τα λεωφορεια δεν απεργουν σημερα....

ΔΕΥΤΕΡΑ 5/11

ΜΕΤΡΟ - ΤΡΑΜ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ 24ΩΡΗ

ΤΑΞΙ (ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 05:00 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 05:00)

σε ευχαριστω Κατια μου....αλλα αργει ακομηηηηη....απλως τον πηραμε επειδη τον βρηκαμε προσφορα.....εχουμεεεε....ουουοουουο,,,μελλον...!!χαχαχα!ο ΜΙΧΑΛΙΟΣ μας πως παει??κλωτσαει γερα?

Jr39p2.png

Koritsia kalhmeraaaaaaaaaaaaa ekana xoriakh kai perimenw apotelesmata.exw 4 thetika test nomizw den ginete na exoun kanei toso lathos.tha sas pw to apogeuma pou tha eimai salonika.ta leoforeia sthn athina exoun apergies?kserei kamia???katia ola kala???

καλημερα, κυρια μου!!!

ολα καλα εμεις, κι ο μιχαλιος μου "turbo" στο χτυπημα και την κλωτσια... εφαγα και 2 γραμμουλες kinder, αυτα τα κλασσικα που τρωγαμε μικρα, και χοροπηδηξε απτην χαρα του! αφου κι ο αντρας μου μου λεει "κριμα να μην του δινουμε, του παιδιου! τελικα το ζηταγε!" χχχαααχχχαααχχχααα...

απο επιστημονικης αποψης, να σου πω, οτι και το 1 θετικο (ποσο μαλλον τα 4) ειναι ξεκαθαρα σωστο! στο αρνητικο ειναι που μπορει να εχει γινει λαθος... απλα το απογευμα που θα παρεις και τη χοριακη, θα το πιστεψεις κι εσυ!!! κι εγω 3-4 ειχα κανει και μετα πηρα το γιατρο και εκανα και 2 χοριακες (με 48 ωρες διαφορα) και πηγα και στον 1ο υπερηχο και μετα στον 2ο, που ακουσαμε καρδουλα ... και μετα ειπα μεσα μου "οκ!!! ειναι αληθεια! ειμαι εγκυος!"... μην τρελενεσαι... ολες ετσι θα αντιδρουσαμε! εισαι οπως ολες μας.... και συντομα (περναει ο καιρος! ) θα ετοιμαζεσαι για τα γεννητουρια και θα τα θυμασαι τοσο γλυκα ολα αυτα!!! οι ενεσουλες σου οκ? δεν εκανες μελανιες ελπιζω?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

δεν βαζω παραπανω φαγητο απο οτι ετρωγα ουτε εχω βαλει μεχρι στιγμης δευτερο πιατο αλλα νιωθω οτι πειναω γρηγορα.. σημερα εφαγα ενα παξυμαδι με τυρι κ δεν ειμαι καλα ειναι πρωινο αυτο τωρα?? θα φαω το μεσημερι μια και καλη..πειναω γρηγορα κ χορταινω κ ευκολα..

ειναι αυτο που σας ελεγα κι εγω πριν 3-4 εβδομαδες... η τρελη, ασταματητη πεινα, που χορταινεις με 1 μπουκια φαι, αλλα στην ωρα παλι σκεφτεσαι κατι αλλο να φας!!! ριτσακι, τα ξερεις εσυ!!! σε 2-3 εβδομαδες θα σου περασει κι αυτο... φαε μικρα και απλα γευματακια ενδιαμεσα και απλα απεφυγε τις βλακειουλες! δυσκολα με τα παιδια εκει... αλλα κανε μια προσπαθεια! εγω πιστευω θα με ζυγισει την τεταρτη και θα μου πει μπραβο!!! δεν εχω παρει πανω απο μισο κιλο... στη δικη μου ζυγαρια βεβαια... για να δουμε!;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Σίγουρα είσαι, αποκλείεται να είναι λάθος 4 θετικά όπως σου είπαν και τα κορίτσια! Μην κουβαλάς τώρα καμιά βαριά βαλίτσα και τέτοια ε;;;; Προσεκτικά!

Τα λεωφορεία και τα τρόλει λειτουργούν κανονικά ,μπορείς να πάρεις κάποιο από τα Χ που πάνε αεροδρόμιο. Βρήκες κι εσύ μέρες να έρθεις Αθήνα, αν και κάθε εβδομάδα σχεδόν έχουμε και από μια απεργία! :evil:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ειναι αυτο που σας ελεγα κι εγω πριν 3-4 εβδομαδες... η τρελη, ασταματητη πεινα, που χορταινεις με 1 μπουκια φαι, αλλα στην ωρα παλι σκεφτεσαι κατι αλλο να φας!!! ριτσακι, τα ξερεις εσυ!!! σε 2-3 εβδομαδες θα σου περασει κι αυτο... φαε μικρα και απλα γευματακια ενδιαμεσα και απλα απεφυγε τις βλακειουλες! δυσκολα με τα παιδια εκει... αλλα κανε μια προσπαθεια! εγω πιστευω θα με ζυγισει την τεταρτη και θα μου πει μπραβο!!! δεν εχω παρει πανω απο μισο κιλο... στη δικη μου ζυγαρια βεβαια... για να δουμε!;););)

Εγώ έχω προσέξει πως την τελευταία εβδομάδα χορταίνω πολύ εύκολα, μάλλον είναι επειδή μεγαλώνει η κοιλιά και πιέζονται τα όργανα. Γιατί δυσκολεύομαι να χωνέψω κιόλας μετά! Το καλό είναι ότι μπορεί να μειωθούν λίγο τα κιλά που παίρνω με αυτό τον τρόπο!!!!!:tongue::rolleyes:

ναι εχεις δικιο αλλα τα ξεχασα!!! χαχαχαχα αα κ δεν τρωω βλακειες ο γιος μου δεν τρωει τετοια σαν παιδακι κατι θα φαει αλλα ουτε ζητα ουτε πολυ τρωει η μικρη ειναι πολυ τις σοκολατας κ των γλυκων κ δεν αγοραζουμε για να μην ζηταει.. για να δω τι θα μου πει κ εμενα ο γιατρος!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

τωρα με πηρε ο γιατρος τηλεφωνο κ αντι για 4.30 το ραντεβου θα γινει 7....ουφφφφ..!!πως θα περασει η ωρα....???κ ο αμορες μου ειπε σημερα να ανεβω με τις σκαλες στο σπιτι γιατι λεει ακουσε οτι το μεσημερι στην περιοχη θα γινονται συνεχεια διακοπες ρευματος οποτε μου ειπε να μην μαγειρεψω κιολας κ θα φαμε σαλατουλα...λαχανο...!:Dουφφφφφ...θα πεσω να κοιμηθω να περασει η ωρα...!αχαχαχα!αλλα θα μας παει πισω με το σπιτι γιατι ηθελα να παει να ριξουν τσιμεντα αλλα τωρα δεν ξερω τι θα γινει...:(ας ειναι καλα το μωρακι μας κ ολα τα αλλααααα....να πανε στα κομματια μωρε...

Jr39p2.png

καλημερα Μαρκελακιιιιιι αναμενουμε τα νεα σου αν κ αποκλειεται να ειναι λαθος...!!προσεχτικα εεε??

οχι τα λεωφορεια δεν απεργουν σημερα....

ΔΕΥΤΕΡΑ 5/11

ΜΕΤΡΟ - ΤΡΑΜ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ 24ΩΡΗ

ΤΑΞΙ (ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 05:00 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 05:00)

σε ευχαριστω Κατια μου....αλλα αργει ακομηηηηη....απλως τον πηραμε επειδη τον βρηκαμε προσφορα.....εχουμεεεε....ουουοουουο,,,μελλον...!!χαχαχα!ο ΜΙΧΑΛΙΟΣ μας πως παει??κλωτσαει γερα?

Ισχύει ότι αύριο δεν έχει ούτε λεωφορεία και τρόλει; Να δω πως θα έρθω πάλι στη δουλειά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...