Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1649382om7d3fn9xm.gif

καλημερα και καλη εβδομαδα!

κριστυ μου εννοειται και δεν νομιζω οτι με μισεις ! για πλακα το ειπα! και μην τρελενεσαι με τα κιλα κατσε να μπεις στο τριτο τριμηνο να δεις πως μπαινουν μετα!!!! με κοπανιστο αερα μπαινει και κιλο!!

διδυμακι μου κι εμεις ξεσηκωσαμε χθες το σπιτι! βασικα εγω ξεκινησα να καθαριζω απο τις 12 και στις 4 παρεδωσα οπλα ο ντιντος σηκωσε τον κ*λο του απο το PS κατα τις 2-3 και εκατσε τον ξαναεκατσε κατα τις 6-7 (εβλεπε και εναν αγωνα -δεν ξερω τι!)οποτε λεω οτι τις "μοιρασαμε"τις δουλειες

κατια μου τι κανει ο μιχαλιος????πως νιωθεις τωρα? τον νιωθεις χαμηλα?η κοιλια μεγαλωσε κι αλλο?

ριτσα μου τι επαθες? σου ανοιξε η ορεξη?εγω νομιζω οτι τρωω οπως ετρωγα... ισως καμια φορα νιωθω οτι θελω να φαω λιγο ακομη αλλα παντα βαζω την μεριδα που ετρωγα ,δεν βαζω παραπανω... μονο αν τρωμε εξω ή στης μαμας μου μπορει σπανια να βαλω δευτερο πιατο και δεν τσιμπαω ενδιαμεσα.. σπανια τσιμπαω ... αλλα τρωω και βλακειουλες..:oops::oops::oops::oops:

πχ χθες για πρωινο εφαγα φουντουνια:oops::oops::oops::oops::oops:

οσο για τη ζεστη οντως εχουμε 5 νοεμβρη και χθες ημουν με το ραντακι!!!! η εγκυμοσυνη φταιει ή η τρυπα του οζωντος???

real thing πως εισαι σημερα απο κεφια σημερα???ο αντρουλης σου λειπει?

εγω χθες τα ξημερωματα κατα τις 4 ξυπνησα για πιπι και πρεπει να με πηρε ο υπνος μετα τις 5 μετραγα προβατακια αλλαζα πλευρο ξαναμετραγα προβατακια , δεν με επαιρνε με τπτ ο υπνος σκεφτομουν , σκεφτομουν ,σκεφτομουν, στο τελος αγχωθηκα που δεν με επαιρνε ο υπνος και σκεφτομουν μην ξυπνησω παλι φρικαρισμενη οπως την προυγουμενη εβδομαδα!! το πρωι που ξυπνησαμε λεω στο ντιντο κοιτα για αιρκοντισιον!!θα με φαει το αγχος μου φαινεται!

UzVGp2.png

Καλημερα κοριτσουδες!!! καλε γιατι τραβηχτηκε ετσι αυτο το ποστ?!! Ειπαμε δε θελουμε "τραβηγματα" απο τωρα!!!

Αληθεια ειναι η Μαρκελα Θ Ε Τ Ι Κ Ο???? Superrrr!! Πουντην να μας πει!!!! Κανε μια χοριακηηηη!!!!! Ελα μπραβο...τοση γυμναστικη χαμενη δε παει ποτε!"!!!!!

Κριστυ...κι εγω προβλημα με τα ρουχα...ευτυχως ειχα χασει κιλα και τα ξαναβρηκα οποτε κατι μιντιουμ φορεματακια μου ειναι μια χαρα...αφού πάει οδευω στα +8 να μη σας πω και 9. Ευτυχως ο ποπος δε φουσκωσε οσο στο γιο μου και δεν εκανα μαγουλα γι αυτο δε φαινομαι παρα μονο στη κοιλια...αλλα αυτα τα φαρδεξ τα ρουχα δε τα μπορω ρε παιδι μου αισχος...αλλα ουτε προκειται να ψωνισω κατι αλλο...στη τελικη κολαν και μπλουζοφορεμα και τελος!

Τα αλλα κοριτσια τι κανουν...ρε Κατια τον εφαγες το γαιδαρο αλλα και την ουρά!!!Τι θα γινει με τη παρτη σου ποτε γεννας??!!

Σας αφηνω παω να ισιωσω μαλλι γιατι ειμαι αφανα!!! Φιλακια

ΥΓ Ντιντι κι εγω αυπνιες κι η μπεμπα...καθομαι και βλεπω τηλεοραση 3 τη νυχτα κα ιδε με πιανει υπνος...και τσουπ ξυπναει κι ο μικρος "Πού πήγε η μαμα?"

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

http://www.idietero.gr/gamos-wedding.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1742&category_id=121

κοριτσια μου, για πειτε μου την γνωμη σας, σας αρεσει αυτό να βαλω κ γλυκο τυλιχτό (μαλλον κουραμπιε, με εβαλε σε σκεψη η Κατια) κ να το προσφερω για κερασμα στο μαιευτηριο κ στο σπιτι μετα;;;

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσια που μας ηρθαν ....

διδυμακι εγω δεν εχω παραπονο απο τον αμορε με βοηθαει οπως εχω ξαναπει κ με το παραπανω..κ χθες εγινε το θαυμα...με πηρε η πεθερα τηλεφωνο κ μου ειπε αν θελουμε να μας φτιαξει το μπανιο ολοκληρο..πλακακια κ ειδη υγιεινης...αλλα δεν την εμπιστευομαι....το εχει ξαναπει κ το χρεος εμεινε σε εμενα κ τον αμορε τελικα κ ακομα το πληρωνουμε ...κ δεν ηταν κ δικη μας επιλογη...αλλα τι να πω??η γιαγια μας εδωσε λεφτα να παρουμε την εξωτερικη πορτα του σπιτιου...!:Dτα μαζευε φραγκο φραγκο..κ μας εδωσε κ λεφτα να παρουμε το φορμακι εξοδου απο το μαιευτηριο του μπεμπη μας που θα ειναι της ομαδαρας μας....!:D:D

Κατια κ σημερα εδω εεε??χαιρομαι...ανακουφιστηκ τωρα...χεχεχε!

Ελενη εμενα μου κολλανε οταν τα ανοιγω λογω υπολογιστη δουλειας.....!!:(

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσια που μας ηρθαν ....

διδυμακι εγω δεν εχω παραπονο απο τον αμορε με βοηθαει οπως εχω ξαναπει κ με το παραπανω..κ χθες εγινε το θαυμα...με πηρε η πεθερα τηλεφωνο κ μου ειπε αν θελουμε να μας φτιαξει το μπανιο ολοκληρο..πλακακια κ ειδη υγιεινης...αλλα δεν την εμπιστευομαι....το εχει ξαναπει κ το χρεος εμεινε σε εμενα κ τον αμορε τελικα κ ακομα το πληρωνουμε ...κ δεν ηταν κ δικη μας επιλογη...αλλα τι να πω??η γιαγια μας εδωσε λεφτα να παρουμε την εξωτερικη πορτα του σπιτιου...!:Dτα μαζευε φραγκο φραγκο..κ μας εδωσε κ λεφτα να παρουμε το φορμακι εξοδου απο το μαιευτηριο του μπεμπη μας που θα ειναι της ομαδαρας μας....!:D:D

Κατια κ σημερα εδω εεε??χαιρομαι...ανακουφιστηκ τωρα...χεχεχε!

Ελενη εμενα μου κολλανε οταν τα ανοιγω λογω υπολογιστη δουλειας.....!!:(

αν σου το εχουν ξανακανει τα πεθερικα σου, για μενα καλό θα ηταν να μην τους εμπιστευθειτε. ας βρει κατι να πει ο αντρας σου σαν δικαιολογια.

αυτα που εχω βαλει, ειναι φωτογραφιες απο διαφορα σχεδιακια τσαντακια-πουγκακια, για να βαλω μεσα γλυκο για κερασμα στο μαιευτηριο κ μετα στο σπιτι.:D

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! (Δεν το βλέπω με όλες αυτές τις απεργίες, αλλά τέλος πάντων...)

Κάτια μου, έφτασες τις 38! Στόχος επετεύχθη! Δεν αρχίζεις τις βόλτες σιγά σιγά να κινητοποιήσεις το Μιχαλιό;! :tongue:

Ελένη, και εγώ παπουτσάκι ψηφίζω!

Η Μαρκέλλα θα πήγαινε σήμερα για χοριακή, έτσι δεν είναι; Πότε θα ξανανέβει Θεσσαλονίκη; Μας έχει αφήσει να περιμένουμε!!!!!!! :shock:

Didi, εγώ σηκώνομαι κάθε 2 ώρες για να πάω τουαλέτα αλλά ευτυχώς ξανακοιμάμαι αμέσως! Μην σε πιάνουν ανησυχίες, απλά θέλει λίγο κυνήγι στους άντρες μας για να κάνουν αυτά που πρέπει... Εμείς το ΣΚ κρεμάσαμε τις παιδικές κουρτίνες στο δωμάτιο, τώρα πρέπει να παραγγείλουμε την κούνια, να πάρουμε χαλί κλπ, κλπ...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

εγω ψηφιζω το παπουτσακι!!!

...και με κουραμπιε, γιατι οχι? μιαμ μιαμ... μια χαρα!!!

ναι ναι κουραμπιε. μετα την συζητηση που ειχαμε κανει κ μου ειχες πει για κουραμπιε, το ειπε στην μαμα μου κ μου λεει καλυτερα θα ναι, γιατι απο την μια ειναι μετα την περιοδο των χριστουγεννων κ απο την αλλη διατηρουνται κ εκτος ψυγειου. οπου αυτό θα μας βολεψει.

τα κοιταζω κ τα ξανακοιταζω, ειναι πολύ ζουζουνιαρικα ολα. θα περιμενω κ την αποψη της αδερφης μου, αλλα σκεφτηκα να παρω απο 20κομματια στο καθενα.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΑΑΑ κοριτσια οτι θελετε να μαθετε για τις απεργιες πειτε μου να σας ενημερωσω..εχουμε πληρη ενημερωση για ολα αυτα...!!

εγω προς το παρον με την τουαλετα το εχω γλιτωσει το βραδυ...σηκωνομαι μονο 1-2 φορες...!

το εχει ξανακανει..κ ειπα στον αμορε οτι αν θελει να το κανει δωρο θα μπουν στο δικο της ονομα..ωστε αν δε το πληρωνει να μην εχουμε θεμα εμας...!κ μαλλον ετσι θα της πουμε αν θελει να γινει...αλλιως...ευχαριστουμε δεν θα παρουμε..!κοριτσια να σας βαλω τον καναπε που πηραμε??τον αδικει η φωτογραφια παρα πολυ..!μονο που εμεις τον πηραμε 690 απο προσφορα...ενω τωρα εχει παει 780...χεχεχε..

http://marmaridis.gr/index1.php?act=viewCat&catId=1

Jr39p2.png

ναι ναι κουραμπιε. μετα την συζητηση που ειχαμε κανει κ μου ειχες πει για κουραμπιε, το ειπε στην μαμα μου κ μου λεει καλυτερα θα ναι, γιατι απο την μια ειναι μετα την περιοδο των χριστουγεννων κ απο την αλλη διατηρουνται κ εκτος ψυγειου. οπου αυτό θα μας βολεψει.

τα κοιταζω κ τα ξανακοιταζω, ειναι πολύ ζουζουνιαρικα ολα. θα περιμενω κ την αποψη της αδερφης μου, αλλα σκεφτηκα να παρω απο 20κομματια στο καθενα.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω σε φιλη λαμιωτισσα που ειχε γεννησει στο Ιασω, ειχε για κερασμα ωραιοτατους κουραμπιεδες με αμυγδαλο και βουτυρο, φρεσκοτατους γιατι εχει ο γαμπρος της φουρνο, και τους ειχαν φτιαξει ειδικα γι αυτο... τελειοι ηταν! κι οταν τη ρωτησε μια φιλη, γιατι κουραμπιεδες? ειπε οτι στη λαμια το χουν εθιμο σε ολες τις χαρες... ααα και δεν ηταν και χειμωνας... ιουνιο μηνα μιλαμε!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...