Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

2426943ol4kpxfypv.gif

kαλημερα κοριτσια! σημερα μπηκα πρωτη!:tongue:

ριτσα μου πως εισαι? το πηρες τελικα στο κινητο τον γιατρο?

πως παει ο μικρος με το σχολειο? του αρεσει το διαβασμα? ή το βλεπει σαν αγγαρεια?

κατια μοτ ξερω οτι τα σκ χανεσαι γιατι εχεις τον συζυγο στο σπιτι αλλα απο οσο πλησιαζει ο καιρος ολο σκεφτομαι που ειναι αυτο το κοριτσι? μηπως γεννησαμε????????????

μπαρμπουλα μου τι κανεις αδερφουλα μου????κλωτσαμε ασταματητα ε?

κι εμεις το ιδιο

προχθες το βραδυ που ξαπλωσαμε ο ντιντος επαιζε κυνηγητο-κρυφτο με το γιο του, νομιζω ειχε τεντωσει τη γροθια του ο μικρος και ο χαζομπαμπας την επιανε και ο Αλκης την επαιρνε πιο περα και ο ο ντιντος την κυνηγουσε εμενα δεν με αφηνε να παιξω , αλλα ειχε πολυ γελιο να βλεπω τον χαζομπαμπα να κυνηγαει ο χερακι του γιου του και ο μικρος να παιζει κι αυτος! και χθες το βραδυ που βλεπαμε ταινια , ειχε ο ντιντος το χερι του στην κοιλια και ο μικρος απο μεσα εκανε πανω κατω περα δωθε νομιζω το ειδε παιχνιδι!

μαρκελακι που χαθηκες??? ελα και μας εχεις σε αγωνια ποσο ειναι η χοριακη??

ροδουλα μου εσυ τι νεα? πως ειναι η μικρη σου?τα ζωακια σου?ο μπεμπακος σου ? η impatient μηπως εχει πολλα μαθηματα και δεν προλαβαινει?

real thing μου δεν ξερω τι παιζει με την γλυκοζη αλλα νομιζω μπορει να παιζει ρολο και τα κιλα

πχ η κουμπαρα μου ειναι αρκετα αφρατουλα θα ελεγα της εμειναν και καμια δεκαρια κιλα απο την προηγουμενη γεννα και πριν μερες που μιλησαμε εμαθα οτι ειναι εγκυος 2 μηνων και την τεταρτη ειχε παει για καμπυλη γλυκοζης

απο οσο ξερω οι περισσοτερες απο εμας απο εδω εχουμε παει για αυτη την εξεταση προς το τελος του δευτερου τριμηνου , ενω την κουμπαρα μου απο το πρωτο τριμηνο την εστειλε ο γιατρος της

εμενα παλι ο γιατρος μου οταν τον ρωτησα "τι μονο 2 φορες θα μου παρουν αιμα?" μου λεει αν εχεις προδιαθεση τοτε θα κανεις και την αλλη εξεταση

kat32 μην ανησυχεις για τα κιλα οι περισσοτερες κοπελες βγαινοντας απο το μαιευτηριο εχουν χασει τα 5-6 και μεχρι να σαραντησουν τα αλλα 4-5 εεε μετα σιιιιιγα σιιιιιγα χανονται και τα υπολοιπα αν βαλεις παραπανω ετσι κι αλλιως λενε οτι πρεπει μεσα σε 9 μηνες να χασεις αυτα που εβαλες για να μην σου μεινει κιλο της εγκυμοσυνης μετα

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Όχι βρε Ντίντι, δε σε μισώ.

Εγώ θα πάω για την καμπύλη στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο (μένω δίπλα) κι ότι είναι να πιω θα το πιω εκεί, ώστε να με περιθάλψουν απευθείας ότι κι αν πάθω!

Κιλά εγώ πότε θα βάλω???

Μόλις +3 είμαι...

Από πίσω φαίνομαι... κορμάρα κι από μπροστά έχω μια κοιλιά μυτερή μυτερή που πλέον δεν χωράει σχεδόν πουθενά!

Χτες πήγαμε σε παιδικό πάρτυ και δεν είχα τι να φορέσω.

Τα φορέματα εγκυμοσύνης που είχα από πριν κι από την αδερφή μου σηκώνονται τόσο πολύ μπροστά που γίνονται μίνι (μόνο από μπροστά) και πρέπει αναγκαστικά να φοράω καλσόν τέτοια εποχή, τα οποία επίσης δεν μου μπαίνουν (τα εγκυμοσύνης μιλάμε...). Αν βάλω κάλτσες με καλτσοδέτα (hold ups) το φόρεμα σηκώνεται τόσο πολύ που φαίνεται η καλτσοδέτα (εντελώς γελοίο θέαμα).

Τελικά φόρεσα ένα παντελόνι εγκυμοσύνης με λάστιχο στην κοιλιά δικό μου που το φόραγα μέχρι να γεννήσω την 1η μου και δεν το είχα χαλαρώσει όλο. Τώρα το τέντωσα μέχρι εκεί που πήγαινε και ίσα που χώρεσε η κοιλούμπα μέσα. Με ενοχλούσε κιόλας!!!

Με βλέπω να παραγγέλνω ρούχα από ειδικά sites του εξωτερικού που είναι για multiple pregnancies...

Αχ και τα θεωρώ πεταμένα λεφτά...

Αναφορικά με τα κιλά τώρα και το "μετά".

Στην κόρη μου θυμάμαι είχα βάλει συνολικά 12 κιλά.

Μέχρι που σαράντισα σχεδόν ήμουν +5 και είχα ψιλοαγχωθεί για το πως θα "στρώσω".

Στους 3 μήνες μετά, πρέπει να ήμουν +4, άρχισε η τριχόπτωση... Μη θορυβηθείτε, το παθαίνουν όλες σχεδόν μετά που θα γεννήσουν. Αν και το ήξερα και ήμουν ψυχολογικά προετοιμασμένη, αυτό το να φεύγει το μαλλί τούφες τούφες, ε λίγο με ψιλοαποδιοργάνωσε...

3 μήνες κράτησε το στάδιο αυτό, το οποίο απλά περίμενα να περάσει αναρρωτώμενη αν θα μου άφηνε και περιοχές "καράφλας" στην πρώην υπέροχη κόμη μου...

Ε, μόλις έφυγε αυτό το στάδιο... συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχε κιλό έξτρα πάνω μου.

Όχι απλά είχα χάσει όοολα τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά ήμουν και 2 λιγότερα απ΄ ότι ήμουν πριν μείνω έγκυος.

(Το μαλλί φυσικά επανήλθε - απλά για ένα διάστημα το είχα κάνει κοντό καρεδάκι)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλημερα κοριτσααααααααααααααααααααακιααα τι κανετε?

εγω εδω σπιτι με αμορε κ κανουμε δουλειτσες...εγω βλεπετε πως κανω δουλειες εε?μεσω ιντερνετ..κανω μια δουλεια...με κυνηγαει ο αμορες να κατσω....καθομαι στον υπολογιστη κ ξανασηκωνομαι κρυφα κ κανω κατι ακομα κ με ξανασηκωνει..!!αχαχαχα!:D:D:D

χθες μας ανακοινωσε ο ξαδερφος μου με την κοπελα του οτι αφου δεν θα κανουμε τον γαμο μας του χρονου τον σεπτεμβρη θα τον κανουν εκεινοι..!τωρα σε λιγο θα φυγουμε να παμε στης μανας μου να φαμε αρνακι με πατατες στον φουρνο κ να κανουν δουλειες στου ξαδερφου κ το βραδακι εχει γενεθλια το ανηψακι μου...!του πηρα ενα playmobil τελικα που εχει τρελα...!

οσο για τα κιλα...εγω εχω ξεφυγει μου φαινεται...εφτασα τα +8....βεβαια ολοι λενε οτι δεν φαινεται αλλα εγω νιωθω σαν φουσκα πια....στον ποπο εχω κανει αντιβαρο μου φαινεται αν κ τα ρουχα μου κανουν ολα απλως δεν κουμπωνουν λογω κοιλιας...!κ ετσι αποφασισα να προσεχω λιγακι αυτη την περιοδο....!!!σας χαιρετω κοριτσουδες....!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?? ησυχια βλεπω σημερα!!

αχ κοριτσια το τελευταιο καιρο εχω μια ορεξη για φαγητο νιωθω πρησμενη κ εγω θελω να τρωω. θα με βρησει ο γιατρος οχι γιατι εβαλα πολλα κιλα αλλα γιατι τα εβαλα αποτομα πριν μια εβδομαδα που ζυγηστικα ημουν 5 κιλα συνολο ε τωρα μπορει να περασα κ τα 6-7 δεν ξερω..

σημερα το πρωι εφαγα 1 τοστ με καφε το μεσημερι εφαγα κρεαοτοσουπα χωρις ψωμι πριν μια ωρα εφαγα 3-4 μπισκοτακια με λιγο καφε κ τωρα 2 παξιμαδια με τυρακι.. αχχχχχχ θα σκασω νιωθω λες κ εφαγα γαιδαρο.. ετσι οπως ειμαι μαλλον το βραδυ δεν θα φαω τιποτα...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

2426943ol4kpxfypv.gif

kαλημερα κοριτσια! σημερα μπηκα πρωτη!:tongue:

ριτσα μου πως εισαι? το πηρες τελικα στο κινητο τον γιατρο?

πως παει ο μικρος με το σχολειο? του αρεσει το διαβασμα? ή το βλεπει σαν αγγαρεια?

κατια μοτ ξερω οτι τα σκ χανεσαι γιατι εχεις τον συζυγο στο σπιτι αλλα απο οσο πλησιαζει ο καιρος ολο σκεφτομαι που ειναι αυτο το κοριτσι? μηπως γεννησαμε????????????

μπαρμπουλα μου τι κανεις αδερφουλα μου????κλωτσαμε ασταματητα ε?

κι εμεις το ιδιο

προχθες το βραδυ που ξαπλωσαμε ο ντιντος επαιζε κυνηγητο-κρυφτο με το γιο του, νομιζω ειχε τεντωσει τη γροθια του ο μικρος και ο χαζομπαμπας την επιανε και ο Αλκης την επαιρνε πιο περα και ο ο ντιντος την κυνηγουσε εμενα δεν με αφηνε να παιξω , αλλα ειχε πολυ γελιο να βλεπω τον χαζομπαμπα να κυνηγαει ο χερακι του γιου του και ο μικρος να παιζει κι αυτος! και χθες το βραδυ που βλεπαμε ταινια , ειχε ο ντιντος το χερι του στην κοιλια και ο μικρος απο μεσα εκανε πανω κατω περα δωθε νομιζω το ειδε παιχνιδι!

μαρκελακι που χαθηκες??? ελα και μας εχεις σε αγωνια ποσο ειναι η χοριακη??

ροδουλα μου εσυ τι νεα? πως ειναι η μικρη σου?τα ζωακια σου?ο μπεμπακος σου ? η impatient μηπως εχει πολλα μαθηματα και δεν προλαβαινει?

real thing μου δεν ξερω τι παιζει με την γλυκοζη αλλα νομιζω μπορει να παιζει ρολο και τα κιλα

πχ η κουμπαρα μου ειναι αρκετα αφρατουλα θα ελεγα της εμειναν και καμια δεκαρια κιλα απο την προηγουμενη γεννα και πριν μερες που μιλησαμε εμαθα οτι ειναι εγκυος 2 μηνων και την τεταρτη ειχε παει για καμπυλη γλυκοζης

απο οσο ξερω οι περισσοτερες απο εμας απο εδω εχουμε παει για αυτη την εξεταση προς το τελος του δευτερου τριμηνου , ενω την κουμπαρα μου απο το πρωτο τριμηνο την εστειλε ο γιατρος της

εμενα παλι ο γιατρος μου οταν τον ρωτησα "τι μονο 2 φορες θα μου παρουν αιμα?" μου λεει αν εχεις προδιαθεση τοτε θα κανεις και την αλλη εξεταση

kat32 μην ανησυχεις για τα κιλα οι περισσοτερες κοπελες βγαινοντας απο το μαιευτηριο εχουν χασει τα 5-6 και μεχρι να σαραντησουν τα αλλα 4-5 εεε μετα σιιιιιγα σιιιιιγα χανονται και τα υπολοιπα αν βαλεις παραπανω ετσι κι αλλιως λενε οτι πρεπει μεσα σε 9 μηνες να χασεις αυτα που εβαλες για να μην σου μεινει κιλο της εγκυμοσυνης μετα

didi δεν πηρα τηλ το γιατρο αυριο θα παρω.. του αρεσει το διαβασμα διαφορες ασκησης αλλα βαριεται την αντιγραφη που ειναι μια σελιδα. αλλα μου ειπαν κ αλλες μανες οτι ετσι ειναι ολα τα παιδια. θα φανει τωρα ειναι νωρις ακομη..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Κάτια εσύ στο τέλος θα ξεπεράσεις την ημερομηνία σου!!!

Σε βλέπω για 40+ εβδομάδες...

λες να τα καταφερα τοσο καλα... που θελει να εξαντλησει ολα τα περιθωρια με τη μανουλα ο Μιχαλιος μου??? μακαρι... εμενα μου αρκει που αυριο θα χουμε κλεισει τις 38 εβδομαδες, ενω λογω καταστασης ειχαμε την πιθανοτητα προωροτητας (δηλαδη πριν τις 37) σε ποσοστο 25% περιπου και της πολυ πολυ προωροτητας (δηλαδη πριν τις 30) σε ποσοστο 10% περιπου... οποτε, μονο να ευχαριστω και το Θεο και την Παναγια και το Μιχαλακη μου και την καλη μας τυχη μπορω, που ολα ηρθαν καλα μεχρι σημερα και θα πανε, με την Χαρη Τους, ετσι μεχρι τελους!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

τι κανετε κοριτσια?σας διαβασα νωριτερα αλλα δεν μπηκα στον κοπο να απαντησω.πολυ κουφια κυριακη.ειμαι και μονη μου πολες μερες τωρα κι εχω αρχισει να φρικαρω!!!τι να κανουμε!!!η μπεμπα σημερα κινειται ολη μερα!!!ολη μερα...ακομα και τωρα που γραφω.τι ευτυχια θεε μου!!!νιωθω τοσο τυχερη!!!!οπως ολες μας αλλωστε.

κατια αν ο γιατρος σε αφησει να κινεισαι περισσοτερο απο δω και περα πιστευω πως αμεσως θα γεννησεις.δεν παιζει ρολο που εισαι στο κρεβατι ακομα??δεν ξερω σιγουρα,απλα αναρωτιεμαι..

ριτσα μου μια χαρα θα ειναι στο σχολειο ο γιος σου.αφου τα κανει ολα μην αγχωνεσαι.το θεμα ειναι να μην ειναι ανησυχητικα πισω απο τους υπολοιπους.να βαριεται την αντιγραφη ειναι λογικο.εδω η ανηψια μου που ειναι αριστη μαθητρια,εκει να δεις βαρεμαρα!!!αλλα τα κανει εντελει!!

σας καληνυχτω,ελπιζω αυριο να εχουμε νεα και απο το μαρκελακι μας.αυριο δε θα κανει χοριακη?

φιλια!!

6KuQp2.png

ναι ναι ερχομαι στας αθηνας να δω τους δικους μου!!Πηγα jumbo ψωνισα για τα ανιψια!ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΗΡΑ ΤΕΣΤ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΗΝ ΜΕ ΓΛΩΣΟΦΑΝΕ!!

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Μαρκέλλα μου μολις διαβασα τπ μνμ σου!!!!!! ειλικρινα κλαίω απο χαρα κ ανατριχιάζω!!!!!!!!! Η Παναγία μας όλες μας βοηθάει!!!!! Η καλύτερη είδηση που άκουσα αυτες τις μερες!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια?σας διαβασα νωριτερα αλλα δεν μπηκα στον κοπο να απαντησω.πολυ κουφια κυριακη.ειμαι και μονη μου πολες μερες τωρα κι εχω αρχισει να φρικαρω!!!τι να κανουμε!!!η μπεμπα σημερα κινειται ολη μερα!!!ολη μερα...ακομα και τωρα που γραφω.τι ευτυχια θεε μου!!!νιωθω τοσο τυχερη!!!!οπως ολες μας αλλωστε.

κατια αν ο γιατρος σε αφησει να κινεισαι περισσοτερο απο δω και περα πιστευω πως αμεσως θα γεννησεις.δεν παιζει ρολο που εισαι στο κρεβατι ακομα??δεν ξερω σιγουρα,απλα αναρωτιεμαι..

ριτσα μου μια χαρα θα ειναι στο σχολειο ο γιος σου.αφου τα κανει ολα μην αγχωνεσαι.το θεμα ειναι να μην ειναι ανησυχητικα πισω απο τους υπολοιπους.να βαριεται την αντιγραφη ειναι λογικο.εδω η ανηψια μου που ειναι αριστη μαθητρια,εκει να δεις βαρεμαρα!!!αλλα τα κανει εντελει!!

σας καληνυχτω,ελπιζω αυριο να εχουμε νεα και απο το μαρκελακι μας.αυριο δε θα κανει χοριακη?

φιλια!!

καλημερααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! μπορει να βαριεται αλλα δεν ειναι καθολου πισω καλος ειναι μια χαρα κ κανει κ ωραια γραμματα μου ειπε η κυρια του αλλα αφεριεται καμια φορα στη ταξη. αλλα ειναι πολυ νωρις για να πω αν ειναι αριστος μαθητης εγω θελω να μαθει γραμματα κ ας μην ειναι απο τους πρωτους, πιο καλα να ειναι προκομενος στη ζωη του.. εγω δεν εχω καθολου υπομονη κ δεν ξερω γιατι..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ??εγω δουλεια κλασικα...ενας μηνας εμεινε λογικα να σταματησω...!

σημερα θα δουμε τον πριγκηπακο μας......νομιζω οτι εχει περασει ενας αιωνας απο τοτε που τον ειδαμε κ ας τον νιωθω καθημερινα σχεδον συνεχεια!!!χθες παλι ρεσιταλ...νομιζω πλεον ειναι καθημερινο φαινομενο κ τοσο μοναδικο.....χθες το βραδυ ελιωσα απο την ζεστηηηη......ιδρωνα συνεχεια....!!ανυπομονω να παμε στον γιατροοοοοο να μας πει οτι ολες οι εξετασεις κ το μωρακι μας ειναι τελειαααα..!!!!

κοριτσια να ρωτησω κατι???σας πονανε καθολου οι προσαγωγοι σας??καθε βραδυ με τραβανε πολυ....!!

Μαρκελα περιμενοουμεεεεε νεα σημερα.....!!:D:D:D

Κατια που εισαι????οποτε μπαινω κ δεν εχουμε νεα σου για πολλες ωρες πιστευω οτι εφυγες για μαιευτηριο...!!αχαχαχα!

Ριτσα οντως πολυ ζεστη....μας εχει τρελανει ο καιρος..!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...