Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

τι κανετε κοριτσια??ελπιζω να ειστε ολες καλα!ρε κοριτσια μια ερωτηση.μεχει βαλει και μενα ο γιατρος να κανω την εξεταση με την γλυκοζη 50γρ και μενα.δεν ειναι νωρις για μενα?αφου εσεις την κανατε πολυ αργοτερα!εεεε???θα παω την τριτη αλλα θα μπορουσα να εχω παει ηδη.εγω το αμελησα.

πηγα σημερα στο τζαμπο παλι και χαζευα τα μπεμπε!ανυπομονω να περασει ο καιρος να αρχισω να ψωνιζω.με οδηγο τη λιστα της κατιας βεβαια!!

Γειά σας και από μένα! Κι εγώ την καμπύλη την έκανα στις 23 εβδομάδες... Και μένα μου είχε φανεί νωρίς αλλά από ότι φαίνεται δεν είναι! Ίσως με έβαλε να την κάνω πιο νωρίς ο γιατρός επειδή του έλεγα ότι δεν τρώω πολύ παραπάνω αλλά παρόλα αυτά παίρνω κιλά. Ίσως φοβήθηκε για ζάχαρο λόγω αυτού. Τελικά δεν είχα πρόβλημα. Εσύ έχεις πάρει κιλά;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας και από μένα! Κι εγώ την καμπύλη την έκανα στις 23 εβδομάδες... Και μένα μου είχε φανεί νωρίς αλλά από ότι φαίνεται δεν είναι! Ίσως με έβαλε να την κάνω πιο νωρίς ο γιατρός επειδή του έλεγα ότι δεν τρώω πολύ παραπάνω αλλά παρόλα αυτά παίρνω κιλά. Ίσως φοβήθηκε για ζάχαρο λόγω αυτού. Τελικά δεν είχα πρόβλημα. Εσύ έχεις πάρει κιλά;

ναι.αρκετα.μεχρι και τις 27 σεπτεμβριου ειχα παρει 9.τωρα που ζυγιστηκα μονη μου εχω παρει αλλα δυο μεχρι τωρα αρα συνολο 11.δραμα.δε νομιζω οτι φοβηθηκε κατι σε μενα.δε με ζυγισε για να με στειλει για γλυκοζη.στο ποδι μου το πε γιατι ειχα παει να μου γραψει τις καθιερωμενες εξετασεις!εσυ ποσα εχεις παρει?

6KuQp2.png

ναι.αρκετα.μεχρι και τις 27 σεπτεμβριου ειχα παρει 9.τωρα που ζυγιστηκα μονη μου εχω παρει αλλα δυο μεχρι τωρα αρα συνολο 11.δραμα.δε νομιζω οτι φοβηθηκε κατι σε μενα.δε με ζυγισε για να με στειλει για γλυκοζη.στο ποδι μου το πε γιατι ειχα παει να μου γραψει τις καθιερωμενες εξετασεις!εσυ ποσα εχεις παρει?

Κι εγώ υπόθεση κάνω, δε μου είχε πει κάτι ο γιατρός..Ίσως κι εμένα μου είπε να την κάνω όταν πήγα επειδή θα τον έβλεπα πάλι στην 25η εβδομάδα και του φάνηκε αργά... Ποιος ξέρει! εγώ τώρα είμαι συν 9... :cry:

Διαφημίσεις

εμενα με ρωτησε ποσα κιλα ησουν τελευταια φορα.λεω 70.θα τα περασες λεει τα 75?ε οχι λεω.ε τοτε μου λεει πιες 50γρ γλυκοζη.παει με τα κιλα καταλαβα αλλα δεν ειμαι σιγουρη.9 πηρες ε?να σου πω δε με νοιαζει.λεω και 20 να παρω συνολο δε μενδιαφερει.η αδερφη μου 18 ειχε παρει ταχασε τους πρωτους δυο μηνες,ουτε που φαινοταν οτι εχει παρει.και η γιατρος μου ειπε οτι στην πρωτη εγκυμοσυνη παντα παιρνεις πολλα.τι να πω.

6KuQp2.png

εμενα με ρωτησε ποσα κιλα ησουν τελευταια φορα.λεω 70.θα τα περασες λεει τα 75?ε οχι λεω.ε τοτε μου λεει πιες 50γρ γλυκοζη.παει με τα κιλα καταλαβα αλλα δεν ειμαι σιγουρη.9 πηρες ε?να σου πω δε με νοιαζει.λεω και 20 να παρω συνολο δε μενδιαφερει.η αδερφη μου 18 ειχε παρει ταχασε τους πρωτους δυο μηνες,ουτε που φαινοταν οτι εχει παρει.και η γιατρος μου ειπε οτι στην πρωτη εγκυμοσυνη παντα παιρνεις πολλα.τι να πω.

Κοίτα, εγώ ενώ έχω πάρει 9 δε μου φαίνεται... Δηλαδή όλοι όσοι με βλέπουν αυτό μου λένε και ο γιατρός μου είπε πως επειδή είμαι ψηλή, κατανέμονται ομοιόμορφα και δε φαίνεται. Αλλά μου τη λέει γιατί ειίναι πολλά σε σχέση με τα 10-12 που μου είχε πει να πάρω συνολικά! Αλλά δεν κάνω υπερβολές πραγματικά, ούτε είμαι βέβαια συνέχεια με σαλάτες!

Κι εμένα δε με νοιάζει, αρκεί να μην κάνει κακό στο μωράκι μου! Και όσο περνάνε οι εβδομάδες με νοιάζει όλο και λιγότερο! Έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω και δίαιτα τώρα! Ότι είναι να γίνει, θα γίνει! Εγώ θα τα χάσω, ίσως λίγο πιο δύσκολα αλλά θα τα χάσω!

δεν παει με το βαρος , ημουνα 52 κιλα και εχω παρει 2

εκανα την τριωρη με 100 γρ γλυκοζης

στην 1η μου εγκυμοσηνυ ημουν 47 και οταν την εκανα ειχα παρει παλι 2 κιλα αρα 49

παλι το ιδιο εκανα

και καθε μηνα οι εξετασεις μου δειχνουν γυρω στο 70

νομιζω οτι ειναι θεμα γιατρου

η μαια μου ειχε πει, κανε την μεγαλη γιατι αν δεν βγει καλη η μικρη παλι θα κανεις την μεγαλη, αρα μια και καλη την μεγαλη καμπλυλη

νυσταζω και γραφω οτι να ναι ]

ελπιζω να καταλαβατε

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

σε πιστευω ειλικρινα.μια απτα ιδια.κι εμενα μου λενε καλε μονο κοιλια εχεις.χαχα.που να ξεραν.να σου πω μια χαρα εισαι.εισαι και στις 26 εβδομαδες.δε νομιζω οτι ειναι πολλα τα κιλα σου.θα τα χασεις σιγουρα και ευκολα.αφου δεν τρως υπερβολικα σημαινει οτι η εγκυμοσυνη σου τα δωσε αυτα τα κιλα οποτε δεν υπαρχει προβλημα να επηρεασει το μωρακι σου.λες τα κοριτσια να δινουν κιλα τελικα???χαχαχα

6KuQp2.png

δεν παει με το βαρος , ημουνα 52 κιλα και εχω παρει 2

εκανα την τριωρη με 100 γρ γλυκοζης

στην 1η μου εγκυμοσηνυ ημουν 47 και οταν την εκανα ειχα παρει παλι 2 κιλα αρα 49

παλι το ιδιο εκανα

και καθε μηνα οι εξετασεις μου δειχνουν γυρω στο 70

νομιζω οτι ειναι θεμα γιατρου

η μαια μου ειχε πει, κανε την μεγαλη γιατι αν δεν βγει καλη η μικρη παλι θα κανεις την μεγαλη, αρα μια και καλη την μεγαλη καμπλυλη

νυσταζω και γραφω οτι να ναι ]

ελπιζω να καταλαβατε

α οκ.καταλαβα.γιατι τη ρωτησα αν θα ξανακανω καμπυλη και μου λεει αναλογα το αποτελεσμα.σωστα.εχεις δικιο!!!ευχαριστω!!αντε κοιμησου τωρα!!:tongue::tongue::tongue:

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

σε πιστευω ειλικρινα.μια απτα ιδια.κι εμενα μου λενε καλε μονο κοιλια εχεις.χαχα.που να ξεραν.να σου πω μια χαρα εισαι.εισαι και στις 26 εβδομαδες.δε νομιζω οτι ειναι πολλα τα κιλα σου.θα τα χασεις σιγουρα και ευκολα.αφου δεν τρως υπερβολικα σημαινει οτι η εγκυμοσυνη σου τα δωσε αυτα τα κιλα οποτε δεν υπαρχει προβλημα να επηρεασει το μωρακι σου.λες τα κοριτσια να δινουν κιλα τελικα???χαχαχα

Λες;;;; Είναι που τους φτιάχνουμε τις καμπύλες τους!!!! :tongue:

Άρα κι εσυ ίδια περίπτωση είσαι με μένα, μην ανησυχείς θα τα χάσουμε μετά ιδίως αν θηλάσουμε ακόμη πιο εύκολα!

Ροδούλα, όταν ακούω για 2 κιλά στην 24η εβδομάδα πραγματικά απορώ! Εγώ τόσα είχα πάρει στον 3ο!!!!!!!!!!! :shock:

ναι καλε.δεν ανησυχω.αν ετρωγα υπερβολικα και δεν προσεχα θα ενιωθα ασχημα και θα ανησυχουσα αλλα τωρα οχι.4 ειχα παρει μεχρι τον τριτο.και ρωτουσα μα δεν τρωω.εχω αναγουλες.γιατι>>και μου ελεγε ειναι απο την ελλειψη περιοδου.ναι σιγα.και τα υπολοιπα απο την ελλειψη περιοδου ειναι??αντε πια.μη μιλας καθολου.εισαι σε πολυ καλλυτερη μοιρα απο μενα.αντε να παρεις συνολο 15 σου λεω και αυτα με το ζορι.

6KuQp2.png

ναι καλε.δεν ανησυχω.αν ετρωγα υπερβολικα και δεν προσεχα θα ενιωθα ασχημα και θα ανησυχουσα αλλα τωρα οχι.4 ειχα παρει μεχρι τον τριτο.και ρωτουσα μα δεν τρωω.εχω αναγουλες.γιατι>>και μου ελεγε ειναι απο την ελλειψη περιοδου.ναι σιγα.και τα υπολοιπα απο την ελλειψη περιοδου ειναι??αντε πια.μη μιλας καθολου.εισαι σε πολυ καλλυτερη μοιρα απο μενα.αντε να παρεις συνολο 15 σου λεω και αυτα με το ζορι.

Έλα, και οι 2 μια χαρά θα είμαστε! Ας πάρουμε και λίγα κιλάκια παραπάνω για τις κοράκλες μας! :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...