Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Στη Β επιπεδου δεν εχει αιμα οντως μονο ο υπερηχος ειναι.

Στην καμπυλη ζαχαρου Κανονικα 3 φορες σου περνουν.Μια οταν πας , μετα πινεις την γλυκοζη ,μετα απο 60 λεπτα και μετα απο 120 λεπτα.Σε αλλες περιπτωσεις περνουν 4 φορες αλλη μια στα 180 λεπτα.Η πιο σπαστικη εξεταση ηταν για μενα γιατι επρεπε να περιμενω 2 ωρες εκει!

σε ευχαριστω μαρκελα μου!

ελπιζω να περιμενω μονο 1 ωρα!:D:rolleyes:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααα!!!!!!!!!!

Τι κάνετε μανούλες;;;; Εγώ βαριέμαι πολύ!! :( Εφτιαξα το φαγητό κ θέλω να σιδερώσω κσ κουπισμα - σφουγγάρισμα το σπίτι......ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!!!!!!

ααααα εσυ κανεις πιο βαριες δουλειες απο εμενα! παει η ξεκουραση τελειως για εσενα?το σιδερο το στελνω στη μαμα μου, σκουπισμα και σφουγγαρισμα το αφηνω στον αντρα μου!

ειμαι υπερβολικη????

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

τα ειπα τα δικα μου σαπι

για πες εσυ?παει το κρυωμα?εκανες το τραπεζι σε κατι θειους που ηθελες? θα τους ελεγες τα ευχαριστα?:D

Παει το κρυωμα Didi μου! Ευτυχώς! Ταλαιπωρηθηκα πάνω απο μια εβδομάδα... Το τραπέζι έγινε! Περάσαμε τέλεια και τους είπαμε τα ευχάριστα! Ήταν οι θείος και η Γιαγια του άντρα μου! Άρχισε να κλαίει! Το πρώτο δισεγγονο θα ειναι! Εσυ πως τα πας με τον κουμπάρο; Εμάς οι κουμπάροι ειναι στην κύπρο για δουλειά και τώρα σκεφτόμαστε ποιος θα μας παντρέψει και θα βαφτίσει και το μωρο... Ασε-ασε ειναι ένα θέμα...

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

καλημεραααα!!!!!!!!!!

Τι κάνετε μανούλες;;;; Εγώ βαριέμαι πολύ!! :( Εφτιαξα το φαγητό κ θέλω να σιδερώσω κσ κουπισμα - σφουγγάρισμα το σπίτι......ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!!!!!!

Κι εγω έχω δουλιτσες και βαριεμαι... Έχω να πάω και super market αλλα θα περιμένω τον άντρα μου! Το σίδερο δε το αντέχω καθόλου...

ODhsp2.png

καλημερα τι κανετε;;;

λοιπον για την καμπυλη ζαχαρου ρωτησα την ξαδερφη μου που δουλευει σε μικροβιολογικη και μου ειπε:

1ον την ποσοτητα γλυκοζης και τα τρυπηματα ειναι αναλογος τι θα ζητησει ο γιατρος

2ον στο δικο τους μικροβιολογικο κλεινεις ραντευου και παιρνουν την γλυκοζη αμεσα και δεν την εχουν στο ψυγειο πολυ καιρο

3ον δεν σε αφηνουν να φυγεις ενδιαμεσα στις ληψεις γιατι μπορει να παθεις υπογλυκεμικο σοκ ( αυτο δεν το καταλαβα καλα) και να ζαλιστεις κτλ

και 4ον δεν βαζουν πεταλουδα γιατι η βλεβα μπορει να κλεισει και να μην μπορεσουν να ξαναπαρουν αιμα απο εκει, ωστοσο σε αλλα μικροβιολογικα βαζουν και ενυδατωνουν την φλεβα με φυσιολογικο ορο!

αυτα τα ιατρικα μερα της ημερας

κατα τα αλλα διαθεση ανσασερ

ρε κοριτσια σας συμβαινει και εσας;;; την μια ειμαι σουπερ την αλλη σερνομαι!

ειναι απο την εγκυμοσυνη;;;;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Παει το κρυωμα Didi μου! Ευτυχώς! Ταλαιπωρηθηκα πάνω απο μια εβδομάδα... Το τραπέζι έγινε! Περάσαμε τέλεια και τους είπαμε τα ευχάριστα! Ήταν οι θείος και η Γιαγια του άντρα μου! Άρχισε να κλαίει! Το πρώτο δισεγγονο θα ειναι! Εσυ πως τα πας με τον κουμπάρο; Εμάς οι κουμπάροι ειναι στην κύπρο για δουλειά και τώρα σκεφτόμαστε ποιος θα μας παντρέψει και θα βαφτίσει και το μωρο... Ασε-ασε ειναι ένα θέμα...

σε κρατησε πολυ το κρυωμα....

τη δευτερα και την τριτη ειχα τρελο φταρνισμα , συναχι και βουλωμενη μυτη και σκεφτομουν εσενα

το επαθα απο τα αιρκοντισιον...ειχα παει στα μαγαζια μια μπεμποτσαρκα και μετα σουπερ μαρκετ και σε ολα τα μαγαζια ηταν φουλ τα κλιματιστικα

αφου το ενιωθα οτι κρυωνα

τελεια με τη γιαγια :D εμας εχει κι αλλα πολλα δυσεγγονα η γιαγια του αντρα μου

η γιαγια η δικη μου ειναι το πρωτο της και μου φερνει εμαθα ολοκληρη βαλιστα με μωρουδιακα απο αυστραλια

εχουν φτασει ελλαδα αλλα μενουν τωρα στον πειραια

ανυπομονω να ερθουν ροδο για να ανοιξω τη βαλιτσα :cool::cool::cool::cool:

ο κουμπαρος δεν ξερω ποτε θα φυγει αλλα σημερα πηγε για καφε με εναν αλλο φιλο του και ετσι ειμαι μονη μου:D

δεν θα το βαφτησει αυτος , του ειπα κοιτα επειδη ξερω οτι υπαρχει και η κριση , δεν σε ρωταω , αν θες μου το προτεινεις εσυ. και μου απαντησε οτι ο νονος πρεπει να ειναι κοντα στο βαπτιστικο του, οποτε καλυτερα να το βαφτησει καποιος που μενει ροδο

εχουμε μελλον , κατσε να γεννησω πρωτα ο Θεος και βλεπουμε για νονο-νονα...

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ααααα εσυ κανεις πιο βαριες δουλειες απο εμενα! παει η ξεκουραση τελειως για εσενα?το σιδερο το στελνω στη μαμα μου, σκουπισμα και σφουγγαρισμα το αφηνω στον αντρα μου!

ειμαι υπερβολικη????

εχω απο την προηγούμενη εβδομάδα που κανω δουλειές. Στον άντρα μου μερα παρα μερα του λεω κ πλένει τα πιάτα, γιατί με πιάνει η μεση μου, αλλα γενικά με βοηθάει πολύ. Καποιες μερες σκουπίζει κ αυτός.

Τωρα για τις υπόλοιπες δουλείες, αργώ να τις κάνω, δηλ σκουπίζωτο σπίτι σιγα σιγά κ μετα για μιση ωρα κάθομαι ξάπλα. μετα σηκώνομαι κ σφουγγαρίζω, μετά ξανα κάθομαι. Τωρα καθομαι γιατι εφτιαξα το φαγητό πρίν κ ξεκουράζομαι.

Θα τα διαβάσει κανένας κ θα μας λέει τεμπέλες, αλλά για τα μπεμπέ μας τα κάνουμε :P. :shock:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλημερα τι κανετε;;;

λοιπον για την καμπυλη ζαχαρου ρωτησα την ξαδερφη μου που δουλευει σε μικροβιολογικη και μου ειπε:

1ον την ποσοτητα γλυκοζης και τα τρυπηματα ειναι αναλογος τι θα ζητησει ο γιατρος

2ον στο δικο τους μικροβιολογικο κλεινεις ραντευου και παιρνουν την γλυκοζη αμεσα και δεν την εχουν στο ψυγειο πολυ καιρο

3ον δεν σε αφηνουν να φυγεις ενδιαμεσα στις ληψεις γιατι μπορει να παθεις υπογλυκεμικο σοκ ( αυτο δεν το καταλαβα καλα) και να ζαλιστεις κτλ

και 4ον δεν βαζουν πεταλουδα γιατι η βλεβα μπορει να κλεισει και να μην μπορεσουν να ξαναπαρουν αιμα απο εκει, ωστοσο σε αλλα μικροβιολογικα βαζουν και ενυδατωνουν την φλεβα με φυσιολογικο ορο!

αυτα τα ιατρικα μερα της ημερας

κατα τα αλλα διαθεση ανσασερ

ρε κοριτσια σας συμβαινει και εσας;;; την μια ειμαι σουπερ την αλλη σερνομαι!

ειναι απο την εγκυμοσυνη;;;;

Ευχαριστούμε πολυ για τις πληροφορίες!!! Πάντως κι εγω δε νιώθω πολυ καλα, τη μια πετάω και την άλλη δεν έχω ενέργεια και θέλω να κοιμάμαι...

ODhsp2.png

ειμαι υπερβολικη????

εγω εχω γυναικα απο παντα :tongue:

το σιδερο το κανω μονη μου καθιστη!αλλα σημερα δεν θελω ουτε να αναπνεω!

δεν μπορουν να ερθουν για τον γαμο- βαπτηση;;;

εκτος αν θελετε τους κουμπαρους σας κοντα ,να εχουν επαφη με το παιδι και τετοια!

οσο για την γιαγια ειναι πραγματικη συγκινητικο! η δικια μου παει για το 5ο:P:p:p:p:p

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...