Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλα ειμαι, ριτσακι μου! δοξα το Θεο!!! ο μιχαλακης μου στριφογυρναει, κλωτσαει, σπρωχνει και χαμηλα... συνεχεια! κι αμα σταματαει, το πολυ κανα μισαωρο, τον χαιδευω, του μιλαω, κανω λιγο και με το νυχι σαν ξυσιμο στην κοιλια και απανταει!!! το νινι μου, το καλο! δεν αφηνει τη μαμα να αγχωθει... τα ποδια σημερα δεν με πονανε καθολου... μου κανε και λιγο μασαζ ο μανωλης μου και οκ! εσυ? η μεση πως παει? τα ψυχουλινια τα ομορφα? διαβαζει ο μεγαλος? η μικρη μου? πολλα φιλακια και στα δυο!!!

καλημερα ελενακι μου! πως παει το κρυο? εσπασε λιγο? εμεις... αυγουστο εχουμε ξανα!

σημερα καπως καλυτερα ειναι..αλλα παλι την ζακετουλα την θες και το βραδυ σιγουρα μπουφαν..χθες παντως το πρωι ημουν χοντρα ντυμενη..εδω μια χαρα..μολις φτασαμε θεσ/νικη κοντεψα να σκασω απο την ζεστη..οσο για σας ακουσα σημερα 90 αυγουστου εχετε χαχαχαχαχα.........ο μιχαλακης μια χαρα βλεπω φτου φτου αντε και σε λιγες μερς θα κλωτσαει στην αγκαλια οχι στην κοιλια!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σημερα καπως καλυτερα ειναι..αλλα παλι την ζακετουλα την θες και το βραδυ σιγουρα μπουφαν..χθες παντως το πρωι ημουν χοντρα ντυμενη..εδω μια χαρα..μολις φτασαμε θεσ/νικη κοντεψα να σκασω απο την ζεστη..οσο για σας ακουσα σημερα 90 αυγουστου εχετε χαχαχαχαχα.........ο μιχαλακης μια χαρα βλεπω φτου φτου αντε και σε λιγες μερς θα κλωτσαει στην αγκαλια οχι στην κοιλια!!

βολτουλα θεσσαλονικη? μπραβο!!! και για δουλειες, δηλαδη, δε μας χαλαει... το ταξιδακι κι η αλλαγη παραστασεων ειναι που μετραει! να περασετε καλα!!! 90 αυγουστου... μες την καλη χαρα??? .....μας λυπατε ο Θεος που δεν θα χουμε λεφτα για πετρελαια... τι να πω? λιγο εμεινε... αμα κλωτσαει ετσι και στην αγκαλια... θα τον κανω ποδοσφαιριστη!!! κλωτσια και χιλιαρικο....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: πλακα κανω...:tongue::tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Είπα να σας διαβάσω πριν αρχίσω να γράφω, αλλά τώρα κλαίω από συγκίνηση με τα νέα της Μαρκέλλας!

ΜΑΡΚΕΛΛΑ συγχαρητήρια κοριτσάκι!

Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά μέχρι τέλους και να αποζημιωθούν οι κόποι σου με ένα (ή και δύο - δεν ξέρεις ακόμα) ευτυχισμένο & γερό παιδάκι στην αγκαλίτσα σου σε λίγους μήνες.

Εγώ κορίτσια χτες ξύπνησα γεμάτη ενέργεια και καλή διάθεση και τελικά το βράδυ... απλά ήθελα να λιποθυμίσω στο κρεβάτι μου!

Πήγα κολύμβηση που λέτε κ μετά γιόγκα... που επειδή ήταν τέεελειος ο καιρός, την κάναμε στην παραλία!!!

(Τέλεια εμπειρία, αλλά έφερα και κάμποση άμμο στο σπίτι να την πατάμε).

Και... το απίστευτο:

Στο κολύμπι της μικρής, ήρθε κι ο πατέρας μου!!!

Βέβαια, όλο έλεγε: "πολύ ταλαιπωρία βρε παιδάκι μου, πολύ ταλαιπωρία"

Μουγκαφόν εγώ. Τι να πω?

Την επόμενη εβδομάδα, που το πρόγραμμα του συζύγου θα είναι πολύ αραιό και θα την πηγαίνει αυτός, ας την πάει ο πατέρας μου μια - δυο φορές έστω (λέμε τώρα).

Κατά τα λοιπά:

Καλά που δεν παράγγειλα τη συσκευή για τς πυελικές ασκήσεις από το amazon.

Είπε η μαία ότι μέχρι την 32η εβδομάδα να τις κάνουμε, μετά το περίνεο πρέπει να μένει χαλαρό.

Επίσης μου πρότεινε να πάω και λίγο πριν τη γέννα και σε έναν ορθοπρακτικό να μου τσεκάρει λεκάνη στάση μέγεθος κλπ (δεν πολυκατάλαβα πως θα το κάνει).Τεσπά, προετοιμασία για τον φυσιολογικό τοκετό είναι. έτσι κι αλλιώς πρόκειται για ένα ραντεβού πριν και ένα μετά τη γέννα.

Στα δικά μας:

εχω φριξει με τη πεθερα σου κατια!ΚΑΘΕ 2-3 ΜΕΡΕς ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ??????????οκ!!!τι να πω??το αφηνω ασχολιαστο!!

Αυτή είναι κλασσική συμπεριφορά αρκετών πεθερών. Κορίτσια μη μασάτε.

Μόνες τους ξεφτιλίζονται!

Ως προς τα παντελονάκια κρίστυ,το φαντάζομαι πως δε θα είναι και τόσο βολικά... Αφού δεν έχουν κουμπιά. Πρέπει να δω πάλι πόσα χρειάζομαι... Πάντως για αρχή πόσα εσωρουχάκια και πόσα φορμάκια θα λέγατε πως χρειαζόμαστε; Εγώ πάντως σκοπεύω να την κοιμίζω σε υπνόσακκο, τι πρέπει να της φοράω από μέσα αν έχω μία σταθερή θερμοκρασία δωματίου 20-22 βαθμούς;

Εγώ τη μικρή μου την κοίμιζα σε υπνόσακο χωρίς μανίκια κι από μέσα της φόραγα ολόσωμο φορμάκι μακρυμάνικο με ΛΕΠΤΟ βαμβακερό ύφασμα. Κι από μέσα φανελάκι κοντομάνικο ή αμάνικο (δε νομίζω ότι μπορείς να βρεις τέτοια εποχή αμάνικο βέβαια).

Μακρυμάνικα φανελάκια - επειδή μου φέρανε - χρησιμοποιούσα μόνο μέσα από αμάνικα φορεματάκια και ποτέ σαν εσώρουχα μέσα από φορμάκια.

Μην τα σκάσουμε βρε κορίτσια τα μωρά!!!

και εγω με κυπραια πεθερα πορευομαι!

το ξερεις οτι στο εξωτερικο απαγοευεται να τα φυλαξεις για δικη σου χρηση;;;

Με τις υγείες σου κι εσύ με την Κυπραία!!!

Φυσικά και στα πολιτισμένα μέρη του κόσμου απαγορεύονται οι ιδιωτικές τράπεζες φύλαξης βλαστοκυττάρων. Δεν τόχετε πάρει χαμπάρι ότι εδώ στο Ελλάντα είμαστε σούπερ προχώ στον επιστημονικό-ιατρικό τομέα κι ότι έχουμε "ανακαλύψει την Αμερική"???

το νυχτικακι εκεινο με το λαστιχο απο κάτω για να το φοραω την ημερα

Εμένα προσωπικά τα νυχτικάκια με το λάστιχο δεν με βόλεψαν:

Τα νεογέννητα έχουν ένα αντανακλαστικό από την κοιλίτσα της μαμάς τους και κουνάνε συνέχεια τα πόδια, μέχρι και ερίπου 3-4 μήνες μετά! Ε σαν αποτέλεσμα στη δικιά μου ήταν, όσο μακρύ κι αν ήταν το νυχτικό, να το ανεβάζει μέχρι τη μέση της. Άλλα λεφτά που πέταξα εκεί...

Με κατατοπίσατε και με τα ρουχαλάκια. Γύρω στα 10 εσωρουχάκια, τώρα μακρυμάνικα και αργότερα κοντομάνικα και αμάνικα και από πάνω φορμάκια είτε βελουτέ είτε βαμβακερά. Και για τον ύπνο μόνο μακρυμάνικο εσωρουχάκι και υπνόσακκος. Καλά δεν τα λέω; Αν λερωθεί το εσωρουχάκι όμως, δε λερώνεται και το φορμάκι; Θες δηλαδή και αρκετά φορμάκια...

Στον ύπνο οπωσδήποτε φορμάκι ολόσωμο μέσα από τον υπνόσακο λεπτό βαμβακερό. Αλλιώς θα σου λερώνει συνέχεια τον υπνόσακο και θα πρέπει να έχεις καμιά 10αριά κι από δαύτους!!!

Και ναι, φορμάκια κ εσωρουχάκια θα χρειαστείς αρκετά.

Καμιά φορά τη γλιτώνει το φορμάκι ... δεν ξέρεις...

Ναι, δεν παίρνω αυτά που λένε 0-1 μηνών γιατί μπορεί να της είναι και μικρά από την αρχή (άμα μου βγει θρεφτάρι! :tongue:) και έτσι κι αλλιώς θα της κάνουν μόνο για ένα μήνα. Συνήθως παίρνω 0-3.

Τα 0-1 είναι για τα προωράκια και τα διδυμάκια που συνήθως βγαίνουνε πιο ... μινιόν.

Εγώ πχ από τέτοια νούμερο θα εφοδιαστώ γιατί 3άρια και ειδικά 6άρια έχω να φαν κι οι κότες - ειδικά της αδερφής μου τα κορίτσια που της βγήκαν "θρεφτάρια" σχεδόν αποκλειστικά 6άρια έχει να μου δώσει...

γιατι με ρωτησε η πεθερα ποτε θα τα κανω??οχι για να με βοηθησει βρεεεεε κοριτσια για να ξερει η γυναικα....report..

Δεν σε ρώτησε για report!!!

Σε ρώτησε για να σου το θυμίσει!!!

Γιατί εσύ είσαι χαζή (εννοείται) και δεν είναι δυνατόν να σκεφτείς ότι τώρα που κρυώνει ο καιρός πρέπει να κατέβουν τα χειμερινά.

Για να "βοηθήσει" ρώτησε!!!

και χορηγηση γλυκοζης 50 γρμ. χρονος 0'= 87,4 (ΦΤ 60-110)

μετα 60'=129 (με ΦΤ 110-180)

Σε ΜΙΣΩ σε ΜΙΣΩ σε ΜΙΣΩ!!!

πάνω που είχα καλοδεχτεί την ιδέα να πάρω γλυκόζη 75gr, πετάς κι εσύ ένα "εμένα μου είπε να πάρω 50gr και βλέπουμε" και τάραξα τον γιατρό μου στα παζάρια για τη γλυκόζη! Αλλά είναι ανένδοτος!

Βέβαια ακόμη δεν έχει καταφέρει να μου συνταγογραφήσει γιατί το σύστημα του ΕΟΠΥΥ ως συνήθως "πνέει τα λοίσθια", οπότε θα κάνω και μια τελευταία προσπάθεια "έκπτωσης" τη Δευτέρα...

Σας αφήνω προς το παρόν...

Καλό Σ/Κ.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

1047160rce0rdaqgs.gif

καλημερα και καλο σκ!!!

μπηκα για ενα καλημερα και να δω αν εχουμε νεα απο μαρκελακι

καταρχην γελασα με την ψυχη μου με την κριστυ που με μισει! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

θες κριστυ μου να σε κανω να με μισησεις κι αλλο?

λοιπον εκτος οτι ηπια μονο 50 γραμμαρια γλυκοζης να σου πω οτι και ο μικροβιολογος ειχε πιο εξελιγμενη γλυκοζη! ενα μπουκαλακι 200 μλ με 50 γραμμαρια γλυκοζη και ηταν σαν να πινεις την πιο γλυκεια φαντα(λουξ ο,τι θες εσυ) του κοσμου(χωρις ανθρακικο)

με καλαμακι την ηπια και την ηπια και πολυ ευκολα! μπαμ και κατω μονο μια ανασα πηρα (ισως πειναγα , ισως διψαγα , δεν ξερω αλλα καμια δυσκολια! καμια ζαλαδα μετα! μετα επιασα και τις βελονες μου και εκανα και 3 σειρες απο την κουβερτουλα που πλεκω μεχρι να περασει 1 ωρα για την δευτερη ληψη αιματος

κατια μου πλησιαζουν οι μερες!!! σε λιγο φτανεις τις 2 εβδομαδες ακομη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο να εχεις μια ευκολη γεννα!!!!!

ριτσακι ποια μερα ερχεσαι ροδο? τι θα κανεις τελικα δεν ειχει πλοια?

αν θυμαμαι καλα εχεις 6 νοεμβριου ραντεβου ε?

ελενακι μου να περασεις καλα στη θεσσαλονικη και να φας και λιγο τσουρεκι με σοκολατα για εμενα!

και τωρα παω να κανω δουλιτσες και θα ξαναμπω για να δω τα νεα απο μαρκελα και να δω και το ξεχεσιμο που θα μου ριξει η κριστυ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

UzVGp2.png

αααα ξεχασα να σας πω! ο γιατρος μου ειπε ολα καλα και με το ζαχαρο και με τη γενικη ουρων να μην ανησυχω

απλα να προσεχω να μην παραλειπω το σιδηρο μου!

(ειχα ξεμεινει απο σιδηρο για καμια εβδομαδα και μου ειπε μπορει να εφταιγε αυτο που επεσε τοσο) αυτα!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

οι πονοι κατια μου μεχρι να γεννησω θα τα εχω παιρνω ντεπον ποτε ποτε κ ηρεμω!! τα μικρα καλα εδω ο μεγαλος διαβαζει αλλα μεχρι να κατσει καταλαβαινεις αλλα ευτυχως καλος ειναι!! η μικρη εχει ανοιξει το στομα τις μιλαει μιλαει..

εδω ο καιρος ειναι για νευρα συνεφια αλλα με πολυυυυυυυυυυ ζεστηηηηη!!!!!!

σημερα εχω να παω σε βαφτιση κ δεν εχω ορεξη ουτε να ετοιμαζομαι ουτε να πηγαινω βαριεμαι αλλα πρεπει να παω!!

κ εμενα κλωτσαει παρα πολυ δεν σταματα σημερα το πρωι οπως κοιμομουνα στο πλαι ηταν πολυ πλαι προς μπρουμητα μαλλον την ενοχλουσα κ εριχνε κατι κλωτσιες:P:p κ οταν γηρισα ανασκελα σταματησε κ ελεγα μονη μου την ενοχλησαμε την κυρια χαχαχαχααχαχαχαχα απο τωρα μας κανουν οτι θελουν απο την κοιλια!!! τεταρτη εχω ραντεβου για να δω τι θα μου πει κ ποσο θα ειναι.. γιατι τι νιωθω πολυ χαμηλα!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

1047160rce0rdaqgs.gif

καλημερα και καλο σκ!!!

μπηκα για ενα καλημερα και να δω αν εχουμε νεα απο μαρκελακι

καταρχην γελασα με την ψυχη μου με την κριστυ που με μισει! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

θες κριστυ μου να σε κανω να με μισησεις κι αλλο?

λοιπον εκτος οτι ηπια μονο 50 γραμμαρια γλυκοζης να σου πω οτι και ο μικροβιολογος ειχε πιο εξελιγμενη γλυκοζη! ενα μπουκαλακι 200 μλ με 50 γραμμαρια γλυκοζη και ηταν σαν να πινεις την πιο γλυκεια φαντα(λουξ ο,τι θες εσυ) του κοσμου(χωρις ανθρακικο)

με καλαμακι την ηπια και την ηπια και πολυ ευκολα! μπαμ και κατω μονο μια ανασα πηρα (ισως πειναγα , ισως διψαγα , δεν ξερω αλλα καμια δυσκολια! καμια ζαλαδα μετα! μετα επιασα και τις βελονες μου και εκανα και 3 σειρες απο την κουβερτουλα που πλεκω μεχρι να περασει 1 ωρα για την δευτερη ληψη αιματος

κατια μου πλησιαζουν οι μερες!!! σε λιγο φτανεις τις 2 εβδομαδες ακομη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο να εχεις μια ευκολη γεννα!!!!!

ριτσακι ποια μερα ερχεσαι ροδο? τι θα κανεις τελικα δεν ειχει πλοια?

αν θυμαμαι καλα εχεις 6 νοεμβριου ραντεβου ε?

ελενακι μου να περασεις καλα στη θεσσαλονικη και να φας και λιγο τσουρεκι με σοκολατα για εμενα!

και τωρα παω να κανω δουλιτσες και θα ξαναμπω για να δω τα νεα απο μαρκελα και να δω και το ξεχεσιμο που θα μου ριξει η κριστυ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλημερα didi μου εχω 6 νοεμβρη ραντεβου αλλα δεν εχει καραβι κ θα παω 7 του μηνα την τεταρτη! μετα να δουμε τι θα γινουμε!! επερνα χθες το γιατρο για να αλλαξω το ραντεβου κ δεν το σηκωνε στο σταθερο ειχε γεννα?

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

τεταρτη κι εμεις ραντεβου!!! μια ζωη θα μας κανουν οτι θελουν... αστα! γαμοι, βαπτισεις, σε χουν ταραξει! τι να κανεις? αμα πρεπει? πρεπει... σιγα σιγα... κι ολα γινονται...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

τεταρτη κι εμεις ραντεβου!!! μια ζωη θα μας κανουν οτι θελουν... αστα! γαμοι, βαπτισεις, σε χουν ταραξει! τι να κανεις? αμα πρεπει? πρεπει... σιγα σιγα... κι ολα γινονται...

κ αυριο εχω να παω σε γεννεθλια κ ειναι μιας γειτονισσας το παιδι ειναι δυο σπιτια απο το δικο μου δεν παει να μην παω.. ααααααααχχχχχχχχ τα νευρα μου!!!

αα θυμασε που ειχα φυτεψει?? σε λιγες ημερες θα κοψω μαρουλακια!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

θα παω τεταρτη μονη μου γιατι δεν εχει ρεπο ο αντρας μου κ καλα να βρω ταξι αν οχι εχω περπατημα μεχρι το γιατρο κ μετα δεν ξερω τι θα κανω μεχρι να ερθει η ωρα για να φυγω! ταλαιπωρια.. θα παω στο καραβι απο νωρις τι να κανω?

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα didi μου εχω 6 νοεμβρη ραντεβου αλλα δεν εχει καραβι κ θα παω 7 του μηνα την τεταρτη! μετα να δουμε τι θα γινουμε!! επερνα χθες το γιατρο για να αλλαξω το ραντεβου κ δεν το σηκωνε στο σταθερο ειχε γεννα?

nai ειχε γεννα απο το μεσημερι!

στις 7 που πηρα τηλ μου το ειπε η κοπελιτσα που σηκωσε το κινητο του

και ετσι τον πηρα σημερα στο κινητο γιατι δεν ηθελα μετα απο τοσο κουραστικη μερα να τον ενοχλησω

UzVGp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ κοριτσια μουυυ!!τι κανετε??Εγω τωρα εφαγα στης μαμας μου...κοιμηθηκα χθες στα κουμπαρακια μου....οσο κοιμηθηκα γιατι ο μπεμπουλης η ειχε γκρινια επειδη του βγαινουν δοντακια η ηθελε να μου δειξει πως ειναι να ξαγρυπναω....αχαχα!!!αλλα το πρωι με αποζημειωσε..τον πηραμε στο κρεβατι 7 παρα με την κουμπαρα μου κ κοιμηθηκε λιγο στην αγκαλιτσα μου κ μετα ξυπνησε με ενα απιστευτο χαμογελο...!!!κοντεψα να τα κανω πανω μου...χαχαχα!!

μετα ομως αρχισαν τα δυσαρεστα...εφυγε απο την ζωη ο μπαμπας μιας φιλης του αμορε....κ πηγε σπιτι της τωρα...ηθελα να παω κ εγω αλλα εδωσαν εντολη ολοι να μην παω!!κ μεσα στις μερες περιμενουμε κ τον θειο του αμορε δυστυχως...!ομως δεν μασαμε....τι να κανουμε???παντως το ευχαριστο ειναι οτι οταν κρατουσα τον μπεμπουλη αγκαλια της κουμπαρας μου κ ο πριγκηπακος μου μεσα απο την κοιλιτσα μου μου εριχνε τρελες κλωτσιες κ καποια στιγμη μου εριξε μια στα πλευρα νομιζα οτι βγηκε απο τα πλευρα μου....αχαχαχαχχα!!!!!λοιπον σας χαιρετω........φιλακιαααααααα!!!

Jr39p2.png

kalhspera!

τι κανετε

ελα κατια κοντευεις!

Καλημερα σας...τι κανετε? :D

ειδες τα νεα της μαρκελας μας ;;; ερχετε και η σειρα σου!

αααα ξεχασα να σας πω! ο γιατρος μου ειπε ολα καλα και με το ζαχαρο και με τη γενικη ουρων να μην ανησυχω

απλα να προσεχω να μην παραλειπω το σιδηρο μου!

(ειχα ξεμεινει απο σιδηρο για καμια εβδομαδα και μου ειπε μπορει να εφταιγε αυτο που επεσε τοσο) αυτα!

ολα καλα λοιπον ,

παντος απο την εβδομαδα που εισαι και μετα , ο αιματοκριτης αρχιζει να ανεβαινει και απο μονος του!

μην ανησυχεις

αντε θα ερθει και η τεταρτη να μαθουμε τα νεα απο τους υπερηχους σας!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

τι κανετε κοριτσια??ελπιζω να ειστε ολες καλα!ρε κοριτσια μια ερωτηση.μεχει βαλει και μενα ο γιατρος να κανω την εξεταση με την γλυκοζη 50γρ και μενα.δεν ειναι νωρις για μενα?αφου εσεις την κανατε πολυ αργοτερα!εεεε???θα παω την τριτη αλλα θα μπορουσα να εχω παει ηδη.εγω το αμελησα.

πηγα σημερα στο τζαμπο παλι και χαζευα τα μπεμπε!ανυπομονω να περασει ο καιρος να αρχισω να ψωνιζω.με οδηγο τη λιστα της κατιας βεβαια!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...