Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Ριτσακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Ευχαριστωωωωωωωωωωωω!!! ασε ασε ο αντρας μου πηγε και πηρε και ακομα ενα τεστ λεει να το κανουμε αυριο πρωι-πρωι πριν παμε αεροδρομιο για να μου κανει και την ενεση!Ειπε η αιματολογος καθε μερα 5.30 το πρωι να την κανω!!

Αχ μεγαλη η χαρη τους και αυριο που θα ειμαι αθηνα θα παρω μαζι μου την εικονα της μαμας μου , που τις την ειχα φερει οταν ζουσε απο την Παναγια της Τηνου και την ειχε παντα μαζι της στα δυσκολα...Ηταν να ερθουν ετσι και πολυ χαιρομαι που θα κανω χοριακη στην αθηνα και θα ειμαι κοντα στα αδερφια μου...Μεγαλη η χαρη της...

Παω να ετοιμασω την βαλιτσουλα μου κοριτσαρες και θα σας ενημερωνω απο το κινητο!!

Κατια σε παρακολουθω ε!!!

Ριτσακι και εσυ παρτο λιγο χαλαρα λιγο σου εμεινε...

Φιλακια σε ολες και καλο σαββατοκυριακο να εχουμε!

φιλια, κοριτσι!!! καλο ταξιδι και μονο καλες ειδησεις απο δω και περα!!! καληνυχτα...;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι νεα ειναι αυτα μαρκελακι μου??δεν το πιστευω!!εισαι εγκυουλα και παλι και ολα θα πανε τελεια.αξιζε ολη αυτη η γυμναστικη και κουραση αυτο το μηνα τελικα!απιστευτο μου φαινεται.κι εσυ μανουλα λοιπον το 2013 σαν τις πιο πολλες απο εμας!ο αντρας σου πως αντεδρασε???

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κουκλιτσα μου κι ολα απο δω και περα ροδινα.το αξιζεις τοσο πολυ!!εισαι υπεροχος ανθρωπος!!images?q=tbn:ANd9GcSfSWfvq1ad_DPtbETdROzMN5t4hBe10QwI2FW_0xOkeIA6nwlm_g

6KuQp2.png

μπηκα σπιτι στην μανα μου κ μολις ηρθε ο καναπες απο Θεσσαλονικη....κ λεω ας μπω να δω τι κανουν τα κοριτσια μου απο βορεια κ απο νοτια κ απο εδω κ απο εκει.....κ τι να δω???????????????????????????????

ΜΑΡΚΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

δεν το πιστευω....μολις το διαβασα ανατριχιασαααααααααααα...ειλικρινα....βουρκωσα κ ενιωσα μεσα μου οπως ακριβως ειχα νιωσει οταν μου ειχε πει η κουμπαρα μου οτι ειναι εγκυος....

ηρεμα.....χαλαρα....κ μακρια απο καλοθελητες.....θα εισαι με τους δικους σου οταν βγουν τα αποτελεσματα της χοριακης κ ολα θα ειναι υπεροχα κ θα το χαρεις...προσεκτικα μονο ΟΟΟΟΟΛΑ....κ μην βαρας τωρα 10ωρα στην δοουλεια.......αντεεεεεεεεεε!!!περιμενουμε νεα σου συνεχεια.....

αξιζε η γυμναστικη τοσο καιροοοοοοοοοοοο!!κ παρε μια γκαλια τον αντρουλη σου που το χρειαζεταιιιιιιιιιιι!!

Jr39p2.png

Μαρκελα τι τελεια νεα ειναι αυτα?Μπραβο κοπελα μου..ολα καλα απο δω και περα!!

Συγκινηθικα τοσο πολυ μολις ειδα το μηνυμα..και σημερα ολοι μερα ανυπομονουσα να γυρισω σπιτι για να μπω να δω νεα σας..λες και το ξερα!!Ειχα σκοπο μια απο αυτες τις μερες να παω να αναψω ενα κερακι..θα αναψω ενα και ηια σενα με την ευχη να εχεις παντα τετοιες χαρουμενες στιγμες απο δω και περα!!

Κατια αντε λιγοστευουν οι μερες και πραγματικα γουρλης ο Μιχαλακης!!

Τα υπολοιπα κοριτσια πως ειστε?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Μαρκελα μου χίλια μπράβο!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!! Ειλικρινά χάρηκα παρα πολυ!!!!!!! Σου εύχομαι να πανε όλα τέλεια!!!!!!!!! Να προσεχεις με τη δουλειά....

Εμείς σήμερα κάναμε τη μηνιαία εξέταση!!!! Η μπεμπα μας τρελανε!!!! Ανοιγοκλεινε το στόμα, έβγαζε τη γλώσσα, χασμουριοταν!!!! Πήρε και μια καλή σταση και βγάλαμε 3D φωτογραφία και φαίνεται πεντακάθαρα!!! Ολα ειναι φυσιολογικά!!!!! Είμαστε 900γρ.!!!!!! Η συγκίνηση ήταν πολυ μεγάλη!!!! Οι κλωτσιες πάλι δίνουν και παίρνουν!!!!

Πάω να διαβάσω τα νέα σας τώρα!!!!! Φιλακια πολλα στις κοιλιτσες!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

Μαρκέλλα μου, χάρηκα τόσο πολύ με τα νέα σου! Αλήθεια, κι εγώ ανατρίχιασα όταν το διάβασα!!!!!!!!! Πραγματικά σου αξίζει και αυτή τη φορά όλα θα πάνε τέλεια!

Αποκλείεται να βγήκαν και τα 2 θετικά χωρίς να είσαι, οπότε από εδώ και πέρα προσοχή, ξεκούραση, τις ενέσεις που σου είπε ο γιατρός και σε μερικούς μήνες θα έχεις αγκαλιά το μωράκι σου!!!!!!!

Να μας ενημερώσεις για τα νεότερα και για το αυριανό τεστ και για τη χοριακή!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

μαρκελα μου τι τελεια νεα ειναι αυτα;

σου ευχομαι απο τα βαθυ της καρδιας μου , να εχεις μια ηρεμη εκγυμοσυνη , και σε 9 μηνες να κρατας το μωρακι σου στην αγκαλια σου

να εισαστε και οι δυο καλα , γεροι και δυνατοι , και να το καμαρωνετε σε καθε φαση της ζωης του

απο το πρωτο χαμογελο , το πρωτο κλαμα, το πρωτο χαδι , το πρωτο σ αγαπω!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

1020811p7g3q16f0z.gif

γιεα σας κι απο εμενα!!!! λοιπον τα δικα μου:η εξεταση ουρων δεν ξερω να σας πω θα μαθω αυριο αν ειναι ολα καλα γιατι δειχνει πυοσφαιρια 4-6 κ.ο.π. με ΦΤ 0-1 και επιθηλια αθφονα (ξερει καμια τι ειναι αυτα?)

απο τη γενικη αιματος εχουμε πεσει αιματοκριτη 31,3

τοξοπλασμα αρνητικο!:-D

και χορηγηση γλυκοζης 50 γρμ. χρονος 0'= 87,4 (ΦΤ 60-110)

μετα 60'=129 (με ΦΤ 110-180)

και τωρα θα διαβασω τα δικα σας!!!

στα γρηγορα ειδα οτι η μερκελα ειναι εγκυος??????????????????????????????????????????????????????????????? τι υπεροχα νεα ειναι αυτα???!!!!!!!!!!!1042660qxhxbyc8rg.gif

σου ευχομαι κοριτσαρα μου μια τελειομηνη εγκυμοσυνη με ενα υγιεστατο μωρακι!!!!!!!!!!!

μηπως γεννησε και η κατια μας και το εχασα κι αυτο??? παω να διαβασω ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

Καλημερα σε ολες τις γλυκες φατσουλες!!!

κατια still on board... χχχαααχχχχααααχχχχαααααα:D:D:D:D:D:D

didi μου, η καμπυλη σου μια χαρα! τα επιθηλια που γραφεις δεν ειναι συνηθως τιποτα (μηπως δεν πλυθηκες καλα πριν παρεις δειγμα? ) αλλα για τα πυοσφαιρια θα σε βαλει ο γιατρος να επαναλαβεις εξεταση ή και να κανεις μια καλλιεργεια, κλπ... συνηθως δεν ειναι τιποτα ή ισως μια μικρη ουρολοιμωξη... εχεις κνησμο? υγρα? τσουξιμο? αν οχι μην το σκεφτεσαι καθολου...

sapi μου, μπραβο! η πριγκηπεσσα σας τελεια, ε??? πολυ χαιρομαι!!! να ναι καλα το κοριτσακι σας και να συνεχισει να βγαζει γλωσσιτσα, να χασμουριεται, να κλωτσαει, μεχρι τελειομηνη να ρθει υγιης να χωθει στην αγκαλιτσα σας!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααα!!!!!!!!!

πως εισαι?? δεν ξερουμε λετε να εκανε παλι τεστ η μαρκελα??

didiκ εγω μια απο τα ιδια με τα ουρα αλλα ουτε φαγουρα εχω ουτε τσουξιμο ουτε μυριζουν κ εκανα 2 φορες κ ειναι τα ιδια κ μου ειπε οτι ειναι τις εγκυμοσυνης...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλα ειμαι, ριτσακι μου! δοξα το Θεο!!! ο μιχαλακης μου στριφογυρναει, κλωτσαει, σπρωχνει και χαμηλα... συνεχεια! κι αμα σταματαει, το πολυ κανα μισαωρο, τον χαιδευω, του μιλαω, κανω λιγο και με το νυχι σαν ξυσιμο στην κοιλια και απανταει!!! το νινι μου, το καλο! δεν αφηνει τη μαμα να αγχωθει... τα ποδια σημερα δεν με πονανε καθολου... μου κανε και λιγο μασαζ ο μανωλης μου και οκ! εσυ? η μεση πως παει? τα ψυχουλινια τα ομορφα? διαβαζει ο μεγαλος? η μικρη μου? πολλα φιλακια και στα δυο!!!

καλημερα ελενακι μου! πως παει το κρυο? εσπασε λιγο? εμεις... αυγουστο εχουμε ξανα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...